Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon örülnék neki.
Next PC upgrade: 2022
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Belenéztem a Mirrormask Screener-jébe. Igéretesnek tûnik de mûr kitûnt, hogy ha szuper8-ra forgatták volna jobban illeszkedett volna a képpbe a dolog. Aztán lehet ez is a koncepció része, hogy a kinti világ üresnek egy egyhangúnak tûnjön. Ez lesz az a film amit megvárok dvdn és inkább úgy vágok bele.
Szerintem nézétek meg mert érdemes. Aki semmit sem tudna róla annak elárulom, hogy vagy 2 éve várom ezt a filmet. A forgatókönyvet nem kisebb ember írta mint maga Neil Gaiman és nem kisebb ember rendezte, és tervezte a látványelemeket, mint Dave McKean. Neil Gaiman egy igazi író legenda, többszörös fantasy díj nyertes regényekkel írta be magát a történelembe egy igazi géniusz( õ írta a Books of Magic-et, amibõl az a kurva lenyúlta a Harry Potter regényeket). Dave McKean meg egy elbaszot festõ, grafikus, akinek olyan látomásai vannak, hogy félelmetes és mindezt képes papírra (illetve már vászonra) is vinni.
Ez lesz a 21dik század Fantasztikus Labirintusa, vagy Végtelen Története!! Szerintem, aki vágja az angolt ne hagyja ki!!! Aztán lehet valaki még le is fordítja idõvel.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
lesz SPOILER
Megintcsak 12 egy tucat film volt... Az ifi színészek elég hitelesek.
De ugye megint a balfaszság ami a sírba viszi fõhõseinket...Hamár a rinya egyszer nyakonlövi és kifekszik a tata, akkor nem otthagyom, hanem a puskatussal fasírttá verem, a fejét, jobb esetben megkötözöm, vagy valami... na mind1.
a rendezõ pár gyönyörû, már-már természetfilmbe illõ képet is becsempészett a képekbe, amik közül pár tényleg még Win háttérnek is megállná a helyét...
ezek nagyon szépek
meg egy jelenet ami nagyon megfogott, az a nagyobb mellû /😄/ csajnak segítõ tata a Mitsu kombival... Ahogy kilövik a termoszt, meg õt is. Na az ott van!
ezzel együtt 6/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Horror-vígjátéknak szerintem az egyik legjobb;
horror-akció-kung fu-zombi maffia... 😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A Versus meg rohadt jó film, van egy picivel hosszabb verzió is Ultimate Versus címmel.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
különben felirat nélkül is érteni fogod szerintem 😊
Mókás egy film<#vigyor0>#vigyor0><#vigyor0>#vigyor0><#vigyor0>#vigyor0>
van ott minden földi jó.
A torrentspy találtam,de éppen hogy csak csordogál lefele.
Egyébként készülj fel, ezek ugyanis a filmgyártás legleglegalja produkciói, valami rettenetesen ultraszánalmas köcsögségek. 😊
amugy énis azt szedtem le,csak a 3at egyenlõre
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Viszont a 4-hez nem leltem föl magyar feliratot.
szeddle,majd meglátod,mondom kurvajo
Mert ha jó, akkor leszedem ám :c
Phantasm 1-4 ig nemtud valaki valami leirást ??
Elsõ rész lejör már a 2-3-4 egybe van és lassan csordogál torrentrõl.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Nemrég láttam a bemutatóját a moziban, érdekesnek tûnt, és az imdb-n is elég sok pontot kapott.