9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Prypiat
    "szopócsillagokat dobált.."
  • Ramza
    A sci-fi horrorokról akkor majd légyszi időről-időre számolj be, mert azokat én is imádtam, viszont alig-alig maradt meg olyan részlet a fejemben, ami alapján elindulhatnék.
    Lifeforce-ot feltöltöm majd felirattal a "végtelen" torrentoldalra, de majd csak jövő hét kedd után ,addig büntiben vagyok :(
  • Prypiat
    Ezt a Creepozoids és a Lifeforcet nagyon megnézném de nem találom sajon zaercen.
  • Maak
    tuti kazin láttam én is...na, akkor még egy ilyesmi...egy ufo vagy mi a fene volt a monszta és ilyen szopócsillagokat dobált...ennyi van meg belőle...ez mi volt?
  • reanimator
    Ezt pedig láttam, emlékszem,hogy síppal szenvedtek de a címe nem jut eszembe és tartok tőle,hogy nem is fog.De ez is régi film bőven VHS-en néztem a kölcsönzőből.
    Én most gőzerővel ráálltam ezekre a régi scifi-horrorokra.Előbb utöbb fennakad a szűrőn.
  • Maak
    hasonló filmre emlékszem, abban egy mutáns alf fejű lény volt a monszta...nem tudom mi volt a címe, amire emlékszem az az, hogy úgy hajtották el a szereplők, hogy a kutyának a hívósípja megőrítette...aszem a magas frekvenciát nem bírta a füle...ismerős ez valakinek?
  • reanimator
    The Bitch is Back( zaercen kinn van)

Erre nem tudok mondani semmit, kb. negyed óra az egész,nézzétek meg mert érdemes.Én nem tudtam,hogy sírjak vagy röhögjek.Ha röhögni akarnék akkor a Killer Condom óta nem szórakoztam ilyen jót.
  • reanimator
    Creepozoids (1987)

Ez fasza volt.Egy 1987-es fikció ami 1998-ban játszódik az atomháború után.Túlélők bemennek egy elhagyatott kormány laborba ott meg várja őket egy monster,aki kurva jól néz ki(vagyis nem gagyi)
    Nagyon jó kis jelenetek vannak a filmben,például aminósav hányás,átalakulás Lifeformává...
    Érdekes film márcsak azért is mert egy monster film a végére Child's Play beütést kap,vagyis egyáltalán nem a megszokott monster film.

• grebber
    Kiszedtem a felesleges részeket és sikeresen időzítettem remélhetőleg, holnap megnézem a filmet azt kiderül!
  • grebber
    Pumpkinhead-hez nincs valakinek felirata mert ami a feliratok.hu-n van nem igazán akar stimmelni.Mert mondom időzitem azt nem is beszélnek a filmben de a feliratban van 10 sor ami nemtudom hogy került bele mert szerintem nem a film szövege!
  • reanimator
    Ez nem a Lifeforce.

Ha nem írod,hogy régi a film akkor kapásból Alien 3000-et mondtam volna.
    Biztos,hogy csontváz volt?
    Ha beugrik a cím írd már be lécci mert karmolom az űr-horrorokat,pláne ha alien-monster van benne.
  • torokandras
    Köszi!Háá persze ,hogy érdekel!:)
  • TheBerzerker
    Esetleg ha valakit érdekel frissült a Harvester új tagokkal, új szemét és jó filmek kritikáival.
  • PetruZ
    Nekem pedig az ugrott be elsőre. Űrhajósok - elhagyatott hajó ( = barlang), összeaszott hulla - labor - feléledés - estébé. :) Ha nem a Lifeforce, akkor vmi klónja, de én ilyenről nem tudok. :)
  • Prypiat
    Sajnos tényleg nagyon kiskoromban láttam és csak ez az egy jelenet maradt meg bennem. Na mind1. :) Azért köszi! :)
  • Maak
    az sztem más lesz, az az amiben 2 faszi meg egy nő van és elszívják az emberek életerejét...Prypiat írásából nekem nem ez jött le...nem tom mire gondol de szerintem nem a lifeforce-ra
  • PetruZ
    Lifeforce?
  • Prypiat
    Viszont volt egy film amit nagyon-nagyon régen láttam sajnos a címére nem emlékszem arról szólt,hogy egy kutatócsoport ürhajósok talán egy barlangba mentek ahol találtak egy összeaszott csontvázat amit később bevittek egy laborba ahol az felült és elkezdte mészárolni az embereket. Nem ismerős valakinek valahonnan?
  • Prypiat
    Igen... Tipikusan ez az a film aminek ha valaki a második részét nézi meg akkor az elsőt tuti nem akarja látni...
  • TheBerzerker
    Hehe abban van amikor vesz egy nagy levegőt és átrugja magát az egyik űrállomásról a másikra?:)
  • Prypiat
    Tegnap megnéztem a fortress 2-t... Az első rész marha jó volt de a második bazzeg... Látszik,hogy kis költségvetésből készűlt,húzzunk le még egy bőrt felling,makettek röhejes efektek,gagyi történet...

Viszont megnéztem a burial grounds - the night of terrort az állat volt!
  • reanimator
    igen az a kamerarángás a végén idegesítő,gyakorlatilag fájt már a szemem. mázli,hogy nem kaptam epilepsziás rohamot tőle.
    de nálam még így is jobban végzett mint a The Cave.na az egy szar :)
    Nem rossz?
    Akkora egy szar film! (Szerintem)

Ha már ez a téma ,akkor a Descent a bejövös,de ez egy értékelhetetlen foscsomó.Ezek az idióta vágások ,és kamerarángatások valami borzasztóak.
    Nem volt rossz?
    Legjobb
  • grebber
    Na megnéztem a Demons filmet nem volt rossz.
    Bár nemértem a csóka a végén mér nem változott át pedig megkarmolták a kezét!
  • otrosinka
    HP Lovecraft nevét majdh nem csak hozzárakták, sztem a gyenge nem elég.... rosszebb volt....
  • otrosinka
    Kinek hogy. A Hetediknél nem jobb, de nekem bejött az Ujjászületés.
    Habár nem az ő játéka vitte a filmet, hanem inkább a kamera.....
  • Lammer
    hamar van szpojler makro, plz hasznald is rendeschen... htx ;)
  • torokandras
    Halottam a feltámadásról ,de még nem láttam.Cristopher Lambert nem igazán tartozik a kedvenc színészeim közé...
  • reanimator
    Nem rossz.De a végefelé agyon van vágva,bántotta már a szemem a másodperc tört része alatti rengeteg vágás.
    De a klausztrofóbiás fílinget hozza a film,szóval amit én vártam tőle azt hozta.
    The cavern jó film?
  • reanimator
    Én nagyon untam.Mesterkélt volt az egész szerintem.Lambert ezt a filmet akkor hozta amikor a krimi-horrornak a dömpingje volt.Nagyot akart csinálni(ígyhát ahonnét tudott lopott,nehogy azt higgyétek,hogy a testrészekből összerakott Jézus az Ő ötlete) és ettől lett az egész mesterkélt.A vége meg össze lett csapva.És az egész film alatt az volt az érzésem,a szánkba akarja rágni,hogy az Ő filmje jobb mint a Hetedik.
  • Hajnalcat
    Ja, nekem is az tetszett a legjobban, nagyon brutál.
    Feltámadás kellemes kis egyszernézhetős thriller.

SPOILER
    Király volt az "összerakott" Jézus :)
  • Hajnalcat
    Engem is lenyűgözött. Főleg Ivy akaratereje tetszett meg Lucius is szimpatikus volt.
    A Feltámadást láttad már? Bár itt a port.hu-n Újjászületésa neve, de rendes DVD-n meg feltámadás, érdekes. :S Durva egy film, főleg a megcsonkított emberek látványa miatt. Christopher Lambert nagyot alkotott.
  • TheBerzerker
    Igen. A szigetes jelenet a Day of the Dead végén van.
  • Snecie Smicie
    A szintén HP Lovecraft féle Necronomicon viszont nagyon gyenge volt..
  • torokandras
    A falu nagyon remek film.Jó kis csavarral a végén.Engem lenyűgözött.
    Persze nem horror.De kapcsolódik a témához szerintem..
  • grebber
    American Haunting-et aki látta kérem irja le miről is szólt mert nemvágom :( !!