9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Nem is volt rossz a See No Evil, igaz hogy semmit újat nem hozott a műfajba, de a brutalitása átlagon felüli, és a helyszín is rendben volt.
Talán az von le az értékéből, hogy a sorozatgyilkos ismét egy baszottnagy, kétméteres henteskinézetű aberrált faszi,(TCM, Butcher) aki az anyjának engedelmeskedik (Violent Kaki 2? :d)
-
holnap TV2 22:15-től
Stephen King: Tűzgyújtó
csak szólok, én sajnos megyek vendégeskedni hárdkór-dzsihád szalonnasütő hétvégére... -
Ne adj isten esetleg valaki látta az Are You Scared filmet?? -
Hajnalcat #7584 Szívesen, máskor is csak szólj nyugodtan. :) Hát majd körülnézek a listádban egyszer...
-
ja lejött... köszi...óriási ritkaság ám!!!
mellesleg ha érdekel még több klipp/ebben is és más stílusban is ritkaságok/ akkor jelezz nyugodtan, és összehozunk valahogy egy cserét...
A Fiók meg egyszerűen 10/10 nekem... -
Hajnalcat #7582 Mint anno Alfred Hitchcock. Úgy látszik, a nagyok mindig ezt csinálják. :) -
Hajnalcat #7581 Most akkor sikerült letölteni? Mert adtam extra slotot anno, de nem voltam itt a gépnél, csak be volt kapcsolva, így nem láthattam, hogy mi van.
A fiókot még nem láttam, de tervezem megnézni. Azt írtad, nagyon jó film? Remélem, tényleg izgalmas lesz... -
na betegszabin vagyok; nézegetem itthon a filmeket.
megint meg "kellett" néznem a Fiókot, vagy húszadjára. Nem tudok szabadulni ettől a filmtől, nevezzük drámának, thrillernek, akárminek... Nagyon tetszik első perctől az utolsóig... Ráadásul 990-ért meg lehet venni.
következő a Shinjuku Triad Society /Miike-Black Societyn belül/ Talán egyzser Death Rattle komámat ráveszem, hogy fordítsuk le... :D -
vg #7579 Az "anyuka" szinésznőnek csak olyan szerepei vannak amiben gonolszt játszik? A Silent Hill-ben volt legutóbb... -
Jaja, King bácsi szinte az összes általa írt könyv/novella megfilmesítésében megjelenik 1-1 kis szerepre. :O) -
1. köszi a Katatonia klippet :D
2. ezt a filmet 12 évesen láttam moziban apámmal/!/ és sosem felejtem el. első horrorélményeim egyike a Warlockkal együtt... -
Hajnalcat #7576 Tegnap este láttam az Alvajárókat. Miáúúúú!!! :) Nagyon jó volt, főleg a macskák miatt. Csak szegény cicusokat sajnáltam végig, mikor úgy elbántak néhányukkal. :(( Szörnyű látvány volt felakasztva látni őket. Viszont mikor az egyik bácsinak letépték a kezét, és ömlött a vére, az tetszett.
Állítólag Stephen King is feltűnt a filmben, mint a temető gondozója. Vááá, az a temető de jól nézett ki! Gyönyörűszép volt. :)
-
torokandras #7575 Fright Night 2-höz tudtok feliratot valahol???
Életem első horrorfilmje az első része,azóta az egyik kedvencem..! -
Sziasztok....véleményezné vki a Re_cycle c.alkotást???,...thx -
Hajnalcat #7573 Hasonlít a képen látható bácsi a rajzos topikban lévő fickóra, amit hen-tes rajzolt. -
Jaja nem volt rossz film! -
nem vót rossz ;) (egy lehelletnyit 28 nappal kesobb feelingem tamadt a film nezese kozben) -
A Severed elég érdekesnek tűnik, látta már valaki?
-
reanimator #7569 hát ja.Én ha valamitől rosszul vagyok az a hányás.
Amikor látom és hallom a filmben ahogy öklendezik az arc na akkor nekem is berezeg a gyomrom.Pedig láttam már elég sok hasonló szemetet(főleg japót) de ezt nem tudom megszokni. -
figyelj én vevő vagyok minden szemétre tényleg...
de azért tudod nem kell minden értelmetlen baromságot megnézni... ez már túl van az én elveimen is :D
lehet szex-horror-vér-bél-vérontás-durvulás, de valahogy annyira intelligensek azért vagyunk, hogy nem nézzük végig mások okádását.
benne van a trailerben is: új irányzat: vomit-gore /na tudod: lófaszt! ez már engem nem érdekel/
na erről ennyit
-
#7567 http://www.apple.com/trailers/independent/calvaire/trailer/ -
jah...az más
-
Hát, már a címe se piskóta... -
#7564 http://www.slaughteredvomitdolls.com/trailers/trailer.wmv
-
#7563 Slaughtered Vomit Dolls
Erről mit tudtok?
Állítólag nagyon beteg cucc. -
szesz! -
Sztyopi #7561 Sziasztok! -
Ramza #7560 Nálam a szar nem a szar szinonímája.
Érted? :) -
hát...nemtom, de pl a holló3-at dicsérte Blizzard a harvesteren...a millió dolláros bébi meg kimondottan jó...vérszomj...még nemtom... -
Ramza #7558 Kijött ám még ezeken kívül is egy-két igazi szutyok szar 600 forintért, bevásároltam én is vasárnap gyilkos liftekből, Halloween tizenkettőkből, gyilkos halakból, stb :) -

-
Ramza #7556 Aztakurva, ez döbbenetes!!!
11/10, talán a legjobb, amit valaha láttam -
#7555 Idő kérdése :)
-
torokandras #7554 Noh...Azért nem minden Dvd-t dobnak utánad 600 Ft-ért...
Sőt!
-
Köszi a remek linket Sadistnak. -
#7552 Azt hiszem egy szavunk nem lehet manapság ,hogy drágák a dvd-k!
-
Crow 3 és Ginger Snaps kemény 600Ft/db áron ütköztem velük tegnap...annyiért nemám otthagyom...ott volt még a Millió dolláros bébi is...bár ez nem kötődik ide, de az is jött velem szintén haccázér
-
Hehey most jött le a Tales From the crypt season 2 dvdje angol hangal angol felirattal! Imádom! 
-
torokandras #7549 Azért nem volt fos ,De nem egy jó film az biztos.... -
torokandras #7548 Megnéztem.
Azért nem mondanám ,hogy "ütős"..Nam a legjobb alakítása Sean Bean-nak..Olyan közepes!