Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Aki látta már az Audition japán filmet jelezze!

Next PC upgrade: 2022

Aki röhögni akar: TURKISH STAR WARS

Ez a film Nagybaszdmeg !!! Ilyen jót régen röhögtem.Háhá most is ahogy eszembe jutnak a jelenetek ráz a röhögés. De azért a rendezõnek volt bõr a pofáján mert Lucas filmjébõl kivágott jeleneteket.Vetíti háttérben az erdeti Csillagok Háborúja úrcsata jelenetét és egy középkorú török faszit berak a vászon elé sapkában mintha Õ ülne az ûrhajóban.Háhá kurva jó 😊

A hab a tortán,hogy zenei aláfestésként pedig legalább 3x megy az Indiana Jones film zenéje.A vége pedig kung-fu-ba torkollik. Török kung-fu emberek !!!Annál a résznél amikor felkészülnek a harcra a Flying Guillotine filmek, a Drunken Taichi a Crippled Masters könnyfakasztó pillanatai ugranak be.

Na szóval ezt mindenkinek ajánlom.háhá kurva jó megnézem megint 😊))

Stephen(Sing Chi) Chow forever

fifi
pedig megér egy próbát, hidd el
az Amerikában nagyon elterjedt iskolai mészárlások ihlették. nekem anno Slayer kománk ajánlgatta, és nem csalódtam benne...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

TheBerzerker
Nem nagyon hiszem, hogy érdekel😊

TheBerzerker
Na hát ez az pont erre gondoltam.

fifi
nézd meg a Hearth of Americát...
tudott õ anno filmezni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Voltan
Pedig vannak filmek, amik épp azért jók, mert nagyon szarok pl. Kék lidércek. Az imádniváaló <#hehe>. De ez a förtelem egyszerûen nézhetetlen.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Hát, erre én is rá kellett döbbenjek.Tudtam, hogy Boll szemetet gyárt, de hogy ennyire élvezhetetlen szemetet, azt nem gondoltam.

TheBerzerker
Én már a rendezõnél sejtettem, hogy baj lesz. Szeretik az emberek favorizálni a Boll-t mert azt hiszik vicces pedig inkább siralmas.

Voltan
Ehh, megnéztem az Alone in the Dark-ot. Iszonyat szar, de azt sejtettem. A gond az, hogy nem az a bizonyos szánalmasan szar kategória, ami már röhejesen vacak, és ezért szórakoztató, hanem egyszerûen csak borzalmas és nézhetetlen. Meg azt sem értem, hogy miért ez a címe, mert a játékhoz kb. annyi köze van, mint teveszarnak az anyahajóhoz. Mondjuk már az elején a taxis üldözõs jelenetnél sejtettem, hogy itt baj lesz...

TheBerzerker
A bocván népmeséken alapuló kalandos, rémes történeteket feldolgozó monumentális folytatásos horrorok jönnek be legközelebb😊

Volt 1 idõben majd hogy trendy szintem a Jamcsi filmek..Jó pár bejött az országba..a ringutol kezdve..a grudgén át minden fos😞(
de hál' istennek hamar lecsenget a sok [email protected] nekünk való ez a japcsi világ..!
most megint trendybe váltunk most a Spanyol alkotások borzolnak 1re másra jelennek meg a Spanyol horrornak nevezett rémségek..😞 de hamar letünik majd ez is is..
kiváncsi leszek..melyik nemzet alkotásai jönnek majd..!!??

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

TheBerzerker
Az a baj, hogy én elég hamar meguntam õket. Nagyon lenyúzták már a témát a srácok ott keleten.

TheBerzerker
Azok még mókás filmek😊

Snecie Smicie
Csütörtökön filmplusszon Deep in the Wood

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Iori
meg ez, én se láttam még, csak reklámozni láttam kint még nyáron

I love this game!

Iori
ez jónak igérkezik csak kár hogy még HKban se mutatták be 😞

I love this game!

Tud valaki valami új, szellemes keleti filmet?

el is kezdtem fordítani a feliratát de nem találom.Kezdhetem majd újra.

jaja megvan mindhárom 😊))) te ajálottad kb 1 éve

Onibaba

Ez fasza volt.Jó régi film .Az ázsiai fórumon ajánlották merthogy klasszikus.
Ezután jött meg a kedvem a Kwaidan-hoz mert az még kimaradt.

TheBerzerker
Fight Back to School-t láttad?

Chow a kedvenc színészem.Kegyetlen jó humora van.Legtöbb filmjében hülyét csinál magából.Meg amit nagyon bírok,hogy mindig a haverjaival forgat.Rohadtul várom már a Kung Fu Hustle 2-t idén jön.Most a King of Beggars-t szedem tóle.De amire nagyon kíváncsi lennék az a Mad Monk csak sehol nem találom.

Loál János
Chinese Odyssey 1-2

Anno Ramza ajánlotta figyelmembe a Chinese Odyssey 2002-t, mondván, hogy teljesen idióta film, biztos tetszeni fog nekem. Igaza is lett, hülyére röhögtem magam rajta, és el is határoztam, hogy a régebbi 2 részt is megnézem. Plusz pozitívum, hogy az elsõ 2 részben Stephen Chow a fõszereplõ (akinek Shaolin Soccer, és Kung Fu Hustle remekmûvei valami szenzációsak, nagyon nagy kedvenceim).
Az elsõ 2 rész egy összefüggõ legenda-történet, ajánlott gyors egymásutánban megtekinteni õket, de amilyen jók, ez nem is nagy megpróbáltatás, sõt. 😮) Többször könnyezve röhögtem a poénokon, a szövegeken, a képtelen eseményeken, hülye figurákon. Stephen Chow ismét alakít, remek komédiás, bár a 2. rész egy jelentében kicsit Ace Venturásra veszi a figurát Majomkirályként, de csak egy pillanat az egész, bõven megbocsátható.

A elsõ résznél kicsit gyengébbre sikeredett második rész ellenére is nagyon tetszett, a stílus rengeteg szerelmese ki ne hagyja! 😮)))

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Hell's Highway

Semmi extra .Fogyasztható sõt még élvezetes is.Aki szereti a tini horrorokat annak meg kifejezetten ajánlott mert szép lányok vannak benne. Kb. olyan élmény mint a Wrong Turn, Samhain....stb.De azok színvonalát nem éri el 😊

PetruZ
Ja, tényleg, a rossz szó-sorrendre emlékeztem, az imdb-n nem is néztem meg jobban melyik-melyik. 😊
Mindenesetre én is láttam már vagy kétszer, jó nagy B-loál. 😉
TheBerzerker
Hehehe iszonyatoan jópofa az a film. Nekem még meg is van valahol vhs-en.

TheBerzerker
Elnézted ugyanis ez azon kevés b filmek közé tartozik, amit helyesen fordítottak le bnálunk is. Stone Cold = Hideg mint a kõ.

http://www.imdb.com/title/tt0102984/

fifi
bázzeg általános iskolás koromban 2X láttam moziban...

PetruZ
Az a Cold Stone. 😊 A Stone Cold-ra az imdb 4 találatot ad, ebbõl egy játék, egy meg tévéfilm.
TheBerzerker
Brian Bosworth Vs a motoros huligánok? Szerintem kiváló egy film. Roppant szórakoztató😊

Zajjjercre felkerült a Stone Cold film.Emlékeim szerint az egy röhejes baromság.Megerõsítést kérek.Mert ha így van akkor megnézem újra.(Remélem nem egy másik filmmel keverem.)

TheBerzerker
Nemtudom, az tuti, hogy újságmelléklet nem lesz, és letölthetõ lesz majd valahonnan ingyé jól.

Loál János
Netszolgáltatásszünetelés miatt otthon leültem dvd-zni.
Dawn of the Dead '78, és Shaun of the Dead volt a terítéken. <#eljen> (EREDETIEK! 😊)

Törölt felhasználó
Oké,majd szólja ha sikerült valami kideríteni.Engem érdekel a dolog.
Arról mit lehet tudni ,hogy mennyibe fog kerülni?Vagy milyen formában jelenik meg? (Ujsághoz melléklet,önlló dvd,stb...)
TheBerzerker
Ezzel én is így vagyok de vannak szórakoztató szemetek és idegesítõ szemetek. A Mortuary az utóbbi kategóriába tartozik.

TheBerzerker
Na ezt én is szeretném már tudni...valaki nagyon ül rajta de most már elhatároztm, hogy napi rendszerességgel fogom baszogatni az illetõt!!!

Törölt felhasználó
Berzerker mi ujság a Dark heroes-al?
Régóta nem hallottam róla semmit.
Snecie Smicie
az ember úgyis megnéz minden szemetet<#smile>

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

TheBerzerker
Messzirõl kerüld el ha jót akarsz magadnak...

Pont ma akartam megnézni 😊

Volt ez már a TV-ben és láttam is részleteket belõle, hát ritka nagy ökörség. <#vigyor>

Careful what you look for. You just might find it.

Wow már a címébõl látszik micsoda egy filmtörténeti mérfõldkõ....
TheBerzerker
Mortuary-t, aki még nem nézte meg az messzirõl kerülje el!! Ekkora egy szart már régen láttam. Tobe Hooper egyre jobban megy lefelé. Bár vagy 20 éve nem csinált jó filmet de az új ez tuti fix mélypont az biztos.

Loál János
Vérben, belekben tocsogó születésnapot PetruZ-nak! <#idiota>

Brolly
Akkor már azt se fogom megnézni,sajna.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

TheBerzerker
http://www.youtube.com/watch?v=IKZUrnYGk1M

hehe

TheBerzerker
Ja most vettem észre, hogy mondtad...kössz.

Loál János
Mûködik az, csak legküzelebb úgy másold be, hogy elérakod a http://-t, és akkor nem biggyeszti elé az sg.hu-t.