9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • reanimator
    Annyi pénzért megveszem pedig nem szeretem a filmet.De ezen az áron ingyen van lényegében.
    Nem tudod,hogy még milyen filmek vannak tervbe véve?
  • Loál János #6583
    Nekem a... hogy is volt?

Valami olyasmi: Úgy nézek én ki, mint akit érdekel, hogy mit szól Isten? :D
  • TheBerzerker
    ja és a 4dik részben hangzik el a kedvenc pinhead idézetem:)
  • TheBerzerker
    A 4diket régen nagyon nem szerettem de végülis ha a sorozat összességét nézzük fontos darab.
  • Loál János #6580
    Nekem meg a 4 is tetszett, pont azért, mert elüt a többitől, és kicsit belemélyed a Kocka történetébe. Tény, hogy vége tré, de a harmadik végén lévő sékerfejű, meg cd-cenobita se volt kutya. :D
  • TheBerzerker
    Ez egy horror topic azét remélem azt vágod.

De utálom ha OFF dolgokat reklámoznak valahol...
  • TheBerzerker
    Ezzel nem teljesen értek egyet, mert az 5dik rész iszonyatosan jó lett. Eredeti, kreatív és ütös nagyon. A 8 rész közül magasan az egyik legjobb a szememben.
  • TheBerzerker
    ha jól tudom 3990 és a fangoöriánál pedig 3500-ért lesz kapható, ami rettenetesen baráti pláne ha azt nézzük, hogy ez a világon a legjobb kiadás ebből a filmből. Extrákat tekintve jobb mint az olasz, vagy az amerikai dvd kiadvány.
  • Gonosz Élien
    Hellraiser 1-2-3

Tudom hogy a Pokolkeltő ezen részei már réges-régen lecsengtek, de hozzájutottam mindhárom rész esetében a szinkronos verzióhoz, és eléggé örültem.(mindamellett örömmel láttam, hogy a szinkron jól sikerült hozzájuk, annó)
    Az utólsó 5 részt is megtekintettem nemrég, de ezkről tényleg nem érdemes szót ejteni, mert valami kritikán aluliak. A 4. rész az egyszerüen alulmúl mindent, szóval szerintem érdemben csak az első 3 résszel érdemes foglalkoznia annak, aki ismerkedik a Hellraiser világgal, ugyanis ez a 3 rész az, amin átjön átjön az a minőség, amit Clive Barker neve garantál.
    Az első részben az a jelenet, amiben Julia egykori szeretője újraéled, az hátborzongató mind a mai napig, iszonyat jól megcsinálták, és itt jön ki az első 3 rész nagy nagy előnye az uolsó 5-tel szemben, mégpedig a sztori erőssége.
    Azért annó lehetett fosni az első 2 részen.

Mostmár egy bajom van az egésszel (pedig régebben odáig voltam a Hellraiserért), hogy az egész a hitelét vesztette, magam részéről nem vagyok kiváncsi seemi újra a továbbiakban ezel kapcsolatban.

Az első 3 viszont nagyon bejött, 10/9

snecy
  • Snecie Smicie
    az XTRO első része.
  • Gorvik #6573
    Hihetetlenül tetszett, jó film, ugyan tízévente max egyszer nézném meg, de azért nem hiányozhat a polcról.
    Mennyi pénz lesz, ha lesz?
  • grebber
    Ez mi? Mert tetszik.
  • Snecie Smicie
  • reanimator
    Nekem furcsa volt,hogy van egy Idegen benne az elején (azt hittem jó monsteres film lesz) és aztán élő bábuk lesznek benne mint a Puppetmasterben.
    Legalábbis ha jól emlékszem mert marha rég láttam.
  • Snecie Smicie
    Számomra az Xtro amiatt az egyik kedvenc, mert az első horrorélményeim egyike volt, ráadásul meghatározó, és maradandó nyomokat hagyott, úgyhogy nálam szuperlatívuszos kategóriát képvisel.
  • reanimator
    Én meg az XTRO 2-t venném meg elsőre.
    Az egy fasza Alien klón.Az XTRO 3 meg néha Predatorra hajazott az is jó volt.
    Legkevésbé az XTRO 1 tetszett mert azt olyan össze-visszaságnak éreztem.Tök másnak indult mint ami let belőle.
  • reanimator
    Kínzások.
    A probléma csak annyi volt,hogy nincs felirat:) Japánból meg szar vagyok :)
    De valami kártya játékot nyomnak pontosabban kártyákkal húzzák ki a kínzásokat.
    Nézd meg megéri.Mindkettő részben volt jelenet amikor a hideg futkosott a hátamon.
  • Snecie Smicie
    hát, az maga lenne a csoda..
  • fifi
    úúú az Xtro-t én venném meg először...
  • TheBerzerker
    Hát a Dawn már sajna kijött. Továbbiak pedig attól függnek, hogy hogyan fogy a Cannibal Holocaust.
    Lassan amugy nyilvánosságra kerülnek az extra lemezi specifikációi is.
  • Dying Soul
    The Thing az érdekes, az tény, tetszik a vége. (Nem mintha a film, nem tetszene)
  • Snecie Smicie
    Egyébként szívesen látnám ílyen szép csomagolásban a The Thinget, Beyondot, Xtro-t, vagy a Dawn of the Dead-et :)
  • fifi
    kicsit bővebben?
    most láttam pár képet belőle, hát felkeltette az érdeklődésemet, meg kell mondjam, mert amik azon voltak, az vmi eszement brutális...
  • Snecie Smicie
    szívesen.
  • fifi
    köszi, hogy visszaáltál a seedbe.
    feltöltöttem majdnem 3.5gigát ebből a filmből de rajtad kívül az összes letöltő úgy eltűnt mint szürke szamár a ködben...pedig vannak négyen
  • TheBerzerker
    Régebben én sem. De az elmúlt 2 3 hónapban gyökeresen megváltozott a véleményem róla. Maximálisan!!!

A CH egy igazi időtálló mestermunka ez kétségtelen...
  • Snecie Smicie
    kétségtelenül igényesen néz ki, bár magát a filmet sosem kedveltem.
  • fifi
    [nem veszi meg]

:D
  • TheBerzerker

Aki ezt a filmet nem vszi meg az nem horror rajongó a szememben!

Szinte megszólal ez a kiadás. Nem?
    Én már töltöm :)
    www.ilovetorrents.com
  • Karez
    Hmmm a trailer alapján egész türhető...sőőt a kép minőség egyszerűen SZÉP lesz!
    A történet is elég jó.Jönnek a feltámaszott náci zombik és a betojós katonák előlük menekülnek finnország jeges erdőiben...nyami.
    De mégis nagyon sótlanak érzem az egészet...valami nagyon hiányzik belőle de nemtom mi.
  • Snecie Smicie
    akkor viszont nem tudom milyen verzió lehet, ráadásul Február 7-ei kiadással........
  • Snecie Smicie
    Synopsis
    Unusual attacks are occuring all over the United States - Old WWII veterans are
    being hunted down ruthlessly. When it is discovered that an undead trio of NAZI
    ZOMBIES are behind the attacks, it's up to special agent Kelly Conda, A member
    of the mysterious "Vanguards", to save the last remaining veteran from certain
    doom!
  • Jano
    Trailer, a végén szintén a decemberi dátummal.
  • Jano
  • Snecie Smicie
    Ez a Decemberi dátum merre van?
  • Jano
    Hát az valami érdekes verzió lehet. Március és december között van "némi" idő...
  • Jano
    In 1940, in the frozen forests of northern Finland, one of World War Two's darkest secrets has woken up.

Imdb-n ennyi az info, illetve a Karácsony előtti megjelenés.
  • Snecie Smicie
    már van belőle rlz :)
    úgyhogy meg is tekintem a közeljövőben :)
  • Karez
    war of the dead?????
    Mégis miez a szentszutyok?????
    Én már hallotam sok b-filmes zimbes zombis filmet (pl. vampires vs. zombies)
    ,de erről mégsosem hallotam.
    És miről szól az egész? Talán arról hogy a 2.vh közepén a többmilliós német katonák egyszer csak valamifolytán újáélednek és újranekimennek az angoloknak? IDE VELE!