9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
reanimator #7025 Láttam azt a filmet. Csirkevágáson lényegében behánytam a pólómba :)
(Nem szeretem nézni amikor állatot bántanak.Inkább embert :)
Melyik az a jelenet?Amikor a liftre várnak az emeleten ?( rég láttam a filmet)
Más:
Dzsénó! A Dead Friend filmet(ha még nem láttad) nézd meg mindenképpen.
Kurva jó J-Horror.Olyan hangulata van mint pl One missed call-nak és néha úgy megijeszt mint Shutter.
-
Jónak hangzik le lehet valahonnan szedni mininova csak 1-et adott ki de szerintem az lassú lenne!? -
vg #7023 Salvage
Nagyon jó horror film, kicsit művészfilm beütéssel, a vége kurvára odaütős! Mondjuk én utálom a digikamerával készített filmeket, mert olyan furcsa az egész, de itt ez annyira nem volt zavaró. A csajszi benne nagyon király(tisztára mintha Gillian Anderson lenne 19 évesen...), remélem még sokat láthatom!
10/10 -
_Vegeta_ #7022 Nekem tetszett, kellemes film volt. -
Ab-normal Beauty
Jiney, a gazdag családból származó tehetséges festő és fotográfus lány autóbaleset szemtanúja lesz, és rájön, hogy igencsak gerjed a halálra. Legjobb barátnőjének (párjának?) ez nem igazán tetszik, és osztályársa is megdöbben, aki egyébként szerelmes Jineybe, és titokban filmezi őt - videoklippet akar készíteni a lányról. A szépség lassan kizárólag csirkevágásokat, halpucolást, elhullott madarat, döglött kutyát fényképez, majd belefut egy háztetőről leugró öngyilkosba, akit szintén megörökít. Barátai egyre furcsábban néznek rá, mígnem egy titokzatos videokazettát talál az ajtaja előtt, amin egy szerencsétlen lányt megkínoz, és halálra ver egy bőrkabátos férfi. Ekkor rájön, hogy mégsem akkora poén dolog az elmúlás... Ki a gyilkos, mi a szerepe az elhallgatott dolgoknak Jiney múltjában?
A megoldás sokkal egyszerűbb, mint ahogy felvázoltam a történetet :), sőt a vége szinte összecsapottnak tűnhet, de a rendezés stílusa, a gyönyörű fényképezés, a nyers erőszak, és a jó zene mégis egy remek filmet eredményez.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az 55 perc 23 másodperc utáni 23 másodpercen gyakorlatilag bepisáltam, szvsz minden idők egyik legszebb/jobb/akármibb jelenete, nagyon nagy kár, hogy nem hosszabb, egyszerűen perfekt. Már ezért a pár pillanatért is érdemes megnézi, persze csak ezt nem ér megnézni, mert akkor mérges lennék, úgyhogy légyszíves az egész filmet nézzétek meg, ezt a jelenetet esetleg többször is visszatekerhetitek.
Azért raktam spoilerbe ezt, merhogy ha eleve úgy nézitek meg a filmet, hogy "hú, most jön az az ütős jelenet, amiről a Zsánó beszélt, akkor könnyen előfordulhat, hogy csalódtok, és mindenki szegényebb lenne egy élménnyel, és akkor én meg nem örülnék.
8 pont -
befejező képsorok meghát igencsak ütnek...
-
Devil's rejects
azért ez még mindig kurv@ jó film... -
a 87-es Monster in the Closet milyen lehet, sose láttam. -
vg #7017 Én elkezdtem nézni a See No Evil TS verziót, de nagyon szar a minősége, ezért hagytam a fenébe... amig néztem elég jó volt. -
Hát szerintem ahhoz képest hogy nincs körülötte nagy hajcihő simán jó.
Csak vigyázz hogy elne veszítsed a szemed
-
#7015 Összekevertem ,egy másik filmmel:) Reggel van még.
Akkor azt mondod jó?
Bemutató tetszett,a héten biztos nekiugrok. -
Már van felirat nálatok!! Vagy az még nincs kész eléggé vagy mi? -
#7013 Ha elkészül a felirata,én biztos nekiugrok.Trailer tetszett. -
Na most néztem meg a See No Evil filmet nekem nagyon tetszett!!!!!!!
-
közben hazaértem és átnyálaztam a fangoriákat...na szal...The Ghouls a címe...és csak féligmeddig emlékeztem jól...ez rendes film volt...(a rendes erősen idézőjeles)...na szal ezt kellene meglelnem...2003-as amúgy... -
Hát a Street Trash eléggé csöves film:) -
See No Evil filmet megnézte már valaki? -
remélem a film is lesz ilyen jó
lenne viszont egy film ami érdekel...fogalmam sincs mi a címe...a fangoriában olvastam róla, állitólag egy dokumentumfilm csövesekről, de úgy van megcsinálva, hogy az valami brutális...egy riporter faszi csinálta...ha jól rémlik...valakinek beugrik erről valami?...
-
reanimator #7007 marha jó posztere van -
vg #7006 Passz, én felirat nélkül néztem amikor kijött... -
viszont feliratot nem találtam hozzá...nem tudsz véletlenül valahol? -
vg #7004 Én! Szerintem tök jó film, sokszor nem az történik amire számítana az ember! A csajszi benne nagyon jó, hatalmas mellekkel futkos össze vissza...
-
ezt látta már valaki? -
reanimator #7002 1 héttel ezelőtt még én sem tudtam róla.Remélem a csávó nem csak arcoskodik.Imdb-n semmit nem találtam de pl cinematrix megemlíti. -
ja, ez a 4. rész számomra is új... -
He? Negyedik? -
reanimator #6999 fenn lesz a 4 is. legalábbis egyik gyerek ezt írta -
Xtro 1-2-3 a Zaercen @@ -
Hú, a Kis Tókiótól végem volt, azt rettenetesen untam. :D -
No ne má', ott van a Red Scorpion, a Silent Trigger, vagy a Showdown in Little Tokyo is, nekem inkább ezek a kedvenceim. :)
-
Bizony, tényleg ászos film. Ami még jó, az a Tökéletes katona (Universal Soldier), egyéb épkézláb filmjét én még nem láttam. :D
Na jó, a He-Man a "béssége" miatt még lehet harmadik. :) -
Uhh, az a Dark Angel (I Come In Peace) serdülőkorom egyik kedvenc "dolfis" filmje volt... Kedvet is kaptam hozzá, megnézem újra. :) (gyk.: frissült a Harvester)
-
Az eredetit sajnos nem láttam:( -
Hello!Hills have eyes h tetszett? -
Akkor majd én megteszem helyetted :))
(Pedig kedvelem a zombiakat) -
hat gyerekek ez a house of the dead 2... hatize... rengeteg ellentmondas volt a filmben, de az utolso kepsorok karpotoltak minket(ha zombis/horror film akkor hugival nezzuk eccaka, udito+ragcsalnivalo tarsasagaban xD)
csak a zombik irant erzett beteges imadatom miatt nem visz ra a lelek, hogy leszarozzam a filmet :DDDDDdddddd -
WTH #6989 Jó.
-
reanimator #6988 Evil Dead Trap milyen ? -
reanimator #6987 XTRO 3 -hoz van valakinek felirata ? És esetleg XTRO 2-höz? -
Ramza #6986 Pont múlt héten néztem meg az eredeti első részt és a remake-et is.
80%-ban elégedett vagyok az újrával, sok szempontból még többet is tudott nyújtani az eredetihez képest. Jó is volt így megnézni, hogy előzetesen nem ismertem az alapot, mert az esetek többségében a nosztalgikus érzések, a sznobizmus és az utólag túl kellemesként fennmaradó élmények gyakran azonnal azt mondatják az emberrel, hogy egy remake csak szar lehet.