9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Jano
    December 22-én mutatják be, úgyhogy nem hinném. :)
    http://images.amazon.com/images/P/B000DWMUVM.01.LZZZZZZZ.jpg
    http://www.imdb.com/title/tt0780645/

Ezt a filmet látta már valaki?
  • reanimator
    Red Room 1-2

Durva,Kegyetlen,Japán.
  • fifi
    Na este még tesómék jöttek itt valami borokkal kocsmázás-zúzás előtt és megnéztük a Begottent.
    omg! ez nagyon, de nagyon nyomasztó film, hihetetlen rossz hangulata van. Gondolom az egész elég magas filozófiai, gondolkodásbeli szinten van, elsőre nem is értettem meg/nem tudtam mit látok pontosan/...
    Életem egyik legsúlyosabb filmélménye.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Hát én is megnéztem, de nem gondoltam volna, hogy ekkora egy idióta film lett belőle Még az első felét a filmnek azt úgy ahogyan, de ki lehet bírni. A filmnek a második része viszont nem áll másból, mint eszeveszett visításból, őrjöngésből, meg ilyen óvodás korombeli szintű kergetőzésekből :D Az a láncfűrészes alak, hát komolyan mondom, már kínomban röhögtem rajta, meg úgy az egész filmen is. Bőrpofát női ruhába öltöztetik, csóró meg egy megvadult transzvesztitaként őrjöng. Nem hinném, hogy pont a film "főhősét" kellett volna ilyen szinten megalázni, azzal, hogy ilyen szerepbe bújtatják. Azt sem igazán értem, hogy olyan nagyobb színésznek, mint Renee Zellweger, hogyan sikerült beadni a derekát ilyen szintű film leforgatásához.
    IMDb -n is nem véletlenül van olyan magas szavazati aránya... ( 2.6/10 (3,419 votes) )
  • Snecie Smicie
    Ezt a részt én még nem láttam, úgyhogy én megnézem
  • jAsOn VoOrHeEs
    Most az RTL-Klubon vetített 1994-es Texasi láncfűrészes gyilkos visszatér c. filmet érdemes meglesni, vagy nagyon gagyira sikeredett?
    Szégyen szemre idáig még nem láttam
  • Snecie Smicie
    nem hónapja, inkább napja
  • Jano
    Így tovább.
  • Snecie Smicie
    Prince of Darkness

Erről a filmről hónapja olvastam először a Harvesteren, és mivel ez régen kimaradt az életemből, és a harvesteren is jó kritikát kapott, gondoltam megnézem, és nem is csalódtam. Carpentertől amit eddig láttam, az mind jó volt, és ugyanebbe a vonalba illeszkedik bele a Sötétség Fejedelme is.
    Számomra bejövős volt az, ahogy és ahogyan a film kelti a feszültséget az eéejétől a végéig. Véres jelenetek nem nagyon voltak, de nem is igazán hiányzott, ugyanis ez tipikusan az, ami a hangulatával tud ütni..ehhez talán még az In the Mouth of Madness tudnám hasonlítani e tekintetben.
    Vol pár dolog ami elég furán hatott, és talán csinálhatták volna másképp is.
    Az egyik ilyen dolog ez a szájon át spriccelés, ráadásul sugárba..
    A másik az, hogy miután már tudták a hallgatók, hogy elég szar a helyzet, miért nem próbáltak megszökni?
    Szóval kb 10/9, de mondom, nálam ezzel a világvégi hangulattal ütött nagyon oda a stuff.
  • Snecie Smicie
    Beyond Re-Animator

Nem sajnáltam rá a pénzt, és múlt héten megvettem a DVD-t egy ezresért, ugyanis pont kapóra jött, mert a trilógia 3. részét még nem láttam.
    Jeffrey Combs már az első 2 részben is szimpatikus egyén volt, de így látva 18 évvel később, méginkább az lett, és nem mellesleg az alakítása sem volt rossz.
    Sőt bevallom, hogy engem leginkább ez a rész fogott meg, pedig már az első 2-ben sem találtam kivetnivalót. A poénok jók, (a péniszes részre nem is térek ki külön), és a szereplőkkel sem volt gond, mindamelett mindent kihoztak a filmből, pedig végig egy helyszínen vagyunk.
    Úgyhogy mindenképpen pozitívan csalódtam, többet kaptam mint amit vártam.

Azt nem tudjátok hogy lesz még valami folytatás? Csak mert arra engedne következtetni a film befejezése.
  • Snecie Smicie
    körülbelül 50 filmet láttam az utóbbi néhány hétben, úghogy lenne miről írnom, hajaj..
  • Dying Soul
    Én már írtam szépeseket, kettőt is :/
  • Jano
    Ilyen kommentekből szeretnénk sokkal többet.
  • Dying Soul
    boldog névnapot, ha már :)
  • Snecie Smicie
    fú, örülök hogy így gondolod
  • fifi
    Jenna Jameson rulez!!!

na most pedig elindulok Gábor napozni, mert ugye a névnapomat is meg kell ünnepelni valamikor... :D

[szereti a fröccsöt, pálinkát...]
  • fifi
    NEKI nem kell neki megköszönnie
    nekem elég ha pl neked örömet szerzek a cuccal :)
    ő meg kussoljon, és ne szóljon bele olyanba, amihez lövése sincs...
  • Snecie Smicie
    Samhain

Most akadt a kezembe ez a viszonylag közepesnek mondható horror, bár már régen megakartam nézni. A sztori elég átlagosan indul, mondhatnám azt is, hogy már láttam 80-szor ezt a fajta kezdést. Néhány tinédzser érkezik Írországba tanulmányi kirándulás, (a helyszín nem rossz)vagy nem tudom már pontosan mi gyanánt, természetesen 2 tag mindég dugni akar, ahogy az lenni szokott..

A film már rögtön az elején keményen indít, a logó belek + félbetépett lány kivitelezése meglehetősen jó, + ez a későbbiekben sincsen másképp, pl. a halott magzat, amit azok a druidák téptek ki a foglyul ejtett nőből..annak látványa szerintem eléggé üt.
    Egy baj van vele, hogy az első 30 perc az totál unalom, addig ki kell bírni, viszont utána beindul, ugyhogy 10/7 , mert a hatást egy párszor sikerült elérni.
  • Snecie Smicie
    nyugi, ezek mindig ilyenek, ezen tényleg ne húzd fel magad, a többség ott rendes, és megköszöni a fáradozást.
  • Snecie Smicie
    akkor kuccsolunk.
  • Jano
    May
    Kb. 3 éve kaptam meg Ramzától, gondoltam megnézem.
    Közepesnek tartom, nem volt rossz, de semmi kiemelkedő. Az első fél óráig szénné untam magam, aztán valamennyire belendült a végére, de semmi meglepető, vagy újszerű nincs benne. A főszereplő csaj játékát néha eltúlzottnak éreztem, bár volt 1-2 nagyon jó pillanata is. Egynek elment.

Boy Eats Girl
    Ez is elég nehezen indul be, viszont a végén (sajnos csak nagyon rövid időre) egy Hullajót idéző "kaszálás" van, ami szépen volt megvalósítva. A történet egy sablonhalmaz, a film horrornak komolytalan, vígjátéknak gyenge, a Shaun of the Dead például sokkal jobb volt ebben a műfajban. Nézhető, akárcsak a fenti.
  • Dying Soul
    Jahj nem :)
  • schrank
    RTL 22:45 megtudhatjuk miért olyan jó az a babgulyás és az a vietnámi veterán idióta az még feliratosan is röhögni való volt kiváncsi vagyok a szinkronra mellesleg nekem sokkal jobban bejött ez a folytatás mint az 1974-es kezdet
  • fifi
    Nyitottál egy Luca topikot itt ugye...
    A csávónak a profile-ban meg vmi dinamikus Luca Turilli cucc van.

de végülis tökmindegy...
    nem OFFolok tovább
  • Dying Soul
    Nem tudom, hogy gondolod :o
    Ott más nickem van és nem töltök be semmilyen nagy rangot, de azért érdekelne, hogy gondolkodtál :)
  • fifi
    mindemellett az a modi nem pont te vagy?
    márcsak a Luca Turilli-ből gondolom...
  • fifi
    nem az a gond...
    hanem, hogy írtam ugye, hogy megköszönöm a visszajelzéseket, és erre cinikus módon kezd a gyerek beszólni, hogy a kicsi képek így-úgy
    megmondhatta volna úgy is hogy : cseréld ki a képet nagyobbra...

na jó végülis lesz@rom. most határoztam éppen el, hogy megosztom pár kuriózum filmemet, de ha belebotlok még ilyen modikba, tuti nem fogom az időmet pazarolni ilyenre...
  • Dying Soul
    Nyugi, én elolvastam mit írtál a jellemzésben, eddig bírtam minden gusztustalanab filmet, majd esetleg annyit nyögök be, hogy "jól" mondtad :)
  • fifi
    felidegesítettek azon az oldalon, ha még 1-et beszólnak, otthagyom az egész feltöltést a picsáb@, és csinálja aki akarja...
  • Dying Soul
    Legyünk HULLAcsendesek?
  • Driller
    [URL=http://www.sokkmagazin.hu/cikkek/blinddead/index.html]A "vakhalottas" filmek[/URL]
  • fifi
    ha kussoltok, és jól viselkedtek, kaptok pár Troma filmet is...
  • Driller
    Nagyon jó a hangulata, de sajnos a mostanában szokásos "csavaros"-végű dolog lesz belőle - tehát semmi nem az, aminek a film első háromnegyedében látszott, és az ilyesmikkel tele a tököm.
  • Driller
    Chinese Super Ninja, valószinűleg jövőre adja ki újramaszterelve a hongkongi Celestial cég.
  • Driller
    Schramm egy óriási film, az egyetlen, amely a Henry-hez hasonló mélységben tárja fel, milyen *lehet* egy sorozatgyilkos belső élete - persze a két film különbözik, mert a két gyilkos is különbözik.
  • Dying Soul
    Leszedem, ha lesz két seeder, köszi :)
  • fifi
    feltettem a Violent shit II.-t az "E"-re

csak tessék-csak tessék
  • reanimator
    Nem ismerem.

Viszont a DON'T GO IN THE WOODS szörnyen jó splatter film 1982-ből.
  • Snecie Smicie
    Schrammról mi a véleményetek?
    Akárhogy gondolkodom, nem tudok semmit írni a filmről, mert számomra emészthetetlen.