9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Csak 8?????? :)
Csont nélkül 10/10 nálam. Az egyik legjobb horror. (Főleg ha leesik a film "csattanója".) -
torokandras #7626 Köszi !
megnézem ,aztán leírom a véleményem róla..
Különben már ajánlottam itt de mindenképp érdemes megnézni : Dellamorte Dellamore
Egy nagyon-nagyon jó kis olasz horror 1994-ből..
10/8 -
sorrow #7625
Megéri megnézni.
A legjobb texasi láncfűrészes gyilkos...klón.
De ami a lényeg: írta és rendezte Rob Zombie.
-
Én meg is vettem. -
torokandras #7623 Jah a Critters nagyon szupi kis sorozat..
Még régen valamelyik német csatornán néztem meg az epizódokat.
Nagyon bejött!! -
torokandras #7622 House Of 1000 Corpses
Még nem láttam..mi a véleményetek róla??
Mert ,ha pozitív megnézem..
-
#7621 Rémecskék sorozat - Limitált szőrös változat (4 DVD)
Ez se roszz :) -
most nézem, hogy felkerült a zaercre a Hellgate...
jól emléxem ez az a barom film amiben ilyen világító szemű halak meg hasonló ökörségek vannak? hol olvashattam én már erről? -
Ma láttam a Tesco-ban a Critters 1-4 full sorozatot külön-külön dvd-ken, darabját 2990-ért. Oké, hogy jó filmek, de hülye azért nem vagyok. :)
-
Nekem megvan mind :)
(úgy 10-12-őt elcseréltem :D) -
nekem 30 vagy 31 lett úgy hogy 2-3 esetben diskuráltunk egy kollégával:) -
Ramza #7616 23.
Én tudtam menteni, működik. -
24, de nem lehet menteni. :-c Vagy csak nálam szar? :-| -
Én meg nem értek hozzá nemtudom mit kell nézni :D -
torokandras #7613 Én tegnap hatig jutottam ,de nem adom fel
-
Ramza #7612 Irgalmatlan nagy királyság!
Mondjuk szenvedek is vele két napja, 17-nél vagyok még csak :( -
Ez nagyon állat! 
Én 4-nél elakadtam!
De folytatom!
-
Köszike!
-
Hány filmcímet rejt a kép?
Eddig 22 az 50-ből, de asszem, kissé elakadtam. -
Most meghoztad a kedvemet, asszem a jövő héten megnézem újra megint:) -
reanimator #7607 ja azzal akart kommunikálni az idegennel :) marha jó poén meg az a primitív dallam is telitalálat :)
meg amin jót röhögtem még az a zuhanyozós jelenet volt:) -
BOLDOG SZULINAPOT!!!444negz
-
Mind2 film kurváéra tetszett. Bár a Final Wars azért jobban mint a Monster in the Closet:) De azért a triangulummal rohangáló einstein figura elég mókás volt benne:) -
reanimator #7604 Monster in the closet
jót szórakoztam ezen.
Godzilla Final Wars
Ez meg egyenesen fasza film.Kitamura kurva jó rendező, már a Versus-nál kiszúrtam. -
!!!ALAP!!! -
zaercen kint van a Body melt!!!!!!!!!!
kurv@ nagy film!!! -
Tényleg kegyetlen volt, szerintem az egyik legjobb rész. -
tudom hogy van külön topikja de ott nem nagyon van élet...szal ide írom...tegnap este mondom megnézem a szokásos sorijaimat (sga sg1 pb) de mindig tévére alszom el szal még utána betoltam a masters of horror sorozatból az imprint c. részt...b+...utáltam világ életemben ha szálka ment a körmöm alá...de ez...aztakurva...arra ébredek hogy vonyít a nő...
...beteg...
-
Én bizom benne ,hogy mielőbb felfedezi valaki és lesz hozzá magyar felirat! -
reanimator #7598 Kurva jó kép.Úgy néz ki mint az Xtro 1-ben a monster vagy a Shadowzone-ban.(De még az XTRO 3-asra is hajaz)Egyértelmű,hogy megnézem ezek után. -
Zseniális!!! Nekem itt figyel a dupla dvd a polcomon. Iszonat szórakoztató film. Olan morbid és beteg poénok vannak benne, hogy félelmtes. Ha tetszett a Toxic Avenger valameik része mindenképpen nézd meg. Nálam ott csücsül a 3 legjobb troma film kupacában. -
Erre még az imdb-n sincs 5 db szavazat. :D
Szarvasvadászok vs. kiéhezett idegen ragadozók. Passz, lesd meg. -
Ezt a filmet látta már valaki?Miől szól?
Night Feeders (2006)
-
reanimator #7594 Azt,hogy brutál :)
Nekem a Toxic Avenger 4. jobban tetszett de ez véresebb.
Meg ha még nem láttad, szerintem nézd meg tőlük a Redneck Zombies-t.
Az kurva jó film. -
A Tromás Terror Firmer-ről mit tud elmondani az, aki már látta
-
reanimator #7592 Hm, kedvet csináltál a filmhez pedig átsiklottam felette, bár tudtam,hogy miből építkezik(80-as évek horrorjai,mert a rendezője monster fan),de úgy voltam vele,hogy el lesz fuckolva úgyis.
Most akkor kénytelen leszek megnézni hétvégén, mert a 88-as Blob-ot rendkívül kedvelem. -
[nagy][b]#7589 spoileres! -
Beletekertem, de ezekszerint elsikkadt valahol. -
vg #7589 Ha esetleg végignéznéd a feliratokat, mint sok filmnél ott van az igazi csattanó! Nem halt meg a szörny, belement egy kutyába! -
Slither
Régóta vártam már, végre lett jóképű verzió.
Döbbenet, hogy mennyire sikerült felidéznie a '80-asok földönkívüli szörnyes horrorjainak érzését (pl. a '88-as Massza, amit sokan nem szerettek - erre egy kicsit hasonlít is). Van benne rendesen CGI, de szerencsére hemzseg a sok bábos-maszkos trükk is, ráadásul mindegyik igen jó: látványos, gusztustalan és "életszerű". A történet a szokásos, a helyszín a megszokott, a szereplők is tipikusak, pont ezek miatt tetszhet, vagy nem tetszhet sokaknak, mert sok ilyet láttunk már, de azokat elég régen.
Sajnos nagyon rövid volt, kifejezetten sajnáltam, amikor vége lett, illetve a végével sem vagyok kibékülve (lásd a spoileres részt), de egyébként módfelett élveztem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egész egyszerűen nincs slusszpoén a végén. A régi filmekkel ellentétben itt kipusztult a genya, és kész.
Erős 7 pontos lenne, de mivel rég láttam ilyen szórakoztató (és Hálivúdi!) szörnyűséget, ezért kap egy 8-ast, úgyhogy ajánlott.