Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
az Intacto tényleg nagyon jó film nekem tetszett habár én 990 Ft-ért vettem a Tescoban de nagyon mégérte !!!!
fifi
az Intacto-t meg tudod venni 590/!/-ért DVDn már! Ha annyi sajnálsaz rá, nem érdemled meg, hogy megnézhesd...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Nem ismerem a filmet..😞(
Hmm..
Elgondolkodni😊)))
Dying Soul
Donnie Darko ûbereli. 😛

Azért a Pillangó Hatás is ott volt!!!
Érdemes elgondolodni rajta..😊
Iori
a Pillangó Hatás kettõs énes film? szerintem kevered vmivel (Azonosság, Gépész pl)

I love this game!

Dying Soul
Temetetlen múlt az jó film. 😊
Az utolsó képkockákra érdemes figyelni, sõt az egész filmre. 😊

grebber
Abandon-t és az Intacto-t leszedném mert jól hangzik a történet de torrenten sehol sincs egyik sem 😞

Next PC upgrade: 2022

Ja, és van még egy nagyon jó thriller.
Anatómia
Ezt szerintem érdemes megnézni mindenképp.
Ha ilyen fiatalos thrillert akarsz látni, akkor van még A gödör(a fõszereplõ csaj nagyon szép benne, Thora Birch).
A sziklák szemét még nem láttam, de nagyon jónak tûnik, hasonlít a Samhainra..., csak itt nem erdõ van, hanem sivatag meg sziklák, szerintem meg fogom nézni. 😊

Még sajnos nem tudtam megszerezni az Aurát 😞 , pedig már régóta "vadászom" rá.
Ma egyébként az Intacto címû spanyol thrillert néztem meg. Egész jó volt. Végre egy olyan film, amelyben gondolkodni is kellett és nem volt benne olyan sok véres jelenet. 😊
Ajánlanék egy thrillert, de ezt még én sem láttam, csak majd meg fogom nézni, mert kölcsön kérem, de a történet nagyon jó!
Temetetlen múlt
Szerintem érdemes megnézni, fõleg, hogy ilyen híres színészek játszanak benne. 😊
Amúgy, ha ilyen kettõs énes thrillert akarsz látni, akkor ajánlanám az Abandont (Katie Holmes<#papakacsint>fõszereplésével), Pillangó-hatást, Titkos ablakot(Johnny Depp fõszereplésével, amúgy ez a film nagyon jó!), Félhomályt(Demi Moore-ral<#papakacsint>,Szitakötõt(ez már nem két énes, de nagyon jó, Kevin Costner-rel) és még egy extra különlegesség, ami az egyik szívemhez nagyon közel álló film:
Ne szólj száj!(Ez a Bújócsa és az Átok mellett a 3. nagy kedvencem)
Na persze, még ott van az Észvesztõ(Winona Ryder és Angelina Jolie fõszereplésével), de ez inkább dráma, mint thriller, de azért van benne elég sok thrilleres beütés is...
Hát egyelõre ennyi lenne.

Nightmares And Dreamscapes From the Stories of Stephen King Part1

Ezt nézzétek meg! Közel egy óra, és egy szót sem szólnak az egészben! 😊
grebber
Tudom azért irtam hogy jó neked!

😞 én angol feliratal néztem, nem volt probléma
A Cavern-hez sem találtam magyar feliratot😞(
grebber
Jó nektek tudtok angolul én mire ezt megnézem még nincs felirat hozzá magyar! 😞

grebber
Halottasház lol😄

Dying Soul
Akkor már van közük egymáshoz. <#gonosz1>

A The Cavern egész jó, az operatõri munka nagyon profi!

imdb oldal
Jano
A rendezõ ugyanaz, történetben semmi közük egymáshoz, csak mindkét film a "Bosszú-trilógia" egy-egy része.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Dying Soul
Oldboy elõzménye, ugye?

Köszi!Az Old Boy-hoz hasonlítják a kritikákban!Pozitív véleménnyel!
Ezt még nem hallottam,de utánanézek!köszi
A barlangos filmek közül a Descent nagyon bejött!A The Cave nem igazán!!
fifi
Sympathy for Mr. Vengeance
bár sztem nem 100% horror, de illik ide...
Nagyon jó film volt...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

The Cavern

Újabb elveszünk a barlangban, jönnek a szörnyek film... elég jó!

7/10
Persze már lehetett tudni,hogy mi fog benne történni..
De egész kellemes kis film..Mondjuk az elsõ kettõ jobb volt!
Tudsz valami jó kis thrillert ajánlani?Mondjuk olyan Bújocska szintût?😊
Megnézted az Aurát?
Ja,már írtam de érdemes megnézni a Sziklák szemét,ha még nem láttad!Bár ha nem akarsz véres jeleneteket,akkor inkább hagyd ki😊
Without Warning

Ez a film még ma is fasza.Egyszer régen kölcsönzõbõl vettem ki ( Vico film rulez) és évekig kerestem.Aki szereti az UFO-s filmeket az megtalálja a zaerc-en.
De elõre szólok,hogy vhs rip film.Nálam ez elõny😊))

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Rászántam magam, és megnéztem a Végsõ állomás 3-at.
A vége ugyanolyan volt, mint a másikaknak...Pár hónappal késõbb...és akkor ugyanaz történt most is, mint az elsõ kettõnél. Na jó, az elsõ résznél túlélte a csaj...hogy a másodikban is szerepelhessen.
Amúgy ugyanaz a séma, csak más helyszínek vannak, de ugyanolyan véres most is...nagyon durva volt, annyira élethûre megcsinálták a véres jeleneteket, hogy kész. Szétloccsant, lógó testrészek...vááá, naggyon brutál!<#guluszem1><#wilting> Hát azt hiszem, hogy egy darabig nem fogok véres jelenetes filmeket nézni. Csak sima thrillert, ami nyugisabb egy kicsit.
Huh, és még hátra van az éjszaka, rémálmaim lesznek megint, na kész...<#falbav>

Itt is megkérdezem. Látta már valaki az Aura címû spanyol thrillert? Milyen volt?

Én sem értem, minek kell mindenbõl új változat. Az eredeti az igazi, csak sajnos azokat nehéz beszerezni. 😞

Snecie Smicie
A Kedvencek temetõjét felesleges lenne rimékelni, az a hangulat egyszerûen nem reprodukálható.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Asszem valamelyik Fangoriában olvastam,hogy a Kedvencek Temetõjét is újra akarják csinálni...<#ejnye1>
Lassan már nem is lesz olyan régi jó kis horror aminek nincs remake-je.
Mondjuk ezen sokat lehetne vitatkozni ,hogy ez kell-e avagy nem..
De mondjuk az Amityille horrornál + a Ködnél tök fölös volt!
A kritikákban úgy olvastam ,hogy az Omen is elég ratyi lett..
Nagyon el lett találva a The Hills Have Eyes 2006.(Sziklák szeme)
Mindenkinek ajánlom kedves figyelmébe!
grebber
After Sundown látta már valaki?

Dying Soul
<#smile>

Lammer
/1etert mindenben(film, zene) =)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Dying Soul
Szeretem az ázsiai horrort, de nem mondanám magam rajongónak, annyit nem láttam még, de szeretem a felfogást és a mentalitást. 😊
De köszi, jól esett. 😄
(Finneket zenében szeretem leginkább, persze a svédeket és a norvégokat is.)

OFF vége, nem akarom, hogy a többieket zavarja. 😊

Nem láttam, de szeretem a japán horrorokat, szóval mindenképp megszerzem. Látom, nagy keleti rajongó vagy, finn (ha finn, akkor Janne Ahonen<---kedvenc) zászlóval. Érdekes párosítás. 😊
Ha már keleti horroroknál tartunk, Takeshi Kitano Battle Royale-ját láttad? Szerintem hatalmas egy film, meg úgy általában minden Kitano filmért oda vagyok, elég sok meg van már. Szereti a véres jelenetek eltúlzását. 😄

Dying Soul
Látta már valaki Takashi Miike Masters Of Horroros rendezését?
Nekem ma sikerült megszemlélnem...
Saját tapasztalatokhoz viszonyítva kissé beteg volt, eddig a kínzós jelenetekkor nem éreztem semmit, mikor filmet néztem, de most valahogy jobban elszorult a szívem szegény lányt figyelve.
Mindenképpen érdemes megnézni, bár kicsit illúzióromboló volt, hogy egy távolkeleti országban angolul beszélnek. Persze ennek is megvan a maga oka, de jobb lett volna keleti nyelven nézni.

Tudom, sokan ezt mondják. 😊 Régebben írtam egy másik horror topikba, és ott lehurrogtak, amiért nem szerettem a ' 80-as évek horrorjait. A '60-as '70-es évek beliek azok nagyon jók, meg a '90-es beliek is, csak valahogy az a '80-as nem tetszik, ez van. Úgy érzem, hogy nem annyira ilyesztõek...

Változatlanul azt mondom,hogy a 80-as évekbõl vannak a legjobb horrorok 😊))

Mostanában gondolkoztam rajta, hogy újból megnézem a Kedvencek temetõjét, nosztalgia, mert csak egyszer láttam anno...
Elveszett fiúk? Nem, azt nem ismerem. A port.hu-n horror-vígjátéknak írják....Amiben van vígjáték is, az már annyira nem jön be...viszont a vámpíros dolog az igen:

"A klasszikus vámpírtörténet vicces feldolgozása ez a szórakoztató horrorfilm. Egy anya és két fia Santa Carlaba költöznek. A tinédzser Michael biciklisek bandájához csatlakozik, öccse, Sam attól fél, hogy a fiatalok nem ártatlan, hangoskodó punkok. Michael vért kíván és a nem látszik képe a tükörben, Sam rájön arra, hogy a város hemzseg a vámpíroktól."

Na, erre a hangoskodó punkokra már kíváncsi vagyok.<#nevetes1>Bocs, de nehéz elképzelni egy vígjátékos vámpírfilmben, ami ráadásul 1987-ben (a béna ruhás idõszakban) készült egy punk gyermeket. Már csak ezért is érdekel a film.

Loál János
Nem, még nem is szereztem be. :-|

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

fifi
János!

lehet OFF, de a Fiókot megnézted már? Kíváncsi vagyok mit mondasz rá... Én nem bírtam ki és ma is megtekintettem. Anno avi volt, de megvan origiben is már /990 volt!/

nos?

Bocsi,magamnak válaszoltam,pedig neked akartam!!<#papakacsint>
És nem lehet megunni..Pedig nem szeretek egy filmet többször megnézni.Volt valami ilyen:Az elveszett fiúk!!láttad??mer az is bejött nekem!!
A kedvencek temetõjét már vagy hatszor láttam
http://www.mininova.org/search/?search=carpenter+vampires

Ezek közül a Kedvencek temetõjét még nagyon kiskoromban láttam. Az volt az elsõ horror, amit láttam életemben, és nagyon megtetszett ez a filmfajta.

Bújócska pedig verhetetlen! Nr. 1 nálam!