Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ramza bácsi is ajánlotta, de nem adta ide. :-|
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
De nem adok mások véleményére,úgyis megnézem moziban ,nem is egyszer 😊
Már a jegyet is megrendeltem.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Zaercen fenn van a Kung Fu Zombie.Azért szóltam mert tudom,hogy csíped ezeket a KUNFU filmeket.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nem kellett volna.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Jelen esemény alkalmából a kérdéseiteket, amelyeket feltennétek a rendezõnek a Fangoria fórumának ide vonatkozó topikjába (http://www.freeforum.hu/fangoria/topik/6864) írjátok be, a legjobbakat betesszük a kérdés-listánkba.
Rég láttam már az eredeti moziverziót (remélem a héten lesz idõm újranézni), viszont biztos vagyok benne, hogy ez sokkal jobb. Hosszabb, 1-2 helyen teljesen lecserélt jelenetek, más vágás, amik összességében igencsak feldobják a filmet. Régebben nem igazán voltam oda ezért a részért, viszont így, ebben a formában ez igencsak meglepõ, és felettébb jó.
Mégis roolz az a David Fincher nevezetû fickó. 😊
Bele is néztem már. Jónak tûnik nagyon. Kicsit Hithcock-stílus, meg szerintem nagyon jó, hogy fekete-fehér, mert a Cthulhu világát nem tudnám máshol elképzelni, mint a 20as 30as években 😊
tracker.zaerc.com
KVCD annak mi a teljes neve? miben más mint a sima SVCD vagy a VCD?
Next PC upgrade: 2022
A Hangulata máig nagyon ott van.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Dagon-Az elveszett sziget
"H.P. Lovecraft, minden idõk egyik leghíresebb horror-írójának, a Ctulhu-mítosz megteremtõjének novellfüzérei alapján készült ez a misztikus thriller.
Paul Marsh és barátnõje hajótörést szenvednek Spanyolország partjainál. A partmenti halászfalu, Imboca lakosságához fordulnak segítségért. Ám segítség helyett egy valóra vált rémálom kellõs közepébe csöppennek. Amikor leszáll az éj a helyiek egyenként tûnnek el, és különös, nem emberi teremtmények tûnnek fel a semmibõl.
Paul rájön, hogy a falubeliek Dagonhoz, a tenger szörnyû istenéhez imádkoznak. A rémisztõ istenség teremtményei azok, akik megszállják a várost."
Nekem nagyon bejött.Szeretem Lovecraft írásait,és szerintem ez a film nagyon jól nyúl a dologhoz.Nem akartak belõle valami látványos vérben tocsogó filmet csinálni,ami nem is illett volna a Lovecraft történethez(bár van benne azért durva jelenet).Igaz láttam rá 1/5-ös értékelést is,mondván iszonyat gyenge.Szerintem egyáltalán nem.Szívessen látnék még hasonló minõségben Lovecraft történeteket!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
jó vót...
Inkább road múvi, mintsem horror, egyszer nézhetõ.