Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xtro filmekek kapcsolatban aki tud küldje el a torrent file-t, emilben, vagy egyéb elérhetõséget, Köszönöm!
😊
Elnézést a Sorokért:)
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Az amerikai kör egy rakat hányás szerintem viszont a japán Ringu zseniális. Amikor én anno láttam olyan 6 éve totál lehidaltam tõle!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Viszont azóta ez nem esett meg.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
A már említett Kairo (Pulse), és a Ju-On-ok is nagyon jók voltak, meg persze a gyerekkori élményeim 😊 (amiket 6-7-8 évesen láttam elõször, a Beyond, Freddy, Poltergeist stb.).
Summa summarum: az ázsiaiak nagyon értenek az ijesztgetéshez meg az emberi elméhez. Hollywood szerintem erre sosem lesz képes.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Olyan film amin kajak paráztam,hááát nem is tudom....
ezen gondolkozni kell
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
és ha már ezt ilyen remekül kitalálták az SG-s bácsik TANULD MEG HASZNÁLNI!
ez remek lenne azok számára akik még nem látták esetleg a filmet.
"The trees move. Do you not see it?"
Ash Vs Jason
http://abcnews.go.com/Video/playerIndex?id=1875478
Üdv: Pripyat
olyan oldalakra lenne szükségem, ahova feltesznek angol/esetleg német/ feliratokat...Amíg a Night of the demons, meg a Terror firmer rajtam kívül álló okok miatt pihen, azt hiszem bele vetem magamat nagy kedvenceimbe, a csodálatos Class of Nuke'Em High-okba. Ne vegyétek ígéretnek, lesz-ami lesz 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ez nagyon gyenge film.
Ez a második kedvenc horror game-m.Az elsõ a Fatal Frame 3 ami miatt kénytelen leszek venni egy PS2-t mert nem rakják át pc-re.Szerintem is jó lett a film.
Meglestem a Silent Hill-t, egy egész kicsit vegyesek az érzéseim.
A látvány, a világ, amit létrehoztak egyszerûen PERFEKT. Annyira jók az agyrémek, annyira visszaidézik a játékokat, mint még egy adaptáció sem. Toronymagasan a legjobb ebbõl a szempontból.
A történet hangulata, az érzések viszont nem olyan ütõsek. Nem is tudom, szomorú, de messze nem annyira lélekmarcangoló, mint a játék (fõleg a második részrõl beszélek, az elsõvel nem játszottam, a 2 meg jobban tetszett, mint a 3). Persze más a történet, de mégis ezt érzem.
De mindenkinek ajánlom, eddig messze a legjobb "átportolás". 😊
A szinkron gyenge volt egyértelmûen.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Nem tudna valaki véletlen mondani egy címet, lehet akár fizetõs oldal is, ahonnan a Rémálom az Elm Utcában filmeket le lehetne tölteni szinkronizáltan? Esetleg a sorozat 5-ödik részét bárhogy, mert az még feliratosan sincs meg sajnos! Köszi. 😊
ÉLJEN AZ ÖRMÉNY FELSZABADÍTÁSI FRONT!! :D
Remélem jó lesz az egyetlen 2 cds- felirat hozzá!
Next PC upgrade: 2022
Itt fent van,és 10 seeder tolja majd neked!
Vagy 13-14 éve az egyik haveromnak megvolt valami 50x lemásolt alámondásos videókazettán.Egyik kedvenc filmünk volt abban a horrormániás idõszakunkban.Aztán valakinek kölcsönadta,sose lett meg a kazetta...
Nemrég meglepve fedeztem fel hogy ennek még folytatásai is lettek ugyhogy torrentrõl leküzdöttem õket.Jó kis horror trilógia lett belõle,de azért az elsö rész az igazi!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.