Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Nem semmi lehet 😞
TheBerzerker
Nem müködik ez a rohadt link.

Szóval pénteken 2330-kor a film+-on Kiborgtanárok!!!

TheBerzerker
Például😊

Napot!😊

Xtro filmekek kapcsolatban aki tud küldje el a torrent file-t, emilben, vagy egyéb elérhetõséget, Köszönöm!

😊

Elnézést a Sorokért:)

Törölt felhasználó
Például eredeti nyelven angol felirattal
Brolly
aha, de akkor hogy nézted meg?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

TheBerzerker
Ezek nem jelentek meg itthon ha ól tudom. Talán csak az amerikai the Grudge.

Brolly
És honnan szerezted, letöltötted, vagy dvd?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

TheBerzerker
Ju On az egy japán film. Az elsõ 2 része ami még jó volt az a Ju On: The Curse 1 2. Utánna Jött a jo Un:The Grudge 1 2 és asszem utánna jött az amerikai The Grudge, amit itthon is bemutattak Sarah Michelle Buffy Gellar-al a fõszerpben. Harmatgyenge fos. A Curse 1 2 ami jó abból is leginkább az elsõ rész.
Az amerikai kör egy rakat hányás szerintem viszont a japán Ringu zseniális. Amikor én anno láttam olyan 6 éve totál lehidaltam tõle!

Brolly
Az One Missed Call-nak is most fog kijönni 2007-ben az amerikai változata, kíváncsi leszek menniyre fogják lemásolni.

Brolly
Hát ja, a kör is,mármint az amerikai is egy "másolat" mert hát ugye a Japánok hamarabb megcsinálták már a filmet. Az amerikai Kör nem is volt olyan félelmetes amilyennek beharangozták. sztem

Brolly
Lehet hogy hülyeséget kérdezek de mi az a Ju On? film, rendezõ?

Loál János
Keleten nézelõdj, majd találsz valamit. 😮)

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Snecie Smicie
Szerintem 10 év alatt majdnem bármilyen horroron fél az ember :o))
Viszont azóta ez nem esett meg.

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

Loál János
Nehéz a válaszadás, mert félelem és félelem között is van különbség. De elsõsorban a One Missed Call-t említeném, ami annak ellenére volt iszonyú hatással rám, hogy pontosan tudtam, mi fog történni, lévén egy totál Kör-klón a film.
A már említett Kairo (Pulse), és a Ju-On-ok is nagyon jók voltak, meg persze a gyerekkori élményeim 😊 (amiket 6-7-8 évesen láttam elõször, a Beyond, Freddy, Poltergeist stb.).

Ezzel a kérdéssel úgy vagyok,hogy megijedni már csak keleti filmen tudok.Hihetetlen,hogy a ferdeszemûek mennyire értenek az ijesztgetéshez.Meg úgy általában nyomasztó hangulat megjelenítéséhez.Ott van például a Kairo film ami kategóriáját tekintve horror de valójában olyan alapvetõ társadalmi jelenségeket akar bemutatni mint pl. az elidegenedés. Teszi ezt úgy,hogy közben párszor rendesen rádijeszt.
Summa summarum: az ázsiaiak nagyon értenek az ijesztgetéshez meg az emberi elméhez. Hollywood szerintem erre sosem lesz képes.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Az fasza. Shimizu zseniálisan meg tudja ijeszteni az embert. Attól a hullafehér kisfiútól én is berosáltam mert éjjel néztem szintén. De amitõl totál kész voltam az a Shutter volt meg a Tale of two sisters.

TheBerzerker
Én amikor megnéztem az eredeti legeslegelsõ Ju On-t itthon korom sötétban hajnali 2-kor azért az nem volt egyszerû.

Törölt felhasználó
Hm.Jó kérdés 😊
Olyan film amin kajak paráztam,hááát nem is tudom....
ezen gondolkozni kell
Brolly
Kinek mi volt az eddigi legfélelmetesebb filmje?

TheBerzerker
Ma megyünk az Ultrafilmes srácokkal a Tilos rádióba a GoreZone címû mûsorba. A mûsor hallgatható online a www.tilos.hu oldalon. A mûsor egyébként 20 00 - 22 00-ig tart és az Ultrafilm olyan 21 15 körül kerül adásba. Hallgassátok jól!!

Törölt felhasználó
The necro files és a Nekromantik címû filmet feltöltöttem a "végtelen" torrentoldalra,ha érdekel valakit.
Snecie Smicie
Egyébként nézhetõ?<#bohoc>

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

EmIn3m02
990 -.-<#bohoc>

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Loál János

Calver
tudtad h van a makróknál egy olyan h SPOILER? idézem h mire használható: "Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmrõl, ami rontaná a dolog élvezhetõségét azok számára, akik a késõbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli."
és ha már ezt ilyen remekül kitalálták az SG-s bácsik TANULD MEG HASZNÁLNI!
ez remek lenne azok számára akik még nem látták esetleg a filmet.

"The trees move. Do you not see it?"

Törölt felhasználó
Ez vicces 😊

Ash Vs Jason

http://abcnews.go.com/Video/playerIndex?id=1875478
Prypiat
Böjtös: Bocs félrenyomtam. 😊 Privátban írtam neked! <#ravasz1>

Üdv: Pripyat

Prypiat
Én is megnéztem tegnap a silent hillt. Tetszett nagyon-nagyon jó volt szerintem,a kivitelezés a lények minden nagyon jó volt,a pyramidhead a hatalmas baltával nagyon jól át lett hozva a játékból,a hangulat,is remek volt. Amint kijön dvd-n tuti megveszem. Egyetlen negatívuma,hogy azok akik nem játszottak a játékkal nem érthetik a filmet elsõre. A végén amikor a szögesdrótok kettétépik a nõt a kiscsaj meg fürdik a fröccsenõ belsõségekben na az állat volt! <#worship>

Üdv: Pripyat

fifi
Emberek!
olyan oldalakra lenne szükségem, ahova feltesznek angol/esetleg német/ feliratokat...Amíg a Night of the demons, meg a Terror firmer rajtam kívül álló okok miatt pihen, azt hiszem bele vetem magamat nagy kedvenceimbe, a csodálatos Class of Nuke'Em High-okba. Ne vegyétek ígéretnek, lesz-ami lesz 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Õõõõ, ki vagy és melyik kazimmal lógsz??:o)

BOO (2005)

Ez nagyon gyenge film.

Pedig az elsõ játék a legjobb.Amióta megnéztem a filmet megint elõvettem.
Ez a második kedvenc horror game-m.Az elsõ a Fatal Frame 3 ami miatt kénytelen leszek venni egy PS2-t mert nem rakják át pc-re.Szerintem is jó lett a film.

<#wilting>
TheBerzerker
Én a reanimator dvdmet imádom berakni a lejátszóba. Egyszerûen gyönyörû az a film!!!

Loál János
Herbert barátunkhoz annyira nem illett a hangja, hogy nagyon.

Meglestem a Silent Hill-t, egy egész kicsit vegyesek az érzéseim.
A látvány, a világ, amit létrehoztak egyszerûen PERFEKT. Annyira jók az agyrémek, annyira visszaidézik a játékokat, mint még egy adaptáció sem. Toronymagasan a legjobb ebbõl a szempontból.
A történet hangulata, az érzések viszont nem olyan ütõsek. Nem is tudom, szomorú, de messze nem annyira lélekmarcangoló, mint a játék (fõleg a második részrõl beszélek, az elsõvel nem játszottam, a 2 meg jobban tetszett, mint a 3). Persze más a történet, de mégis ezt érzem.
De mindenkinek ajánlom, eddig messze a legjobb "átportolás". 😊

De ha VHS minõségben látnád agyonmásolt kazettán akkor szerintem tetszene.
A szinkron gyenge volt egyértelmûen.

TheBerzerker
Nagyon jó az a film csak a szinkron annyira rossz volt, hogy félelmtes.

grebber
Hát ez a ReAnimátor nem volt valami nagy eresztés 😞

Next PC upgrade: 2022

Snecie Smicie
special a madarak az tényéleg nagyon vontatott :o(

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Glpetyus
Én csípem õket :x

Jano
Jó az, csak szedd ki az sg.hu-t elõle.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

TheBerzerker
Én is megnéztem a madarakat. Ugyanolyan szar volt mint amikor elõször láttam. Hickok filmjei unalmasak. Ostobák a párbeszédek és rosszak. Sosem tzavart hogy egy film lassú (imádom a 30 40es évekbeli filmeket) de hicskok filmjein elalszik az ember.

fifi
404

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Törölt felhasználó
Buskiller
Sziasztok!

Nem tudna valaki véletlen mondani egy címet, lehet akár fizetõs oldal is, ahonnan a Rémálom az Elm Utcában filmeket le lehetne tölteni szinkronizáltan? Esetleg a sorozat 5-ödik részét bárhogy, mert az még feliratosan sincs meg sajnos! Köszi. 😊

ÉLJEN AZ ÖRMÉNY FELSZABADÍTÁSI FRONT!! :D

grebber
Heh itt nem is néztem annyi torenten vagyok már regelve hogy csak na.
Remélem jó lesz az egyetlen 2 cds- felirat hozzá!

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
www.ilovetorrents.com
Itt fent van,és 10 seeder tolja majd neked!
Ohh...Re-Animátor a tv-ben?Hihetetlen!<#vigyor4>
Vagy 13-14 éve az egyik haveromnak megvolt valami 50x lemásolt alámondásos videókazettán.Egyik kedvenc filmünk volt abban a horrormániás idõszakunkban.Aztán valakinek kölcsönadta,sose lett meg a kazetta...
Nemrég meglepve fedeztem fel hogy ennek még folytatásai is lettek ugyhogy torrentrõl leküzdöttem õket.Jó kis horror trilógia lett belõle,de azért az elsö rész az igazi!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.