Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is láttam...Csatlakozom az elöttem szólóhoz..
Ratyi egy film...!
Prypiat
OK már jön is lefelé! <#email>

Üdv: Pripyat

Prypiat
Az lessz az! <#taps> Esetleg ötlet,hogy ilyen oldschool filmeket mint pl ez,honnan tudnék beszerezni? Torrent?

fifi
megvettük-megnéztük/szar volt/-eladtuk-az árát elittuk...

így érthetõ? 😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Törölt felhasználó
I'll Always Know What You Did Last Summer-t nézte már valaki?
Loál János
Hát ja, de a Swanp Thing asszem tipikusan nem az. 😮)))

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Snecie Smicie
Viszont igaz az ellenkezõje is, nagyon sok 20+ éves film tud még fosatni, és emellett durva lenni.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Loál János
Szerintem is. -.-

Loál János
Hátõõõ... 😄 Szerintem az idõ erõteljesen megszépítette. 😊
De ettõl függetlenül nem árt, ha újranézed, meglátod miféle játékot ûz néha az emberi elme az ilyen durva emlékekkel. 😮)))

Az viszont inkább City of the living dead 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Prypiat
Azt tudom,hogy volt benne egy jelenet ami elég durva volt még nekem is <#ravasz1> csaj meg a srác ûlnek a kocsiban smárolnak,csaj mondja,hogy rosszul van elhajol és a száján keresztül szó szerint kijönnek a belsõ szervei,belek,gyomor minden. Nagyon durva. <#nyes>

Maak
aszem beletaláltál <#taps> ...jól emlékszem hogy ez egy jó film, vagy csak akkor tûnt annak? <#rolleyes>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Loál János
Swamp Thing szerintem.

Maak
ilyen régebbi kölcsönkapott filmel kapcsolatban jutott eszembe, hogy amikor még dömpereztem apám hozott egy filmet, ami nem volt nekem való...mocsárban, vagy õserdõ a fene tudja, játszódó film...nem emlékszem mit mûvelnek a szereplõk de a fõszereplõre ráömlik valami lötty és ettõl marhaerõs lesz és barna...vagy szürke...meg még randa is...vhs-en láttam, elég ratyi felvétellel...na ez mi lehet? megnézném újra...rég volt

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Zombie Flesh Eaters lehet Lucio Fulci-tól, bár én a kiírásokra nem emlékszem most hirtelenjében.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Prypiat
Régebben Böjtös kolegától kaptam kölcsön vhs-en egy igen fasza zombifilmet azthiszem "húsevõ zombik" vagy mi volt a címe? Olasz volt és minden durvább jelenet elõtt kiírtak valamit a képernyõre. Nem rémlik valakinek ez a film?

Loál János
LOÁL!

Megrendeltem, boldog vagyok.

Loál János
Most ért le 30gigányi anyaga, nemsokára belevetem magam. 😮)

sorry kicsit késve szólok hozzá de 2 hétig külföldön voltam .

Szóval Stephen Chow.....az Õ filmjei azért speciálisak mert igazából infantilis poénokat nyomnak ráadásul a haverjaival csinálja a filmjei zömét.Pl Hang Tat minden filmjében benne van amit eddig láttam.Igazából megfigyelhetõ,hogy sokszor egymáson röhögnek vagy egymás bizonyos fogyatékosságain és ezt keleten nagyon szeretik. Istenverte tehetség a csávó komolyan mondom ilyen humorú figurát még nem láttam.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

fifi
jóhogy...

jó kis trash volt!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

TheBerzerker
Én láttam mind3-at. Todd Sheets rulz!!! Hulladék b trash zombifilm. Csoportosan szórakoztató.

Maak
ezt látta már valaki?--->Zombie Bloodbath 3

Én is hallottam ,hogy a kedvencek temetõjét remake-elni akarják.
Nekem az egyik kedvenc filmem!
Csak dícsérni lehet ezt a filmet!Tökéletes!
A második rész már nem kellett volna..
Hát ha lesz remake megnézem ,de nagyon kritikus szemmel fogok rá tekinteni...
Törölt felhasználó
Most kezdem el nézni.Egyébként Tony Todd a fõszereplõ 😊
grebber
Privi ment! KÖSZ!

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
Nekem is egy hét alatt csorgott le.
Van reged a E betûs magyar oldalra?Oda feltolom ha kell.Igaz mosz épp nem megy,de a héten megoldhatjuk.
grebber
No seeder 😞

Törölt felhasználó
torrentspy
Sztem ez bõven a Horror kategóriába tartozik.

A vég kezdete...

http://index.hu/kultur/media/bundy7904/
grebber
Honnan lehet tölteni?

Törölt felhasználó
Shadow-dead riot filmet látta valaki?
Belelapoztam és volt benne pár zombi.

Felirat pedig a hosszupuskán van hozzá.
grebber
Na Megnéztem tegnap este CAVERN-t hát szerintem a másik két barlang film jobb volt.Nemtetszett a filmben hogy sokszor olyan szar volt a kameranézet 😞

Törölt felhasználó
Majd mesélj milyen volt.
Amúgy a Caved in is ilyen barlangos horror,nem?
grebber
Végre sikerült megtekintenem a Temetetlen múlt címû thrillert.
Elég jó volt.<#eljen>

grebber
Na most szedem a The Cavern filmet mert találtam hozzá magyar feliratot!

Ez lesz a 3. barlangos filmem idén 😄

Megnéztem az Elõérzet c. japán horror-t
link

hát olyan mint A Butterfly effect csak japán verzió.
Kevesebb klisé, kevésbé hollywoodi, kevésbé pörgõs.

Najon helyes😊
TheBerzerker
Hát kisebb problémák adódtak meg nyár van és mindenki részeg, meg be van állva. Kb ennyi😊

hejj, de megörültem ennek a topicnak... éppen tegnap nosztalgiáztam 1 nagyot, újranéztem a cat in the braint, a the beyondot, és az antrophophagust - ma meg megnézem a masters of horrorokat...najon elkapott a fíling
Snecie Smicie
Harvesterrel mi újság? Másfél hónapja semmi.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Köszi!még nem láttam a farkasok birodalmát..majd utánanézek..
A Mélyen az erdõben nem igazán jött be.Nekem valahogy nem tetszett az a hangulat,vagy nemis tudom. De ízlések és pofonok.
Francia horrorokban nem igazán vagyok otthon..😞( De a Magasfeszültség jó kis darab,azt meg kell hagyni.

Látta valaki ezt a filmet:

Premonition
( Japán - 2004 )
http://www.filmsarok.hu/index.php?page=film&fid=3937

ha igen, érdemes megnézni?

Maak
Necronomicon, errõl volt már szó? Milyen?

Csak Creepshow-t ne nézz, szegény Romero pályájának mélypontja volt.

Legszebb szerelmesfilm!

Snecie Smicie
loál 😊

Törölt felhasználó
A Man-thing a "Valami van odalent" frappáns címet kaptaDe csak 990.- ft.
Maak
Közben utánanéztem és találtam olyat hogy Children of the corn 666