9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
reanimator #7066 Super Inframan a király !!!!!!!!!!! -
#7065 August Underground Mordum?
Mesélj ,mi ez? -
van benne két vagy három jelenet amit egy hamar nem fox elfelejteni :) -
Ugye mindig azt mondtam, meg kell nézni minden filmet ami érdekli az embert, táguljon a látköre. van is elég tekintélyes gyűjteményem itthon Evildead től Super inframanen kerssztül Guinea Pig összesig mindenem. Most sikerült megszereznem az August Underground Mordum című filmet.
Belenézegettem, és rájöttem, hogy megvan az a film amit valószínűleg nem kell nekem látnom... -
ez nem olyan rossz film...
nézd meg azt, hogy: The Jacket -
Jó film bár nemkelettek voln bele a majd megnézed és megtudod mik! -
Szia.
Hát, ha a Loál Jani aszongya, akkor szerintem is inkább horror, mint thriller.
-
Én moziba néztem meg annó és szerintem egyáltalán nem unalmas.Jó szórakozást
-
Hajnalcat #7058 Amúgy ezt fogom ma este megtekinteni. Remélem, hogy nem fogok rajt unatkozni.
Jónak tűnik....
-
Hajnalcat #7057 Érdekel a film, jó, hogy írtad. Amúgyis nagy kedvencem Donald Sutherland. Ezer százalék, hogy megnézem. -
Hajnalcat #7056 Átjöttem ide a mit láttál mostanában (vagy valami hasonló című) topikból. Lenne egy kérdésem. A Sötét víz (Dark Water - Fatum) szerintetek thriller vagy horror? Mert személyszerint inkább thrillernek mondanám. Loál János (akinek olyan "édes" avatarja van
) szerint pedig horror. Más vélemény?
Amúgy inkább thriller kedvelő lennék, de nincs sajnos olyan topik. Előre kijelenteném, hogy a Zs kategóriás '80-as években készült horroroktól kiráz a hideg, már bocs, akinek az a kedvence.... -
reanimator #7055 Alien Lockdown (2004)
QQQQQrva jó alienes film.
A monster feltűnően hasonlít az Alien filmek szörnyeihez de nekem direkt tetszett a deja vu. -
Ez a Cronenberg-féle The Brood jobb, mint gondoltam. Az utolsó jelenetek extradurvák, nagyon tetszettek. -
loál. -
Freddy Krueger (aszem) 2 win 

-
Ja jó sorry igazad van.Mindig elfelejtem hogy csak engem nemérdekel ha valaki lelövi a még megnem nézet filmpoénjait jeleneteit.
Nekem ettől semmivel sem lesz roszabb élvezhetetlenebb a film ha tudom mi hol fog történni! -
reanimator #7050 01.01.05.Ab-normal.Beauty.2004.DVDRip.XviD-iMBT.3271778.TPB
ehhez nekem van angol feliratom +még megvan a torrentje ha kell.
Érdekes film .Nos ha jól emlékszem semmi horror nincs benne inkább a 2 csajra koncentrál a film.Sokszor percekig nem történik semmi mégsem untam mert itt legalább volt jellemábrázolás szemben pl az agyonreklámozott Wolfcreek-kel ahol az első órát erre azánta a rendező és a kardjába is dőlt az egész,mert unalmas volt. -
Bocs Grebber, töröltem a hozzászólásodat, használd a SPOILER makrót, ne lődd le a poénokat. Köszi. -
Hills have eyes /remake/
háteztökjóvolt' DE: 6/10 mert:
-3 > semmi új nem volt benne, a megszokott eltévedés-gnómok-harc-megmenekülés kliséken kívül
-1 > bár nem volt hiány a zúzásban, azért még egy kicsivel több hentet elbírt volna
de összességében tetszett, érdemes megnézni
-
Én is most szedtem le, majd valamikor a hétvégén megnézem, viszont annak nem örülök hogy nem passzol a felirat, meg főleg hogy német
-
Ehh nem stimmel hozzá semmi felirat, szerencse, hogy tudok németül/az a szinkron/.
De lehet megcsinálom hozzá az időzítést, bár most vettem egy házat, úgyhogy nemtom mikor érek mejd rá... De elég jó filmnek tűnik... -
Kíváncsi vagyok mit szólsz majd hozzá. :) -
ha valaki belefutna a 'BEAT' féle rar verzióba az Ab-normal Beauty-ból, akkor a jelszava: www.torrent.to -
#7042 Nagyon állat a Saw 3. plakát! -
vg #7041 Tegnap néztem az An American Haunting című filmet, ami egész jó kis horror film, csak én nem igazán értettem az egészet...
7 pont -
vg #7040 Én igen! #7023 -
Salvage filmet látta már valaki? -
Ramza #7038 Inkább aranyos rémfilm, mintsem horror. -
Ja, ű.
D: -
ez nem film
ez TÉNY -
25K-val jön, de a DHT be van kapcsolva... -
Mókás film. nekem bejöt. Agyament Troma baromság. Van egy tudós, aki egy szörnyet hajkurász, aki a szekrényekből jön elő. -
Jesszusom, ezt beszerzem. :D -
"Baromfitermelő" Nagymamámnál rengeteg csirkeölést láttam, úgyhogy annyira nem hatott meg a filmben sem. :D
A jelenet aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"megtisztulás", amikor Jas lemossa Jiney-ről a festéket (és megy tovább is a jelenet, az első 23mp az, ami megfogott). A zene iszonyat jó, a fényképezés fenomenális. Ne lenne ilyen rövid. :-|
A Dead Friend megvolt már, és tényleg elég jó, nekem is tetszett. -
8/18 hm majd megnézem hátha.KÖSZ! -
reanimator #7030 Rég féltem annyira filmen mint tegnap este Dead Friend-en:)
De jó is volt.Még sok ilyen filmet akarok.
Devil's Reject meg cseszett jó film szerintem is.Árad belőle a rothadás meg a lepusztultság :) Az a kopasz figura meg hatalmas.Milyen feje van :) -
hi! -
b+
ezt meg kell néznem!
erről csak a Mayhem jut az eszembe, ahol az énekes a koncert közben egy zacskóban tartott döglött holló "illatát" szippantotta időnként. Érezni akarta az elmúlás és a halál illatát... -
Dead friend nekem nagyon tetszett, egy ideig etalon is volt a keleti filmekben/aztán megnéztem a Shuttert :)/ -
reanimator #7026 ez miért lett ilyen nagy úzenet ?