Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Érdemes elgondolodni rajta..😊
I love this game!
Next PC upgrade: 2022
Anatómia
Ezt szerintem érdemes megnézni mindenképp.
Ha ilyen fiatalos thrillert akarsz látni, akkor van még A gödör(a fõszereplõ csaj nagyon szép benne, Thora Birch).
A sziklák szemét még nem láttam, de nagyon jónak tûnik, hasonlít a Samhainra..., csak itt nem erdõ van, hanem sivatag meg sziklák, szerintem meg fogom nézni. 😊
Ma egyébként az Intacto címû spanyol thrillert néztem meg. Egész jó volt. Végre egy olyan film, amelyben gondolkodni is kellett és nem volt benne olyan sok véres jelenet. 😊
Ajánlanék egy thrillert, de ezt még én sem láttam, csak majd meg fogom nézni, mert kölcsön kérem, de a történet nagyon jó!
Temetetlen múlt
Szerintem érdemes megnézni, fõleg, hogy ilyen híres színészek játszanak benne. 😊
Amúgy, ha ilyen kettõs énes thrillert akarsz látni, akkor ajánlanám az Abandont (Katie Holmes<#papakacsint>#papakacsint>fõszereplésével), Pillangó-hatást, Titkos ablakot(Johnny Depp fõszereplésével, amúgy ez a film nagyon jó!), Félhomályt(Demi Moore-ral<#papakacsint>#papakacsint>,Szitakötõt(ez már nem két énes, de nagyon jó, Kevin Costner-rel) és még egy extra különlegesség, ami az egyik szívemhez nagyon közel álló film:
Ne szólj száj!(Ez a Bújócsa és az Átok mellett a 3. nagy kedvencem)
Na persze, még ott van az Észvesztõ(Winona Ryder és Angelina Jolie fõszereplésével), de ez inkább dráma, mint thriller, de azért van benne elég sok thrilleres beütés is...
Hát egyelõre ennyi lenne.
Ezt nézzétek meg! Közel egy óra, és egy szót sem szólnak az egészben! 😊
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
A barlangos filmek közül a Descent nagyon bejött!A The Cave nem igazán!!
bár sztem nem 100% horror, de illik ide...
Nagyon jó film volt...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Újabb elveszünk a barlangban, jönnek a szörnyek film... elég jó!
7/10
De egész kellemes kis film..Mondjuk az elsõ kettõ jobb volt!
Tudsz valami jó kis thrillert ajánlani?Mondjuk olyan Bújocska szintût?😊
Megnézted az Aurát?
Ja,már írtam de érdemes megnézni a Sziklák szemét,ha még nem láttad!Bár ha nem akarsz véres jeleneteket,akkor inkább hagyd ki😊
Ez a film még ma is fasza.Egyszer régen kölcsönzõbõl vettem ki ( Vico film rulez) és évekig kerestem.Aki szereti az UFO-s filmeket az megtalálja a zaerc-en.
De elõre szólok,hogy vhs rip film.Nálam ez elõny😊))
Stephen(Sing Chi) Chow forever
A vége ugyanolyan volt, mint a másikaknak...Pár hónappal késõbb...és akkor ugyanaz történt most is, mint az elsõ kettõnél. Na jó, az elsõ résznél túlélte a csaj...hogy a másodikban is szerepelhessen.
Amúgy ugyanaz a séma, csak más helyszínek vannak, de ugyanolyan véres most is...nagyon durva volt, annyira élethûre megcsinálták a véres jeleneteket, hogy kész. Szétloccsant, lógó testrészek...vááá, naggyon brutál!<#guluszem1>#guluszem1><#wilting>#wilting> Hát azt hiszem, hogy egy darabig nem fogok véres jelenetes filmeket nézni. Csak sima thrillert, ami nyugisabb egy kicsit.
Huh, és még hátra van az éjszaka, rémálmaim lesznek megint, na kész...<#falbav>#falbav>
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Lassan már nem is lesz olyan régi jó kis horror aminek nincs remake-je.
Mondjuk ezen sokat lehetne vitatkozni ,hogy ez kell-e avagy nem..
De mondjuk az Amityille horrornál + a Ködnél tök fölös volt!
A kritikákban úgy olvastam ,hogy az Omen is elég ratyi lett..
Mindenkinek ajánlom kedves figyelmébe!
De köszi, jól esett. 😄
(Finneket zenében szeretem leginkább, persze a svédeket és a norvégokat is.)
OFF vége, nem akarom, hogy a többieket zavarja. 😊
Ha már keleti horroroknál tartunk, Takeshi Kitano Battle Royale-ját láttad? Szerintem hatalmas egy film, meg úgy általában minden Kitano filmért oda vagyok, elég sok meg van már. Szereti a véres jelenetek eltúlzását. 😄
Nekem ma sikerült megszemlélnem...
Saját tapasztalatokhoz viszonyítva kissé beteg volt, eddig a kínzós jelenetekkor nem éreztem semmit, mikor filmet néztem, de most valahogy jobban elszorult a szívem szegény lányt figyelve.
Mindenképpen érdemes megnézni, bár kicsit illúzióromboló volt, hogy egy távolkeleti országban angolul beszélnek. Persze ennek is megvan a maga oka, de jobb lett volna keleti nyelven nézni.
Elveszett fiúk? Nem, azt nem ismerem. A port.hu-n horror-vígjátéknak írják....Amiben van vígjáték is, az már annyira nem jön be...viszont a vámpíros dolog az igen:
"A klasszikus vámpírtörténet vicces feldolgozása ez a szórakoztató horrorfilm. Egy anya és két fia Santa Carlaba költöznek. A tinédzser Michael biciklisek bandájához csatlakozik, öccse, Sam attól fél, hogy a fiatalok nem ártatlan, hangoskodó punkok. Michael vért kíván és a nem látszik képe a tükörben, Sam rájön arra, hogy a város hemzseg a vámpíroktól."
Na, erre a hangoskodó punkokra már kíváncsi vagyok.<#nevetes1>#nevetes1>Bocs, de nehéz elképzelni egy vígjátékos vámpírfilmben, ami ráadásul 1987-ben (a béna ruhás idõszakban) készült egy punk gyermeket. Már csak ezért is érdekel a film.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
lehet OFF, de a Fiókot megnézted már? Kíváncsi vagyok mit mondasz rá... Én nem bírtam ki és ma is megtekintettem. Anno avi volt, de megvan origiben is már /990 volt!/
nos?
Bújócska pedig verhetetlen! Nr. 1 nálam!