9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
vezeték #7347 melyik az a "horror"film, vmelyik nap volt asz HBO-n , csávó harapdált aa csajnak "ott", de oylannira h a csajszi elvérzett... -
reanimator #7346 hú ez mekkora LOL film lehet. kb. mint a Turkish Star Wars -
reanimator #7345 igen én is lehúztam eleinte de a sok szar után átértékelődnek a dolgok :)) -
Fúdekéne. -
Egyébként tényleg nem rossz. Bármikor újranézném.
Én magam is meglepődöm, hogy letrógereztétek régebben :c)))) -
reanimator #7342 na azért nem olyan rossz film az
ha szar zombis filmet akarsz nézni akkor ajánlom: Hood of the living dead. Na ezután átértékelődik,hogy mi a szar film :) -
The Hills Have Eyes
Atyaisten, de szar volt.
Már-már Wrong Turn-i mélységekbe süllyedően valami hihetetlenül trágya. Egyetlen pozitívum a helyenként szép fényképezés. Legalább Billy Drago-t engedhették volna remekelni, egy kicsit feldobta volna a filmet. :-|
Adják vissza ezt az 1 és háromnegyed órát az életemből. :-C -
Megnéztem a Hell of the Living Dead-et, igazából minden téren kritikán aluli, borzasztó gyenge zombik, borzasztó gyenge színészek úgy összességében, az effektek megmosolyogtatóak, viszont nem éreztem azt hogy unalms lenne, így összességében tetszett, mert ezt még mindig százszor inkább megnézem, mint a mostani filmfelhozatalból bármit úgy általában.
Egyébként meg a fordításért grat, mert többet ér mint maga a film
-
#7339 Shadow - Dead riot az E-s oldalon feltöltve! -
deathvir #7338 hmm ismeri valaki a driller killert? sztem nem valami jó film ,azthittem jobban tudnak majd a fúróval gyilkolni ,de nem jött be,pedig szeretem a régi horrorokat ,nem olyan sablonossak.. -
"Filmek, amiket most láttunk" topik, #20475, #19541, #10381. :)
-
Lejött a City of the living dead de sajnos pontos feliratot nem találtam hozzá. :( Sajnos Slayer oldalán sem találtam hozzá megfelelőt. :( -
#7335 Nem kimondottan horror - téma,szóval engedjétek meg ezt a kis OFF-ot!
Egy mozis weblaphoz keresek olyan embereket akik szívesen írnának filmkritikákat.Ha épp van egy aktuális mozis-horror ,vagy akármilyen más film ,lehet az régi és új,és van kedve írni róla véleményt akkor azt szívesen várom.
Köszi -
#7334 Nem tudom mikor érek haza munkából,de akkor feltolom a filmet,majd szólok.
Egyébként bűn rossz cucc :)
Legalábbis én alig bírtam végignézni.
-
Ramza #7333 Tegnap nosztalgiaestet tartottam, ennek keretében megnéztem az Absurd-öt és a Contaminationt, vagy 16-18 éve nem láttam egyiket sem.
Utóbbi jobban bejött, simán vállalható film lenne ma is (mondjuk a rémgagyi színészek kivételével). Viszont gyerekkoromból emlékeztem egy jelenetre, ami nem volt benne az uncut verzióban, érdekes. Utánanéztem, imdb szerint van belőle 84 és 95 perces, az uncut meg mintha pont a kettő közt lett volna... -
sorrow #7332 Ha jól tudom egy japán horror manga alapján készült. -
torokandras #7331 Miről szól?
Érdekelnek az "elvetemült" filmek... -
Megnéztem az Ichi The Killert elvetemült egy film. -
#7329 :)
Szóval kerüljem el. -
Mégegy film eszembejutott még régről kiváló agyonmásolt vhs narrátoros persze. :) Arról szólt,hogy egy srác folyton telefonon hívott egy "horrorszkop" vonalat és teljesen megbabonázták és utánna függő lett,de az anyja elrejtette a telefont elölle... :) Nem rémlik valakinek esetleg? :) -
torokandras #7327 Én is láttam...Csatlakozom az elöttem szólóhoz..
Ratyi egy film...! -
OK már jön is lefelé!
-
Az lessz az!
Esetleg ötlet,hogy ilyen oldschool filmeket mint pl ez,honnan tudnék beszerezni? Torrent?
-
megvettük-megnéztük/szar volt/-eladtuk-az árát elittuk...
így érthető? :D -
#7323 I'll Always Know What You Did Last Summer-t nézte már valaki? -
Hát ja, de a Swanp Thing asszem tipikusan nem az. :O))) -
Viszont igaz az ellenkezője is, nagyon sok 20+ éves film tud még fosatni, és emellett durva lenni. -
Szerintem is. -.- -
Hátőőő... :D Szerintem az idő erőteljesen megszépítette. :)
De ettől függetlenül nem árt, ha újranézed, meglátod miféle játékot űz néha az emberi elme az ilyen durva emlékekkel. :O))) -
Ramza #7318 Az viszont inkább City of the living dead :) -
Azt tudom,hogy volt benne egy jelenet ami elég durva volt még nekem is
csaj meg a srác űlnek a kocsiban smárolnak,csaj mondja,hogy rosszul van elhajol és a száján keresztül szó szerint kijönnek a belső szervei,belek,gyomor minden. Nagyon durva.
-
aszem beletaláltál
...jól emlékszem hogy ez egy jó film, vagy csak akkor tűnt annak?
-
Swamp Thing szerintem. -
ilyen régebbi kölcsönkapott filmel kapcsolatban jutott eszembe, hogy amikor még dömpereztem apám hozott egy filmet, ami nem volt nekem való...mocsárban, vagy őserdő a fene tudja, játszódó film...nem emlékszem mit művelnek a szereplők de a főszereplőre ráömlik valami lötty és ettől marhaerős lesz és barna...vagy szürke...meg még randa is...vhs-en láttam, elég ratyi felvétellel...na ez mi lehet? megnézném újra...rég volt -
Ramza #7313 Zombie Flesh Eaters lehet Lucio Fulci-tól, bár én a kiírásokra nem emlékszem most hirtelenjében. -
Régebben Böjtös kolegától kaptam kölcsön vhs-en egy igen fasza zombifilmet azthiszem "húsevő zombik" vagy mi volt a címe? Olasz volt és minden durvább jelenet előtt kiírtak valamit a képernyőre. Nem rémlik valakinek ez a film? -
LOÁL! -
Ramza #7310 Megrendeltem, boldog vagyok.
-
Most ért le 30gigányi anyaga, nemsokára belevetem magam. :O) -
reanimator #7308 sorry kicsit késve szólok hozzá de 2 hétig külföldön voltam .
Szóval Stephen Chow.....az Ő filmjei azért speciálisak mert igazából infantilis poénokat nyomnak ráadásul a haverjaival csinálja a filmjei zömét.Pl Hang Tat minden filmjében benne van amit eddig láttam.Igazából megfigyelhető,hogy sokszor egymáson röhögnek vagy egymás bizonyos fogyatékosságain és ezt keleten nagyon szeretik. Istenverte tehetség a csávó komolyan mondom ilyen humorú figurát még nem láttam.