Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Tényleg a The Beyondnak mi a magyar cime ?

Next PC upgrade: 2022

ja Descent nekem is tetszett.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

grebber
Na lejött a The Beyond film is remélem jó lesz hozzá valamelyik felirat.
Azt holnap meg is nézem.

TheBerzerker
Nekem is nagyon tetszett a Descent.

TheBerzerker
Érdemes!! Mind2 része nagyon jó!!!

Snecie Smicie
szerintem is jó, de eléggé egyedül vagyunk ezzel a véleménnyel.

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

grebber
The Descent kibaszottul jó film most nézem<#worship>

Voltan
Most nyúzom lefele a Demons-t. Fönn van a kettõ is, érdemes leszedni, vagy nem? Úgy hallottam, hogy doszt ugyanaz, mint az 1.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Filmet leszedtem Feliratra várok 😞

TheBerzerker
Phantasm zseniális!!! Az elsõ része legalábbis mindenképpen. A többi se rossz de az elsõ színvonalát nem érik el.

fifi
HOD 2-t megnézte már valaki?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Jano
Anno a német RTL-en láttam az elsõ 2 részt, én csíptem õket, meg is van mind.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

báttyó02
a phantasm c. filmet ismeri valaki?
4részes asszem

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Iori
játszik benne Jessica Alba 😊))))))

amúgy tinihorror, gyengébik fajtából

I love this game!

Snecie Smicie
Imdb-n most találtam egy 1999-es változatot is ilyen néven.
Idle Hands 1999

Bár amire én emlékszem jóval régebbi, de a lényeg hogy beszerzendõ :ð

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

TheBerzerker
Nem az Idle Hands az? Kéz Õrület.

Snecie Smicie
Jó 10-15 évvel ezelõtt láttam egy videótékás filmet, amiben emberi végtagok keltek életre és gyilkoltak, miután lekerültek a gazdatestrõl.
Nem tudjátok melyik film lehetett az?

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

grebber
Kár hogy nem néztem be olyan sûrûn ebbe a topikba már jóval korábban most már tök nehéz megtalálni ezeket a filmeket a neten de azért még eddig mindet megtaláltam torrenten igaz lassan jönek de nemérdekel.

TheBerzerker
Szerintem nem értetted a filmet. A nekromantik-nak pont az atmoszférája az, ami zseniális, és az atmoszféra az, ami különlegessé teszi a dolgot.

Tale of two sisters

Jó film csak nem értem😊
Van végig egy nyomasztó, depressziós hangulata.2-3 helyen pedig rendesen beijeszt( olyan Shutter szinten). Egész film full sötét,de jó móka 😊

Éjjel volt szerencsém a Kairo-hoz, de mint többen mások is, én sem voltam teljesen tisztában a lényeggel. Leírom mit gondolok, aztán ha valakinek van kedve és értette mi volt akkor kijavíthatja.

SPOILER
Tehát a szellemvilág megtelt, ezért a szellemek nem akartak többen lenni, így átjöttek azért (meg mert már csak ide fértek) hogy elérjék hogy az emberek elkülönüljenek egymástól, így meghalva a szomorúságtól/elkülönüléstõl nem lettek szellemek. És a kérdések:
1. Mi volt a piros szallaggal leragasztott helyek értelme? Ott "kapták el" azt ami a köddé válásukat okozta?
2. A magukban folttá/porrá vált embereket intézték el a szellemek? Hogy is ment ez a folyamat?
3. Mihez kértek folyton segítséget a szellemek az emberektõl?
4. Ha a világunk kellett a szellemeknek, akkor miért nem szállták meg tömegesen, fõleg a végén mikor már alig maradt túlélõ?
Hirtelen ennyi. De mint látható eléggé homályos volt a film, úgyhogy valszeg lesz még.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Törölt felhasználó
Oh yeah!Töltöm én is már 😊
Lammer
amugy KATT

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Törölt felhasználó
Mi annak az angol címe?
grebber
Megnéztem a Zombik Börtöne filmet nemvolt rossz. A csajt kurvára sajnáltam a végén 😞

jaja Fifinek van igaza.Nekromantik filmeket csak a saját kategóriájukkal szabad összevetni.Ugyanolyan értelmetlenség a Fûrészhez mérni mint pl a Titanicot a Bourne rejtélyhez.

És a Nekromantik filmek ihenis JÓK a kategóriájukban.De ezt hitelesen csak akkor tudod majd eldönteni ha sok ilyen filmet láttál 😊 Szerintem érdemes nézni mert full poén mindegyik.

fifi
"Inkább maga az atmoszféra az, ami szar"
lényegretörõ leszek: hullabaszós filmnél milyen atmoszférát vártál, ha ez nem jött be???

sry

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Snecie Smicie
már miért lenne felesleges?
Ebbe teljesen értelmetlen belemenni, neked tetszik, neken nem.

Inkább maga az atmoszféra az, ami szar, és a legtöbb ember szmára nézhetetlen lesz, és nem azért mert a gyomra nem bírja, vagy ilyesmi.

Jano
Az elsõt láttad? Mit szóltál ahhoz?

fifi
akkor eljutottunk oda, hogy tök felesleges ilyen filmeket nézned... mert sztem ocsmány filmekbõl pl. éppen a 2 Nekromantik az ami valami elementárisan zseniális...

Snecie Smicie
elõbb szedd le, és mondj róla véleményt :£

Snecie Smicie
Nekromantik 2:
Nézhetetlen, tömény, igénytelen überfos 1991-bõl, 100 percben.
Az egész hihetetlenül amatõr módon lett elkészítve, telejsen beteg NDK-s picsaság tulajdonképpen.
Az állandóan idmétlõdõ, idegesítõ zene (?) már majdnem az agyamra ment.

10-bõl mínusz 2.<#schmoll2>

Jano
Hm. Le is szedhetõ már.

nxfn
mint a sima <:|

Glpetyus
<#wilting>

Jano
Dettó.

PetruZ
Az újat még nem láttam, de más review-kat is olvasgatva egyre kevésbé érdekel. 😊 A régi az nagy klasszikus, nekem nagyon bejön.
grebber
Nekem ez a köd remake jobban tetszett mint a sima .

Törölt felhasználó
Régent az ilovetorrentrõl szedtem a Cityt ,nem tudom fent van-e még.
PetruZ
Nekik sem tetszett a The Fog remake. 😊
PetruZ
A City...-t megtalálod a Gates Of Hell alatt (USA cím...), a Visitor Q-ról meg többen is írtunk itt pár hozzászólással alább.
grebber
Visitor Q,City of the Living Dead ez a kettõ nincs ott én nem találtam õket. 😞

Snecie Smicie

Jano

PetruZ
A keverés onnan lehet, hogy a két csajt ezek szerint végig összekevertem, bár az is igaz, hogy kb. fél óra után minden érdeklõdésemet elvesztettem a film iránt, és 5-10 másodperces ugrásokkal fejeztem be.
Jano
Már nem, lassan 2 napja nincs lázam. -.-

fifi
mind fent van a Harvesteren...

grebber
Lifeforce,Visitor Q,City of the Living Dead filmekrõl tud valaki leirást linkelni?

nxfn
beteg vagy :-(

Jano
😮))) Egs.