9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Prof William #7387 Ahh a nagy öregek egy képen... Jason rulz! -
Mit szólnátok egy bannerhez? 
Ez ma már a 10., úgyhogy kicsit elfogyott az ihlet. De ezt élveztem a legjobban, persze ez még csak prototípus. Jöhetnek az ötletek.
-
Igen, én is ezt nézem pont, hogy már most a 2006-os év legjobbjaként emlegetik. -
Louis Cyphre #7384 A sokkmagazin.hu-n nagyon dicsérik a Wilderness c. brit filmet. -
Neeeem. Teljesen más. Inkább Kung Fu Hustle típusú film. -
Ez ilyen attack of the killer tomatoes feeling? 
-
reanimator #7381 Crippled Masters a zaercen.
Töltsétek beszartok :)))))))) -
reanimator #7380 jo oké kösz,hogy visszajeleztél.
bocs az offért de windows install volt és azt hittem elfuckoltam valamit. -
Nekem sem. -
reanimator #7378 megy nálatok a zaerc ? nekem nem jön be -
Megnéztem, én szerintem elég gyenge, dacára annak hogy némely esetben hasonló mint a Beyond The Limits, + a szereplőgárda egy része is megyegyezik.(Az a film eléggé tetszett..)
Így aztán végigunatkoztam a másfél órát
.
-

(csak kivancsi vagyok a "magyar torrentnemzedek" mennyire lesz hajlando eredetit vasarolni, en tuti megveszem a zombis kedvenceket majd
)
szerk: OMAJGAD! Ultrafilmnel A HOLTAK NAPJA (2DVD) VAAAAA kelll!!4444
-
gabf1 #7375 Tegnap néztem meg a halottasházat. Hát jobbra számítottam. -
BH-n Legion of the dead
nézze meg aki teheti, nagyon fasza film... -
#7373 Ultrafilm riport -
Shadow Dead Riot megnéztem összeségében nem volt rossz ,láttam már ennél sokkal gyengébb filmet is! -
Sea Of Fear ezt látta már valaki? -
Inkább csak belepörgettem,ez egy írtó sz@r film... 
Gagyi efektek nevetséges piros festék,és egy haláltáborhoz semmi köze az egésznek más háborús filmekből összevágott jelenetek...
-
Most kezdtem el nézni az SS Hell Camp-et még csak 5 perce megy a film de már most elég brutál.
Kiváncsi leszek mi lesz a 1:27 végére...
-
sztem sem volt rossz...
bár nemtom Jánosunk mit várt! -
Dehogynem, hát le is írtam. :O) -
Ramza #7366 Semmi gond nincs azzal a filmmel. -
hol-hol-hol?????,,,,
lál ezt meg nem lattam! joak???

/sosem olvassa el az user commenteket, mert mindig spoilerznek
szerk: LOAL! Mekktalaltam
/elotte azert megkuksizna ripben is
-
eznemisigaz! minden zombis film joak! 
/elfogult
-
#7363 Még nincs hozzá felirat. -
Cassell #7362 The Hills have eyes
Nos aki lejjebb lehúzta és mindösszesen kb 2 mondatban azzal egyáltalán nem tudok egyet érteni ugyanis ez a film nagyon jó! Már most amennyire horrorra lehet mondani ilyet de a közepén ahol beindul és halnak meg ááá nagyon lehúzó volt. Egyedüli negatívumnak a lassú felvezetést meg a vége nagyon happy end de ezeket leszámítva rendesen odavágott!
-
Slither-hez nem tud valaki feliratot véletlen? -
reanimator #7360 Idegenes monster film.Scifi-horror. -
Ez a Galaxy of terror miről szól? -
#7358 A Butcher egyedüli jó jelenete:
SPOILER
Az első csaj felakasztása maz nagyon real-nek tünt! -
reanimator #7357 szerintem a Butcher egy fostalicska :)
Viszont zaerc-ről lekaptam a Moontrap-ot.Ez egy robotos scifi igazából semmi horror de fasza 80 -as évek fíling,rendezés,minden OK .Tudom ez off téma de akinek bejön a Galaxy of Terror,Forbidden World,Creature...stb filmek hangulata annak ajánlom becsülettel.
-
Eltüntek háza szerintem nem volt rossz, sőt a Bucher sem. -
#7355 Toolbox murders - Az eltüntek háza
Megint sikerült szarba nyúlnom.Azt hittem Tobe Hooper neve majd garancia lesz egy jó kis horrora, de benéztem.A film első órája halál unalmas, pár szimpla gyilkosság, semmi több.Az utolsó fél óra már mozgalmasabb, de ez sem menti meg a filmet.Az egyedüli horror, a szinkron. Van amikor a sikítások eredeti hanggal megmaradtak :) Persze ez nem a film ,sem Hooper hibája .
3/10
The butcher
Egy b-horror, egy ezredik rókabőr. Fiatalok Vegasba mennek, és a rövidebb utat választják. Persze, deffektet kapnak ,jön a torz arcú gyilkos, bemenekülnek a házába ,és hullanak mint a legyek.A befejezés szintén egy klissé, de nem árulom el. 2/10
Haunted highway
A cím alapján valami Wrong turn,The butcher féle szarságra számitottam ,de nem az lett. Sokkal rosszabb. Egy fickó véletlenül megöli a feleségét. Kocsival elindul egy tóhoz ,hogy ott szabaduljon meg a hullától ,de menet közben kezd besokkolni ,rémeket látni.
Aztán szinte teljesen megbolondul. Vártam a nagy csattanót a film végére, de egy kis pukkanást sem kaptam :(
Kerüljétek el jó messzire ezt a filmet.
2/10
-
Köszönöm,de azért annyira nem lényeg. :) -
reanimator #7353 ha tudsz várni pár napot akkor meg tudom szerezni szinkronnal -
Nincs valakinek véletletnül felirata az attack of the killer tomatoes-hoz? :) -
#7351 Közbe is tudod nézni :) -
Igen!Most seedelem vissza azt ha lessz időm megnézem! -
#7349 Lejött a Dead riot? -
Ez a Story of Ricky pff ilyen filmet lol valami elborul örült lehet aki kitalálta.