Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én moziban láttam, az autós meg az égbehúzós jelenetnél lefostam a bokámat
I love this game!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Kiskoromban a TVben állandóan Ultramant néztem, a kedvencem volt a Transformers mellett.
Egy kis hasonlóság:
Inframen
Ultraman

I love this game!
de geccjó film! kung-fu csodálatos hõsök...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
olvass utána
Toe Tag!
így voltak helyette makettek meg jó sminkek,álarcok
Ma már sajna mindent számítógéppel akarnak megoldani és olyan szörnyûségek születnek mint pl. Alien Tracker vagy a Köd remake köd effektje+szörnyei.
Tegnap is néztem egy marha jó filmet Creature(1985)
Hát eszméletlen jó.Csak a legnagyobb scifi-horrorokkal lehet együtt említeni.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Az amerikai remake meg egy raklap f*s,még J.Connelly sem menti meg.
Mesélj ,mi ez?
Belenézegettem, és rájöttem, hogy megvan az a film amit valószínûleg nem kell nekem látnom...
nézd meg azt, hogy: The Jacket
Hát, ha a Loál Jani aszongya, akkor szerintem is inkább horror, mint thriller. <#gonosz1>#gonosz1>
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Amúgy inkább thriller kedvelõ lennék, de nincs sajnos olyan topik. Elõre kijelenteném, hogy a Zs kategóriás '80-as években készült horroroktól kiráz a hideg, már bocs, akinek az a kedvence....
QQQQQrva jó alienes film.
A monster feltûnõen hasonlít az Alien filmek szörnyeihez de nekem direkt tetszett a deja vu.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Nekem ettõl semmivel sem lesz roszabb élvezhetetlenebb a film ha tudom mi hol fog történni!
Next PC upgrade: 2022
ehhez nekem van angol feliratom +még megvan a torrentje ha kell.
Érdekes film .Nos ha jól emlékszem semmi horror nincs benne inkább a 2 csajra koncentrál a film.Sokszor percekig nem történik semmi mégsem untam mert itt legalább volt jellemábrázolás szemben pl az agyonreklámozott Wolfcreek-kel ahol az elsõ órát erre azánta a rendezõ és a kardjába is dõlt az egész,mert unalmas volt.
háteztökjóvolt' DE: 6/10 mert:
-3 > semmi új nem volt benne, a megszokott eltévedés-gnómok-harc-megmenekülés kliséken kívül
-1 > bár nem volt hiány a zúzásban, azért még egy kicsivel több hentet elbírt volna
de összességében tetszett, érdemes megnézni
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
De lehet megcsinálom hozzá az idõzítést, bár most vettem egy házat, úgyhogy nemtom mikor érek mejd rá... De elég jó filmnek tûnik...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
7 pont
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
ez TÉNY
A jelenet a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Dead Friend megvolt már, és tényleg elég jó, nekem is tetszett.
De jó is volt.Még sok ilyen filmet akarok.
Devil's Reject meg cseszett jó film szerintem is.Árad belõle a rothadás meg a lepusztultság 😊 Az a kopasz figura meg hatalmas.Milyen feje van 😊
ezt meg kell néznem!
errõl csak a Mayhem jut az eszembe, ahol az énekes a koncert közben egy zacskóban tartott döglött holló "illatát" szippantotta idõnként. Érezni akarta az elmúlás és a halál illatát...