Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 3. rész végén van ,hogy a patkány harcol a f..sszal ?
Hát azon mennyit röhögtem.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Snecie Smicie
na mostmár megnézem én is.. :Ð
+ ezen a vonalon haladva a From Beyond is megtekintésre kerül.

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

Loál János
Nekem a 2 nem jött be annyira, bár tény, hogy jókat lehet derülni azon is, viszont a 3 hangulata bejött, annak ellenére, hogy tök más, mint az elõdök.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Nekem az abszolút kedvenceim között van, égre-földre kerestem már a második részt, illetve az anime-verziót, de egyelõre nem tudtam megszerezni õket. :/

Loál János
Jeffrey Combs hihetetlen arc, a Re-Animator meg alapmû. 😊 Nekem a harmadik is nagyon tetszett.

TheBerzerker
Nekem a folytatásai is nagyon bejöttek. Bár tény és való hogy mások de nagyon jók!!

grebber
Persze hogy röhögtem de 20 másodperc alapján irtam véleményt.
Jó meg minden de abszolut baromság 😄

Next PC upgrade: 2022

Snecie Smicie
én most láttam, szerintem irgalmatlanul nagy film.
Az általad említett jelenet is jó volt, de a végén az is, mikor a börtönigazgató átváltozik, és Ricky bedarálja a húsdarálóval.

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

És azokon a poénokon nem röhögtél???Akkor hiába nézed meg nem szórakoztat majd az igazgató ocsmány -undorító fia,az egyik legjobb karakter amit keleti filmben láttam Rogan(kb 60 kiló de mindenki fél tõle) és a többi.Szerinted mik a nagy filmek?

Ja a Reanimator király film 😊
A folytatásai már inkább poén filmek de az elsõ az nagyon páva.

TheBerzerker
Hát én csak egy pár Lovecraft-ot olvastam és engem annyira nem kötött le. nekem valahogy túl lassú volt. De a Renanimator talán a legjobban sikerült adaptáció!!

Lammer
szerintem Lovecraft atmoszferajat, hangulatvilagat egyik film sem tudta 100asan visszaadni... en konyvparti vagyok, ha Lovecraftrol van szo... /fan <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

grebber
Ne lejött a Story of Ricky csak arra volt idöm eddig hogy belepillantsak és pont olyan részhez sikerült raknom amikor LOL a csoka felvágta a hasát és a belével akarta megfolytani Rickyt sikertelenül 😄 meg tarkonvágja azt kiesik a szeme ezek láttaán kijelenthetem ezse valami nagy film de egyszer nézhetõ.

TheBerzerker
Stuart Gordon Jeffrey Combs-ot Lovecraft-ok viszont elég jók szerintem. Renimator, Castle Freak, From Beyond.

Dying Soul
Az utóbbi anyaghoz hozzászólva: Az az emberfejû patkány szvsz nagyon rosszul lett kidolgozva

Jano
Megtekintettem a Dagon-t, nem igazán fogott meg, de rossznak se mondanám semmiképpen. Érdekes véletlen, hogy épp a minap néztem meg a Masters of Horror második epizódját, amit szintén Stuart Gordon rendezett, benne szintén ez az Ezra Godden nevû fickó a fõszereplõ, és természetesen az is Lovecraft-átirat. 😊

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Lammer
"monty Python Flying Circussal"
abszolut default <#worship>

Lammer
hmmm pedig tok adja magat 😄DD nagyon jokis filmecske, nekunk(hugommal nezzuk a horror/B/Thriller/Psziho filmeket <#idiota>) tetszett nagyon! <#papakacsint>

TheBerzerker
Szerintem az Usa kör nézhetetlenül gyenge.

Én is láttam mindegyik Ringut, de nekem az amcsi Kör 1 jobban tetszett, bár régen volt már mindegyik.

TheBerzerker
Az elsõ Ringu fantasztikusan zeniális szerintem. A második iszonat rossz a 0 meg olyan lábvíz szerû.

grebber
Én mind a 3 Ringut láttam nem rosszak de nemis hudejók.

grebber
NightWatch - Éjjeli õrjárat ez már régóta poshad a gépemen még nem tudtam megnézni csak annyit tudok róla lesz 2.-3. része is.

nxfn
aha, széb :|

Leszedtem a Gestapo's Last Orgy címû filmet, valaki aki látta, nem tudja

SPOILER

hogy a csaj is meghalt a végén?

PetruZ
Ennek ez az elsõ része, azt láttam. Nekem tetszett, jópofa volt, fõleg miután a fickó visszatér és átalakítja kissé a házat (ácsmester, vagy mi a szösz 😊 ), amelyben a felesége és a szeretõje másnap kicsit "patkányok a labirintusban"-t játszanak. Nem horror, de jó volt. 😊
PetruZ
Sztem jó film. Az elején zavaros lehet, hogy ki kivel van, de én kb. a közepére már szét tudtam válogatni a feleket, és a vége már tetszett. Idén jön a trilógia (mert az, egy oroszhonban elég sikeres könyvsorozatból készült) második része is. 😊
TheBerzerker
Harvester.uw.hu

Van róla cikk.

TheBerzerker
A story of Ricky zseniális film!!!
Az Antro meg olan közpes cucc. Kicsit túl van sztárolva de szerintem elég unalmas.

Elég szolid filmje ez Fulci-nak.Arra gondolok,hogy semmi extra vagy gusztustalanság nincs benne.De ami a legjobban zavart az a rém gyenge történet.Azért már a 80-as években is lerágott csont volt ez a story.Mondjuk ha akkor látom biztos máshogy viszonyulnék a filmhez.

fifi
igen, csak a kisfiú nagyon idegesített benne/színészileg/

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Fulci The house by the cemetery-je tetszett valakinek?

Glpetyus
annyira nem horror 😊
Legalábbis idáig.

Snecie Smicie

gondoltam leszedem ezt..de se felirat, se ismertetõ nincs hozzá.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Orosz horror? Naná,hogy kell 😊

Story of Ricky b...ott jó film !

Nekem az Antropophagous is tetszik.

fifi
az elsõ alap, de én a másodikat nem láttam még...
nekem meg meg kéne már nézni az új Köd-öt./meg még sokminden más hulladékot/

csak egész héten meló után jól elszórakoztam a 12 hónap az erdõn-el, meg a monty Python Flying Circussal 😄
utóbbi mindenkinek erõsen ajánlott

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Snecie Smicie
a hétvégén pedig 2 remek filmet fogok megtekinteni, az Antropophagous-t és a Story of Rickyt.
Ez utóbbit még nem láttam, de itt is jókat írtatok róla.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Glpetyus
béka

Glpetyus
Sztem egy értelmetlen baromság.
Ami nem lenne baj,de 1 órát néztem belõle,mégse tudom,ki kivel van,annyira érdektelen az egész..
A trükkök szépek,hollywoodi szintüek is talán.
Lehet másnak tetszene,de nekem se füle-se farka az egész film :/

Snecie Smicie
fú, mekkora loálos film lehet :ððð

Snecie Smicie
annyira rossz lenne?

Glpetyus
Ezt csak az szedje le,aki büntetni akarja magát... 😊
2 napja nézem már,mindig egy kicsit <#idiota>

fifi
este ivós összeröffenés lesz itthon/feleségem nagy örömére/
a They Dont Cut The Grass Anymore-t ha törik ha szakad, megnézzük 😄DD
az elõbb belenéztem itt-ott, ez valami életveszélyes!

Glpetyus
á,nem 😄

báttyó02
este filmnézés o)))))999

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Snecie Smicie
na megnéztem.
Véleményem szerint az imdb-n igencsk túlértékelték a filmet.
Szerintem eléggé átlagos, de ha nagy zombifilm-fanatikus vagy, akkor érdemes lehet leszedni.
De mivel nem horror, ezért nem tudok vele eszemben annyira kritikus lenni.
Feliratot meg nem találtam 😞

Én is megnéztem õket a napokban.De talán csak a Ringu Basudei jött be.Most töltöm a koreai Ringu Virus-t.Azt írják róla az a legjobb.
Ritkán szoktam remake-t dícsérni de a Ring(Verbinski) jó lett.A másik meg a Grudge remake.

Lammer
ehhh fincsinek tunik... <#idiota> kellkellkell
/nem fan <#idiota><#idiota><#idiota>

Loál János
Lécci majd számolj be róla, mert queue-ban van, de még nem döntöttem róla, hogy ténylegesen leszedem-e, vagy sem.