9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
28 nappal később fasza volt ,ezt nem is tudtam lesz folytatása!Remélem ez is frankó lesz4 -
-
Az a film benne van az 5leghatásosabb legsokkolóbb filmben szerintem. -
torokandras #7224 Lesz 28 weeks later is,jövőre.Kíváncsian várom!! -
Megnéztem az eredeti TCMt, nem érdemtelenül kapott eddig 7.3mat az IMDBn.
Leatherface karaktere nagyon találó volt, kár hogy a 04es remakeből nagyot keveset (szinte semmit) kapunk a hátteréről, pedig sztem nagyon fontos a film szempontjából. Néha megmosolyogtatott mikor szaladgált a láncfűrésszel, vmi tánc tehetségkutató versenyen is elindulhatna :)))). -
deathvir #7222 Galaxy of Terror valaki? :D -
#7221 Az majd jól jönne. -
Képregényeim nekem is vannak rohadásig. -
Királyság jővő márciusban lesz Sziklák szeme 2 !!!! -
#7218 Sorry.Úgy értettem ,hogy az oldal magyar.Persze biztos felkerül majd pár magyar anyag is. -
vg #7217 Magyar horror filmek lesznek rajta? Szép lesz! Talán a Barátok Közt első része jó lesz kezdésnek! -
-
#7215 Thank you!
Én meg akkor itt közlöm mindenkivel ,hogy hamarosan (ezt még nem tudni pontosan mikor) elindul egy magyar horror-torrent oldal!
Majd ha kész lesz szólok!
Minden ami a témval kapcsolatos,itt megtalálható lesz.
Filmek,dvd-k,filmzenék,játékok,képregények,e-book,stb..
Remélem hamar összejön a projekt. -
Amint fel leszek hatalmazva új infók kiadására már közlöm is őket. -
#7213 Nekem nagyon bejött. -
#7212 Ez baszott jó hír!Istenem de régóta vártam már dvd-n.Böjtös Gabit is állandóan kérdeztem mikor lesz már Fangó melleklét.És most láss csodát!
Jó lenne ha egyben jönne ki a két rész.Erre nincs az a pénz amit sajnálnék! -
vg #7211 WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Mivel már hivatalosan is közzé tették a srácok így végre elárulhatom a nagy titkot, hogy az Ultrafilm következő kiadványa (a Halloween után) a Demons 1-2 lesz. Specifikációkról majd később. -
reanimator #7209 hú a Golyó az ritka szar film volt.Rendkívül gyenge karakterek voltak benne.A halál inkább nevetséges volt sőt majdnem szánalmas.
-
vg #7208 Az alvajárok amikor készült egy nagyköltségvetéső film volt, soha nem volt B kategoriás film! Játszik benne Mark Hamill is pár percig, bár én soha nem vettem benne észre... lehet az egyik macsaka volt? :) -
szerintem egyáltalán nem, de végülis tökmindegy... -
Azt hiszem eléggé, de az a film tényleg ebbe a kategóriába sorolható leginkább. -
nem kötekedésképpen ,de tisztában vagy azzal, mitől B film a B film? -
ALvajárók sztem tűrhető film volt... -
Jaja, kegyetlen B-kategóriás. :D -
torokandras #7202 Én most olvasom:Stephen King:Világnagy strand(válogatott elbeszélések)Hát az is elég ratyi..Nekem inkább a Borzalmak városa,a Bilincsben jött be könyvben..
Régen láttam már,de ez is King film:Az Allvajárók.Úgy emlékszem ,hogy az sem volt valami hűha. -
vg #7201 A Riding the Bullet(A golyó a magyar címe), nagyon gyenge volt, a regény is, és a film is! Azt hiszem azt csak valamelyik Uwe Boll film tudja überelni! Ami viszont hatalmas csalódás volt számomra a Nightmares And Dreamscapes From the Stories of Stephen King mini sorozat második része, mert az egész egy HPL regény lopása volt!!!!!!!!!!! -
torokandras #7200 Hmm... voltak gyengébb írásai...
Szerinted melyik volt "szar"?? -
Hajnalcat #7199 Regénye az lehet, de filmje, pl. a Kingdom Hospital az nagyon ott van. 
-
Hajnalcat #7198 :) Egyetértek veled. Huh, annyira közös az izlésünk, furcsa azért... -
vg #7197 Nah, azért King emberkének volt néhány igencsak szar regénye!!!!!!!!! -
torokandras #7196 Szerintem egy jó Thrilleren ugyanúgy lehet parázni ,mint 1 horrorfilmen..
Pl.amikor először vetítették a tv-ben a Twin Peaks sorozatot,elég félelmetes volt számomra..Pedig nem horror..
Jó,jó ez egy horror topik,de ezeknek a filmeknek nagyon is van köze a horrorhoz..
A pillangó hatás nagyon jó film ,de tényleg egy másik fórumon kéne ezt megbeszélni...
A Titkos Ablak szerintem nem rossz.Én olvastam könyvben is. King mesterben pedig nem lehet csalódni.. -
Hajnalcat #7195 Az előbb eléggé hevesen reagáltam, bocs, jövőben jobban figyelek majd :), viszont azért nem Dumb és Dumber szintűek, azt azért kérlek ne írd. Ez azért durva hasonlítás volt.
-
a rendezői változat külön végéhez csináltam anno feliratot
azt is érdemes megnézni a normál verzió mellett, mert hát enyhén szólva súlyos lett/mainstream filmhez képest/ -
Hajnalcat #7193 Huh, bocs, tényleg igazad van, tévedtem...már elég régen láttam.
Csak az öntudatát vesztette el rengetegszer, és ilyenkor szokott fantáziálni a múltjáról. -
nekem erre az ihletet a Kung-fu Zombie hozta meg /cím alapján/...
az is megvan; csodálatos, de sztem te is tudod :D -
Még nem. :)
Igencsak viccesnek ígérkezik, kár, hogy retek angol szinkronnal van meg. Beletekergetés alapján: rothadó arcú sima zombik, rothadó arcú kungfuzó zombik, varázslatos chi, kötélen rángatott harcok, kőkemény főhős. -
nem, de pont most szedtem le a héten a gorenetről... :) -
Ezt látta már valaki? :)
-
sztem nagyon keversz vmit :), Evan(A.Kutcher) semmilyen MPDban illetve skizofréinába nem szenved csak szimplán utazni tud az időben(a saját agyában)
bocs hogy így helyreigazítalak csak látom rosszul értelmezted a filmet