9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Aki látta már az Audition japán filmet jelezze! -
Driller #6824 http://www.sokkmagazin.hu/kritikak/cannibal.holocaust/index.html -
reanimator #6823 Aki röhögni akar: TURKISH STAR WARS
Ez a film Nagybaszdmeg !!! Ilyen jót régen röhögtem.Háhá most is ahogy eszembe jutnak a jelenetek ráz a röhögés. De azért a rendezőnek volt bőr a pofáján mert Lucas filmjéből kivágott jeleneteket.Vetíti háttérben az erdeti Csillagok Háborúja úrcsata jelenetét és egy középkorú török faszit berak a vászon elé sapkában mintha Ő ülne az űrhajóban.Háhá kurva jó :)
A hab a tortán,hogy zenei aláfestésként pedig legalább 3x megy az Indiana Jones film zenéje.A vége pedig kung-fu-ba torkollik. Török kung-fu emberek !!!Annál a résznél amikor felkészülnek a harcra a Flying Guillotine filmek, a Drunken Taichi a Crippled Masters könnyfakasztó pillanatai ugranak be.
Na szóval ezt mindenkinek ajánlom.háhá kurva jó megnézem megint :))) -
pedig megér egy próbát, hidd el
az Amerikában nagyon elterjedt iskolai mészárlások ihlették. nekem anno Slayer kománk ajánlgatta, és nem csalódtam benne... -
Nem nagyon hiszem, hogy érdekel:) -
Na hát ez az pont erre gondoltam. -
nézd meg a Hearth of Americát...
tudott ő anno filmezni... -
Pedig vannak filmek, amik épp azért jók, mert nagyon szarok pl. Kék lidércek. Az imádniváaló
. De ez a förtelem egyszerűen nézhetetlen.
-
Hát, erre én is rá kellett döbbenjek.Tudtam, hogy Boll szemetet gyárt, de hogy ennyire élvezhetetlen szemetet, azt nem gondoltam. -
Én már a rendezőnél sejtettem, hogy baj lesz. Szeretik az emberek favorizálni a Boll-t mert azt hiszik vicces pedig inkább siralmas. -
Ehh, megnéztem az Alone in the Dark-ot. Iszonyat szar, de azt sejtettem. A gond az, hogy nem az a bizonyos szánalmasan szar kategória, ami már röhejesen vacak, és ezért szórakoztató, hanem egyszerűen csak borzalmas és nézhetetlen. Meg azt sem értem, hogy miért ez a címe, mert a játékhoz kb. annyi köze van, mint teveszarnak az anyahajóhoz. Mondjuk már az elején a taxis üldözős jelenetnél sejtettem, hogy itt baj lesz... -
A bocván népmeséken alapuló kalandos, rémes történeteket feldolgozó monumentális folytatásos horrorok jönnek be legközelebb:) -
deicide #6813 Volt 1 időben majd hogy trendy szintem a Jamcsi filmek..Jó pár bejött az országba..a ringutol kezdve..a grudgén át minden fos:((
de hál' istennek hamar lecsenget a sok [email protected] nekünk való ez a japcsi világ..!
most megint trendybe váltunk most a Spanyol alkotások borzolnak 1re másra jelennek meg a Spanyol horrornak nevezett rémségek..:( de hamar letünik majd ez is is..
kiváncsi leszek..melyik nemzet alkotásai jönnek majd..!!?? -
Az a baj, hogy én elég hamar meguntam őket. Nagyon lenyúzták már a témát a srácok ott keleten. -
Azok még mókás filmek:) -
Csütörtökön filmplusszon Deep in the Wood -
meg ez, én se láttam még, csak reklámozni láttam kint még nyáron -
ez jónak igérkezik csak kár hogy még HKban se mutatták be :( -
reanimator #6807 Tud valaki valami új, szellemes keleti filmet? -
reanimator #6806 el is kezdtem fordítani a feliratát de nem találom.Kezdhetem majd újra. -
reanimator #6805 jaja megvan mindhárom :)))) te ajálottad kb 1 éve -
reanimator #6804 Onibaba
Ez fasza volt.Jó régi film .Az ázsiai fórumon ajánlották merthogy klasszikus.
Ezután jött meg a kedvem a Kwaidan-hoz mert az még kimaradt. -
Fight Back to School-t láttad? -
reanimator #6802 Chow a kedvenc színészem.Kegyetlen jó humora van.Legtöbb filmjében hülyét csinál magából.Meg amit nagyon bírok,hogy mindig a haverjaival forgat.Rohadtul várom már a Kung Fu Hustle 2-t idén jön.Most a King of Beggars-t szedem tóle.De amire nagyon kíváncsi lennék az a Mad Monk csak sehol nem találom. -
Chinese Odyssey 1-2
Anno Ramza ajánlotta figyelmembe a Chinese Odyssey 2002-t, mondván, hogy teljesen idióta film, biztos tetszeni fog nekem. Igaza is lett, hülyére röhögtem magam rajta, és el is határoztam, hogy a régebbi 2 részt is megnézem. Plusz pozitívum, hogy az első 2 részben Stephen Chow a főszereplő (akinek Shaolin Soccer, és Kung Fu Hustle remekművei valami szenzációsak, nagyon nagy kedvenceim).
Az első 2 rész egy összefüggő legenda-történet, ajánlott gyors egymásutánban megtekinteni őket, de amilyen jók, ez nem is nagy megpróbáltatás, sőt. :O) Többször könnyezve röhögtem a poénokon, a szövegeken, a képtelen eseményeken, hülye figurákon. Stephen Chow ismét alakít, remek komédiás, bár a 2. rész egy jelentében kicsit Ace Venturásra veszi a figurát Majomkirályként, de csak egy pillanat az egész, bőven megbocsátható.
A első résznél kicsit gyengébbre sikeredett második rész ellenére is nagyon tetszett, a stílus rengeteg szerelmese ki ne hagyja! :O))) -
reanimator #6800 Hell's Highway
Semmi extra .Fogyasztható sőt még élvezetes is.Aki szereti a tini horrorokat annak meg kifejezetten ajánlott mert szép lányok vannak benne. Kb. olyan élmény mint a Wrong Turn, Samhain....stb.De azok színvonalát nem éri el :) -
Ja, tényleg, a rossz szó-sorrendre emlékeztem, az imdb-n nem is néztem meg jobban melyik-melyik. :)
Mindenesetre én is láttam már vagy kétszer, jó nagy B-loál. ;) -
Hehehe iszonyatoan jópofa az a film. Nekem még meg is van valahol vhs-en. -
Elnézted ugyanis ez azon kevés b filmek közé tartozik, amit helyesen fordítottak le bnálunk is. Stone Cold = Hideg mint a kő.
http://www.imdb.com/title/tt0102984/ -
bázzeg általános iskolás koromban 2X láttam moziban... -
Az a Cold Stone. :) A Stone Cold-ra az imdb 4 találatot ad, ebből egy játék, egy meg tévéfilm.
-
Brian Bosworth Vs a motoros huligánok? Szerintem kiváló egy film. Roppant szórakoztató:) -
reanimator #6793 Zajjjercre felkerült a Stone Cold film.Emlékeim szerint az egy röhejes baromság.Megerősítést kérek.Mert ha így van akkor megnézem újra.(Remélem nem egy másik filmmel keverem.) -
Nemtudom, az tuti, hogy újságmelléklet nem lesz, és letölthető lesz majd valahonnan ingyé jól. -
Netszolgáltatásszünetelés miatt otthon leültem dvd-zni.
Dawn of the Dead '78, és Shaun of the Dead volt a terítéken.
(EREDETIEK! :))
-
#6790 Oké,majd szólja ha sikerült valami kideríteni.Engem érdekel a dolog.
Arról mit lehet tudni ,hogy mennyibe fog kerülni?Vagy milyen formában jelenik meg? (Ujsághoz melléklet,önlló dvd,stb...)
-
Ezzel én is így vagyok de vannak szórakoztató szemetek és idegesítő szemetek. A Mortuary az utóbbi kategóriába tartozik. -
Na ezt én is szeretném már tudni...valaki nagyon ül rajta de most már elhatároztm, hogy napi rendszerességgel fogom baszogatni az illetőt!!! -
#6787 Berzerker mi ujság a Dark heroes-al?
Régóta nem hallottam róla semmit. -
az ember úgyis megnéz minden szemetet