9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
reanimator #6584 Annyi pénzért megveszem pedig nem szeretem a filmet.De ezen az áron ingyen van lényegében.
Nem tudod,hogy még milyen filmek vannak tervbe véve? -
Nekem a... hogy is volt? 
Valami olyasmi: Úgy nézek én ki, mint akit érdekel, hogy mit szól Isten? :D -
ja és a 4dik részben hangzik el a kedvenc pinhead idézetem:) -
A 4diket régen nagyon nem szerettem de végülis ha a sorozat összességét nézzük fontos darab. -
Nekem meg a 4 is tetszett, pont azért, mert elüt a többitől, és kicsit belemélyed a Kocka történetébe. Tény, hogy vége tré, de a harmadik végén lévő sékerfejű, meg cd-cenobita se volt kutya. :D -
Ez egy horror topic azét remélem azt vágod.
De utálom ha OFF dolgokat reklámoznak valahol... -
Ezzel nem teljesen értek egyet, mert az 5dik rész iszonyatosan jó lett. Eredeti, kreatív és ütös nagyon. A 8 rész közül magasan az egyik legjobb a szememben. -
ha jól tudom 3990 és a fangoöriánál pedig 3500-ért lesz kapható, ami rettenetesen baráti pláne ha azt nézzük, hogy ez a világon a legjobb kiadás ebből a filmből. Extrákat tekintve jobb mint az olasz, vagy az amerikai dvd kiadvány. -
Hellraiser 1-2-3
Tudom hogy a Pokolkeltő ezen részei már réges-régen lecsengtek, de hozzájutottam mindhárom rész esetében a szinkronos verzióhoz, és eléggé örültem.(mindamellett örömmel láttam, hogy a szinkron jól sikerült hozzájuk, annó)
Az utólsó 5 részt is megtekintettem nemrég, de ezkről tényleg nem érdemes szót ejteni, mert valami kritikán aluliak. A 4. rész az egyszerüen alulmúl mindent, szóval szerintem érdemben csak az első 3 résszel érdemes foglalkoznia annak, aki ismerkedik a Hellraiser világgal, ugyanis ez a 3 rész az, amin átjön átjön az a minőség, amit Clive Barker neve garantál.
Az első részben az a jelenet, amiben Julia egykori szeretője újraéled, az hátborzongató mind a mai napig, iszonyat jól megcsinálták, és itt jön ki az első 3 rész nagy nagy előnye az uolsó 5-tel szemben, mégpedig a sztori erőssége.
Azért annó lehetett fosni az első 2 részen.
Mostmár egy bajom van az egésszel (pedig régebben odáig voltam a Hellraiserért), hogy az egész a hitelét vesztette, magam részéről nem vagyok kiváncsi seemi újra a továbbiakban ezel kapcsolatban.
Az első 3 viszont nagyon bejött, 10/9
snecy -
az XTRO első része. -
Hihetetlenül tetszett, jó film, ugyan tízévente max egyszer nézném meg, de azért nem hiányozhat a polcról.
Mennyi pénz lesz, ha lesz? -
Ez mi? Mert tetszik. -
-
reanimator #6570 Nekem furcsa volt,hogy van egy Idegen benne az elején (azt hittem jó monsteres film lesz) és aztán élő bábuk lesznek benne mint a Puppetmasterben.
Legalábbis ha jól emlékszem mert marha rég láttam. -
Számomra az Xtro amiatt az egyik kedvenc, mert az első horrorélményeim egyike volt, ráadásul meghatározó, és maradandó nyomokat hagyott, úgyhogy nálam szuperlatívuszos kategóriát képvisel. -
reanimator #6568 Én meg az XTRO 2-t venném meg elsőre.
Az egy fasza Alien klón.Az XTRO 3 meg néha Predatorra hajazott az is jó volt.
Legkevésbé az XTRO 1 tetszett mert azt olyan össze-visszaságnak éreztem.Tök másnak indult mint ami let belőle. -
reanimator #6567 Kínzások.
A probléma csak annyi volt,hogy nincs felirat:) Japánból meg szar vagyok :)
De valami kártya játékot nyomnak pontosabban kártyákkal húzzák ki a kínzásokat.
Nézd meg megéri.Mindkettő részben volt jelenet amikor a hideg futkosott a hátamon. -
hát, az maga lenne a csoda.. -
úúú az Xtro-t én venném meg először... -
Hát a Dawn már sajna kijött. Továbbiak pedig attól függnek, hogy hogyan fogy a Cannibal Holocaust.
Lassan amugy nyilvánosságra kerülnek az extra lemezi specifikációi is. -
The Thing az érdekes, az tény, tetszik a vége. (Nem mintha a film, nem tetszene) -
Egyébként szívesen látnám ílyen szép csomagolásban a The Thinget, Beyondot, Xtro-t, vagy a Dawn of the Dead-et :) -
kicsit bővebben?
most láttam pár képet belőle, hát felkeltette az érdeklődésemet, meg kell mondjam, mert amik azon voltak, az vmi eszement brutális... -
szívesen. -
köszi, hogy visszaáltál a seedbe.
feltöltöttem majdnem 3.5gigát ebből a filmből de rajtad kívül az összes letöltő úgy eltűnt mint szürke szamár a ködben...pedig vannak négyen -
Régebben én sem. De az elmúlt 2 3 hónapban gyökeresen megváltozott a véleményem róla. Maximálisan!!!
A CH egy igazi időtálló mestermunka ez kétségtelen... -
kétségtelenül igényesen néz ki, bár magát a filmet sosem kedveltem. -
[nem veszi meg]
:D -
Aki ezt a filmet nem vszi meg az nem horror rajongó a szememben!
Szinte megszólal ez a kiadás. Nem?
-
#6554 Én már töltöm :)
www.ilovetorrents.com -
Hmmm a trailer alapján egész türhető...sőőt a kép minőség egyszerűen SZÉP lesz!
A történet is elég jó.Jönnek a feltámaszott náci zombik és a betojós katonák előlük menekülnek finnország jeges erdőiben...nyami.
De mégis nagyon sótlanak érzem az egészet...valami nagyon hiányzik belőle de nemtom mi. -
akkor viszont nem tudom milyen verzió lehet, ráadásul Február 7-ei kiadással........ -
Synopsis
Unusual attacks are occuring all over the United States - Old WWII veterans are
being hunted down ruthlessly. When it is discovered that an undead trio of NAZI
ZOMBIES are behind the attacks, it's up to special agent Kelly Conda, A member
of the mysterious "Vanguards", to save the last remaining veteran from certain
doom!
-
Trailer, a végén szintén a decemberi dátummal. -
#6546 -
Ez a Decemberi dátum merre van? -
Hát az valami érdekes verzió lehet. Március és december között van "némi" idő... -
In 1940, in the frozen forests of northern Finland, one of World War Two's darkest secrets has woken up.
Imdb-n ennyi az info, illetve a Karácsony előtti megjelenés. -
már van belőle rlz :)
úgyhogy meg is tekintem a közeljövőben :) -
war of the dead?????
Mégis miez a szentszutyok?????
Én már hallotam sok b-filmes zimbes zombis filmet (pl. vampires vs. zombies)
,de erről mégsosem hallotam.
És miről szól az egész? Talán arról hogy a 2.vh közepén a többmilliós német katonák egyszer csak valamifolytán újáélednek és újranekimennek az angoloknak?
IDE VELE!