9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Snecie Smicie
    Nem is volt rossz a See No Evil, igaz hogy semmit újat nem hozott a műfajba, de a brutalitása átlagon felüli, és a helyszín is rendben volt.
    Talán az von le az értékéből, hogy a sorozatgyilkos ismét egy baszottnagy, kétméteres henteskinézetű aberrált faszi,(TCM, Butcher) aki az anyjának engedelmeskedik (Violent Kaki 2? :d)
  • fifi
    holnap TV2 22:15-től
    Stephen King: Tűzgyújtó

csak szólok, én sajnos megyek vendégeskedni hárdkór-dzsihád szalonnasütő hétvégére...
  • grebber
    Ne adj isten esetleg valaki látta az Are You Scared filmet??
  • Hajnalcat
    Szívesen, máskor is csak szólj nyugodtan. :) Hát majd körülnézek a listádban egyszer...

• fifi
    ja lejött... köszi...óriási ritkaság ám!!!
    mellesleg ha érdekel még több klipp/ebben is és más stílusban is ritkaságok/ akkor jelezz nyugodtan, és összehozunk valahogy egy cserét...

A Fiók meg egyszerűen 10/10 nekem...
  • Hajnalcat
    Mint anno Alfred Hitchcock. Úgy látszik, a nagyok mindig ezt csinálják. :)
  • Hajnalcat
    Most akkor sikerült letölteni? Mert adtam extra slotot anno, de nem voltam itt a gépnél, csak be volt kapcsolva, így nem láthattam, hogy mi van.
    A fiókot még nem láttam, de tervezem megnézni. Azt írtad, nagyon jó film? Remélem, tényleg izgalmas lesz...
  • fifi
    na betegszabin vagyok; nézegetem itthon a filmeket.

megint meg "kellett" néznem a Fiókot, vagy húszadjára. Nem tudok szabadulni ettől a filmtől, nevezzük drámának, thrillernek, akárminek... Nagyon tetszik első perctől az utolsóig... Ráadásul 990-ért meg lehet venni.

következő a Shinjuku Triad Society /Miike-Black Societyn belül/ Talán egyzser Death Rattle komámat ráveszem, hogy fordítsuk le... :D
  • vg
    Az "anyuka" szinésznőnek csak olyan szerepei vannak amiben gonolszt játszik? A Silent Hill-ben volt legutóbb...
  • Loál János #7578
    Jaja, King bácsi szinte az összes általa írt könyv/novella megfilmesítésében megjelenik 1-1 kis szerepre. :O)
  • fifi
    1. köszi a Katatonia klippet :D
    2. ezt a filmet 12 évesen láttam moziban apámmal/!/ és sosem felejtem el. első horrorélményeim egyike a Warlockkal együtt...
  • Hajnalcat
    Tegnap este láttam az Alvajárókat. Miáúúúú!!! :) Nagyon jó volt, főleg a macskák miatt. Csak szegény cicusokat sajnáltam végig, mikor úgy elbántak néhányukkal. :(( Szörnyű látvány volt felakasztva látni őket. Viszont mikor az egyik bácsinak letépték a kezét, és ömlött a vére, az tetszett. Állítólag Stephen King is feltűnt a filmben, mint a temető gondozója. Vááá, az a temető de jól nézett ki! Gyönyörűszép volt. :)
  • torokandras
    Fright Night 2-höz tudtok feliratot valahol???
    Életem első horrorfilmje az első része,azóta az egyik kedvencem..!
  • Ryleh
    Sziasztok....véleményezné vki a Re_cycle c.alkotást???,...thx
  • Hajnalcat
    Hasonlít a képen látható bácsi a rajzos topikban lévő fickóra, amit hen-tes rajzolt.
  • grebber
    Jaja nem volt rossz film!
  • Lammer
    nem vót rossz ;) (egy lehelletnyit 28 nappal kesobb feelingem tamadt a film nezese kozben)
  • Snecie Smicie
    A Severed elég érdekesnek tűnik, látta már valaki?

• reanimator
    hát ja.Én ha valamitől rosszul vagyok az a hányás.
    Amikor látom és hallom a filmben ahogy öklendezik az arc na akkor nekem is berezeg a gyomrom.Pedig láttam már elég sok hasonló szemetet(főleg japót) de ezt nem tudom megszokni.
  • fifi
    figyelj én vevő vagyok minden szemétre tényleg...
    de azért tudod nem kell minden értelmetlen baromságot megnézni... ez már túl van az én elveimen is :D
    lehet szex-horror-vér-bél-vérontás-durvulás, de valahogy annyira intelligensek azért vagyunk, hogy nem nézzük végig mások okádását.
    benne van a trailerben is: új irányzat: vomit-gore /na tudod: lófaszt! ez már engem nem érdekel/

na erről ennyit
    http://www.apple.com/trailers/independent/calvaire/trailer/
  • Maak
    jah...az más
  • Voltan
    Hát, már a címe se piskóta...
    http://www.slaughteredvomitdolls.com/trailers/trailer.wmv
    Slaughtered Vomit Dolls

Erről mit tudtok?
    Állítólag nagyon beteg cucc.
  • fifi
    szesz!
  • Sztyopi
    Sziasztok!
  • Ramza
    Nálam a szar nem a szar szinonímája.
    Érted? :)
  • Maak
    hát...nemtom, de pl a holló3-at dicsérte Blizzard a harvesteren...a millió dolláros bébi meg kimondottan jó...vérszomj...még nemtom...
  • Ramza
    Kijött ám még ezeken kívül is egy-két igazi szutyok szar 600 forintért, bevásároltam én is vasárnap gyilkos liftekből, Halloween tizenkettőkből, gyilkos halakból, stb :)
  • Lammer
  • Ramza
    Aztakurva, ez döbbenetes!!!
    11/10, talán a legjobb, amit valaha láttam
    Idő kérdése :)
  • torokandras
    Noh...Azért nem minden Dvd-t dobnak utánad 600 Ft-ért...
    Sőt!
  • Jano
    Köszi a remek linket Sadistnak.
    Azt hiszem egy szavunk nem lehet manapság ,hogy drágák a dvd-k!
  • Maak
    Crow 3 és Ginger Snaps kemény 600Ft/db áron ütköztem velük tegnap...annyiért nemám otthagyom...ott volt még a Millió dolláros bébi is...bár ez nem kötődik ide, de az is jött velem szintén haccázér
  • Prypiat
    Hehey most jött le a Tales From the crypt season 2 dvdje angol hangal angol felirattal! Imádom!
  • torokandras
    Azért nem volt fos ,De nem egy jó film az biztos....
  • torokandras
    Megnéztem.
    Azért nem mondanám ,hogy "ütős"..Nam a legjobb alakítása Sean Bean-nak..Olyan közepes!