Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Nem szeretem nézni amikor állatot bántanak.Inkább embert 😊
Melyik az a jelenet?Amikor a liftre várnak az emeleten ?( rég láttam a filmet)
Más:
Dzsénó! A Dead Friend filmet(ha még nem láttad) nézd meg mindenképpen.
Kurva jó J-Horror.Olyan hangulata van mint pl One missed call-nak és néha úgy megijeszt mint Shutter.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Next PC upgrade: 2022
Nagyon jó horror film, kicsit mûvészfilm beütéssel, a vége kurvára odaütõs! Mondjuk én utálom a digikamerával készített filmeket, mert olyan furcsa az egész, de itt ez annyira nem volt zavaró. A csajszi benne nagyon király(tisztára mintha Gillian Anderson lenne 19 évesen...), remélem még sokat láthatom!
10/10
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Jiney, a gazdag családból származó tehetséges festõ és fotográfus lány autóbaleset szemtanúja lesz, és rájön, hogy igencsak gerjed a halálra. Legjobb barátnõjének (párjának?) ez nem igazán tetszik, és osztályársa is megdöbben, aki egyébként szerelmes Jineybe, és titokban filmezi õt - videoklippet akar készíteni a lányról. A szépség lassan kizárólag csirkevágásokat, halpucolást, elhullott madarat, döglött kutyát fényképez, majd belefut egy háztetõrõl leugró öngyilkosba, akit szintén megörökít. Barátai egyre furcsábban néznek rá, mígnem egy titokzatos videokazettát talál az ajtaja elõtt, amin egy szerencsétlen lányt megkínoz, és halálra ver egy bõrkabátos férfi. Ekkor rájön, hogy mégsem akkora poén dolog az elmúlás... Ki a gyilkos, mi a szerepe az elhallgatott dolgoknak Jiney múltjában?
A megoldás sokkal egyszerûbb, mint ahogy felvázoltam a történetet 😊, sõt a vége szinte összecsapottnak tûnhet, de a rendezés stílusa, a gyönyörû fényképezés, a nyers erõszak, és a jó zene mégis egy remek filmet eredményez.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért raktam spoilerbe ezt, merhogy ha eleve úgy nézitek meg a filmet, hogy "hú, most jön az az ütõs jelenet, amirõl a Zsánó beszélt, akkor könnyen elõfordulhat, hogy csalódtok, és mindenki szegényebb lenne egy élménnyel, és akkor én meg nem örülnék.
8 pont
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
azért ez még mindig kurv@ jó film...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Csak vigyázz hogy elne veszítsed a szemed<#vigyor1>#vigyor1><#eplus2>#eplus2>
Next PC upgrade: 2022
Akkor azt mondod jó?
Bemutató tetszett,a héten biztos nekiugrok.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Na jó, a He-Man a "béssége" miatt még lehet harmadik. 😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Lehet kövezni... ]RxQueen aka Petruska, mindegy csak nagy betüvel:O)
Lehet kövezni... ]RxQueen aka Petruska, mindegy csak nagy betüvel:O)
(Pedig kedvelem a zombiakat)
csak a zombik irant erzett beteges imadatom miatt nem visz ra a lelek, hogy leszarozzam a filmet 😄DDDDdddddd
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Careful what you look for. You just might find it.
80%-ban elégedett vagyok az újrával, sok szempontból még többet is tudott nyújtani az eredetihez képest. Jó is volt így megnézni, hogy elõzetesen nem ismertem az alapot, mert az esetek többségében a nosztalgikus érzések, a sznobizmus és az utólag túl kellemesként fennmaradó élmények gyakran azonnal azt mondatják az emberrel, hogy egy remake csak szar lehet.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
olyan rég használtam,hogy elfelejtettem az emule-t.
Mostanában, amikor a Remake-ek sorra buknak meg, ez még eléggé elgogadható, persze megnéztem újra a régit is elõtte összehasonlításképp.
Atmoszférával/Hangulattal nem volt sok gond,bár a félelemkeltés itt is kimerül a szimpla ijesztgetéssel.
Egyébként Dean R. Koontz könye alapján (Virrasztók) készült a film.
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
WATCHERS volt a címe.A 3. rész cseszett jó Alien film volt.De nem találom sehol.Lehet a végén amazon.com lesz belõle.
Hát ez érdekes.Gyakorlatilag minden Asian Horror Movies fórum isteníti a filmet de nekem nem tetszett.Szellemes filmnek kevés háborús filmnek is kevés.Talán annak bejön aki szereti ennek a mixét.