9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Nem csodálom. -
nem rossz nem rossz...élnek/tek köztünk azért állatok...pár helyen felállt a szőr a hátamon miközben olvastam... -
Nagyon érdekes oldal. A legjobb ebben a témában, amit eddig láttam. -
sorozatgyilkosok
-
Meg a Pszichós Bates alakját is. -
egen...gyilkos...amúgy ha jól tudom ő ihlette Bőrpofa alakját... -
reanimator #7541 Nem olyan rossz az, ha a Scifi Channel-est nézted meg.
Igazi fasza "B" Grade movie,nem moziba készült.
-
vg #7540 Abominable
Tök jól induló parás yetis filmnek indul, aztán átmegy értelmetlen hentes baromságba... annyira utálom már az ilyen filmeket.
0/10 -
Így van, ilyen filmek nem lesznek. Egyik sem. :-|
Ed Gein pedig egy gyilkos volt. -
freddyman #7538 ez poén!!
TITANIC 2-túlvilági élet -
freddyman #7537 pár érdekes kép:
ezek kamuk, szerintem nem lesznek ilyen filmek...!!!!! -
freddyman #7536 ki a tököm az a ed gein?
-
freddyman #7535 Tud valaki pontos infót a Freddy vs. Jason 2-ről?
Mindenfélét összehordanak már, kavarnak jobbr, balra.
Hol lehet erről pontos infót szerezni? -
A Blood Feast egy filmtörténelmi klasszikus azzal kezd. Ha az a film nem lett volna másképp alakult volna a horrorfilmes műfaj durvább ágainak a sorsa.
Near Dark meg az egyik legkirályabb vámprfilm, amit valaha láttam. Nincs szarozás, nincs rinyálás meg gótikus faszságok. Vannak viszont kiéhezett rohangáló vámpírok, akik minenkit kicsinálnak. -
Hát ekkora egy fost,mit a The dark -"A múlt titka",én nagyon-nagyon rég nem láttam
-
Hajnalcat #7532 Ha már a régi filmeknél tartunk, tegnap délután láttam egy 1933-as horrort a Duna TV-n. A címe A Panoptikum rejtélye. Nagyon tetszett.
Álítólag e film ihlette meg a későbbi Viasztestekcímű horror készítőit, ami az egyik nagy kedvencem.
-
freddyman #7531 Ma lesz a Rémálom az elm utcában első része!
Remélem leadja az rtl a többi részt is ahogy 2 éve!
Mindemkinek ajánlom mert igazi klasszikus!
1982,83,84,85-ben kezdtek megjelenni az ilyen horror filmek aminek sok epizódja készült.(rémálom az elm utcában,péntek 13,gyerekjáték,Halloween,sikoly...) -
vg #7530 "The Plague (2006) filmet látta már valaki?"
A The Plague véleményem szerint nagyon szar film! Számomra egyszerüen érthetetlen, hogy Clive Barker miért adta a filmhez a nevét... -
vg #7529 Az nagyon ütős film, főleg a vége! Sean Bean hatalmas színész! Silent Hill, Gyürük Ura 1-2-3, A sziget, Ronin, Troja, stb... -
torokandras #7528 Ki látta a Múlt Titkát?
Érdemes megnézni?
Sean Bean már alakított 1-2 filmben.Ezekközül talán Az Equilibrium ,ami elnyerte a tetszésemet..
-
Severed (Halálos árnyak) jó film volt! -
torokandras #7526 Megnéztem a Madhouse-t.Nem igazán tetszett..Nem lett túl eredeti.
Szerintem kevés igazán jó filmet készítettek erre a skizofrén alapra...... -
The Plague (2006) filmet látta már valaki?
Esetleg valami leirást tudtok róla? -
nya...ezeket szereztem be most...részben mert itt emlegettétek, részben mert ezt találtam 
Ginger Snaps: Unleashed
Blood Feast
The Lost Boys
Near Dark
The Vindicator
hm? -
fasza... -
reanimator #7522 Fasza.Cronenberg színészként van jelen benne.
Nekem nagyon tetszik a film ,amúgy picit meseszerű. -
reanimator #7521 zaercen kinn a Vindicator :)
kösz az infot amúgy -
Nightbreed, ez milyen? -
Közben megleltem, ezek szerint kiadták lemezen.
-
Júúúj, a Vindicator-t évek óta keresem, de nem jelent meg dvd-n, csak nem kidobtak egy vhs-ripet?
Régi kedvencem, lényege, hogy egy csákó "véletlenül" elhalálozik egy munkahelyi balesetben, a kedves munkaadói viszont feltámsztják, és hát elég kemény pléhlegény lesz belőle. Imádtam.
A másikat egyetlen egyszer láttam "Pákó" címen, alámondásosan, úgy emlékszem, hogy elég gyengusz volt, már akkor sem hatott meg igazán. Viszont szívesen újranézném. -
reanimator #7517 A Vindicator és a Hands of Steel(az olasz Terminator) milyen filmek? -
Ramza #7516 Na, végigtoltam a Krétákat (ezúton gratulálok a fordítónak :). A harmadik-negyedik rész szarabb, mint hittem, de összességében azért rendben van. -
Ramza #7515 Igen, és szerintem hibái ellenére is a legjobb játékadaptáció, ami valaha készült.
Nem mondom, vannak benne oltári nagy loálságok, de hangulatilag simán hozta azt a szintet, amit elvártam. -
torokandras #7514 Egy film után ne ítéld meg a játékot.. -
torokandras #7513 Azt hittem parásabb lesz.Túl el van "számítógépiesítve"...egyszerűen nekem nem jött be.Dehát ízlések és pofonok.. -
Nekem nagyon bejött. ha kijön DVD-n rohanok is megvenni vihogva :D -
reanimator #7511 Helyes helyes:)
Általánosságban kb 5-öt ér,de rip-off-nak 10-es :)
Nemsokára engedi időm és megcsinálom a feliratát. -
Illetve mondtam:) -
Én azt mondtad blizz-nek, hogy 5-öt írjon be rá:) -
Mi másra?