9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • reanimator
    Köszi tényleg :)

olyan rég használtam,hogy elfelejtettem az emule-t.
  • Snecie Smicie
    Hills Have Eyes-ról mi a véleményetek?
    Mostanában, amikor a Remake-ek sorra buknak meg, ez még eléggé elgogadható, persze megnéztem újra a régit is előtte összehasonlításképp.
    Atmoszférával/Hangulattal nem volt sok gond,bár a félelemkeltés itt is kimerül a szimpla ijesztgetéssel.
  • Hooligan666
    Emulén le tudod szedni az első részt :)

Egyébként Dean R. Koontz könye alapján (Virrasztók) készült a film.
  • reanimator
    Megtaláltam :)

WATCHERS volt a címe.A 3. rész cseszett jó Alien film volt.De nem találom sehol.Lehet a végén amazon.com lesz belőle.
  • fifi
    ma este A légy az RTL-en
  • PetruZ
    Mintha Visitors (v. valami hasonló) lett volna a címe, de az imdb-n az ilyen című filmek között nem találtam rá. De nekem is rémlik, bár egy részt sem láttam belőle.
  • reanimator
    Help! Kb. 10 évvel ezelőtt videótékákban volt egy ilyen film,hogy Leselkedők.Idegenes film,földönkívüliek voltak benne.Már alig emlékszem a történetére.Több része is volt és egyre jobbak voltak.Angol címe kéne.(Lehet rosszul emlékszem és van már 15 éve is)
  • reanimator
    R-Point

Hát ez érdekes.Gyakorlatilag minden Asian Horror Movies fórum isteníti a filmet de nekem nem tetszett.Szellemes filmnek kevés háborús filmnek is kevés.Talán annak bejön aki szereti ennek a mixét.
  • PetruZ
    Yól meg is vetlek érte: vet. :)
  • Loál János #6976
    Idetolod az arcodat egy ilyen kommenttel? Rohatt! :O)
  • Ramza
    Ja, kár, hogy Togóban, ahol azért valljuk meg, nem volt a magyar érettségin magas a követelményszint :)
  • Loál János #6974
    Tán ha megtanulnék épkézláb módon fogalmazni, akkor nem kéne állandóan zárójeleznem, pláne duplán. (Pedig dícséretesre érettségiztem magyarból.)
  • Loál János #6973
    Én nagyon csípem Miike filmjeit (még az Izo is tetszett, de ezt PetruZ miatt nem mertem leírni :D (bár a látottak közül az a leggyengébb)), a Gozu szerintem nagyon jó (ezt már azután mondom, hogy azóta újranéztem, az első élmény SOKK volt. :D).
  • reanimator
    Hát ha így megosztja az embereket akkor már érdekel.
  • Loál János #6971
    #2990, illetve ebben a topikban #22032, csakhogy két teljesen eltérő véleménnyel örvendeztesselek. :D
  • reanimator
    Gozu milyen film?
  • Prof William
    Emberek! Ma 2:00-kor a sz*r B filmek koronázatlan király a Yongarry-Az űrbéli szörny!

Asszem RTL vagy TV2. Ez az az a film amitől még Uwe Boll is visíta rohanna a falnak!
    A "színvonalas" magyar TV anno 1 éve leadta 8-kor. Akkor nagyon mély hatást gyakorolt rám a szinte felülmúlhatalan gagyiságával.

Szóval ezt láni kell! Izzítsátok a videókat! ÉS Isten irgalmazzon nektek!
  • Tatyla
    a population 436 kijött rendesen itthon dvd-n...
  • vg
    Minek? Már van hozzá felirat...
  • Voltan
    Az egyszerű.
    "Hozzá pótgumit, gec.
    -Jóvanmá.
    -Valaki van ott.
    -ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Kérem, neee!
    -Visszahozom a lányomat, bár kár izzadni, a rendezőnek nincs annyi vér a pucájában, hogy kinyírjon egy csecsemőt.
    -Jó, addig mi megpróbálunk teljesen illogikusan védekezni.
    -ÁÁÁÁÁÁÁ NEeeeeeee!
    -Nesze, dögölj meg!
    VÉGE"
  • Petruska
    Most fordítom a hills have eyes szövegét:P
  • Voltan
    Tegnap a Graveyard Alive-ot néztem meg. Retro-fílinges, fekete-fehér zimbes zombis kórházas nővéres. Nagyon jónak indul, de sajna a végére elsikkad. Kár, mert remekül eltalálták a hangulatot amúgy...
  • Calver
    nézz körül itt
  • mochee
    Ti angolul nézitek ezeket a filmeket?
    Mer van egy csomó amihez nincs felirat, felfedeztem ezt az oldalt: www.descargasweb.com , és van rajt egypár tök ismeretlen név, mint a Dream Home, Population 436, vagy a Scarred.
    Vagy nem tudtok valami tuti helyet ahol biztos fenn van az angol felirat ha egyáltalán létezik? (értek angolul annyira hogy a lényeget felfogjam egy nem túl komplikált horrornál, de mondjuk esetleg összetalálkozok egy Cry Wolf szintű kavarós darabbal akkor elkéne legalábbis az angol felirat)
  • Tatyla
    hát lehet hogy betépve kellett volna megnéznem mert a vége nekem se volt világos,de szerintem a rendezönek se,nem tudom miért vállalt mindent magára,operatör,vágó,rendezö,szerintem már magának is bekavart...
  • wesker24
    Szerintem nem volt az olyan rossz film nekem tetszett az egész film izlések és pofonok habár a végét nem nagyon értettem !! 10/7,5 szerintem az Imdb meg rohadjon meg !!!!

Pl: a film végén ki volt az a csaj aki ott feküdt ??

Az a csaj talán Heather volt ???

• Tatyla
    most néztem meg a Halál alagutját,hát a látványvilága jó is lett volna csak ugy az egész összhatás kicsit gagyi volt...
  • reanimator
    fasza ! akkor megnézem ott.A 3. részt most töltögetem DC -n de rohadt lassan jön ha egyáltalán jön. Kb karácsonyra meglesz .

Ja miket írok ,nem is szoktam letölteni ,ezek csak úgy jönnek hozzám a kábelen keresztül.

• fifi
    ha délután rossz idő van és nem tudok pecázni menni, befejezem a régóta halogatott Buio Omega időzítésemet!
  • mochee
    Hali! A tracker.zaerc.com nektek sem jön be mindig?
    Nekem olyat szokott csinálni, hogy bejön, de amikor böngészni akarom, előbb-utóbb mindig hibaoldalt kapok a mozillával... (lehet azér van mer tölt közbe az azureus mint állat??)
    Egyébként azt a Whispering corridors filmet le lehet szedni mininováról, seedelve van, az isohunton pedig a 2. része, + a negyedik mind a kettő oldalon seedelve van.
    Ehhez lenne kérdésem hogy a harmadikról tudtok valamit esetleg hol elérhető, mer ráadásul van hozzá felirat a feliratok.hu-n és így már megnézném őket.
  • Snecie Smicie
  • _Vegeta_
    En meg szorzom es kijott egy iszonyat hangulatos film.
  • PetruZ
    Ugyan már, még ha csak a koppintásokkal lenne baj... de ezeket már leírtam anno a másik topikban, nem akarom ismételni.
  • Snecie Smicie
    Tény hogy egy koppintáshalmaz, de a modern horrorok közt még mindig elöl helyezkedik el szerintem.
  • Jano
    Én meg osztom.
  • PetruZ
    A Descent egy nagy f*s, a legnagyobb és legunalmasabb bukta, amit valaha láttam. Elmondtam a véleményemet. :)
  • reanimator
    ja Descent jó film.De ezt már megdumáltuk kora ősszel.Akkor én is lelkendeztem rajta de ma már óvatosabb vagyok a filmmel.

Amúgy a héten néztem egy nem horror filmet(ez nálam elég ritka) csak ez nem barlangászokról szólt hanem hegymászókról. Touching the void a cime.Kifejezetten tetszett és nem tudom miért de sokszor a Descent ugrott be(pedig semmi hasonlóság nincs a 2 film között leszámítva a marha jó vágásokat)
  • _Vegeta_
    Igazandibol gozom sincs(volt) magas vagy alacsony koltsegvetesu-e ez engem sose erdekelt. Ami viszont erdekel az a hangulat es abba 5-os lett szamomra.
    Ilyen filmekre ami pl a #6923-ban is lathato mar oda sem figyelek. Biztos en vagyok tul kulonckodo. :)
  • fifi
    hát/ezzel nem kezdünk mondatot/ hogy te nem láttál mostanában jó horror filmet az nem egyenlő azzal, hogy nem is készítenek jó horrort. a magas/abb/ költségvetésűek közül egyértelműen kiemelkedik szerintem a Descent, de azért akkora nagy durranás/számomra legalább is/ nem volt.
    de teszett; ez tény
  • _Vegeta_
    Kissé szarkasztikusnak talalom ezt a kommentet fifi. Igenis mostanaban egy normalis filmet nem lattam nemhogy jo horror filmet es a the descent egyertelmuen kiemelkedik a tobbi film kozul.
    Egyebbkent most nezem imdb-n 7.9 atlag 9480 szavazat utan háát, valami sejtet. :)
    A 28nappal kesobb cimu idiotasagot jonak titulalta itt a forumkozosseg es ez messze tulszarnyalja azt.