9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
még házasodás előtt megnézettem vele ilyeneket, hogy Schramm, Hell of the living dead, Toxic avenger 1 ...
ja meg ugye nem ide vágó, de a Dark City ami közös kedvencünk :) -
Hehe. Jól nyomod ha már magától veszi elő a horrorokat:) Gondolom nem ma kezdted a bevezetését a művészetek ezen völgyébe:) -
GJ!
-
én berúgtam, feleségem meg a Cradle of fear-t nézi... :)
szép család...
-
Megnéztem a Kannibál bébi születik filmet.Nem volt rossz, de nem is volt valami egetrendető.
-
ték -.- -
oliverspy #6699 :-D -
reanimator #6698 Gyerekek ! Óriási segítség kéne.
Ma lesz éjjel 2.55-kor RTL Klubbon a CÁPAEMBER film.
Természetesen most szart be a videóm.Fel tudná valaki venni?Megvenném tőle a kazettát vagy bedigizve letölteném.
-
Thx,lehet,hogy majd rárepülök aztán megnézem hátha. :) -
23:30 megnézem én is! :) -
Ma 23.30.kor a film+ -on lesz az Átkozott.
Nem láttam még, de a bemutatóból ítélve nem lehet rossz.... -
reanimator #6694 ja barlangban vannak.Egy űrhajónak a visszatérő fülkéjével jön a monster.
Vizsgálóasztalos részre nem emlékszem de lehet,hogy ebből ki van vágva.
Olyan átlagos alien film nekem tetszett,mert rég láttam scifi horrort.De este nézem a SHOCKING DARK-ot,ettől várok többet mert ez ismertebb film. -
Mintha rémlene valami nagyon-nagyon régen láthattam ezt? Amikor egy barlangban mászkálnak aztán meg egy csontvázszerü lény egy vizsgálóasztalon felül... :) Ennyire emlékszem. :) -
A Motel meg a Hostel az ugyanaz. Borzasztó rossz film :( -
köszönöm, hogy oktatsz, nagy szükségem is van rá... -
#6690 Köszi az infót!Várjuk! -
Még nem mert a húsvét és egyéb dolgok miatt csak később tudták leadni a gyárnak a lemezt. Elvileg olyan 20-a körülre volt datálva a megjelenés.
Éppen most beszéltem az illetékessel telefonon és azt mondta, hogy május 5. -
Nem április eleje volt a dátum? -
Ez engem is érdekelne. -
#6686 Már lehet kapni a dvd-t? -
De mondom a kapcsolat a mondo és a kannibál filmek között elég szoros. Erről is értekeztünk a Cannibal Holocaust audiokommentáron majd hallgasd meg ha érdekel. -
Hát ez érdekes mert elég nehéz így elkülöníteni a dolgokat. A Faces of Death pl tipikus Mondo film de a nagyrésze annak is megrendezett. A Cannibal Holocaust teljesen megrendezett de az állatkínzások eredetiek benne köztudottan. A dolog Mondo látszatát talán a film köré kiépített pr jelentette, hogy azt híresztelték, hogy igazi a film. (még s zínészeknek is olan szerződésük volt, hogy 1 évig nem jelenhettek meg a nyilvánosság előtt)
De ha magát a felépítést nézzük akkor a Cannibal Holocaust nem mondo film, hiányzik belőle ugyanis a mondofilmek egyik nagy védjegye a narrátor szerepe.. -
reanimator #6683 Hétvégén néztem ALIEN 2 (SULLA TERRA)
Fasza kis alienes film.1980-ból a scifi horror dömping idejéből. -
reanimator #6682 Oké .Én annyira nem vágom a témát mint te :)
Azt hittem minden áldokumentum film =Mondo :)
-
reanimator #6681 Ha félni akarsz film közben akkor javaslom a keleti(Japán ,koreai,hong kong-i stb) filmeket.Ajánlom a Shutter-t továbbá a Ju-On filmeket (már persze akkor ha még nem láttad). -
Semmi gond.
Mellesleg nem akartam kioktatónak látszani nem az volt célom. -
reanimator #6679 Excusez moi.Rosszul tudtam . -
idézni akart #6671-ből de a "nem ugrik" lemaradt -
mi? -
"most be a kategória neve de majd a többiek elmondják."
hánytató:P -
szivesen -
Köszönjük az értékes, okos hozzászólást. -
Cannibal Holocaust nem Mondo film. Bár szoros vonásokat vonultat fel a mondo filmekkel (mint általában a kannibál filmek) de nem igazán tekinthető annak.
Mondo filmek nagy géniusza Jacopetti volt a Mondo Cane-el stb stb. Ide sorolható még a Faces of Death (ami a mondo filmek második nagy fellángolását hozta), Traces of death, Faces of Gore stb stb. -
reanimator #6672 Beugrott. Mondo film. -
reanimator #6671 Márpedig horror film az.Mégpedig egy érdekes műfaj a horror kategórián belül.Nem ugrik most be a kategória neve de majd a többiek elmondják. -
a cannibal holocaust nem horror hanem hánytató film:P nekem az a horror ami alatt félek ha egyedül nézem:) -
Ehhh,de minek ?? :/
Most lefogadom,hogy egy rakat sz*r lesz.
Ráadásúl az eredeti még a mai napig nagyon nagy film.Legalábbis számomra.
Annyi mégrégebbi filmet újra lehetne forgatni... -
vg #6668 Supernatural sorozat nagyon király! Ajánlom minden horror film kedvelőnek! Eddig megjelent 19 részből 15-nek már van magyar felirata is! -
666ról jut az eszembe hogy jön az Omen remakeje is :O -
nahát :o
ték