Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A minõség az nézhetetlen, de ez nem a release miatt, hanem, mert alapból ilyen kamerával forgatták. Korábban megemlítette Jano, hogy nem beszélnek benne, csak hangeffektek és minimális zene van benne. A történet vagy nagyon magas filozófiai szinten van vagy tényleg nagyon nagy összevisszaság. Kezdõdik az egész egy kis házikóban, ahol Isten egy pengével vagy vasdarabbal szúrkálja magát, remeg, stb. Aztán kivágja pár szervét, meghal. Majd elõjön a Földanya, aki lazán orálisan kielégíti a már halott Istent majd a hasára lövellõ ondót beledörzsöli a bõrébe, terhes lesz. Váltás.
Egy hullát vagy vmi hasonlót mutatnak, elméletileg õ a Föld fia. Majd jönnek különbözõ emberek, akik elhurcolják õt, õ eközben feléled, hörög, stb. Játszanak vmit a tûzzel is, nem tudom mit csinálnak. (Itt jön elõ az, hogy a minõség miatt nem vágod le a sztorit.) Majd újra mutatják a Földanyát, aki a Föld fiának nyaka köré kötelet köt és elhurcolja egy erdõs területre. Jönnek a már korábbról ismert emberek, leütik az Anyát. levetkõztetik vmilyen szinten, majd botjaikkal és hasonló eszközeikkel a nemi szervét kezdik el döfködni ütögetni. Ezt a fiún is végrehajtják. Majd vmi gusztustalsn lével leöntik õket. Hurcolgatják õket, nagyon sokáig, a végén vmi olyasmi van, mint egy kezdetleges mozsárban összezúznak húscafatokat vagy mittudomén, aztán vége. Elfelejteni nem fogom ezt a filmet, de nem azért mert mély benyomást tett rám. Pontokkal nem tudom értékelni, egy másik filmet sem láttam, ami ehhez hasonlítana.
Egyébként, ennek a filmnek a kockái peregnek Marilyn Manson Coma Black c. klippje alatt. Hihetetlenül hatásosan.
És a Hostel után Eli Roth kicsit más téren:
http://www.hirmagazin.hu/article.php?id=5270
"The trees move. Do you not see it?"
Stephen(Sing Chi) Chow forever
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Én azért szeretem ezt a topic-ot mert szinte sosem fordul elõ itt ilyesmi. Mindig normálisan meg tudjuk beszélni a dolgokat és ez király. Hála istennek a balfaszok már elszoktak innen😊
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
elvégre internetes fórumon vagyunk...
nemtetszette neki,kész nemkell szivni a vérét ezér :\
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
<#wow3>#wow3><#zavart2>#zavart2><#wilting>#wilting><#help>#help><#conf>#conf>
hát senem rossz,senem jó :c
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Én azt mondom nézd meg az 1974-es Texasi láncfûrészest és ha az se tetszik akkor ne nézz több Hooper filmet.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Egy délutánra jó, ilyet is látni kell 😄
Hideo Nakata egyik korai filmje.Fasza film tipikus J-horror.Biztos vagyok abban,hogy megcsinálja ezt megint Nakata akárcsak a Ring-et.