Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Phantasm 4-nek nemakarja valaki megcsinálni a magyar feliratát??
Nagyon örülnék neki.

Next PC upgrade: 2022

Snecie Smicie
ok<#bohoc>

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

grebber
Halott madarakat nézzed meg és majd meséld el mirõl szólt mert kurvára nem vágtam a végét 😞 !

Snecie Smicie
bár nem igazán horrorok, de most a golyó és a halott madarak van soron.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

grebber
City of The Living Dead-et megnéztem a végén amikor a kiscsávó fút a nõ meg a férfi felé akkor a nõ mi a rákért sikít??

TheBerzerker
Na egy kicsit offolok....

Belenéztem a Mirrormask Screener-jébe. Igéretesnek tûnik de mûr kitûnt, hogy ha szuper8-ra forgatták volna jobban illeszkedett volna a képpbe a dolog. Aztán lehet ez is a koncepció része, hogy a kinti világ üresnek egy egyhangúnak tûnjön. Ez lesz az a film amit megvárok dvdn és inkább úgy vágok bele.

Szerintem nézétek meg mert érdemes. Aki semmit sem tudna róla annak elárulom, hogy vagy 2 éve várom ezt a filmet. A forgatókönyvet nem kisebb ember írta mint maga Neil Gaiman és nem kisebb ember rendezte, és tervezte a látványelemeket, mint Dave McKean. Neil Gaiman egy igazi író legenda, többszörös fantasy díj nyertes regényekkel írta be magát a történelembe egy igazi géniusz( õ írta a Books of Magic-et, amibõl az a kurva lenyúlta a Harry Potter regényeket). Dave McKean meg egy elbaszot festõ, grafikus, akinek olyan látomásai vannak, hogy félelmetes és mindezt képes papírra (illetve már vászonra) is vinni.
Ez lesz a 21dik század Fantasztikus Labirintusa, vagy Végtelen Története!! Szerintem, aki vágja az angolt ne hagyja ki!!! Aztán lehet valaki még le is fordítja idõvel.

TheBerzerker
Szerintem nézd meg. Egy próbát megér. Nekem tetszett anno pedig nem vagyok oda az ilyen típusú filmekért.

Egyre jobban tetszik a TETSUO.Minél többet írtok róla annál jobban tetszik 😊

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Snecie Smicie
Day of the Dead 2 Contagiumot látta már valaki?

PetruZ
Az egyik legtutibb agyatlan film, amit valaha láttam. A másik topikban a #21804-es hsz-ban sok szépet 's jót írtam róla. 😊
TheBerzerker
Tetsuo-nak csak az elsõ részét láttam, de az egy nagyon súlyos horor beütésû elvont film. egy fickóról szól, aki robottá változik. Ha bírod a szürreális, beteg elvont filmeket ajánlom.

fifi
Wolf creek
lesz SPOILER

Megintcsak 12 egy tucat film volt... Az ifi színészek elég hitelesek.
De ugye megint a balfaszság ami a sírba viszi fõhõseinket...Hamár a rinya egyszer nyakonlövi és kifekszik a tata, akkor nem otthagyom, hanem a puskatussal fasírttá verem, a fejét, jobb esetben megkötözöm, vagy valami... na mind1.
a rendezõ pár gyönyörû, már-már természetfilmbe illõ képet is becsempészett a képekbe, amik közül pár tényleg még Win háttérnek is megállná a helyét...
ezek nagyon szépek
meg egy jelenet ami nagyon megfogott, az a nagyobb mellû /😄/ csajnak segítõ tata a Mitsu kombival... Ahogy kilövik a termoszt, meg õt is. Na az ott van!

ezzel együtt 6/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Snecie Smicie
pár hete láttam, tényleg aranyos<#smile><#smile><#smile>
Horror-vígjátéknak szerintem az egyik legjobb;

fifi
nagyon jó film, van benne minden...
horror-akció-kung fu-zombi maffia... 😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

nxfn
Shaun of the Dead egész aranyos volt<#smile>

kösz. akkor már uszítom is a robotot tõteni 😊

Loál János
Megvan mind a 2 része, eddig csak belepörgettem, durva cucc. 😊

A Versus meg rohadt jó film, van egy picivel hosszabb verzió is Ultimate Versus címmel.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

És a VERSUS-t?

TETSUO filmet ismeri valaki?

I.C.ram
Nem töltöttem onnan még semmit, így nem is igazán maradt meg bennem 😛
fifi
pedig nevébõl adódóan elég nehéz mással összekeverni...

I.C.ram
Nem emlékeztem, hogy ez az 😛
I.C.ram
<#pardon1>
Loál János
Kb. 3-szor küldtem el a címét, ebbõl 2x te kérted, mert kitörölted. :|

fifi
hát ezekhez valószínûleg nem is fogsz.
különben felirat nélkül is érteni fogod szerintem 😊

Snecie Smicie
Necro Files 2

Mókás egy film<#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0>

I.C.ram
Naja, csak feliratokat nehezen találni ezekhez a filmekhez 😞
fifi
egy tracker
van ott minden földi jó.

I.C.ram
Egyébként az Ilsa valós személyrõl készült. LEgalábbis az alapötlet. Tényleg volt egy ilyen haláltáborvezetõ nõ, aki állítólag ultra szadista volt. 1960-ban halt meg. Felakasztotta magát.
I.C.ram
Tudnám mi az a Zaerc 😛
TheBerzerker
Készültek ennél sokkal szarabb haláltáboros explontation filmek is hid el😊 Mondjuk jobb is😊

PetruZ
Az elsõ részbe futólag belenéztem, sztem nem annyira szörnyû, bár nem az én mûfajom. 😉
Törölt felhasználó
Valaki tud olyan torrentlinket ahol sokan seedelik a Zombiez címû filmet?
A torrentspy találtam,de éppen hogy csak csordogál lefele.
Loál János
Sry. Szerintem. 😊

TheBerzerker
Ez nem igaz. Az Ilsa filmek nagy királyok!!!

Loál János
Vazz, a Zaerc-en ilyenek fent vannak, miért nem nézel körül? 😄

Egyébként készülj fel, ezek ugyanis a filmgyártás legleglegalja produkciói, valami rettenetesen ultraszánalmas köcsögségek. 😊

I.C.ram
Errõl a filmrõl tud valaki valamit? Honnan szerezhetném meg?

báttyó02
ahhoz nincs énse találtam
amugy énis azt szedtem le,csak a 3at egyenlõre

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Snecie Smicie
találtam egy olyan pakkot amiben benne van a 2. ,3. és 4. rész.
Viszont a 4-hez nem leltem föl magyar feliratot.

báttyó02
egy magas pali üldöz egy csávót,sok vérrel :cccc
szeddle,majd meglátod,mondom kurvajo

Snecie Smicie
Mirõl szól?
Mert ha jó, akkor leszedem ám :c

báttyó02
én tegnap a phantasm3at megnéztem...hát kurvajó,nagyon tetszett

grebber
Most néztem meg a Man Thing (Mocsárszörny) filmet jó volt tetszett.
Phantasm 1-4 ig nemtud valaki valami leirást ??
Elsõ rész lejör már a 2-3-4 egybe van és lassan csordogál torrentrõl.

Dying Soul
Attól még kibsztak velünk!<#idiota>

Jano
Marketingfogás, hát persze! Nem akarják, hogy szarul fogyjon a dvd.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

TheBerzerker
Csak az elsõ 10 percet láttam de felvettem video-ra. Én eddig utáltam Craven-t jól de amiket a film elején nyilatkozott...kezd szimpatikussá válni a szememben😊

Loál János
Tegnap este az m2-n volt egy amolyan portréfilm Wes Craven-ról. Nagyon szimpatikus tag, egy igazi úriember, senki nem mondaná meg róla, hogy a kedves felszín alatt egy elmebeteg állat. <#smile>

TheBerzerker
Igen nagyon jó film. Menj el moziba nézd meg!! Érdemes!

SaintSavin
Hallottatok valamit A barlang címû filmrõl? (The Descent)
Nemrég láttam a bemutatóját a moziban, érdekesnek tûnt, és az imdb-n is elég sok pontot kapott.

nxfn
igen