Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snecie Smicie
akkor kuccsolunk.

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

Jano
May
Kb. 3 éve kaptam meg Ramzától, gondoltam megnézem. <#gonosz1>
Közepesnek tartom, nem volt rossz, de semmi kiemelkedõ. Az elsõ fél óráig szénné untam magam, aztán valamennyire belendült a végére, de semmi meglepetõ, vagy újszerû nincs benne. A fõszereplõ csaj játékát néha eltúlzottnak éreztem, bár volt 1-2 nagyon jó pillanata is. Egynek elment.

Boy Eats Girl
Ez is elég nehezen indul be, viszont a végén (sajnos csak nagyon rövid idõre) egy Hullajót idézõ "kaszálás" van, ami szépen volt megvalósítva. A történet egy sablonhalmaz, a film horrornak komolytalan, vígjátéknak gyenge, a Shaun of the Dead például sokkal jobb volt ebben a mûfajban. Nézhetõ, akárcsak a fenti.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Dying Soul
Jahj nem 😊

schrank
RTL 22:45 megtudhatjuk miért olyan jó az a babgulyás és az a vietnámi veterán idióta az még feliratosan is röhögni való volt kiváncsi vagyok a szinkronra <#ravasz1> mellesleg nekem sokkal jobban bejött ez a folytatás mint az 1974-es kezdet <#papakacsint>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

fifi
Nyitottál egy Luca topikot itt ugye...
A csávónak a profile-ban meg vmi dinamikus Luca Turilli cucc van.

de végülis tökmindegy...
nem OFFolok tovább

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Dying Soul
Nem tudom, hogy gondolod :o
Ott más nickem van és nem töltök be semmilyen nagy rangot, de azért érdekelne, hogy gondolkodtál 😊

fifi
mindemellett az a modi nem pont te vagy?
márcsak a Luca Turilli-bõl gondolom...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
nem az a gond...
hanem, hogy írtam ugye, hogy megköszönöm a visszajelzéseket, és erre cinikus módon kezd a gyerek beszólni, hogy a kicsi képek így-úgy
megmondhatta volna úgy is hogy : cseréld ki a képet nagyobbra...

na jó végülis lesz@rom. most határoztam éppen el, hogy megosztom pár kuriózum filmemet, de ha belebotlok még ilyen modikba, tuti nem fogom az idõmet pazarolni ilyenre...

Dying Soul
Nyugi, én elolvastam mit írtál a jellemzésben, eddig bírtam minden gusztustalanab filmet, majd esetleg annyit nyögök be, hogy "jól" mondtad 😊

fifi
felidegesítettek azon az oldalon, ha még 1-et beszólnak, otthagyom az egész feltöltést a picsáb@, és csinálja aki akarja...

Dying Soul
Legyünk HULLAcsendesek?<#ravasz1>

fifi
ha kussoltok, és jól viselkedtek, kaptok pár Troma filmet is...
<#hawaii><#hehe><#alien>

Nagyon jó a hangulata, de sajnos a mostanában szokásos "csavaros"-végû dolog lesz belõle - tehát semmi nem az, aminek a film elsõ háromnegyedében látszott, és az ilyesmikkel tele a tököm.

Chinese Super Ninja, valószinûleg jövõre adja ki újramaszterelve a hongkongi Celestial cég.

Schramm egy óriási film, az egyetlen, amely a Henry-hez hasonló mélységben tárja fel, milyen *lehet* egy sorozatgyilkos belsõ élete - persze a két film különbözik, mert a két gyilkos is különbözik.

Dying Soul
Leszedem, ha lesz két seeder, köszi 😊

fifi
feltettem a Violent shit II.-t az "E"-re

csak tessék-csak tessék

Nem ismerem.

Viszont a DON'T GO IN THE WOODS szörnyen jó splatter film 1982-bõl.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Snecie Smicie
Schrammról mi a véleményetek?
Akárhogy gondolkodom, nem tudok semmit írni a filmrõl, mert számomra emészthetetlen.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Snecie Smicie
Prince of Darkness Vasárnap láttam, nagyon bejött. Nem egy véres film, de a hangulata király volt szerintem.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

grebber
Na ezeket szedem majd.

Prince Of Darkness (A sötétség fejedelme)
Clownhouse (Halálosztó bohócok)
Dead End (Zsákutca)

Next PC upgrade: 2022

Prypiat
Most vagy én vagyok nagyon kritikus vagy ez a film egyáltalán nem nagy durranás. <#hehe> Egy kicsit koppintottak a house on haunted hillbõl amikor kicsúszik a kezükbõl a rémisztgetés ugye. Nemtudom egyre inkább csalódóm a mostani horrorfilmekben... <#nemtudom>

Üdv: Pripyat

Prypiat
Viszont most jött le a death tunnel annak nekiállok. <#vigyor4>

Prypiat
Én csak most néztem meg a barlangot (The Descent) végülis nem volt rossz,de elég idióta megoldás volt,hogy a két csaj a végén micsoda rambó beállítású harcmûvész lett...<#gunyos1>

fifi
tudom-tudom, csak azt nem vágtam, hogy a back=beginning

Gorvik

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

fifi
a Beginning az nem Ginger snaps-Back véletlenül?
az a harmadik rész, és ha jól tudom ez az összes.

Gorvik
Vérszomj- El nem tudom képzelni, hogy adhattak pénzt 2000-ben egy ilyen filmre, mindenestre elég szórakoztató volt. Már alig várom, hogy megleshessem a GS Back: The Beginning-et.
Nem kicsit lepetéztem, mikor meglestem a két fõszereplõ adatlapját, és kiderült, hogy a fiatalabbat játszó, elcsúfított Emily Perkins vagy 5 évvel idõsebb nõvérét alakító társánál.

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

grebber
Dog Soldiers-t megnéztem nagyon jó volt!

Nézd meg mert jó.Illetve nekem a környék tetszett meg a rendezés.Amúgy egy gagyi biohorror.

grebber
Brutal.River.2005.Thai.DVDRip.XViD.Mr.Flibble ez komolyan hangzik csakhát felirat nincs 😞

TheBerzerker
Dehogy is!😊
Csak ismerem azokat, akik csinálják és segítek nekik dolgokban.
Szóval klészüljetek mert iszonyatosan király kiadvány lesz, olyan amilyen eddig még nem jelent meg hazánkban ebben a mûfajban.

Snecie Smicie
Nekromantik olyan, hogy vagy imádod és odavagy érte, vagy hallani sem akarsz róla.

Loál János
Nem lehet nem imádni. 😮))))

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Engem fõleg a vége taglózott le. <#vigyor0>

Careful what you look for. You just might find it.

grebber
Édes istenem ez a Nekromantik milyen egy eszeveszetten elvetemült film.

Loál János
Na, céget alapítottál? <#gonosz1>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

TheBerzerker
Közérdekû Informûció!!

Nemrégibn alakult egy cég Ultra Films néven, amely céljául itthon eddig nem túl preferált rétegfilmek(fõleg horror) forgalmázását, dvd kiadását tûzte ki céljájul. A cég elsõ kiadványa a Cannibal Holocaust dvd lesz, amely csak úgy mint amerikában itthon is dupla lemezes kiadásban jelenik meg igazán emberi, korrekt áron. A dvd specifikációiról késõbb írok majd ha minden 100%-osan tuti lesz, de az már biztos, hogy, ami a film dupla lemezes amarikai változatán található, az a magyaron is rajta lesz hiánytalanul (sõt még pár extra dolog is, ami az usa verzión nincs rajta). A filmhez eredeti nyelv és magyar szinkron is társul, az extrák teljesen feliratozva kerülnek a korongra. A film várható megjelenése április közepére tehetõ.
Azt hiszem ez egy olyan kiadvány lesz, ami horrort szeretõ ember polcán kötelezõ darab. Arról nem is beszélve hogy kellõen támogatjátok a dolgot (gondolok itt a film megvásárlására) akkor a továbbaiakban egyén hasonlóan kult és ritka filmek megjelenései is garantáltak lesznek.

Ha bármit egyéb infó van azónnal közlöm veletek!

grebber
Dog Soldiers-t és a The Dark Half (Halálos árnyék)-ot szedem most.

Eat The Schoolgirl

Kegyetlen film.Egész végig az volt az érzésem mintha egy Takashi Miike filmet néznék.

Dying Soul
Masters Of Horror S01xEP10
A hangok tetszettek, a sztrori pedig lehet, hogy csak számomra elvetemült, de nagyon

fifi
és ez csak az utolsó 50-70komment/1oldal/ kezdem én is unni a dolgot.

PetruZ
Mert azokat lesz*rom, de ennek a sorsa érdekel, és az utóbbi pár hétben-hónapban ez itt már inkább hasonlít egy elcseszett chatra, mint normális fórumra, azért... 😞
jaja 😊)))))

az örökké termõ fa mint Misi mókusnak

Jano
Mondjuk tényleg lehetne pl. kevesebb kommenttel.
A Zaercet meg mindenki tegye szépen a kedvencekbe, mert az a mi termésfánk.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

báttyó02
hol máshol ha nem itt?
minden topik televan warezzal(példa játékosok fóruma...)mér lenne ez kivétel? :>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

PetruZ
off(?)

Emberek, plíz, nem lehetne ezt a warezolós témát máshol intézni, nem itt?

/off(?)
Snecie Smicie
50-es -60-as évekbõl van valami jó horror?
Ebbõl az idõszakbõl csak a Night of the living deadet, Blobot és a madarakat láttam, de biztos van még ami jó.

zaercen fenn van én onnét töltöttem le a biztonsági másolatot.

de a felirat nem volt jó össze-vissza csúszkált.végül töröltem és angolul néztem. a film egész jó.