Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Pedig de megnéztem volna 😞

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
Szerintem nem.Sajnos 😞
grebber
Az 1977 The Hills Have Eyes filmhez létezik magyar felirat?

TheBerzerker
grebber
Majd ha lesz felirat töttöm.

Shimizu rajongóknak és J-Horror rajongóknak:

Tölthetõ a THE GRUDGE 2 (2006) !!!

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Snecie Smicie
E-re LifeForce-t feltettem, ha valakit érdekelne.

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

Elsõ 2 rész jó a 3. viszont nálam botrány gyenge.

Jano
Így van, viszont még bõven nézhetõk szvsz. 😮)

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Snecie Smicie
oké, kösz.

PetruZ
Az elsõ. A másik kettõ már csökkenõ színvonalú. Szvsz. 😊
Snecie Smicie
Poltergeist-ból melyik a legjobb rész?
Az elsõt mintha láttam volna, néhányszor leadta valamelyik csatorna, viszont a 2. és 3. részt tutira nem láttam.

Törölt felhasználó
Én is ,de elõtte jó lenne megnézni az eredetit,mert még azt sem láttam.
grebber
Megnéztem a Hideg Csontok filmet nem volt valami észveszejtõ.

The Hills Have Eyes *iNTERNAL* TS *SVCD* *NEW* - ORC 3cd-s

Erre vagyok kiváncsi most nagyon.

Akkor tehát lemaradtam vagy 20 évvel. 😊

Rajtam kívûl még vagy 15-20 ember hiszi azt, hogy igazi. Nagyot fogok aratni, ha ezt a hatalmas titkot elmondom nekik. 😊 Természetesen pénzért. 😊)

TheBerzerker
Ez az eredeti felvétel dolog csupán a reklámkampány része volt anno, amikor a film készült (még a színészekkel is olyan szerzõdést irattak, hogy 1 évig nem szerepelhettek más filmben a hitelesség kedvéért). Deodato-nak meg rendszeresen biróságra kellett járnia emiatt, ahova a színészeket is magával kelltt vinnie. Egyedül az állatkínzási jelenetek igaziak a filmben (ami egyébként a kannibál filmek egyik védjegye).

Nállunk is úgy jött be anno a film vhs-en, hogy azt híresztelték, hogy eredeti felvételeket tartalmaz. Ebbõl mondom csak az állatkínzásos dolog az igazi.

Glpetyus
<#idiota>

Sziasztok!

Kannibál holokauszt

Én úgy hallottam, hogy a filmban valódi felvétel a dzsungel, csak a többit hozzávágták. Ki mit tud errõl? Még nem mertem végignézni, csak belenézegettem. Nem lehet, hogy az egész kamu? Elvégre hogy került oda a tévésekhez a kamera, ha az operatõr is meghalt?

Loál János
Holnap nagy nap lesz. <#gonosz1>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

TheBerzerker
Nekem tetszett benne, hogy nem volt benne megfogható gyilkos, aki baltával kergeti a hülye picsákat. A borotvás jelenet meg gyönyörû. A magyar dvd menûje is borotvás?

Snecie Smicie
vagy amikor a végén a csávó kijön a házból, üvöltve hogy túléltem!!!4, utána amit kap, az megdöbbentõ erejû.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Snecie Smicie
A megolások tényleg egyediek voltak benne, de igazából az alapkoncepcióra gondoltam, mindemellett rég éáttam ilyen jót az utóbbi évekbõl.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

fifi
sztem éppen nem volt klisés film!
ja és 990 ft dvd-n

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

grebber
Az fasza amikor cserkészné be a csajt alulról azt tiszta vér lesz a faszi keze mert már kissé rohad a nõ <#vigyor1>

Snecie Smicie
Megnéztem a Cabin Fevert, nem volt rossz, kliséivel együtt sem.

EATEN ALIVE

Egész jó volt,Tobe Hooper fénykorából.

grebber
The Hills Have Eyes nem lehet rossz imdb-n 6.5-ön áll.
remélem mielõbb lesz felirat majd hozzá.

Törölt felhasználó
Ujságosnál láttam a Ház a kísértethegyen (1959)dvd-t az Art dvd magazin mellékleteként.
Ára 1990.-
Törölt felhasználó
Belelestem a War of the dead-be,és szerintem egy rakás trágya 😞
Gondolom felirat sem lesz 😞
Jano
Srácok, az ilyen jellegû dolgokat LEGYETEK SZÍVESEK PRIVÁTBAN INTÉZNI.

Köszi a kommuna nevében.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Dying Soul
Well, mit adtak meg? 😄D

Snecie Smicie
trackert átállítottad arra amit megadtak?

Snecie Smicie
egy pillanat..

Dying Soul
Valaki seedelje plz még a Violent Shit 2-õt!
92,6%-on vagyok, köszi

Ez még nem biztos, úgyhogy ne hirdesd - vannak változások.

Snecie Smicie
én a negyedik résszel úgy voltam, hogy kb 4 nap alatt tudtam csak megnézni,minden nap 20 perc..

TheBerzerker
Terv az sok van de megértheted, hogy amíg nem biztosak addig felesleges bárkit is fellelkesíteni vele.

TheBerzerker
Az egyik Aborted szám is így kezdõdik asszem😊

TheBerzerker
Azaz!!!!

Do i look like someone who cares what god think?

Hellraiser 4 nekem kifejezetten tetszett.Szeretem amikor az ûrbe raknak dolgokat.Jason X is ezért tetszik.Az én kedvenc idézetem is onnan van talán

"Your suffering will be legendary even in hell"

Annyi pénzért megveszem pedig nem szeretem a filmet.De ezen az áron ingyen van lényegében.
Nem tudod,hogy még milyen filmek vannak tervbe véve?

Loál János
Nekem a... hogy is volt? <#fejvakaras>

Valami olyasmi: Úgy nézek én ki, mint akit érdekel, hogy mit szól Isten? 😄

TheBerzerker
ja és a 4dik részben hangzik el a kedvenc pinhead idézetem😊

TheBerzerker
A 4diket régen nagyon nem szerettem de végülis ha a sorozat összességét nézzük fontos darab.

Loál János
Nekem meg a 4 is tetszett, pont azért, mert elüt a többitõl, és kicsit belemélyed a Kocka történetébe. Tény, hogy vége tré, de a harmadik végén lévõ sékerfejû, meg cd-cenobita se volt kutya. 😄

TheBerzerker
Ez egy horror topic azét remélem azt vágod.

De utálom ha OFF dolgokat reklámoznak valahol...

TheBerzerker
Ezzel nem teljesen értek egyet, mert az 5dik rész iszonyatosan jó lett. Eredeti, kreatív és ütös nagyon. A 8 rész közül magasan az egyik legjobb a szememben.

TheBerzerker
ha jól tudom 3990 és a fangoöriánál pedig 3500-ért lesz kapható, ami rettenetesen baráti pláne ha azt nézzük, hogy ez a világon a legjobb kiadás ebbõl a filmbõl. Extrákat tekintve jobb mint az olasz, vagy az amerikai dvd kiadvány.

Gonosz Élien
Hellraiser 1-2-3

Tudom hogy a Pokolkeltõ ezen részei már réges-régen lecsengtek, de hozzájutottam mindhárom rész esetében a szinkronos verzióhoz, és eléggé örültem.(mindamellett örömmel láttam, hogy a szinkron jól sikerült hozzájuk, annó)
Az utólsó 5 részt is megtekintettem nemrég, de ezkrõl tényleg nem érdemes szót ejteni, mert valami kritikán aluliak. A 4. rész az egyszerüen alulmúl mindent, szóval szerintem érdemben csak az elsõ 3 résszel érdemes foglalkoznia annak, aki ismerkedik a Hellraiser világgal, ugyanis ez a 3 rész az, amin átjön átjön az a minõség, amit Clive Barker neve garantál.
Az elsõ részben az a jelenet, amiben Julia egykori szeretõje újraéled, az hátborzongató mind a mai napig, iszonyat jól megcsinálták, és itt jön ki az elsõ 3 rész nagy nagy elõnye az uolsó 5-tel szemben, mégpedig a sztori erõssége.
Azért annó lehetett fosni az elsõ 2 részen.

Mostmár egy bajom van az egésszel (pedig régebben odáig voltam a Hellraiserért), hogy az egész a hitelét vesztette, magam részérõl nem vagyok kiváncsi seemi újra a továbbiakban ezel kapcsolatban.

Az elsõ 3 viszont nagyon bejött, 10/9

snecy

Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team

Snecie Smicie
az XTRO elsõ része.