9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • grebber
    Aki látta már az Audition japán filmet jelezze!
  • Driller
    http://www.sokkmagazin.hu/kritikak/cannibal.holocaust/index.html
  • reanimator
    Aki röhögni akar: TURKISH STAR WARS

Ez a film Nagybaszdmeg !!! Ilyen jót régen röhögtem.Háhá most is ahogy eszembe jutnak a jelenetek ráz a röhögés. De azért a rendezőnek volt bőr a pofáján mert Lucas filmjéből kivágott jeleneteket.Vetíti háttérben az erdeti Csillagok Háborúja úrcsata jelenetét és egy középkorú török faszit berak a vászon elé sapkában mintha Ő ülne az űrhajóban.Háhá kurva jó :)

A hab a tortán,hogy zenei aláfestésként pedig legalább 3x megy az Indiana Jones film zenéje.A vége pedig kung-fu-ba torkollik. Török kung-fu emberek !!!Annál a résznél amikor felkészülnek a harcra a Flying Guillotine filmek, a Drunken Taichi a Crippled Masters könnyfakasztó pillanatai ugranak be.

Na szóval ezt mindenkinek ajánlom.háhá kurva jó megnézem megint :)))
  • fifi
    pedig megér egy próbát, hidd el
    az Amerikában nagyon elterjedt iskolai mészárlások ihlették. nekem anno Slayer kománk ajánlgatta, és nem csalódtam benne...
  • TheBerzerker
    Nem nagyon hiszem, hogy érdekel:)
  • TheBerzerker
    Na hát ez az pont erre gondoltam.
  • fifi
    nézd meg a Hearth of Americát...
    tudott ő anno filmezni...
  • Voltan
    Pedig vannak filmek, amik épp azért jók, mert nagyon szarok pl. Kék lidércek. Az imádniváaló . De ez a förtelem egyszerűen nézhetetlen.
  • Voltan
    Hát, erre én is rá kellett döbbenjek.Tudtam, hogy Boll szemetet gyárt, de hogy ennyire élvezhetetlen szemetet, azt nem gondoltam.
  • TheBerzerker
    Én már a rendezőnél sejtettem, hogy baj lesz. Szeretik az emberek favorizálni a Boll-t mert azt hiszik vicces pedig inkább siralmas.
  • Voltan
    Ehh, megnéztem az Alone in the Dark-ot. Iszonyat szar, de azt sejtettem. A gond az, hogy nem az a bizonyos szánalmasan szar kategória, ami már röhejesen vacak, és ezért szórakoztató, hanem egyszerűen csak borzalmas és nézhetetlen. Meg azt sem értem, hogy miért ez a címe, mert a játékhoz kb. annyi köze van, mint teveszarnak az anyahajóhoz. Mondjuk már az elején a taxis üldözős jelenetnél sejtettem, hogy itt baj lesz...
  • TheBerzerker
    A bocván népmeséken alapuló kalandos, rémes történeteket feldolgozó monumentális folytatásos horrorok jönnek be legközelebb:)
  • deicide
    Volt 1 időben majd hogy trendy szintem a Jamcsi filmek..Jó pár bejött az országba..a ringutol kezdve..a grudgén át minden fos:((
    de hál' istennek hamar lecsenget a sok [email protected] nekünk való ez a japcsi világ..!
    most megint trendybe váltunk most a Spanyol alkotások borzolnak 1re másra jelennek meg a Spanyol horrornak nevezett rémségek..:( de hamar letünik majd ez is is..
    kiváncsi leszek..melyik nemzet alkotásai jönnek majd..!!??
  • TheBerzerker
    Az a baj, hogy én elég hamar meguntam őket. Nagyon lenyúzták már a témát a srácok ott keleten.
  • TheBerzerker
    Azok még mókás filmek:)
  • Snecie Smicie
    Csütörtökön filmplusszon Deep in the Wood
  • Iori
    meg ez, én se láttam még, csak reklámozni láttam kint még nyáron
  • Iori
    ez jónak igérkezik csak kár hogy még HKban se mutatták be :(
  • reanimator
    Tud valaki valami új, szellemes keleti filmet?
  • reanimator
    el is kezdtem fordítani a feliratát de nem találom.Kezdhetem majd újra.
  • reanimator
    jaja megvan mindhárom :)))) te ajálottad kb 1 éve
  • reanimator
    Onibaba

Ez fasza volt.Jó régi film .Az ázsiai fórumon ajánlották merthogy klasszikus.
    Ezután jött meg a kedvem a Kwaidan-hoz mert az még kimaradt.
  • TheBerzerker
    Fight Back to School-t láttad?
  • reanimator
    Chow a kedvenc színészem.Kegyetlen jó humora van.Legtöbb filmjében hülyét csinál magából.Meg amit nagyon bírok,hogy mindig a haverjaival forgat.Rohadtul várom már a Kung Fu Hustle 2-t idén jön.Most a King of Beggars-t szedem tóle.De amire nagyon kíváncsi lennék az a Mad Monk csak sehol nem találom.
  • Loál János #6801
    Chinese Odyssey 1-2

Anno Ramza ajánlotta figyelmembe a Chinese Odyssey 2002-t, mondván, hogy teljesen idióta film, biztos tetszeni fog nekem. Igaza is lett, hülyére röhögtem magam rajta, és el is határoztam, hogy a régebbi 2 részt is megnézem. Plusz pozitívum, hogy az első 2 részben Stephen Chow a főszereplő (akinek Shaolin Soccer, és Kung Fu Hustle remekművei valami szenzációsak, nagyon nagy kedvenceim).
    Az első 2 rész egy összefüggő legenda-történet, ajánlott gyors egymásutánban megtekinteni őket, de amilyen jók, ez nem is nagy megpróbáltatás, sőt. :O) Többször könnyezve röhögtem a poénokon, a szövegeken, a képtelen eseményeken, hülye figurákon. Stephen Chow ismét alakít, remek komédiás, bár a 2. rész egy jelentében kicsit Ace Venturásra veszi a figurát Majomkirályként, de csak egy pillanat az egész, bőven megbocsátható.

A első résznél kicsit gyengébbre sikeredett második rész ellenére is nagyon tetszett, a stílus rengeteg szerelmese ki ne hagyja! :O)))
  • reanimator
    Hell's Highway

Semmi extra .Fogyasztható sőt még élvezetes is.Aki szereti a tini horrorokat annak meg kifejezetten ajánlott mert szép lányok vannak benne. Kb. olyan élmény mint a Wrong Turn, Samhain....stb.De azok színvonalát nem éri el :)
  • PetruZ
    Ja, tényleg, a rossz szó-sorrendre emlékeztem, az imdb-n nem is néztem meg jobban melyik-melyik. :)
    Mindenesetre én is láttam már vagy kétszer, jó nagy B-loál. ;)
  • TheBerzerker
    Hehehe iszonyatoan jópofa az a film. Nekem még meg is van valahol vhs-en.
  • TheBerzerker
    Elnézted ugyanis ez azon kevés b filmek közé tartozik, amit helyesen fordítottak le bnálunk is. Stone Cold = Hideg mint a kő.

http://www.imdb.com/title/tt0102984/
  • fifi
    bázzeg általános iskolás koromban 2X láttam moziban...
  • PetruZ
    Az a Cold Stone. :) A Stone Cold-ra az imdb 4 találatot ad, ebből egy játék, egy meg tévéfilm.
  • TheBerzerker
    Brian Bosworth Vs a motoros huligánok? Szerintem kiváló egy film. Roppant szórakoztató:)
  • reanimator
    Zajjjercre felkerült a Stone Cold film.Emlékeim szerint az egy röhejes baromság.Megerősítést kérek.Mert ha így van akkor megnézem újra.(Remélem nem egy másik filmmel keverem.)
  • TheBerzerker
    Nemtudom, az tuti, hogy újságmelléklet nem lesz, és letölthető lesz majd valahonnan ingyé jól.
  • Loál János #6791
    Netszolgáltatásszünetelés miatt otthon leültem dvd-zni.
    Dawn of the Dead '78, és Shaun of the Dead volt a terítéken. (EREDETIEK! :))
    Oké,majd szólja ha sikerült valami kideríteni.Engem érdekel a dolog.
    Arról mit lehet tudni ,hogy mennyibe fog kerülni?Vagy milyen formában jelenik meg? (Ujsághoz melléklet,önlló dvd,stb...)
  • TheBerzerker
    Ezzel én is így vagyok de vannak szórakoztató szemetek és idegesítő szemetek. A Mortuary az utóbbi kategóriába tartozik.
  • TheBerzerker
    Na ezt én is szeretném már tudni...valaki nagyon ül rajta de most már elhatároztm, hogy napi rendszerességgel fogom baszogatni az illetőt!!!
    Berzerker mi ujság a Dark heroes-al?
    Régóta nem hallottam róla semmit.
  • Snecie Smicie
    az ember úgyis megnéz minden szemetet