Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Kb. 3 éve kaptam meg Ramzától, gondoltam megnézem. <#gonosz1>#gonosz1>
Közepesnek tartom, nem volt rossz, de semmi kiemelkedõ. Az elsõ fél óráig szénné untam magam, aztán valamennyire belendült a végére, de semmi meglepetõ, vagy újszerû nincs benne. A fõszereplõ csaj játékát néha eltúlzottnak éreztem, bár volt 1-2 nagyon jó pillanata is. Egynek elment.
Boy Eats Girl
Ez is elég nehezen indul be, viszont a végén (sajnos csak nagyon rövid idõre) egy Hullajót idézõ "kaszálás" van, ami szépen volt megvalósítva. A történet egy sablonhalmaz, a film horrornak komolytalan, vígjátéknak gyenge, a Shaun of the Dead például sokkal jobb volt ebben a mûfajban. Nézhetõ, akárcsak a fenti.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A csávónak a profile-ban meg vmi dinamikus Luca Turilli cucc van.
de végülis tökmindegy...
nem OFFolok tovább
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ott más nickem van és nem töltök be semmilyen nagy rangot, de azért érdekelne, hogy gondolkodtál 😊
márcsak a Luca Turilli-bõl gondolom...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
hanem, hogy írtam ugye, hogy megköszönöm a visszajelzéseket, és erre cinikus módon kezd a gyerek beszólni, hogy a kicsi képek így-úgy
megmondhatta volna úgy is hogy : cseréld ki a képet nagyobbra...
na jó végülis lesz@rom. most határoztam éppen el, hogy megosztom pár kuriózum filmemet, de ha belebotlok még ilyen modikba, tuti nem fogom az idõmet pazarolni ilyenre...
<#hawaii>#hawaii><#hehe>#hehe><#alien>#alien>
csak tessék-csak tessék
Viszont a DON'T GO IN THE WOODS szörnyen jó splatter film 1982-bõl.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Akárhogy gondolkodom, nem tudok semmit írni a filmrõl, mert számomra emészthetetlen.
Prince Of Darkness (A sötétség fejedelme)
Clownhouse (Halálosztó bohócok)
Dead End (Zsákutca)
Next PC upgrade: 2022
Üdv: Pripyat
Üdv: Pripyat
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
az a harmadik rész, és ha jól tudom ez az összes.
Nem kicsit lepetéztem, mikor meglestem a két fõszereplõ adatlapját, és kiderült, hogy a fiatalabbat játszó, elcsúfított Emily Perkins vagy 5 évvel idõsebb nõvérét alakító társánál.
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Next PC upgrade: 2022
Csak ismerem azokat, akik csinálják és segítek nekik dolgokban.
Szóval klészüljetek mert iszonyatosan király kiadvány lesz, olyan amilyen eddig még nem jelent meg hazánkban ebben a mûfajban.
Careful what you look for. You just might find it.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Nemrégibn alakult egy cég Ultra Films néven, amely céljául itthon eddig nem túl preferált rétegfilmek(fõleg horror) forgalmázását, dvd kiadását tûzte ki céljájul. A cég elsõ kiadványa a Cannibal Holocaust dvd lesz, amely csak úgy mint amerikában itthon is dupla lemezes kiadásban jelenik meg igazán emberi, korrekt áron. A dvd specifikációiról késõbb írok majd ha minden 100%-osan tuti lesz, de az már biztos, hogy, ami a film dupla lemezes amarikai változatán található, az a magyaron is rajta lesz hiánytalanul (sõt még pár extra dolog is, ami az usa verzión nincs rajta). A filmhez eredeti nyelv és magyar szinkron is társul, az extrák teljesen feliratozva kerülnek a korongra. A film várható megjelenése április közepére tehetõ.
Azt hiszem ez egy olyan kiadvány lesz, ami horrort szeretõ ember polcán kötelezõ darab. Arról nem is beszélve hogy kellõen támogatjátok a dolgot (gondolok itt a film megvásárlására) akkor a továbbaiakban egyén hasonlóan kult és ritka filmek megjelenései is garantáltak lesznek.
Ha bármit egyéb infó van azónnal közlöm veletek!
Kegyetlen film.Egész végig az volt az érzésem mintha egy Takashi Miike filmet néznék.
A hangok tetszettek, a sztrori pedig lehet, hogy csak számomra elvetemült, de nagyon
és ez csak az utolsó 50-70komment/1oldal/ kezdem én is unni a dolgot.
az örökké termõ fa mint Misi mókusnak
A Zaercet meg mindenki tegye szépen a kedvencekbe, mert az a mi termésfánk.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
minden topik televan warezzal(példa játékosok fóruma...)mér lenne ez kivétel? :>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Ebbõl az idõszakbõl csak a Night of the living deadet, Blobot és a madarakat láttam, de biztos van még ami jó.
de a felirat nem volt jó össze-vissza csúszkált.végül töröltem és angolul néztem. a film egész jó.