9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Hajnalcat #7507 Az volt a legbénább thriller, amit valaha láttam.
A játékkal nem játszottam még és ezek után nem is fogok.
-
nekem isch nagyon tetszett... a vegen megint leultem(tunk) elmelazni a dolgokon, ez a film(jatek isch) olyan alkotas ami inkabb utana valtja ki az "elagyalos kicsit shokkos" feelinget :D
(Solaris is ilyen film volt nalam, utana kb napokig a teman merengtem es agyaltam ezerrel rajt :D) -
#7505 Csak azért tetszett mert visszaadta a játék "feelingjét" -
torokandras #7504 Ez a Silent Hill tetszett valakinek??
Persze a játékra alapul ,de valahogy másra számítottam..
-
Hú, a Burial ground egy igazi Loál-Csemege volt :o)))
Nem tudom honnan vettek elő egy ilyen idióta kinézetű gyereket, de nagy alakítása volt, nem beszélve arról hogy vagy 14 évesen (kinéz 40-nek) mást nem tudott, csak az anyja mellét szopni :>) -
Nemtom énse szedtem le a régit felirat hiányában :( -
Ilovetorrentsen letölthető a Basket Case 1-2-3
-
#7500 Jó a régi?Még nem volt hozzá szerencsém. -
Ja közben utánnanéztem!
The Wicker Man (2006) CAM- XanaX Már van ilyen verzió.
Remélem feliratot minél előbb elkészíti a reteksub társasága!
De a régi verzió felirata is jó lenne nekem bőven! -
#7498 Nem jövőre ,már megy is. -
Lesz megint egy feldolgozás jővőre asszem Szalmaember filmnek.
Nicolas Cage játszik benne.
-
Zombies Attack New York 

nezzetek vegig tok fun
(amikor beindul a zene az tok feeling
)
-
Nem tudja valaki,hogy a netről honnan lehet eredeti horror dvd-ket rendelni amihez van magyar felirat is? Konkrétan a Tales From The Crypt mind az 5 seasonja kellene. Az amazon.com-on megtaláltam de ott csak angol felirat van.
-
reanimator #7494 Ezzel egyetértek.
Érdemes összevetni az eredeti meg a remake filmeket.Pl Ringu,vagy a mostani Pulse(bár ezt még nem láttam mert nincs időm most rá de borítékolom,hogy nem azt akarja majd visszaadni amit Kurosawa belerakott),vagy a leendő One Missed Call remake.
De legalább az eredetit jegyző rendezők bölcsen távolmaradnak a remake-ktől.(Gondolom ebben a producer szava is döntő)
-
Hajnalcat #7493 Már csak az kéne...
-
Hajnalcat #7492 Pedig a japán horrorrok a legjobbak
, csak már minden japán filmből remaket csinálnak, és ez k*rvára idegesít. És ők viszik el a babérokat, nem a japánok, akik kitalálták eredetibe, és ez annyira szemétség.
-
vg #7491 Eredetit nem láttam sajnos, csak ezt az új verziót! Nem igazán szeretem a japán horror filmeket. :( -
reanimator #7490 Szerintem 10-ig meg sem állnak.Mert ha már mindenki unja akkor is sorozatként el lehet majd adni Rtl vsgy Tv2 megveszi.
Egyébként meg gyalázat.A 2 srác azt a pici tiszteletet is elveszti amit talán a kreatívnak mondható első résszel elért.(Mellesleg keletről loptak ők is )
-
Hajnalcat #7489 Jééé, már annak is lesz következő része! Még jó, hogy írtad. -
reanimator #7488 Eredetit láttad ? Azt amelyiket Kiyoshi Kurosawa rendezte ? -
vg #7487 Pulse
Nagyon jó film, számitógép+internet+szellemek! :)
10/10 -
reanimator #7486 Jó az új Harvester,tetszik.
De a Shocking Dark többet ér 3 pontnál :) -
Nézem ezt a Beneath Still Waters-t (Holtak tava), de elég langyosra sikerült szegény. -
vg #7484 Blood Trails
Jó film, de ilyet szerintem magyarok is tudnának csinálni... nem kellene hozzá sok pénz! :)
6/10 -
Skyric #7483 Helosztok
Láttátok már a Fűrész 3-nek az előzetesét?
Nagyon ütős film lesz! :) -
Nincs véletlenül valakinek felirata a mesék a kriptából season 2-hoz? -
torokandras #7481 Tényleg szuper az oldal!
De nekem sem jött össze a letöltés
-
reanimator #7480 Van a www.videodetective.com oldal.
Tudja valaki,hogyan lehet letölteni a film trailereket? Mert letiltja a jobb klikket a szemét oldal pedig hatalmas filmek trailerei vannak felpakolva.Ha részletesen leirná azt nagyon megköszönném. -
reanimator #7479 Egyetértek.De megnézem mert a Kairo talán a kedvenc horrorom(több is mint horror,az ezredforduló anomáliás Japámját mutatja be,végülis egyfajta korkép).
Ezzel csinálhatnak akármit, Kurosawa filmje zseniális és azt már nem vehetik el tőlünk. -
Szánalmas ez már komolyan mondom. Sok szar amerikai remake is közrejátszik abban, hogy hígul a japán szintér is szerintem. -
Várom a feliratot hozzá!! -
reanimator #7476 Kijött a PULSE, a 2001-es KAIRO remake-je.
-
Buck Rogers egy klasszikus, nagyon régi amcsi (kép)regényhős, olyan, mint pl. Flash Gordon. Tehát a játékok és a filmek (több is van) szoros rokoni kapcsolatban állnak egymással. :) Hogy konkrétan a játék és a film milyen történeti kapcsolatban van, nem tudom, de sztem semmilyenben.
Itt elolvashatsz mindent róla, minden adaptáció meg van említve kronológiailag.
-
reanimator #7474 Régen Commodore 64-en meg Commodore Amiga-n volt egy BUCK ROGERS játék.(mellesleg fucking good játék volt)Ennek a BUCK ROGERS A XXV. SZÁZADBAN filmnek van hozzá köze? -
Megkaptam a Life Force ( Életerő) című filmet(szink.).
Nem ilyenre számítottam. Ha kell valakinek szívesen elcserélem.
Inkább horror, zombie, mint sci-fi.
Érdekel illetve keresem:
TIME SLIP
G.I. SAMURAI
BARBARELLA QUEEN OF THE GALAXY CSAK A SZINKRON MIATT KELL !! LEHET VHS IS
BUCK ROGERS A XXV.SZÁZADBAN (MOZI FILM)
CSILLAGKÖZI ROMBOLÓ (BATTLESTAR GALACTICA) MOZI FILM
CSÚCS FEJEK (CONEHEAD)
GRAND CANYON (1991 DANNY GLOVER/KELVIN KLINE)
GYILKOS ROBOTOK
HÁBORÚS FENEVAD (THE BEAST) csak DVD
RÖVIDZÁRLAT 2 (SHORT CIRCUIT 2 )
SZAHARA (Belushi 1991)
UFO ARIZÓNÁBAN AREA 51 ( Hangar 18)
78-AS KÖRZET (MAGYAR SOROZAT SZTANKAY-SCHÜTZ)
SZÁLKA HAL NÉLKÜL
AZ ARANY BŰVÖLETÉBEN (BELMONDO)
TÁMADÁS EGY IDEGEN BOLYGÓRÓL (THE INVADERS ) 1967 TV SOROZAT
HALÁLKANYAR (SWITCH BACK , DANNY GLOVER/ DENNIS QUAID )
[email protected]
-
Atyaúristen, teljesen elfelejtettem ezt a filmet, pedig láttam. -
reanimator #7471 Mindkettő megvan.Lifeforce-t látom majd feltöltik neked.
Creepozoids-ot lehúzhatod tőlem.De úgy is jó ha valaki lehúzza és torrentet csinál belőle.Én is seedelném de jövő héttől csak hétvégenként vagyok gép előtt. -
reanimator #7470 Alien Warning
The Warning
Without Warning
Ez egy film de 3 néven terjed a világon,nálunk a VICO(rulz) Fenyegetés néven adta ki. Ez is fasza film. -
Az igazán mókás egy film:) Én vagy 100 éve láttam de jókat röhögtem rajta. Harvesteren asszem írtunk is róla. -
Ja egyébként nagyon állat lett az új harvester! 
Viszont az Attack of the killer tomatoes-ban azok a hangok amikor támadnak a paradicsomok...

Brrrürhrrr