Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
úgyis mostanában nem sok horrort néztem... sztán' kezdem magamat rosszul érezni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Jano
Sok beteg állat... 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

fifi
ejj b+ ez engem is érdekel...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Dying Soul
nxfn
torrent linkt <#smile>

Dying Soul
Begotten - 1989-91 - Elias Merhige
A minõség az nézhetetlen, de ez nem a release miatt, hanem, mert alapból ilyen kamerával forgatták. Korábban megemlítette Jano, hogy nem beszélnek benne, csak hangeffektek és minimális zene van benne. A történet vagy nagyon magas filozófiai szinten van vagy tényleg nagyon nagy összevisszaság. Kezdõdik az egész egy kis házikóban, ahol Isten egy pengével vagy vasdarabbal szúrkálja magát, remeg, stb. Aztán kivágja pár szervét, meghal. Majd elõjön a Földanya, aki lazán orálisan kielégíti a már halott Istent majd a hasára lövellõ ondót beledörzsöli a bõrébe, terhes lesz. Váltás.
Egy hullát vagy vmi hasonlót mutatnak, elméletileg õ a Föld fia. Majd jönnek különbözõ emberek, akik elhurcolják õt, õ eközben feléled, hörög, stb. Játszanak vmit a tûzzel is, nem tudom mit csinálnak. (Itt jön elõ az, hogy a minõség miatt nem vágod le a sztorit.) Majd újra mutatják a Földanyát, aki a Föld fiának nyaka köré kötelet köt és elhurcolja egy erdõs területre. Jönnek a már korábbról ismert emberek, leütik az Anyát. levetkõztetik vmilyen szinten, majd botjaikkal és hasonló eszközeikkel a nemi szervét kezdik el döfködni ütögetni. Ezt a fiún is végrehajtják. Majd vmi gusztustalsn lével leöntik õket. Hurcolgatják õket, nagyon sokáig, a végén vmi olyasmi van, mint egy kezdetleges mozsárban összezúznak húscafatokat vagy mittudomén, aztán vége. Elfelejteni nem fogom ezt a filmet, de nem azért mert mély benyomást tett rám. Pontokkal nem tudom értékelni, egy másik filmet sem láttam, ami ehhez hasonlítana.
Egyébként, ennek a filmnek a kockái peregnek Marilyn Manson Coma Black c. klippje alatt. Hihetetlenül hatásosan.

TheBerzerker
Te jó atya úr isten ebbõl mekkora bukta lesz...

Törölt felhasználó
http://www.moziplussz.hu/hir.php?id=2393

És a Hostel után Eli Roth kicsit más téren:

http://www.hirmagazin.hu/article.php?id=5270
Törölt felhasználó
Hostel felirat a reteksubon!
Törölt felhasználó
Nekem bejött.Nagyon le lett trágyázva,de nekem tetszett.
TheBerzerker
Jaja régebben voltak ilyen kötekedõ arcok, akik folyamatosan okoskodtak úgy, hogy fingjuk se volt mirõl beszélnek.

EmIn3m02
:c

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Calver
szörnyû, mi még moziba néztük komával, a legijesztõbb jelenet a film alatt talán az volt amikor pörgõs zene alatt teli torokból ketten beleordítottunk - hatásos volt, popcorn potyogott a nyakamba, valaki mögöttem eldobta ijedtében...

"The trees move. Do you not see it?"

Voltak itt balfaszok? Én abból kimaradtam szerencsére 😊

Stephen(Sing Chi) Chow forever

nxfn
:-CCccc

ték

grebber
Na megnéztem a The Cave filmet frankó volt!!!!

Next PC upgrade: 2022

fifi

Jano
Csak nagyon megdöbbentek rajta, van ilyen.

TheBerzerker
Dehogy szívjuk a vérét!!!

Én azért szeretem ezt a topic-ot mert szinte sosem fordul elõ itt ilyesmi. Mindig normálisan meg tudjuk beszélni a dolgokat és ez király. Hála istennek a balfaszok már elszoktak innen😊

EmIn3m02
persze,de ezt nem így kell hogy 10szer egymás után leirjátok hogy neki nemtetszett :|

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

fifi
de azért véleményt nyílváníthatunk ugye?
elvégre internetes fórumon vagyunk...

EmIn3m02
istenkém ennyit lovagolni ezen
nemtetszette neki,kész nemkell szivni a vérét ezér :\

TheBerzerker
Mondjuk én még nem nagyon találkoztam olyan emberrel, akinek nem tetszett volna a Lifeforce...furcsa.

grebber
Pontosan igy van ahogy mondod.

EmIn3m02
ámÖ

nxfn
kakájosnak néz ki, így borító alapján <#wow2>

fifi
ez tetszett a Lifeforce meg nem... ??? 😄DDDD

<#wow3><#zavart2><#wilting><#help><#conf>

grebber
Nekem tetszett a film.

EmIn3m02
ám megnéztem a the breed cimü filmet ios .c
hát senem rossz,senem jó :c

Jano
Nézd meg az elsõ 10 percét, aztán töröld le. 😄

EmIn3m02
ezt szedem<#smile>

TheBerzerker
Ismételten egyet kell értenem veled. De már korábban rájöttem, hogy hasonlít az izlésünk😊

TheBerzerker
Na hogy Hooper az egyik legjobb szakmában ezt azért kétségbe vonnám, de kétségtelen, hogy volt pár zseniális húzása!!😊

Pedig a LIFEFORCE-nak még a zenéje is fasza ! Fõleg ahogy kezdõdik kegyetlen jó.

Bakker, Hopper az egyik legjobb a szakmában 😊
Én azt mondom nézd meg az 1974-es Texasi láncfûrészest és ha az se tetszik akkor ne nézz több Hooper filmet.

fifi
a horrorfilmtörténelem egyik legjobb filmje a Lifeforce... 😄

Snecie Smicie
<#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1>

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

grebber
Jézusom akkor milyen lehet a többi 😞

TheBerzerker
áááááá jézusom Tobe Hooper egyik legjobb filmje a Lifeforce!!!

fifi
<#banplz>

Snecie Smicie
hú pedig régen nagyot ütött.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

grebber
Lifeforce film hát ez se valami hüdejó 4-esnél ezse érdemel többet.

Hát az kb Walt Disney film.Mesedélután vagy matiné.

Dying Soul
Nekem tetszett. De persze egyik SK filmadaptáció sem ért el magas pontszámot, kivéve a Remény rabjai. (ha jól emlékszem, azt is õ írta<#fejvakaras>)
Egy délutánra jó, ilyet is látni kell 😄

Snecie Smicie
A Stephen King féle sorvadj el-t tudná valaki véleményezni, hogy tudjam mire számítsak?

Dying Soul
Nekem tetszett, hogy csak felvételrõl megy a cucc

TheBerzerker
Amikor elõször láttam még azt mondtam annyira nem gáz. Aztán amikor másodszorra is megnéztem egyre kevébbé tetszett. 3adszora már tuti nem nézem meg. Iszonyatosan képtelen nagy baromság a vége.

Don't look up (Ghost Actress)

Hideo Nakata egyik korai filmje.Fasza film tipikus J-horror.Biztos vagyok abban,hogy megcsinálja ezt megint Nakata akárcsak a Ring-et.

PetruZ
Nem nézek. 😊 Az elsõ sem fogott meg annyira, hogy remegve vártam volna a másodikat. 😊
Dying Soul
Saw2 egész jó, de nem üt akkorát, mint az 1, talán a nõi karakter miatt<#nemtudom>