Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láttam azt a filmet. Csirkevágáson lényegében behánytam a pólómba 😊
(Nem szeretem nézni amikor állatot bántanak.Inkább embert 😊

Melyik az a jelenet?Amikor a liftre várnak az emeleten ?( rég láttam a filmet)

Más:

Dzsénó! A Dead Friend filmet(ha még nem láttad) nézd meg mindenképpen.

Kurva jó J-Horror.Olyan hangulata van mint pl One missed call-nak és néha úgy megijeszt mint Shutter.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

grebber
Jónak hangzik le lehet valahonnan szedni mininova csak 1-et adott ki de szerintem az lassú lenne!?

Next PC upgrade: 2022

Salvage

Nagyon jó horror film, kicsit mûvészfilm beütéssel, a vége kurvára odaütõs! Mondjuk én utálom a digikamerával készített filmeket, mert olyan furcsa az egész, de itt ez annyira nem volt zavaró. A csajszi benne nagyon király(tisztára mintha Gillian Anderson lenne 19 évesen...), remélem még sokat láthatom!

10/10
Nekem tetszett, kellemes film volt.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Jano
Ab-normal Beauty

Jiney, a gazdag családból származó tehetséges festõ és fotográfus lány autóbaleset szemtanúja lesz, és rájön, hogy igencsak gerjed a halálra. Legjobb barátnõjének (párjának?) ez nem igazán tetszik, és osztályársa is megdöbben, aki egyébként szerelmes Jineybe, és titokban filmezi õt - videoklippet akar készíteni a lányról. A szépség lassan kizárólag csirkevágásokat, halpucolást, elhullott madarat, döglött kutyát fényképez, majd belefut egy háztetõrõl leugró öngyilkosba, akit szintén megörökít. Barátai egyre furcsábban néznek rá, mígnem egy titokzatos videokazettát talál az ajtaja elõtt, amin egy szerencsétlen lányt megkínoz, és halálra ver egy bõrkabátos férfi. Ekkor rájön, hogy mégsem akkora poén dolog az elmúlás... Ki a gyilkos, mi a szerepe az elhallgatott dolgoknak Jiney múltjában?

A megoldás sokkal egyszerûbb, mint ahogy felvázoltam a történetet 😊, sõt a vége szinte összecsapottnak tûnhet, de a rendezés stílusa, a gyönyörû fényképezés, a nyers erõszak, és a jó zene mégis egy remek filmet eredményez.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az 55 perc 23 másodperc utáni 23 másodpercen gyakorlatilag bepisáltam, szvsz minden idõk egyik legszebb/jobb/akármibb jelenete, nagyon nagy kár, hogy nem hosszabb, egyszerûen perfekt. Már ezért a pár pillanatért is érdemes megnézi, persze csak ezt nem ér megnézni, mert akkor mérges lennék, úgyhogy légyszíves az egész filmet nézzétek meg, ezt a jelenetet esetleg többször is visszatekerhetitek.
Azért raktam spoilerbe ezt, merhogy ha eleve úgy nézitek meg a filmet, hogy "hú, most jön az az ütõs jelenet, amirõl a Zsánó beszélt, akkor könnyen elõfordulhat, hogy csalódtok, és mindenki szegényebb lenne egy élménnyel, és akkor én meg nem örülnék.

8 pont

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

fifi
befejezõ képsorok meghát igencsak ütnek...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
Devil's rejects
azért ez még mindig kurv@ jó film...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Snecie Smicie
a 87-es Monster in the Closet milyen lehet, sose láttam.

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

Én elkezdtem nézni a See No Evil TS verziót, de nagyon szar a minõsége, ezért hagytam a fenébe... amig néztem elég jó volt.
grebber
Hát szerintem ahhoz képest hogy nincs körülötte nagy hajcihõ simán jó.
Csak vigyázz hogy elne veszítsed a szemed<#vigyor1><#eplus2>

Törölt felhasználó
Összekevertem ,egy másik filmmel😊 Reggel van még.
Akkor azt mondod jó?
Bemutató tetszett,a héten biztos nekiugrok.
grebber
Már van felirat nálatok!! Vagy az még nincs kész eléggé vagy mi?

Törölt felhasználó
Ha elkészül a felirata,én biztos nekiugrok.Trailer tetszett.
grebber
Na most néztem meg a See No Evil filmet nekem nagyon tetszett!!!!!!!

Maak
közben hazaértem és átnyálaztam a fangoriákat...na szal...The Ghouls a címe...és csak féligmeddig emlékeztem jól...ez rendes film volt...(a rendes erõsen idézõjeles)...na szal ezt kellene meglelnem...2003-as amúgy...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

TheBerzerker
Hát a Street Trash eléggé csöves film😊

grebber
See No Evil filmet megnézte már valaki?

Maak
remélem a film is lesz ilyen jó <#nyes> lenne viszont egy film ami érdekel...fogalmam sincs mi a címe...a fangoriában olvastam róla, állitólag egy dokumentumfilm csövesekrõl, de úgy van megcsinálva, hogy az valami brutális...egy riporter faszi csinálta...ha jól rémlik...valakinek beugrik errõl valami?...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

marha jó posztere van

Passz, én felirat nélkül néztem amikor kijött...
Maak
viszont feliratot nem találtam hozzá...nem tudsz véletlenül valahol?

Én! Szerintem tök jó film, sokszor nem az történik amire számítana az ember! A csajszi benne nagyon jó, hatalmas mellekkel futkos össze vissza... <#eljen>
Maak
ezt látta már valaki?

1 héttel ezelõtt még én sem tudtam róla.Remélem a csávó nem csak arcoskodik.Imdb-n semmit nem találtam de pl cinematrix megemlíti.

Snecie Smicie
ja, ez a 4. rész számomra is új...

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Jano
He? Negyedik?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

fenn lesz a 4 is. legalábbis egyik gyerek ezt írta

Snecie Smicie
Xtro 1-2-3 a Zaercen @@

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Loál János
Hú, a Kis Tókiótól végem volt, azt rettenetesen untam. 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

PetruZ
No ne má', ott van a Red Scorpion, a Silent Trigger, vagy a Showdown in Little Tokyo is, nekem inkább ezek a kedvenceim. 😊
Loál János
Bizony, tényleg ászos film. Ami még jó, az a Tökéletes katona (Universal Soldier), egyéb épkézláb filmjét én még nem láttam. 😄
Na jó, a He-Man a "béssége" miatt még lehet harmadik. 😊

PetruZ
Uhh, az a Dark Angel (I Come In Peace) serdülõkorom egyik kedvenc "dolfis" filmje volt... Kedvet is kaptam hozzá, megnézem újra. 😊 (gyk.: frissült a Harvester)
Petruska
Az eredetit sajnos nem láttam😞

Lehet kövezni... ]RxQueen aka Petruska, mindegy csak nagy betüvel:O)

Petruska
Hello!Hills have eyes h tetszett?

Lehet kövezni... ]RxQueen aka Petruska, mindegy csak nagy betüvel:O)

Snecie Smicie
Akkor majd én megteszem helyetted 😊)
(Pedig kedvelem a zombiakat)

Lammer
hat gyerekek ez a house of the dead 2... hatize... rengeteg ellentmondas volt a filmben, de az utolso kepsorok karpotoltak minket(ha zombis/horror film akkor hugival nezzuk eccaka, udito+ragcsalnivalo tarsasagaban xD)
csak a zombik irant erzett beteges imadatom miatt nem visz ra a lelek, hogy leszarozzam a filmet 😄DDDDdddddd

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Jó. <#vigyor0>

Careful what you look for. You just might find it.

Evil Dead Trap milyen ?

XTRO 3 -hoz van valakinek felirata ? És esetleg XTRO 2-höz?

Pont múlt héten néztem meg az eredeti elsõ részt és a remake-et is.
80%-ban elégedett vagyok az újrával, sok szempontból még többet is tudott nyújtani az eredetihez képest. Jó is volt így megnézni, hogy elõzetesen nem ismertem az alapot, mert az esetek többségében a nosztalgikus érzések, a sznobizmus és az utólag túl kellemesként fennmaradó élmények gyakran azonnal azt mondatják az emberrel, hogy egy remake csak szar lehet.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Köszi tényleg 😊

olyan rég használtam,hogy elfelejtettem az emule-t.

Snecie Smicie
Hills Have Eyes-ról mi a véleményetek?
Mostanában, amikor a Remake-ek sorra buknak meg, ez még eléggé elgogadható, persze megnéztem újra a régit is elõtte összehasonlításképp.
Atmoszférával/Hangulattal nem volt sok gond,bár a félelemkeltés itt is kimerül a szimpla ijesztgetéssel.

Hooligan666
Emulén le tudod szedni az elsõ részt 😊

Egyébként Dean R. Koontz könye alapján (Virrasztók) készült a film.

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

Megtaláltam 😊

WATCHERS volt a címe.A 3. rész cseszett jó Alien film volt.De nem találom sehol.Lehet a végén amazon.com lesz belõle.

fifi
ma este A légy az RTL-en

PetruZ
Mintha Visitors (v. valami hasonló) lett volna a címe, de az imdb-n az ilyen címû filmek között nem találtam rá. De nekem is rémlik, bár egy részt sem láttam belõle.
Help! Kb. 10 évvel ezelõtt videótékákban volt egy ilyen film,hogy Leselkedõk.Idegenes film,földönkívüliek voltak benne.Már alig emlékszem a történetére.Több része is volt és egyre jobbak voltak.Angol címe kéne.(Lehet rosszul emlékszem és van már 15 éve is)

R-Point

Hát ez érdekes.Gyakorlatilag minden Asian Horror Movies fórum isteníti a filmet de nekem nem tetszett.Szellemes filmnek kevés háborús filmnek is kevés.Talán annak bejön aki szereti ennek a mixét.

PetruZ
Yól meg is vetlek érte: vet. 😊
Loál János
Idetolod az arcodat egy ilyen kommenttel? Rohatt! 😮)