9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
The Pumpkin Karver!
Látta már valaki? -
mi is csak(szokasosan hugival nezzuk a horror filmeket :P) ultunk a vegen es elmelkedtunk, vagyis inkabb merengtunk... szerintem hangulatra nagyon el van talalva, ritkan latni jo jatekadaptaciot az tutiak :DD -
van spoiler makro, batran irhatod :P -
reanimator #7664 Ajánlom jó szívvel a filmet.
Bővebben csak azért nem írtam[hátha majd a Harvester :) ] ,mert akkor spoilerezném ami tetszett benne.A lényeg ,hogy nem azt kapod amit mostanában elénk raknak.(hála a Jó Istennek) -
Na ennek a véleménynek örülök, mert vaciláltam rajta, hogy leszedjem-e vagy sem.. -
reanimator #7662 A FEAST egy kegyetlen jó film.
Kellemesen csalódtam mert új filmektől én már nem várok sokat.Nálam eddig versenyben van az év filmje címért.
Látatlanban lefogadom,hogy a rendező legalább fél tucatszor szembe ment a producerekkel,hogy bekerülhessenek a tervei a filmbe.
Maszkmesternek is van dolga benne bőven, poénok is vannak( néha lemennek trash szintre aminek örültem nagyon).
És az egész filmből árad,hogy a rendező imádja a horror és B filmeket.
-
pauly #7661 Szerintem nagyon gyenge lett,én már alig vártam hogy vége legyen :P
Valaki itt ha jol tudom a tremors-hoz hasonlította.Hát az sokkl ajobb volt szvsz.(legalábbis az 1. része :P ) -
Ejj,megnéztem a Silent Hill-t,most hogy kijött dvd-n.
Fú,ez nekem nagyon tetszett :o
A játékot szerettem,bár csak a 2-vel játszottam.De szerintem teljes mértékben visszaadta azt a hangulatot,látványvilágot,amit a játék is adott.
Még meg fogom nézni párszor,az tuti.
-
The Wicker Man-nek mi is a magyar címe? -
Megnéztem a Feast-et.LOL film volt.
Vér meg trancsír volt benne rendesen.
Hogyan meneküljünk ki egy sivatag közepén álló kocsmából ,ahova szörnyek akarnak bemenni típusú. -
Caine #7657 Ah, köszi. -
Szerintem erre a The Beyond-ra. Mindkettő nagyon jó überklasszik, de totál más. :)
-
Caine #7655 Erre gondolsz?
From Beyond
Vagy egy másik filmről van szó? -
A 2005-ös Reekerhez senki nem tud magyar feliratot? -
Többi részt is érdemes megnézni. 2dik rész szerintem szintán nagyon jó (bár az elsőnél gyengébb) a 3dik nagyon szar, azt csak kemény rajongóknak ajánlom, és a 4dik pedig a LEGJOBB!!!
Troma filmek amiket érdemes megnézni:
Redneck Zombies
Terror Firmer
Class of Nuke em High sorozat
Tromeo and Juliet (ajánlott hozzá kőkemény Shakespeare-i ismeretanyag)
Monster in the Closet
Space Zombie Bingo (ha szereted az Ed Wood filmeket ezt imádni fogod)
Troma's War
Így nagy hirtelenjében ezek jutottak eszembe. -
reanimator #7652 A 4. részét mindenképpen nézd meg az a legjobb.
Még ha megnézed a Redneck Zombies-t is akkor lehet,hogy rákattansz a TROMA filmekre.
Szerintem Berzerker majd ajánl neked jó filmeket tőlük :) -
Basszus, The Toxic Avenger...
Most néztem meg. Hát ekkora szart még életemben nem láttam. De csakis a szó jó értelmében! Ekkora borzalmas B maszlagot még nem pipáltam, és marha jó benne az, hogy pontosan ennek szánták :D Zseniális! Muszáj lesz megszereznem a többi részét is. -
#7650 De van angol,és szerintem pár hét múlva magyar is lesz. -
pauly #7649 Nekem már jön le az egyik torrent oldalról,de sajna még nincs hozzá felirat :( -
ehhh kosziekh megvoooot xD
-
reanimator #7647 Watchers
De fasza volt újranézni.Hihetetlen,hogy képes hozni a régi hangulatát és jó film is.
Ilyen filmeket kéne csinálni manapság nem Grind House-okat,Texas Chainsaw Massacre The Beginning-eket :))))) -
sorrow #7646
Ez a Grind House egy tipikus B horrornak igérkezik akárcsak anno az Alkonyattól Pirkadatig.
Vagyis nulla történetet viszont sok helyzetkomikum és ütős párbeszédek.
De hát mit is várhatunk Quentin Tarantínótól....
-
#7645 Ez az amit senki nem hagyhat ki!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Most pedig viszont kívánom!
-
Feast erről még nem hallottam, milyen ? -
egyik legnagyobb film... -
Ramza #7641 Nekem is egy kultélmény: miután éveken keresztül nem tudtam letölteni gyerekkorom egyik kedvencét (Escape 2000/eredeti cím: Turkey Shoot), berendeltem az usából.
Megnéztem, simán vállalható b-cucc, abszolút nem okozott csalódást. -
Tegnap este néztem a THE BEYOND című filmet 20 év után először.
Voltam vagy 12 éves amikor láttam először,de most is görcsbe rándult a gyomrom amikor néztem.
Totál kult,kötelező darab.Feliratozottba van meg.
-
Hú, megnéztem a Wildernesst...
Méghogy az év horrorja? Nade kérem..
Mondjuk amilyen gyenge az idei felhozatal, nem csodálkozom ezen sem :{{{{ -
reanimator #7638 nahát ezekkel lenne bajod az fix főképp a Night Feeders-szel :) -
Hát ha valaki csinál hozzájuk feliratot attól még menézem!
Mert sok olyan film van amit hurrognak meg minden azt nekem semmi bajom vele! -
#7632 -
Mi az hogy ez se? -
reanimator #7634 Nem jó ez se :) -
Abominable
Kép alapján nem lehet rossz :D -
reanimator #7632 ócska szar,kerülje mindenki.Ilyen rossz filmet rég láttam jellemző,hogy ezek most jönnek majd.
Hát igen..... manapság már házilag is lehet CGI-t csinálni,kell még egy jobb kamera és bárkiből rendező lehet.
Még vizsgafilmnek is kevés.
-
torokandras #7631 Stay Alive
Király film!!! -
Vááá, ha 6-7k lenne, meg is venném. Bár lehet, hogy így is meg fogom. :)
-
itt szerintem mindenkinek megvolt mar ez a remek film!!!44 amugy tenyleg joak natyon
-
számomra az egyik legnagyobb klasszikus horror :D