Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheBerzerker
Hát nagyon ritkán néha szoktam. De az igazság, hogy nem nagyon van hozzá türelmem. Anno elkezdtem csinálni a Nightmare City-t, ami vagy 1200 sor és beszart a gépem amikor ugy a 1100nál jártam. Azóta nagyon nehezen veszem rá magamat, hogy fordítsak.

fifi
Küldtem egy listát! egyedül a Hush az, ami nem ilyen nyomasztó cucc...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Loál János
Te is szoktál fordítani, ugye? Ha kell, akkor átlököm ezt a javítottat, ha a német dumára is rájövök. Hátha kell még valakinek.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

TheBerzerker
Ja ezt nem tudtam...

Loál János
Meglesem mindent, ha már ennyire mondjátok. 😊

Loál János
1 óra 9 percnél vége a feliratnak, pedig utána még van szöveg.

fifi
Perfect circle-t szereted?

jut eszembe a PArabola ami még elég erõs...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Glpetyus
The Exorcism Of Emily Rose

Elég gyengus.

fifi
jajj b+ ez a Begotten elég súlyos!!!

TheBerzerker
Schism a kedvenc klippem. Meg talán azt ismerik a legtöbben is de a Sober is vagy a Prison Sex...vagy akármelyik Tool klipp!!

TheBerzerker
Az le van fordítva. Forbiden World az angol címe.

Loál János
Estefelé üzenek, köszi.

fifi
adjak?

Loál János
ok, htx.

Loál János
Nekem is tetszett, a rettenetes szót pozitív értelemben írtam. 😊
Ha jól értettem, akkor a végén Tracy-t (a túlélõ csajt) is megemlítik, de akkor nem volt erõm odafigyelni a német szövegre, majd megpróbálom azt is lefordítani. Amúgy a képsor tényleg ugyanaz, mint az elején.

Berzerk: bizony, arról van szó. 😊

fifi
legyen az a Schism!
vagy a Sober!

fifi
a headbanger topikban már válaszoltam, de itt is megteszem...
Lesz Mezõtúron Entombed, meg Agnostic front is... ez tuti, a fõguru ismerõsöm, õ mondta egy pálinkagõzös hajnalon a klubjában... 😄

Loál János
Mint valami extended version, vagy director's cut talán. Nekem tetszik, a Come to daddy-vel egyetemben, ami ennél jóval durvább, bár más formában. 😊

Tool klipet még nem láttam, de kíváncsi lettem rá, beszerzek 1-et.

TheBerzerker
Ha arról van szó, amire gondolok akkor az tényleg nem rossz film. Mutant Das Grauen Im All ez van a dvd-re írva😊

Nekem tetszik a Mutant 😊
A végét eleinte én sem értettem ,hogy miért lesz német?Ha jól emlékszem az kockáról-kockára az elejével egyezik csak németül megy.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

TheBerzerker
Helyes, helyes, helyes!!!!!

Tool-ék géniuszok!!!!!

Amúgy az Entombed (tegnap pont a Left Hand Path-ot hallgattam😊 ) azon klippje pl a Terror Firmer dvd-n is rajta van. ha jól emlékszem azon vagy a dupla Toxic Avenger-en.

Entombed fasza kis muzsika.

fifi
ja meg hogy videoklipp így meg úgy...
Számomra a videoklippek koronázatlan király a Tool. Õk mindent megcsináltak sztem, amit szürreális/elvont témában meg lehet... Nekem minden más ilyen a Tool után csak gatyamadzagpengetés 😄
nézzetek meg ilyeneket: Schism, Sober, Aenima stb...
/bár az énekes projektje a Perfect circle Weak and powerless címû klippje is megér egy misét...

ámen

fifi
maguk a képek tetszenek/pont olyan mint a Descent infrás felvételei/, de ebbõl miért kellett kisfilmet csinálni? vagy mi ez? tehát nem tudom mit is láttam...
sry

Jano
Szerintem rohadt jó, igazi beteg anyag. A zeneszám számomra is elviselhetetlen, de a videó nagyon tetszik. Ezek után ne nézd meg a Come to daddy-t se. :C

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
<#duma><#violent><#boxer><#ticking><#ijedt><#guluszem1><#gun>

fifi
Rubber Johnny

Hogy ebben mi volt a jó nem tudom. Két momentum talán, amikor a kutya szeme világít, meg amikor a vízfejû gyerek felszív egy sugárútnyi kokszot...
A zene is vmi iszonyat.
Ez egy baromság volt, bárhonnan is nézzük; akkor már inkább Rozz Williams rövidfilmjei...
sry

1/10

EmIn3m02
jah,mikor leveszi a maszkot onnantol már tényle nem valami nagyszám :|

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Jano
Á, értem.

Nekem csak az eleje tetszett, amikor még kisgyerek a fõszereplõ, az jól sikerült, onnantól viszont szerintem egy abszolút kiszámítható, csak hangos, hirtelen ijesztgetésen alapuló 12-egy-tucat film lett belõle. :/ És a maszk nélküli Fogtündy is béna a világítótoronyban.

Jano
Köszi. <#smile>

EmIn3m02
hát nemazt mondom hogy telemegy a pelus(😄) de én párszor megijedtem amikor elõficcent a sötétbõl a fogtündér arca

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

EmIn3m02
ám nagyon ötletes lógója van önnek,ezt most megkellett jegyeznem<#wow2><#wow2><#wow2><#wow2><#wow2><#wow2><#eljen>

Jano
Úgy érted, hogy az elsõ 10 perc után is fosatós?

Jano
Be is linkeltem régebben. :@
Aphex Twin videóklip, rendezte Chris Cunningham. Ezzel mindent elmondtam. 😊
Erõsen ajánlott még ugyanettõl a párostól a Come to daddy.

EmIn3m02

O::::::

Lammer
miert? 😮

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
jujj ez nekem nem tetszett <#ijedt>

EmIn3m02
<#ijedt><#wow2><#wow2><#wow2><#wow2><#wow2>

EmIn3m02
na megnéztem a Darkness Falls-t
nekem nagyon tetszett,ajánlom mindenkinek aki még nemlátta
és szvsz igenis fosatós is 😄

fifi
ez a Rubber Johnny milyen cucc?

fifi
holnap megmondom... 😄

Lammer
Gyerekek verjetek meg, de a Fog remake tetszett... XD

Jano
Még valami.

Ha valaki véletlenül találna akárhol egy mûködõ Kill Cupid forrást, mindenképp ossza meg velem! Iszonyat jó film, talán a Six String Samurai-hoz tudnám hasonlítani (Ramza ismeri, neki is tetszett -.-), mindenképp meg akarom szerezni. htx

Jano
Ja, és a Mutant-ot is megnéztem végre valahára. Rettenetes volt, akkora ZS kategória, mint annak a rendje. A feliratot kijavítottam, mert elég nagy félrefordítások, hibák voltak benne. A film végén az angol szinkron lágyan németbe fordul, ohne felirat, azzal nem küzdöttem egyelõre, talán, ha majd nagyon unatkozom, egyszer nekiveselkedem. 😮)))

Dying Soul
Jahj, azt kihagytam, hogy néha igen érdekes kamerállásokkal dolgozik a film és azt, hogy nagyon unalmas volt egy idõ után.

Jano
Ja, a Tetsuo második része sem volt rossz. Bár szerintem picivel gyengébb, mint az elsõ, viszont a képi megvalósítás itt is remek, ez ráadásul már színes. 😊 A sztori szintén agyrém, bizarr, groteszk, nemnormális, a magasabb költségvetés jót tett az effekteknek. Nézzétek meg, párját ritkítja.

fifi
elhiszem, de nekem akkor sem egy...
sry

Dying Soul
Épp seedelem vissza sazl élõ torrent.

fifi
jöhet nekem is, mert a belinkelt torrent nem megy...
😞

nxfn
htx, snecáj már megdobott eggyel D:

fifi
valamelyik este öcsémmel meg egy haverommal jól berúgtunk itthon, és megnéztük tímilliomodjára a Citizen Toxie-t...
rajtam kívül feltûnt valakinek, hogy van benne Entombed filmzene? Mégpedig a Seeing red címû szám az egyik bunyó közben...
<#vigyor2><#worship><#vigyor1>