9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • grebber
    28 nappal később fasza volt ,ezt nem is tudtam lesz folytatása!Remélem ez is frankó lesz4
  • fifi
  • TheBerzerker
    Az a film benne van az 5leghatásosabb legsokkolóbb filmben szerintem.
  • torokandras
    Lesz 28 weeks later is,jövőre.Kíváncsian várom!!
  • Iori
    Megnéztem az eredeti TCMt, nem érdemtelenül kapott eddig 7.3mat az IMDBn.
    Leatherface karaktere nagyon találó volt, kár hogy a 04es remakeből nagyot keveset (szinte semmit) kapunk a hátteréről, pedig sztem nagyon fontos a film szempontjából. Néha megmosolyogtatott mikor szaladgált a láncfűrésszel, vmi tánc tehetségkutató versenyen is elindulhatna :)))).
  • deathvir
    Galaxy of Terror valaki? :D
    Az majd jól jönne.
  • TheBerzerker
    Képregényeim nekem is vannak rohadásig.
  • grebber
    Királyság jővő márciusban lesz Sziklák szeme 2 !!!!
    Sorry.Úgy értettem ,hogy az oldal magyar.Persze biztos felkerül majd pár magyar anyag is.
  • vg
    Magyar horror filmek lesznek rajta? Szép lesz! Talán a Barátok Közt első része jó lesz kezdésnek!
  • Loál János #7216
    Thank you!

Én meg akkor itt közlöm mindenkivel ,hogy hamarosan (ezt még nem tudni pontosan mikor) elindul egy magyar horror-torrent oldal!
    Majd ha kész lesz szólok!

Minden ami a témval kapcsolatos,itt megtalálható lesz.
    Filmek,dvd-k,filmzenék,játékok,képregények,e-book,stb..

Remélem hamar összejön a projekt.
  • TheBerzerker
    Amint fel leszek hatalmazva új infók kiadására már közlöm is őket.
    Nekem nagyon bejött.
    Ez baszott jó hír!Istenem de régóta vártam már dvd-n.Böjtös Gabit is állandóan kérdeztem mikor lesz már Fangó melleklét.És most láss csodát!
    Jó lenne ha egyben jönne ki a két rész.Erre nincs az a pénz amit sajnálnék!
  • vg
    WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • TheBerzerker
    Mivel már hivatalosan is közzé tették a srácok így végre elárulhatom a nagy titkot, hogy az Ultrafilm következő kiadványa (a Halloween után) a Demons 1-2 lesz. Specifikációkról majd később.
  • reanimator
    hú a Golyó az ritka szar film volt.Rendkívül gyenge karakterek voltak benne.A halál inkább nevetséges volt sőt majdnem szánalmas.

• vg
    Az alvajárok amikor készült egy nagyköltségvetéső film volt, soha nem volt B kategoriás film! Játszik benne Mark Hamill is pár percig, bár én soha nem vettem benne észre... lehet az egyik macsaka volt? :)
  • fifi
    szerintem egyáltalán nem, de végülis tökmindegy...
  • Dying Soul
    Azt hiszem eléggé, de az a film tényleg ebbe a kategóriába sorolható leginkább.
  • fifi
    nem kötekedésképpen ,de tisztában vagy azzal, mitől B film a B film?
  • fifi
    ALvajárók sztem tűrhető film volt...
  • Dying Soul
    Jaja, kegyetlen B-kategóriás. :D
  • torokandras
    Én most olvasom:Stephen King:Világnagy strand(válogatott elbeszélések)Hát az is elég ratyi..Nekem inkább a Borzalmak városa,a Bilincsben jött be könyvben..
    Régen láttam már,de ez is King film:Az Allvajárók.Úgy emlékszem ,hogy az sem volt valami hűha.
  • vg
    A Riding the Bullet(A golyó a magyar címe), nagyon gyenge volt, a regény is, és a film is! Azt hiszem azt csak valamelyik Uwe Boll film tudja überelni! Ami viszont hatalmas csalódás volt számomra a Nightmares And Dreamscapes From the Stories of Stephen King mini sorozat második része, mert az egész egy HPL regény lopása volt!!!!!!!!!!!
  • torokandras
    Hmm... voltak gyengébb írásai...
    Szerinted melyik volt "szar"??
  • Hajnalcat
    Regénye az lehet, de filmje, pl. a Kingdom Hospital az nagyon ott van.
  • Hajnalcat
    :) Egyetértek veled. Huh, annyira közös az izlésünk, furcsa azért...
  • vg
    Nah, azért King emberkének volt néhány igencsak szar regénye!!!!!!!!!
  • torokandras
    Szerintem egy jó Thrilleren ugyanúgy lehet parázni ,mint 1 horrorfilmen..
    Pl.amikor először vetítették a tv-ben a Twin Peaks sorozatot,elég félelmetes volt számomra..Pedig nem horror..
    Jó,jó ez egy horror topik,de ezeknek a filmeknek nagyon is van köze a horrorhoz..
    A pillangó hatás nagyon jó film ,de tényleg egy másik fórumon kéne ezt megbeszélni...
    A Titkos Ablak szerintem nem rossz.Én olvastam könyvben is. King mesterben pedig nem lehet csalódni..
  • Hajnalcat
    Az előbb eléggé hevesen reagáltam, bocs, jövőben jobban figyelek majd :), viszont azért nem Dumb és Dumber szintűek, azt azért kérlek ne írd. Ez azért durva hasonlítás volt.
  • fifi
    a rendezői változat külön végéhez csináltam anno feliratot
    azt is érdemes megnézni a normál verzió mellett, mert hát enyhén szólva súlyos lett/mainstream filmhez képest/
  • Hajnalcat
    Huh, bocs, tényleg igazad van, tévedtem...már elég régen láttam.
    Csak az öntudatát vesztette el rengetegszer, és ilyenkor szokott fantáziálni a múltjáról.
  • fifi
    nekem erre az ihletet a Kung-fu Zombie hozta meg /cím alapján/...
    az is megvan; csodálatos, de sztem te is tudod :D
  • Jano
    Még nem. :)
    Igencsak viccesnek ígérkezik, kár, hogy retek angol szinkronnal van meg. Beletekergetés alapján: rothadó arcú sima zombik, rothadó arcú kungfuzó zombik, varázslatos chi, kötélen rángatott harcok, kőkemény főhős.
  • fifi
    nem, de pont most szedtem le a héten a gorenetről... :)
  • PetruZ
    Ezt látta már valaki? :)
  • Iori
    sztem nagyon keversz vmit :), Evan(A.Kutcher) semmilyen MPDban illetve skizofréinába nem szenved csak szimplán utazni tud az időben(a saját agyában)

bocs hogy így helyreigazítalak csak látom rosszul értelmezted a filmet