Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a film Nagybaszdmeg !!! Ilyen jót régen röhögtem.Háhá most is ahogy eszembe jutnak a jelenetek ráz a röhögés. De azért a rendezõnek volt bõr a pofáján mert Lucas filmjébõl kivágott jeleneteket.Vetíti háttérben az erdeti Csillagok Háborúja úrcsata jelenetét és egy középkorú török faszit berak a vászon elé sapkában mintha Õ ülne az ûrhajóban.Háhá kurva jó 😊
A hab a tortán,hogy zenei aláfestésként pedig legalább 3x megy az Indiana Jones film zenéje.A vége pedig kung-fu-ba torkollik. Török kung-fu emberek !!!Annál a résznél amikor felkészülnek a harcra a Flying Guillotine filmek, a Drunken Taichi a Crippled Masters könnyfakasztó pillanatai ugranak be.
Na szóval ezt mindenkinek ajánlom.háhá kurva jó megnézem megint 😊))
Stephen(Sing Chi) Chow forever
az Amerikában nagyon elterjedt iskolai mészárlások ihlették. nekem anno Slayer kománk ajánlgatta, és nem csalódtam benne...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
tudott õ anno filmezni...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
de hál' istennek hamar lecsenget a sok [email protected] nekünk való ez a japcsi világ..!
most megint trendybe váltunk most a Spanyol alkotások borzolnak 1re másra jelennek meg a Spanyol horrornak nevezett rémségek..😞 de hamar letünik majd ez is is..
kiváncsi leszek..melyik nemzet alkotásai jönnek majd..!!??
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
I love this game!
I love this game!
Ez fasza volt.Jó régi film .Az ázsiai fórumon ajánlották merthogy klasszikus.
Ezután jött meg a kedvem a Kwaidan-hoz mert az még kimaradt.
Anno Ramza ajánlotta figyelmembe a Chinese Odyssey 2002-t, mondván, hogy teljesen idióta film, biztos tetszeni fog nekem. Igaza is lett, hülyére röhögtem magam rajta, és el is határoztam, hogy a régebbi 2 részt is megnézem. Plusz pozitívum, hogy az elsõ 2 részben Stephen Chow a fõszereplõ (akinek Shaolin Soccer, és Kung Fu Hustle remekmûvei valami szenzációsak, nagyon nagy kedvenceim).
Az elsõ 2 rész egy összefüggõ legenda-történet, ajánlott gyors egymásutánban megtekinteni õket, de amilyen jók, ez nem is nagy megpróbáltatás, sõt. 😮) Többször könnyezve röhögtem a poénokon, a szövegeken, a képtelen eseményeken, hülye figurákon. Stephen Chow ismét alakít, remek komédiás, bár a 2. rész egy jelentében kicsit Ace Venturásra veszi a figurát Majomkirályként, de csak egy pillanat az egész, bõven megbocsátható.
A elsõ résznél kicsit gyengébbre sikeredett második rész ellenére is nagyon tetszett, a stílus rengeteg szerelmese ki ne hagyja! 😮)))
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Semmi extra .Fogyasztható sõt még élvezetes is.Aki szereti a tini horrorokat annak meg kifejezetten ajánlott mert szép lányok vannak benne. Kb. olyan élmény mint a Wrong Turn, Samhain....stb.De azok színvonalát nem éri el 😊
Mindenesetre én is láttam már vagy kétszer, jó nagy B-loál. 😉
http://www.imdb.com/title/tt0102984/
Dawn of the Dead '78, és Shaun of the Dead volt a terítéken. <#eljen>#eljen> (EREDETIEK! 😊)
Arról mit lehet tudni ,hogy mennyibe fog kerülni?Vagy milyen formában jelenik meg? (Ujsághoz melléklet,önlló dvd,stb...)
Régóta nem hallottam róla semmit.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Careful what you look for. You just might find it.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"