Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még nem hallottam a filmrõl😞(
Imádom a vámpíros filmeket!!Úgyhogy utánanézek..Nálam akkor is a Veszéjes Éj van a toppon<#nevetes1>#nevetes1>
Mostanság is készítenek jó horrorokat ,de sajna elég ritka.A mai filmek közül a Holtak hajnala,Ördögûzés Emily Rose üdvéért,talán a Barlang(descent!!mer a másik egy ratyi😊)és ami inkább thriller a,Bújócska Robert De Niroval,amik úgy el lettek találva!!
Egyébként nemrég láttam egy régi olasz horrort,amit mindenkinek ajánlok!A címe Dellamorte Dellamore.Fantasztikus!
Utána hónapokig úgy aludtam el,hogy bárcsak reggel lenne már. Egyébként az a jelenet láttam valahol,hogy a horror film történelem 10 legjobb scene-je között van.
Volt régen a Delta c. mûsor(Kudlik Júlival),és a fõcímében benne volt egy pillanatra.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Ez a szó engem egy katonai támaszpont nevére emlékeztet...
sry
biztos nem mondok újat vele, de: Lifeforce
akárhányszor is nézem végig, mindig arra kell rájönnöm, hogy ez még mai szemmel is egy kurv@ jó film, olyan apokaliptikus befejezéssel, hogy kortársai tuti nem, és mai filmek is alig überelték. Eleve van egy megfoghatatlanul plussz töltésû "földönkívüli horror" légköre...
totális 10/10
szvsz Tobe Hooper magasan legjobb filmje...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mutatok egy aranyos kiscicát is:

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
látta már valaki?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Jano!
Láttam, hogy nagy David fan vagy. Gondoltam, mutatok egy képet<#nevetes1>#nevetes1>:

Vlad Tepes nem azonos Drakula gróffal ha erre gondolt a cikk írója.Tepes havasalföldi vajda volt és tagja a Sárkányos rendnek amiért Zsigmond királytól megkapta a Sárkányt a családi címerébe.A sárkány ugye latinul Dracul.
Tepes a kegyetlenségei(karóba húzások,megfõzések,kalapnak a fejhez szögezése...stb) után kapta a "Dracula" jelzõt , ami Ördögfi-t jelent.
Drakula grófot egy író találta ki, Abraham Stoker.
Amúgy nagyon tetszett régebben az elsõ két rész, de utána azért voltak félelmeim. Eléggé hihetõ a történet és túlságosan is, huh, nehéz ezt leírni...
Báthory Erzsébet grófnõ, 612 áldozat:
"A Vérgrófnõ családja sem volt teljesen normális, akadtak köztük vérfertõzõk, szadisták és sátánisták, sõt állítólag rokoni szálak fûzték Vlad Tepeshez, más néven Drakulához.<#wilting>#wilting><#guluszem1>#guluszem1><#wow2>#wow2> A grófnõ a szolgálólányok közül szedte áldozatait, ezernyi tût szúrt a testükbe, vagy meztelenre vetkõztetve kifektetve õket a hóba addig locsolta vízzel, míg meg nem fagytak."
"Ma felhoztának nekem három leányt az faluból és én meghágatám õket szilaj csõdörömmel és vérüket szívom az ajkukon át (...) és azon vérben megferedék." <---Enyhén biszex volt.<#vigyor1>#vigyor1>
Ja és még van ehhez hasonló film még egy. Mindenkinek nagyon ajánlanám, mert ez egy különlegesség<#felkialtas>#felkialtas>
Gyilkos túra (Deliverance) a címe és jó régi. Akkörüli, mint a Texasi lánfûrészes.<#papakacsint>#papakacsint> És az a különlegessége, hogy nem alkalmaztak ezek a most már híres színészek kaszkadõrt. Mindent maguk csináltak meg és ez nagy szó, ha megnézitek a filmet, akkor megtudjátok, hogy miért. Rengeteg veszélyes jelenet van a filmben!
A Halálos kitérõ annyira nem nyerte el a tetszésemet..Utánanéztem a Samhainnak a Harvester.hu -n.Lehet,hogy errõl van szó..Nem tudom.De mindenképpen felkeltette az érdeklõdésem.Úgyhogy mielõbb megnézem!
Üdv.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Én egyikrõl sem mondanám meg,hogy kegyetlen sorozatgyilkosok.
Na, de a lényeg, hogy Te a Samhain-ra gondolsz szerintem, vagy a Halálos kitérõre
csak arra gondoltam van videóklippje is 😊
tehát max. meghallgatni... 😊
errõl a témáról szól
Megéri megnézni?
Tök régen láttam egy jó kis horrorfilmet,valamelyik német csatornán..Egy sötét erdõben,elszánt nyilpuskás gyilkosok vadásznak,az ott kiránduló fiatalságra...Egy jelenetre emlékszem igazán:az egyik tini fejét a hûtõben találják meg...hmm...hát ennyi..mi lehet a film címe??<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>segítsetek😊
ismered a Slayertõl a Dead Skin Mask címû nótát???...
A figura alapját valóban Ed Gein adta de õ nem használt láncfûrészt azt csak Hooperék tették hozzá,hogy félelmetes karaktert csináljanak.Ed Gein csak lenyúzta a bõrt és maszkot csinált magának illetve szerette felhúzni az emberi bõrt.
Egyébként a Bárányok hallgatnak c. filmhez is Õ adta az alapot.
Careful what you look for. You just might find it.
(Már alig várom, hogy a Kingdom Hospital következõ részét lássam.)
A Zodiac gyilkosra is keres rá, õ se volt akárki 😊
I love this game!
Az az égbehúzós is durva volt, fõleg, mikor a rendõrnyanyát vitték el. Szép nyugisan beszél a csajhoz és egyszercsak tök hírtelen elviszik. Kész!<#wow1>#wow1>
De azért eléggé hihetõ volt az egész történet. Mindigis furcsálltam néhány eredeti beszámolót...volt már ilyen, hogy valaki csak úgy elfelejtett bizonyos dolgokat...szerintem elég nagy a hely pl. texasban vagy arizónában, hogy UFO-s kutatóközpontot létesítsenek. Nem tudom...azért van pár gyanús rész.
köszöntünk a fórumban!
Bár miért huzták be az embereket azt nem értem??
Next PC upgrade: 2022