9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • reanimator
    They Live. Abban van ,hogy valami szemüveggel láthatók az idegenek? Jó film? Mert már nézegettem de még nem láttam.
  • TheBerzerker
    Én még nem láttam de nekem az eredeti se valami nagy kedvencem a Carpenter-től. Nem rossz film de annyira nem volt rám anno nagy hatásal mint mindenkire. A They Live viszont annál inkább.
  • reanimator
    Jól van ,akkor nem vagyok egyedül és leírhatom nyugodtan,hogy a Köd remake szar lett.
  • fifi
    bazz én is most néztem
  • Loál János #6861
    Annyira féltél?
  • Loál János #6860
    + a mozis vágásban kutyus, a másikban meg ökör. :)
  • Ramza
    Megnéztem a Köd remake-et.
    Nem kellett volna.
  • reanimator
    ja az jó nekem is megvan. Két verzió került a producerek elé.De azok megvágatták és a rövid került a moziba.Ami teljesen a regény alapján készült az kimaradt és csak DVD lemezre kerülve jelent meg.pl kivágatták azt a részt amikor golic kiszabadítja az Alien-t.Én először könyvben olvastam és utána láttam a filmet.Ezért nem is tetszett.De amikor megnéztem az eredetit ahogy Fincher elképzelte már más volt a leányzó fekvése.
  • Snecie Smicie
    Alone in the Dark valami felülmúlhatatlanul gyenge, de nem is vártam többet :<|}
  • grebber
    Megnéztem a Sziklák szeme filmet fasza volt!
  • Böjtös
    Frappáns.:)
  • Jano
    "Mr. Dante, mi újság a filmgyártásban?"
  • Böjtös
    Ezen a hétvégén Joe Dante direktor (Üvöltés, Szörnyecskék, Masters of Horror-epizód) tiszteletét teszi a Székesfehérváron megrendezett filmfesztiválon, így a Fangoria is ellátogat az eseményre, hogy interjút készítsen az úriemberrel.

Jelen esemény alkalmából a kérdéseiteket, amelyeket feltennétek a rendezőnek a Fangoria fórumának ide vonatkozó topikjába (http://www.freeforum.hu/fangoria/topik/6864) írjátok be, a legjobbakat betesszük a kérdés-listánkba.
  • Jano
    Alien³ szpesöledisön

Rég láttam már az eredeti moziverziót (remélem a héten lesz időm újranézni), viszont biztos vagyok benne, hogy ez sokkal jobb. Hosszabb, 1-2 helyen teljesen lecserélt jelenetek, más vágás, amik összességében igencsak feldobják a filmet. Régebben nem igazán voltam oda ezért a részért, viszont így, ebben a formában ez igencsak meglepő, és felettébb jó.

Mégis roolz az a David Fincher nevezetű fickó. :)
  • Böjtös
    Az új számban benne lesz a kritikája, Titanocon vetítették.:)
    Nekem is tetszett.
  • Duddits
    Stay Alive-t láttátok már? Én a héten láttam, jónak tünt. :-)
  • I.C.ram
    Mondjuk van benne egy két baki :) Pl európa térképe kicsit vicces, és az országhatárok nem igazán vannak rendben :D
  • I.C.ram
    Közben már lejött az ISOHUNTról, de azért kösz.

Bele is néztem már. Jónak tűnik nagyon. Kicsit Hithcock-stílus, meg szerintem nagyon jó, hogy fekete-fehér, mert a Cthulhu világát nem tudnám máshol elképzelni, mint a 20as 30as években :)
  • reanimator
    zaercen fenn van
    tracker.zaerc.com
  • grebber
    The Hills Have Eyes (2006) RUSTLERS TS KVCD most nézem csak hogy van ehhez felirat szedem is.

KVCD annak mi a teljes neve? miben más mint a sima SVCD vagy a VCD?
  • Snecie Smicie
    Én is nagyon kedvelem azt a filmet..
    A Hangulata máig nagyon ott van.
  • I.C.ram
    Nincs seedelve :(
  • I.C.ram
    Az a 3százvalahány megás?
  • vg
    A Call of Cthulhu regényt dolgozza fel! Torrent-en megtalálod!
  • Jano
    A Sötétség Fejedelme

Régi nagy kedvencem, de még mindig jó, hangulatos, fosatós.
    Nekem megvan,de még nem néztem.Valami fekete-fehér film.
  • I.C.ram
    Láttam IMDBn hogy van egy Call of Cthulhu c. film, és nagyon megörültem, de szomorúan láttma, hogy csak 47 perces, visznt 7.6os az imdbn, ami elég bíztató. Valaki látta már ezt a filmet. Valamelyik konkrét novellát dolgozza fel?
  • Böjtös
    Köszönöm épen.:))
  • Loál János #6836
    Boldog születésnapot Böjtös, és deicide topiklakóknak! :O)
  • reanimator
    Iori kösz a tippet. YOGEN jó volt,tetszett.
  • Gabe18
    Most néztem ezt:

Dagon-Az elveszett sziget

"H.P. Lovecraft, minden idők egyik leghíresebb horror-írójának, a Ctulhu-mítosz megteremtőjének novellfüzérei alapján készült ez a misztikus thriller.
    Paul Marsh és barátnője hajótörést szenvednek Spanyolország partjainál. A partmenti halászfalu, Imboca lakosságához fordulnak segítségért. Ám segítség helyett egy valóra vált rémálom kellős közepébe csöppennek. Amikor leszáll az éj a helyiek egyenként tűnnek el, és különös, nem emberi teremtmények tűnnek fel a semmiből.
    Paul rájön, hogy a falubeliek Dagonhoz, a tenger szörnyű istenéhez imádkoznak. A rémisztő istenség teremtményei azok, akik megszállják a várost."

Nekem nagyon bejött.Szeretem Lovecraft írásait,és szerintem ez a film nagyon jól nyúl a dologhoz.Nem akartak belőle valami látványos vérben tocsogó filmet csinálni,ami nem is illett volna a Lovecraft történethez(bár van benne azért durva jelenet).Igaz láttam rá 1/5-ös értékelést is,mondván iszonyat gyenge.Szerintem egyáltalán nem.Szívessen látnék még hasonló minőségben Lovecraft történeteket!
  • fifi
    igen

jó vót...
  • Ramza
    Igen.
    Inkább road múvi, mintsem horror, egyszer nézhető.
  • Legion
    A The Devils Rejects-et latta mar valaki?
  • Calver
    spanyolok maradjanak csak Torrenténél
  • grebber
    Hát ja.Csaj elég felhötlenül vágta le a lábát :(

• reanimator
    Érdekes film.Rég láttam már de nem vágtam én sem.Az viszont tuti,hogy a zsákos jelenetnél összeszartam magam.
  • grebber
    Miről is szólt? Mert kurvára nem vágtam :(
  • fifi
    [jelez]