9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • reanimator
    Super Inframan a király !!!!!!!!!!!
    August Underground Mordum?

Mesélj ,mi ez?
  • Iori
    van benne két vagy három jelenet amit egy hamar nem fox elfelejteni :)
  • fifi
    Ugye mindig azt mondtam, meg kell nézni minden filmet ami érdekli az embert, táguljon a látköre. van is elég tekintélyes gyűjteményem itthon Evildead től Super inframanen kerssztül Guinea Pig összesig mindenem. Most sikerült megszereznem az August Underground Mordum című filmet.
    Belenézegettem, és rájöttem, hogy megvan az a film amit valószínűleg nem kell nekem látnom...
  • fifi
    ez nem olyan rossz film...
    nézd meg azt, hogy: The Jacket
  • grebber
    Jó film bár nemkelettek voln bele a majd megnézed és megtudod mik!
  • Jano
    Szia.
    Hát, ha a Loál Jani aszongya, akkor szerintem is inkább horror, mint thriller.
  • Victor1103
    Én moziba néztem meg annó és szerintem egyáltalán nem unalmas.Jó szórakozást
  • Hajnalcat
    Amúgy ezt fogom ma este megtekinteni. Remélem, hogy nem fogok rajt unatkozni.Jónak tűnik....
  • Hajnalcat
    Érdekel a film, jó, hogy írtad. Amúgyis nagy kedvencem Donald Sutherland. Ezer százalék, hogy megnézem.
  • Hajnalcat
    Átjöttem ide a mit láttál mostanában (vagy valami hasonló című) topikból. Lenne egy kérdésem. A Sötét víz (Dark Water - Fatum) szerintetek thriller vagy horror? Mert személyszerint inkább thrillernek mondanám. Loál János (akinek olyan "édes" avatarja van) szerint pedig horror. Más vélemény?
    Amúgy inkább thriller kedvelő lennék, de nincs sajnos olyan topik. Előre kijelenteném, hogy a Zs kategóriás '80-as években készült horroroktól kiráz a hideg, már bocs, akinek az a kedvence....
  • reanimator
    Alien Lockdown (2004)

QQQQQrva jó alienes film.

A monster feltűnően hasonlít az Alien filmek szörnyeihez de nekem direkt tetszett a deja vu.
  • Jano
    Ez a Cronenberg-féle The Brood jobb, mint gondoltam. Az utolsó jelenetek extradurvák, nagyon tetszettek.
  • Snecie Smicie
    loál.
  • SiteDisagner
    Freddy Krueger (aszem) 2 win
  • grebber
    Ja jó sorry igazad van.Mindig elfelejtem hogy csak engem nemérdekel ha valaki lelövi a még megnem nézet filmpoénjait jeleneteit.
    Nekem ettől semmivel sem lesz roszabb élvezhetetlenebb a film ha tudom mi hol fog történni!
  • reanimator
    01.01.05.Ab-normal.Beauty.2004.DVDRip.XviD-iMBT.3271778.TPB

ehhez nekem van angol feliratom +még megvan a torrentje ha kell.

Érdekes film .Nos ha jól emlékszem semmi horror nincs benne inkább a 2 csajra koncentrál a film.Sokszor percekig nem történik semmi mégsem untam mert itt legalább volt jellemábrázolás szemben pl az agyonreklámozott Wolfcreek-kel ahol az első órát erre azánta a rendező és a kardjába is dőlt az egész,mert unalmas volt.
  • Jano
    Bocs Grebber, töröltem a hozzászólásodat, használd a SPOILER makrót, ne lődd le a poénokat. Köszi.
  • fifi
    Hills have eyes /remake/
    háteztökjóvolt' DE: 6/10 mert:
    -3 > semmi új nem volt benne, a megszokott eltévedés-gnómok-harc-megmenekülés kliséken kívül
    -1 > bár nem volt hiány a zúzásban, azért még egy kicsivel több hentet elbírt volna

de összességében tetszett, érdemes megnézni
  • Snecie Smicie
    Én is most szedtem le, majd valamikor a hétvégén megnézem, viszont annak nem örülök hogy nem passzol a felirat, meg főleg hogy német
  • fifi
    Ehh nem stimmel hozzá semmi felirat, szerencse, hogy tudok németül/az a szinkron/.
    De lehet megcsinálom hozzá az időzítést, bár most vettem egy házat, úgyhogy nemtom mikor érek mejd rá... De elég jó filmnek tűnik...
  • Loál János #7044
    Kíváncsi vagyok mit szólsz majd hozzá. :)
  • fifi
    ha valaki belefutna a 'BEAT' féle rar verzióba az Ab-normal Beauty-ból, akkor a jelszava: www.torrent.to
    Nagyon állat a Saw 3. plakát!
  • vg
    Tegnap néztem az An American Haunting című filmet, ami egész jó kis horror film, csak én nem igazán értettem az egészet...

7 pont
  • vg
    Én igen! #7023
  • grebber
    Salvage filmet látta már valaki?
  • Ramza
    Inkább aranyos rémfilm, mintsem horror.
  • Jano
    Ja, ű.

D:
  • fifi
    ez nem film
    ez TÉNY
  • fifi
    25K-val jön, de a DHT be van kapcsolva...
  • TheBerzerker
    Mókás film. nekem bejöt. Agyament Troma baromság. Van egy tudós, aki egy szörnyet hajkurász, aki a szekrényekből jön elő.
  • Jano
    Jesszusom, ezt beszerzem. :D
  • Jano
    "Baromfitermelő" Nagymamámnál rengeteg csirkeölést láttam, úgyhogy annyira nem hatott meg a filmben sem. :D

A jelenet a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "megtisztulás", amikor Jas lemossa Jiney-ről a festéket (és megy tovább is a jelenet, az első 23mp az, ami megfogott). A zene iszonyat jó, a fényképezés fenomenális. Ne lenne ilyen rövid. :-|

A Dead Friend megvolt már, és tényleg elég jó, nekem is tetszett.
  • grebber
    8/18 hm majd megnézem hátha.KÖSZ!
  • reanimator
    Rég féltem annyira filmen mint tegnap este Dead Friend-en:)

De jó is volt.Még sok ilyen filmet akarok.

Devil's Reject meg cseszett jó film szerintem is.Árad belőle a rothadás meg a lepusztultság :) Az a kopasz figura meg hatalmas.Milyen feje van :)
  • fifi
    hi!
  • fifi
    b+
    ezt meg kell néznem!
    erről csak a Mayhem jut az eszembe, ahol az énekes a koncert közben egy zacskóban tartott döglött holló "illatát" szippantotta időnként. Érezni akarta az elmúlás és a halál illatát...
  • fifi
    Dead friend nekem nagyon tetszett, egy ideig etalon is volt a keleti filmekben/aztán megnéztem a Shuttert :)/
  • reanimator
    ez miért lett ilyen nagy úzenet ?