9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Erről jut eszembe: ma vettem meg a szinkronos rendezői Dawn of the Dead dvd-t (az eredetit, nem a remake-et, arra egy fillért nem áldoznék :) ), végig is néztem, de volt egy apró hiányérzetem a legvégével kapcsolatban. Lehet, hogy rosszul emlékszem, de amikor elmenekülnek a helikopterrel, utána volt még egy rövidke (pár másodperces) jelenet egy sziget (vagy vmi hasonló) partján. A dvd-n ez nem volt rajta. Egy másik filmmel keverem? :)
-
Nem az a kifejezetten véres film, de megéri megnézni. -
Ahogy ismerem az Ultrafilmeseket tuti vágatlan lesz. Nem szokásuk vágott filmeket kiadni. -
reanimator #7424 Jó film? Nem láttam még mert mindig valamit találtam helyette.De már sokszor nekiindultam. -
Megnéztem a Dagont, és azt hiszem, még nagyon sokszor megfogom nézni, mert kevés filmnek van ilyen komor hangulata. Az öreg részeges ember arcbőr lenyúzása meg igencsak durva volt. -
Van, csak halott. -
Hajnalcat #7421 Mivel nincs thriller topik, így megengedték, hogy ide írjak, de ezt már letárgyaltuk. -
ne magyarazkodj! "Torrent POWA!" 
-
Ha ez a vágatlan verzió, amelyben benne van az autós-drogos jelenet is, akkor vszleg meg fogom venni.
:)
-
Akkor nekem nincs eszem :D Inkább game-et veszek majd az jobban megéri! -
vg #7417
A Démonok első hulláma szeptember 30-án özönli el a boltok polcait az Ultrafilm vezénylésében. A 2.990 forintba kerülő kiadványon 5.1-es magyar és angol hangot, magyar feliratot, eredeti képarányt (amely sajna, Disney-kompatibilis, azaz 1.66:1), valamint a következő extrákat találjuk majd:
Rendezői audiokommentár - magyar felirattal
Ultrafilm audiokommentár
A színfalak mögött (Kb. 15 perc) - magyar felirattal
Dario Argento és Lamberto Bava riportfilm (Kb.55 perc) - magyar felirattal
Eredeti mozis előzetes
Fotó- és posztergaléria
Dario Argento biográfia és filmográfia
Lamberto Bava biográfia és filmográfia
Ultrafilm előzetesek
Akinek van egy kis esze, az megveszi majd, de csak 1000db kerül forgalomba! -
Látom ám suttyomba szó nélkül töltik még ketten magyarok a Demons filmet onnan :D -
Megtaláltam a Demons filmet!Innen tölhető. -
Az attól függ sztem horrornak tekintjük e vagy nem, horrorkén kva szar....
, de más kategban jó lehet....
-
Szeptemberben jön a Demons 1 dvdn az Ultrafilm gondozásában. -
Ha a Demons 1-2-re valaki rábukkan torrenten oaasza meg a linket!! -
Sea Of Fear,Satans Playground filmeket látta már valaki? -
LOAL
-
Én is:)...csak jeleztem...
Nekem a falu nem tetszett...maga a történet jónak indult, de nem bejövős... -
Hajnalcat #7408 Azt már láttam, mind a 3 részét... :P
Tegnap este megnéztem A falu-t Többen is mondták már, hogy nagyon sz*r film, de nekem nagyon tetszett. Szeretem az ilyen sok titkot rejtő, szinte mesebeli filmeket. Tetszettek az erdőben lakó szörnyek benne.
-
Holnap este Végső állomás a tv2-n...kiváncsi leszek mennyire lesz megvágva... -
ezt kerestem épp torrenten...ehhem
-
#7405 Az év dvd-je!
Ez minden pénzt megér!
Köszönjük Ultrafilm! -
Hajnalcat #7404 Most néztem meg:
Magasfeszültség
Ennél véresebb filmet ritkán látni. Az elején még mondtam is magamban, hogy hú, de szimpatikus ez a rövid hajú csaj...
Torokandrasnak való film. Nekem nagyon bejött. Ja és a Muse együttes egyik száma a betétdala.
-
reanimator #7403 Leprechaun 4
Egész szórakoztató B film.A többi is ilyen? Mert ez az első a sorozatból amit láttam. -
Darkoo #7402 Horrorfilmek 30 másodpercben 
Texasi láncfűrészes
Sikoly
Élőhalottak éjszakája
Freddy vs Jason
Alien -
#7401 És hamarosan jön a Démonok!!!!! -
varjuk az uj munkat mester! 
(zombis legyen benne, mert nem allok jot magamert
)
-
reanimator #7399 De ha a monitor előtt elhajolsz jobbra vagy balra akkor olyan a fíling mintha pont rád néznének. -
Ramza #7398 Kinézetre nem is lett ám rossz, úgyhogy az új verzióhoz is sok sikert
-
Köszi a kritikákat. Azért választottam ezeket a képeket és elrendezést, mert így mindenki egy pontba néz,ettől olyan mintha a fórumot "olvasnák" 
Már dolgozom az új változaton.
-
reanimator #7396 Szerintme a bannerbe még egy PINHEAD is kéne a zombik mellé. -
reanimator #7395 House on haunted hill (nem a régi hanem a Famke Janssen-es)
Annyira nem rémítő inkább az atmoszférája beteg nagyon.De amiket írtál azoktól jobb. -
Ramza #7394 Stílusában tetszik, de tényleg ne ilyen krimibaromságokkal tegyük már tele.
Jason és Freddy ikonok, ők végülis mehetnének, de a többiek helyett néhány javaslat:
- láncfűrészes/vérben ázó Bruce Campbell (de a lenti kép sem rossz :))
- Pinhead
- A híres zombifej a Zombie Flesh Eaters poszteréről/borítójáról (esetleg a kövér zombi ugyanebből)
- Braindead-ből akármi :)
Persze el lehetne menni más irányba is, Nekromantikos gumipöcs pölö :) -
Nem tud valaki egy tényleg marha jó kísértetházas/kastélyos filmet? Egy ilyesmit már nagyon régóta szeretnék megnézni Amityville Horror,House I,II megvolt.
-
Nagyon állat!
Jason rulez,mondjuk tényleg kéne egy zombi meg vmi mutáns akármi mivel elvileg b-mozik is lesznek/vannak az oldalon.
-
áz, vagy egy ehhez hasonló Bruce Campbell-est:
-
ezek ilyen pszihosz@rok 
tegyel mar bele egy jol kimaszkirozott zombit is ha lehet
-
reanimator #7389 De! Lemaradt a CÁPA :)))))) -
Remélem nem hagytam ki senkit