9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Messziről kerüld el ha jót akarsz magadnak... -
reanimator #6784 Pont ma akartam megnézni :)
-
WTH #6783 Volt ez már a TV-ben és láttam is részleteket belőle, hát ritka nagy ökörség.
-
Prof William #6782 Wow már a címéből látszik micsoda egy filmtörténeti mérfőldkő.... -
Mortuary-t, aki még nem nézte meg az messziről kerülje el!! Ekkora egy szart már régen láttam. Tobe Hooper egyre jobban megy lefelé. Bár vagy 20 éve nem csinált jó filmet de az új ez tuti fix mélypont az biztos. -
Vérben, belekben tocsogó születésnapot PetruZ-nak!
-
Akkor már azt se fogom megnézni,sajna. -
http://www.youtube.com/watch?v=IKZUrnYGk1M
hehe -
Ja most vettem észre, hogy mondtad...kössz. -
Működik az, csak legküzelebb úgy másold be, hogy elérakod a http://-t, és akkor nem biggyeszti elé az sg.hu-t. -
#6775 Nem semmi lehet :( -
Nem müködik ez a rohadt link.
Szóval pénteken 2330-kor a film+-on Kiborgtanárok!!! -
Ezt a filmet ki ne hagyjátok!! Megváltoztatja az életeteket!! -
Például:) -
Fenjoy #6771 Napot!:)
Xtro filmekek kapcsolatban aki tud küldje el a torrent file-t, emilben, vagy egyéb elérhetőséget, Köszönöm!
:)
-
#6770 Például eredeti nyelven angol felirattal -
aha, de akkor hogy nézted meg? -
Ezek nem jelentek meg itthon ha ól tudom. Talán csak az amerikai the Grudge. -
És honnan szerezted, letöltötted, vagy dvd? -
Ju On az egy japán film. Az első 2 része ami még jó volt az a Ju On: The Curse 1 2. Utánna Jött a jo Un:The Grudge 1 2 és asszem utánna jött az amerikai The Grudge, amit itthon is bemutattak Sarah Michelle Buffy Gellar-al a főszerpben. Harmatgyenge fos. A Curse 1 2 ami jó abból is leginkább az első rész.
Az amerikai kör egy rakat hányás szerintem viszont a japán Ringu zseniális. Amikor én anno láttam olyan 6 éve totál lehidaltam tőle! -
Az One Missed Call-nak is most fog kijönni 2007-ben az amerikai változata, kíváncsi leszek menniyre fogják lemásolni. -
Hát ja, a kör is,mármint az amerikai is egy "másolat" mert hát ugye a Japánok hamarabb megcsinálták már a filmet. Az amerikai Kör nem is volt olyan félelmetes amilyennek beharangozták. sztem -
Lehet hogy hülyeséget kérdezek de mi az a Ju On? film, rendező? -
Keleten nézelődj, majd találsz valamit. :O) -
Szerintem 10 év alatt majdnem bármilyen horroron fél az ember :o))
Viszont azóta ez nem esett meg. -
Nehéz a válaszadás, mert félelem és félelem között is van különbség. De elsősorban a One Missed Call-t említeném, ami annak ellenére volt iszonyú hatással rám, hogy pontosan tudtam, mi fog történni, lévén egy totál Kör-klón a film.
A már említett Kairo (Pulse), és a Ju-On-ok is nagyon jók voltak, meg persze a gyerekkori élményeim :) (amiket 6-7-8 évesen láttam először, a Beyond, Freddy, Poltergeist stb.). -
reanimator #6759 Ezzel a kérdéssel úgy vagyok,hogy megijedni már csak keleti filmen tudok.Hihetetlen,hogy a ferdeszeműek mennyire értenek az ijesztgetéshez.Meg úgy általában nyomasztó hangulat megjelenítéséhez.Ott van például a Kairo film ami kategóriáját tekintve horror de valójában olyan alapvető társadalmi jelenségeket akar bemutatni mint pl. az elidegenedés. Teszi ezt úgy,hogy közben párszor rendesen rádijeszt.
Summa summarum: az ázsiaiak nagyon értenek az ijesztgetéshez meg az emberi elméhez. Hollywood szerintem erre sosem lesz képes. -
reanimator #6758 Az fasza. Shimizu zseniálisan meg tudja ijeszteni az embert. Attól a hullafehér kisfiútól én is berosáltam mert éjjel néztem szintén. De amitől totál kész voltam az a Shutter volt meg a Tale of two sisters. -
Én amikor megnéztem az eredeti legeslegelső Ju On-t itthon korom sötétban hajnali 2-kor azért az nem volt egyszerű. -
#6756 Hm.Jó kérdés :)
Olyan film amin kajak paráztam,hááát nem is tudom....
ezen gondolkozni kell -
Kinek mi volt az eddigi legfélelmetesebb filmje? -
Ma megyünk az Ultrafilmes srácokkal a Tilos rádióba a GoreZone című műsorba. A műsor hallgatható online a www.tilos.hu oldalon. A műsor egyébként 20 00 - 22 00-ig tart és az Ultrafilm olyan 21 15 körül kerül adásba. Hallgassátok jól!! -
#6753 The necro files és a Nekromantik című filmet feltöltöttem a "végtelen" torrentoldalra,ha érdekel valakit. -
Egyébként nézhető?
-
990 -.-
-
Ezeré. -
tudtad h van a makróknál egy olyan h SPOILER? idézem h mire használható: "Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmről, ami rontaná a dolog élvezhetőségét azok számára, akik a későbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli."
és ha már ezt ilyen remekül kitalálták az SG-s bácsik TANULD MEG HASZNÁLNI!
ez remek lenne azok számára akik még nem látták esetleg a filmet. -
#6748 Ez vicces :)
Ash Vs Jason
http://abcnews.go.com/Video/playerIndex?id=1875478 -
Böjtös: Bocs félrenyomtam. :) Privátban írtam neked!
-
Én is megnéztem tegnap a silent hillt. Tetszett nagyon-nagyon jó volt szerintem,a kivitelezés a lények minden nagyon jó volt,a pyramidhead a hatalmas baltával nagyon jól át lett hozva a játékból,a hangulat,is remek volt. Amint kijön dvd-n tuti megveszem. Egyetlen negatívuma,hogy azok akik nem játszottak a játékkal nem érthetik a filmet elsőre. A végén amikor a szögesdrótok kettétépik a nőt a kiscsaj meg fürdik a fröccsenő belsőségekben na az állat volt!