9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Snecie Smicie
    Prince of Darkness Vasárnap láttam, nagyon bejött. Nem egy véres film, de a hangulata király volt szerintem.
  • grebber
    Na ezeket szedem majd.

Prince Of Darkness (A sötétség fejedelme)
    Clownhouse (Halálosztó bohócok)
    Dead End (Zsákutca)
  • Prypiat
    Most vagy én vagyok nagyon kritikus vagy ez a film egyáltalán nem nagy durranás. Egy kicsit koppintottak a house on haunted hillből amikor kicsúszik a kezükből a rémisztgetés ugye. Nemtudom egyre inkább csalódóm a mostani horrorfilmekben...
  • Prypiat
    Viszont most jött le a death tunnel annak nekiállok.
  • Prypiat
    Én csak most néztem meg a barlangot (The Descent) végülis nem volt rossz,de elég idióta megoldás volt,hogy a két csaj a végén micsoda rambó beállítású harcművész lett...
  • fifi
    tudom-tudom, csak azt nem vágtam, hogy a back=beginning
  • Gorvik #6497
    Ginger Snaps back: The beginning (3), valamint Ginger Snaps: Unleashed (2)
  • fifi
    a Beginning az nem Ginger snaps-Back véletlenül?
    az a harmadik rész, és ha jól tudom ez az összes.
  • Gorvik #6495
    Vérszomj- El nem tudom képzelni, hogy adhattak pénzt 2000-ben egy ilyen filmre, mindenestre elég szórakoztató volt. Már alig várom, hogy megleshessem a GS Back: The Beginning-et.
    Nem kicsit lepetéztem, mikor meglestem a két főszereplő adatlapját, és kiderült, hogy a fiatalabbat játszó, elcsúfított Emily Perkins vagy 5 évvel idősebb nővérét alakító társánál.
  • grebber
    Dog Soldiers-t megnéztem nagyon jó volt!
  • reanimator
    Nézd meg mert jó.Illetve nekem a környék tetszett meg a rendezés.Amúgy egy gagyi biohorror.

• grebber
    Brutal.River.2005.Thai.DVDRip.XViD.Mr.Flibble ez komolyan hangzik csakhát felirat nincs :(
  • TheBerzerker
    Dehogy is!:)
    Csak ismerem azokat, akik csinálják és segítek nekik dolgokban.
    Szóval klészüljetek mert iszonyatosan király kiadvány lesz, olyan amilyen eddig még nem jelent meg hazánkban ebben a műfajban.
  • Snecie Smicie
    Nekromantik olyan, hogy vagy imádod és odavagy érte, vagy hallani sem akarsz róla.
  • Loál János #6489
    Nem lehet nem imádni. :O))))
  • WTH
    Engem főleg a vége taglózott le.
  • grebber
    Édes istenem ez a Nekromantik milyen egy eszeveszetten elvetemült film.
  • Loál János #6486
    Na, céget alapítottál?
  • TheBerzerker
    Közérdekű Informűció!!

Nemrégibn alakult egy cég Ultra Films néven, amely céljául itthon eddig nem túl preferált rétegfilmek(főleg horror) forgalmázását, dvd kiadását tűzte ki céljájul. A cég első kiadványa a Cannibal Holocaust dvd lesz, amely csak úgy mint amerikában itthon is dupla lemezes kiadásban jelenik meg igazán emberi, korrekt áron. A dvd specifikációiról később írok majd ha minden 100%-osan tuti lesz, de az már biztos, hogy, ami a film dupla lemezes amarikai változatán található, az a magyaron is rajta lesz hiánytalanul (sőt még pár extra dolog is, ami az usa verzión nincs rajta). A filmhez eredeti nyelv és magyar szinkron is társul, az extrák teljesen feliratozva kerülnek a korongra. A film várható megjelenése április közepére tehető.
    Azt hiszem ez egy olyan kiadvány lesz, ami horrort szerető ember polcán kötelező darab. Arról nem is beszélve hogy kellően támogatjátok a dolgot (gondolok itt a film megvásárlására) akkor a továbbaiakban egyén hasonlóan kult és ritka filmek megjelenései is garantáltak lesznek.

Ha bármit egyéb infó van azónnal közlöm veletek!
  • grebber
    Dog Soldiers-t és a The Dark Half (Halálos árnyék)-ot szedem most.
  • reanimator
    Eat The Schoolgirl

Kegyetlen film.Egész végig az volt az érzésem mintha egy Takashi Miike filmet néznék.
  • Dying Soul
    Masters Of Horror S01xEP10
    A hangok tetszettek, a sztrori pedig lehet, hogy csak számomra elvetemült, de nagyon
  • fifi
    és ez csak az utolsó 50-70komment/1oldal/ kezdem én is unni a dolgot.
  • PetruZ
    Mert azokat lesz*rom, de ennek a sorsa érdekel, és az utóbbi pár hétben-hónapban ez itt már inkább hasonlít egy elcseszett chatra, mint normális fórumra, azért... :(
  • reanimator
    jaja :))))))

az örökké termő fa mint Misi mókusnak
  • Jano
    Mondjuk tényleg lehetne pl. kevesebb kommenttel.
    A Zaercet meg mindenki tegye szépen a kedvencekbe, mert az a mi termésfánk.
  • báttyó02
    hol máshol ha nem itt?
    minden topik televan warezzal(példa játékosok fóruma...)mér lenne ez kivétel? :>
  • PetruZ
    off(?)

Emberek, plíz, nem lehetne ezt a warezolós témát máshol intézni, nem itt?

/off(?)
  • Snecie Smicie
    50-es -60-as évekből van valami jó horror?
    Ebből az időszakből csak a Night of the living deadet, Blobot és a madarakat láttam, de biztos van még ami jó.
  • reanimator
    zaercen fenn van én onnét töltöttem le a biztonsági másolatot.

de a felirat nem volt jó össze-vissza csúszkált.végül töröltem és angolul néztem. a film egész jó.
  • Snecie Smicie
    felirat pedig a feliratok pont hun :-x
  • báttyó02
    hátéiksz O)
  • Snecie Smicie
    ilovetorrents :-o))))
  • Glpetyus
    kedvencek ^^
  • báttyó02
    egyépként honnan szedted le,megmondod:>
  • báttyó02
    ?DSAF?AS?
  • Snecie Smicie
    írok ;-o)
  • Snecie Smicie
    arra gondolok persze..
    Miután megnéztem az Alien első 3 részét, most valahogy ilyen hangulatban vagyok :=>
  • báttyó02
    véleményt írszmajd,ige :>
  • Glpetyus

Fú,az marha jó film,ha egyre gondolunk.
    Itthon az "elhagyott bolygó" néven fut asszem.
    Marha jó hangulata van.