Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, kár, hogy Togóban, ahol azért valljuk meg, nem volt a magyar érettségin magas a követelményszint 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Loál János
Tán ha megtanulnék épkézláb módon fogalmazni, akkor nem kéne állandóan zárójeleznem, pláne duplán. (Pedig dícséretesre érettségiztem magyarból.)

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Én nagyon csípem Miike filmjeit (még az Izo is tetszett, de ezt PetruZ miatt nem mertem leírni 😄 (bár a látottak közül az a leggyengébb)), a Gozu szerintem nagyon jó (ezt már azután mondom, hogy azóta újranéztem, az elsõ élmény SOKK volt. 😄).

Hát ha így megosztja az embereket akkor már érdekel.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Loál János
#2990, illetve ebben a topikban #22032, csakhogy két teljesen eltérõ véleménnyel örvendeztesselek. 😄

Gozu milyen film?

Emberek! Ma 2:00-kor a sz*r B filmek koronázatlan király a Yongarry-Az ûrbéli szörny!

Asszem RTL vagy TV2. Ez az az a film amitõl még Uwe Boll is visíta rohanna a falnak!
A "színvonalas" magyar TV anno 1 éve leadta 8-kor. Akkor nagyon mély hatást gyakorolt rám a szinte felülmúlhatalan gagyiságával.

Szóval ezt láni kell! Izzítsátok a videókat! ÉS Isten irgalmazzon nektek!
Tatyla
a population 436 kijött rendesen itthon dvd-n...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Minek? Már van hozzá felirat...
Voltan
Az egyszerû.
"Hozzá pótgumit, gec.
-Jóvanmá.
-Valaki van ott.
-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Kérem, neee!
-Visszahozom a lányomat, bár kár izzadni, a rendezõnek nincs annyi vér a pucájában, hogy kinyírjon egy csecsemõt.
-Jó, addig mi megpróbálunk teljesen illogikusan védekezni.
-ÁÁÁÁÁÁÁ NEeeeeeee!
-Nesze, dögölj meg!
VÉGE"

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Petruska
Most fordítom a hills have eyes szövegét😛

Lehet kövezni... ]RxQueen aka Petruska, mindegy csak nagy betüvel:O)

Voltan
Tegnap a Graveyard Alive-ot néztem meg. Retro-fílinges, fekete-fehér zimbes zombis kórházas nõvéres. Nagyon jónak indul, de sajna a végére elsikkad. Kár, mert remekül eltalálták a hangulatot amúgy...

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Ti angolul nézitek ezeket a filmeket?
Mer van egy csomó amihez nincs felirat, felfedeztem ezt az oldalt: www.descargasweb.com , és van rajt egypár tök ismeretlen név, mint a Dream Home, Population 436, vagy a Scarred.
Vagy nem tudtok valami tuti helyet ahol biztos fenn van az angol felirat ha egyáltalán létezik? (értek angolul annyira hogy a lényeget felfogjam egy nem túl komplikált horrornál, de mondjuk esetleg összetalálkozok egy Cry Wolf szintû kavarós darabbal akkor elkéne legalábbis az angol felirat)

Tatyla
hát lehet hogy betépve kellett volna megnéznem mert a vége nekem se volt világos,de szerintem a rendezönek se,nem tudom miért vállalt mindent magára,operatör,vágó,rendezö,szerintem már magának is bekavart...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

wesker24
Szerintem nem volt az olyan rossz film nekem tetszett az egész film izlések és pofonok habár a végét nem nagyon értettem !! 10/7,5 szerintem az Imdb meg rohadjon meg !!!! <#violent><#violent><#violent>

Pl: a film végén ki volt az a csaj aki ott feküdt ?? <#confused><#confused><#confused>

Az a csaj talán Heather volt ???

Tatyla
most néztem meg a Halál alagutját,hát a látványvilága jó is lett volna csak ugy az egész összhatás kicsit gagyi volt...

fasza ! akkor megnézem ott.A 3. részt most töltögetem DC -n de rohadt lassan jön ha egyáltalán jön. Kb karácsonyra meglesz .

Ja miket írok ,nem is szoktam letölteni ,ezek csak úgy jönnek hozzám a kábelen keresztül.

fifi
ha délután rossz idõ van és nem tudok pecázni menni, befejezem a régóta halogatott Buio Omega idõzítésemet!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Hali! A tracker.zaerc.com nektek sem jön be mindig?
Nekem olyat szokott csinálni, hogy bejön, de amikor böngészni akarom, elõbb-utóbb mindig hibaoldalt kapok a mozillával... (lehet azér van mer tölt közbe az azureus mint állat??)
Egyébként azt a Whispering corridors filmet le lehet szedni mininováról, seedelve van, az isohunton pedig a 2. része, + a negyedik mind a kettõ oldalon seedelve van.
Ehhez lenne kérdésem hogy a harmadikról tudtok valamit esetleg hol elérhetõ, mer ráadásul van hozzá felirat a feliratok.hu-n és így már megnézném õket.

Snecie Smicie
<#banplz>

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

En meg szorzom es kijott egy iszonyat hangulatos film. <#idiota>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

PetruZ
Ugyan már, még ha csak a koppintásokkal lenne baj... de ezeket már leírtam anno a másik topikban, nem akarom ismételni.
Snecie Smicie
Tény hogy egy koppintáshalmaz, de a modern horrorok közt még mindig elöl helyezkedik el szerintem.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Jano
Én meg osztom. <#smile>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

PetruZ
A Descent egy nagy f*s, a legnagyobb és legunalmasabb bukta, amit valaha láttam. Elmondtam a véleményemet. 😊
ja Descent jó film.De ezt már megdumáltuk kora õsszel.Akkor én is lelkendeztem rajta de ma már óvatosabb vagyok a filmmel.

Amúgy a héten néztem egy nem horror filmet(ez nálam elég ritka) csak ez nem barlangászokról szólt hanem hegymászókról. Touching the void a cime.Kifejezetten tetszett és nem tudom miért de sokszor a Descent ugrott be(pedig semmi hasonlóság nincs a 2 film között leszámítva a marha jó vágásokat)

Igazandibol gozom sincs(volt) magas vagy alacsony koltsegvetesu-e ez engem sose erdekelt. Ami viszont erdekel az a hangulat es abba 5-os lett szamomra.
Ilyen filmekre ami pl a #6923-ban is lathato mar oda sem figyelek. Biztos en vagyok tul kulonckodo. 😊

fifi
hát/ezzel nem kezdünk mondatot/ hogy te nem láttál mostanában jó horror filmet az nem egyenlõ azzal, hogy nem is készítenek jó horrort. a magas/abb/ költségvetésûek közül egyértelmûen kiemelkedik szerintem a Descent, de azért akkora nagy durranás/számomra legalább is/ nem volt.
de teszett; ez tény

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Kissé szarkasztikusnak talalom ezt a kommentet fifi. Igenis mostanaban egy normalis filmet nem lattam nemhogy jo horror filmet es a the descent egyertelmuen kiemelkedik a tobbi film kozul.
Egyebbkent most nezem imdb-n 7.9 atlag 9480 szavazat utan háát, valami sejtet. 😊
A 28nappal kesobb cimu idiotasagot jonak titulalta itt a forumkozosseg es ez messze tulszarnyalja azt.

fifi
miért?
elmondta a véleményét. ha neki tetszett, hát lelke rajta...

fifi
hát komolyan mondom én a filmrõl írok egy kritikát, annyira tetszik ez nekem... 😄
nem tudok egy percet sem röhögés nélkül végignézni belõle.

Tatyla
ez erös tulzás volt...

Most neztem meg a The Descent c. fenomenalis alkotast. Baszott hangulatos. Hihetetlen, evek ota nemlattam ilyen jo filmet. Meg is nezem megegyszer. 😄

Gonosz Élien
de<#smile>

Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team

Az evil aliens az olyan mint a hullajó, az inkább poénos mint szaratós<#nyes>
fifi
They don't cut the grass anymore...
😄

PetruZ
Nekem nagyon nagy csalódás volt, a logikai / continuity bakugrásokon akadtam ki a legjobban. Pedig egész pofás lehetett volna... 😞
PetruZ
Dead Birds.
Jano
Passzolom, fogalmam sincs mikor néztem õket utoljára. :-/

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

nem tudja valaki,hogy DC-n a Kisahubben hubokkal mi van ? csak nálam nem mennek vagy végük? azért kérdem mert én rég néztem nem vagyok képben

Snecie Smicie
én az Absurdot még nem láttam, de az Antropophagus-ból sajnos csak néhány jelente van, ami jó a filmben, többi 1 óra elég unalmas...

Törölt felhasználó
Én ma régi elmaradásom pótolom ezzel a két filmmel:Antropophagus és Antropophagus II.
Voltan
Az Evil Aliens tényleg zseniális 😄
A Dead Men Walkingot pedig épp ma szedtem le, kíváncsi is vagyok.

Galaxy of Terror
Forbidden World
Xtro 2-3
Nighbreed
Lifeforce
Versus

Törölt felhasználó
Dead man walking
Evil aliens
Hills Have Eyes egész nézhetõ, bár tul nagy a túlélési ráta szerintem 😊. Mondjuk ha erre építik a HHE2-t akkor érthetõ, bár még kéne akkor pár új húst bedobni a darálóba.
Devil's Rejects nem durva horror, de királyság, House of 1000 Corpses mondjuk buntetõsebb volt jóval (TCM vonalon. Nekem jobban is tetszett mint TCM remake.)
Rob Zombie fele Helloween-re emiatt erõsen is kiváncsi vagyok.
Köd: Szerintem is gáz, bár egyszer megnéztem azért.
Silent Hillre meg k.-ra kiváncsi vagyok, de már nem nézem meg moziba, majd megvárom amig kijön a DvD*** és "megveszem". Otthon pincébe egyedül éjjel ugyis flash-esebb. 😊

Tényleg ha valaki tud ajánlani valami igazán jófajta horrort, ami nem ázsiai (nekem nem jönnek be ezek a filmek - grudge, itchi, ringu stb.) és esetleg kihagytam volna, az postolja bátran.

Szerintem a filmnek csak azért nem lett normális folytatása, mert ugye a csajszi a 93-as filmben kinyira a sheriffet, meg levágta kedvenc barátunk kezét. Lehet a készítõk nem biztak a film sikerében, ezért zárták le! Hülyék voltak!!!!!!!!
Snecie Smicie
Nem tudom mi fog kisülni ebbõl, nagyon sokadik rókabõr lenyúzása már ez..
Ha hozza a 2003-as remake szintjét, akkor bukás már nem lehet..

Harvesteren pedig már jó rég óta nincs semmi frissülés<#szomoru1>

Jó lesz ez! Leatherface a király!