Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Azt holnap meg is nézem.
Next PC upgrade: 2022
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
4részes asszem
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Idle Hands 1999
Bár amire én emlékszem jóval régebbi, de a lényeg hogy beszerzendõ :ð
Nem tudjátok melyik film lehetett az?
Jó film csak nem értem😊
Van végig egy nyomasztó, depressziós hangulata.2-3 helyen pedig rendesen beijeszt( olyan Shutter szinten). Egész film full sötét,de jó móka 😊
SPOILER
Tehát a szellemvilág megtelt, ezért a szellemek nem akartak többen lenni, így átjöttek azért (meg mert már csak ide fértek) hogy elérjék hogy az emberek elkülönüljenek egymástól, így meghalva a szomorúságtól/elkülönüléstõl nem lettek szellemek. És a kérdések:
1. Mi volt a piros szallaggal leragasztott helyek értelme? Ott "kapták el" azt ami a köddé válásukat okozta?
2. A magukban folttá/porrá vált embereket intézték el a szellemek? Hogy is ment ez a folyamat?
3. Mihez kértek folyton segítséget a szellemek az emberektõl?
4. Ha a világunk kellett a szellemeknek, akkor miért nem szállták meg tömegesen, fõleg a végén mikor már alig maradt túlélõ?
Hirtelen ennyi. De mint látható eléggé homályos volt a film, úgyhogy valszeg lesz még.😊
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
amugy KATT
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
És a Nekromantik filmek ihenis JÓK a kategóriájukban.De ezt hitelesen csak akkor tudod majd eldönteni ha sok ilyen filmet láttál 😊 Szerintem érdemes nézni mert full poén mindegyik.
lényegretörõ leszek: hullabaszós filmnél milyen atmoszférát vártál, ha ez nem jött be???
sry
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ebbe teljesen értelmetlen belemenni, neked tetszik, neken nem.
Inkább maga az atmoszféra az, ami szar, és a legtöbb ember szmára nézhetetlen lesz, és nem azért mert a gyomra nem bírja, vagy ilyesmi.
Nézhetetlen, tömény, igénytelen überfos 1991-bõl, 100 percben.
Az egész hihetetlenül amatõr módon lett elkészítve, telejsen beteg NDK-s picsaság tulajdonképpen.
Az állandóan idmétlõdõ, idegesítõ zene (?) már majdnem az agyamra ment.
10-bõl mínusz 2.<#schmoll2>#schmoll2>