Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
<#worship>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
trendy zombiemovie watcher <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Snecie Smicie
én maradok a klasszikusoknál.<#bohoc>

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

TheBerzerker
Nem értelek titket...nektek csak a steril mozifilmek valók az tuti. Nézzetek inkább fûrész 2-öt.

Snecie Smicie
furcsa hogy mennyire eltérõek a vélemények errõl az amúgy nem túl jó filmrõl.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

PetruZ
Dead Men Walking (2005): Béna, a sztoriban holdnyi lyukak tátonganak, normális zene csak az elején és a végén van, színészetrõl ne beszéljünk (egyébként is "B"-horrorfilmrõl van szó 😉 ), egyedül csak az a pár véres-belezõs jelenet hoz némi felüdülést. De ettõl függetlenül csak 2/10.
A CAVE ritka szar film.Ne befolyásoljon a véleményem de akkora cifrafosást mint a CAVE rég láttam 😊
A HOTLD nem a legjobb zombi film ez tény de van nála bénább.Én közepesnek tartottam.A színészi játékon pedig jókat röhögtem.Háhá a digók nagyon bután tudnak bámulni 😊 Meg a túljátszott meghalások jópofák,tetszettek.Meg a zenéje is jó volt 😊

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Azta mindenit a THREE EXTREMES harmadik story-ja de durva.Ez nagyon tetszett az elsõ kettõ nem.A csaj kikötve a zongoránál fucking good nézett ki.

Glpetyus
Dehogy jobb.

fifi
Descenttel hasonlítgatva éppen, hogy rosszabb...

a HOTLD meg jó film... Értem??? 😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

grebber
Valaki aztmondta jobb mint a Descent.
A Hell of Living Dead-nél csak jobb lehet 😄

Next PC upgrade: 2022

fifi
nem túl jó...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

grebber
Bazz most bukkantam erre, mégegy barlangos film: A barlang The Cave szedem is majd.

Nem láttam még de mivel Tobe Hooper rendezte csak nem lehet szar😊 Az az ember egy zseni.

Voltan
Eddig én is így voltam vele, de a Kill Bill-ben nagyon jó volt.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

geri15
az egy barom, és ez ténykérdés htxvm-.-

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Én is röhögök amikor Carradine idióta fejét látom 😊

Törölt felhasználó
A Tobe Hooper féle Mortuary milyen?
Letöltöttem ,de amig nincs felirat csak szomorkodni fog a gépemen 😞
TheBerzerker
Az az ember egy balfasz😊 Mármint a David Carradine😊

fifi
nagyon-nagyon jó
játszik benne David Carradine is/gy.k.: Kill Bill/

nxfn
Dead & Breakfast milyen?

Dying Soul
Jeeee<#idiota>

Jano
Nekem megvan elég rettenetes minõségben, még nem néztem meg, de az biztos, hogy erõteljesen mûvészi jellegû film, és úgy emlékszem, hogy nincs benne szöveg, szal szvsz ne keress feliratot. 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

grebber
Feliratok.hu-n kivül nem ismerek más feliratforrást és ot nincs 😞

Dying Soul
Sehol sincs? 😞

grebber
Felirat nincs hozzá 😞

Dying Soul
Ismeri vmelyikõtök a Begotten c. filmet? Nagyon rágóta keresem már, de sehol sem találtam eddig rendes forrást, most csurgatom 15k-val. Úgy hírlik, elég kemény...

Snecie Smicie
Én a HUllajót néztem meg immár sokadszorra O-)

grebber
Ha neked tetszett akkor semmi gond nekem nemnagyon.

Glpetyus
teccett :I

fifi
lóf@szt... 😄
az annál sokkal jobb!

grebber
Hell of Living dead-et néztem tegnap hát inkább nem értékelem de ha nagyon megerõltetem magam 3/10.

geri15
el tudom képzelni :o) de mondom hogy nem rossz 😄D

Land of the Dead max 7/10 😛PP és akkormár nagy zonbifan vagyok 😄DAD:d

nxfn
mét! :@@@@

Glpetyus

Jaj,nem is mondtam 😊

Land of the Dead

10/10

fifi
ugye van elképzelésed, hogy kb mekkora költségvetéssel készült? mert az sokmindent megmagyaráz, sõt sztem van aki ennek a 10szeresébõl is sz@rabb filmet csinált volna.

a sok vérnek, fejlövésnek stb, meg megvan a varázsa 😊

geri15
Dead Man Walking
most néztem meg, érdekes film. Jó az alaptéma, de sok butaságon (meg párszáz liter mûvéren.... muhahaha) elcsúszik a film. Pl a fegyverek teljesen valótlan hangjai, meg hogy a fõszereplõ csaj félkézzel lõ a shotgunnal (egyszer lövészbemutatón lõttem egy lefûrészelt csövûvel, típust sajnos nemtudok, de úgy hogy két kézzel fogtam úgy is akkorát rúgott mint a ló....), meg még hasonló nyalánkságok.

Jó sok vér és bél van a filmben, ami valakinek elõny valakinek hátrány :o) Nekem összeségében tetszett, de negatívum hogy tudtam mellette enni :| Az a jó horrorfilm, ami mellett félreteszem inkább a kaját...
A vége viszont frappáns, pluszpont jár érte.

6,5/10

TheBerzerker
Én nem láttam a Remake-et minden ismerõsöm szapulja. Nekem az eredeti Fog se tartozott a kedvenc Carpenter filmjeim közé.

De fasza ! Most olvasom,hogy lesz idén THE GRUDGE 2(Gellar-ral),és Shimizu megcsinálja a JU-ON:THE GRUDGE 3-at keleten.

A fertõzés Infection címen fut Internationalban,de az eredeti cím a KANSEN.
Én sem értettem.Annyira meg nem tetszett,hogy még egyszer megnézzem és összerakjam.

Törölt felhasználó
Én kölyökkutya koromban láttam elõször az eredeti ködöt és engem nagyon megfogott.Talán ezért is vagyok elfogult.
Nekem nagyon közepes a remake.
Glpetyus

Eggyet értek Grebber-el :o

Az új "The Fog" nekem is jobban tetszett,mint a régi.
Ez egy jó film szvsz.Nemértem a lehúzás okát az Imdb-n :o

Prypiat
Uh pont most néztem meg a Brain Dead-et... <#hehe><#taps><#taps><#taps>
Tényleg rohadt jó,a poénok elsõ osztályúak a végén a fûnyírós jelenet iszonyat durva! <#worship>
Aki még nem látta mindenképpen nézze meg!

Üdv: Pripyat

báttyó02
ennek mi az angol címe?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

nxfn
aha, az a butaság ._c

grebber
Igen arra.

Snecie Smicie
arra gondoltom, ami egy japán film, és az emberek belsõszervei ilyen zöld trutyivá lesznek?

grebber
Én láttam de én is kértem valaki meséje el mi is történt mer kurvára nem értettem.

Valaki látta a Fertõzés címû horrort?
Baromi izgalmas volt, de a végében nem vagyok biztos.
El tudná valaki magyarázni, mert igen érdekelne, vagy tud valaki valamilyen oldalt, ahol esetleg le van írva?

TheBerzerker
Köszönöm szépen😊