9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • fifi
    ha heti rendszerességgel nem is; de láttam már vagy 10X
  • Loál János #7786
    :DD!
    Iszonyat nagy az a film, kegyetlen jó paródia.
  • balazs1111
    Van meg valaki, aki heti rendszereseggel nezi a Lost skeleton of Cadevrat?
  • Ramza
    A könyv nagyon jó, nagyjából olyan részletességű, mint a sokkötetes manga (ami _nagyon_ részletes).
    Két gondom van vele:
    1. nagyon szenvedek a 42 japán név megjegyzésével :) (ez az én hibám)
    2. a fordítás sajnos elég gyenge színvonalú, elég sok magyartalan mondat maradt benne, gondolom kevés a jó magyar-japán műfordító

Ettől függetlenül tuti vétel.
  • Ramza
    Ez egy Stephen King regény filmváltozata, nem remake.
    Ha mégis az, akkor a könyvet is lopta King :)
  • reanimator
    Tudom :)
    De én ezeket lemezre akarom kiírni mert akkora értékek :)
  • hellnight
    Az szvsz már nézhető állapotban ha, persze ha sima avi és nincs betömörítve rar-ba. Nem tudom milyen torrentet használsz, de pl a BitLord az egy .bc kiterjesztésű fájlt csinál a még le nem jött cáfjloknak. Ha ilyen van nálam is, akkor fogom és a .bc-t kitörlöm és a film szinte végig nézhető. Próbáld ki, hátha sikerül :)
  • PetruZ
    Tudtommal nincs francia eredetije, mert magát a sztorit Stephen King írta még régen-régen, 1982-ben, Richard Bachman álnéven. A félreértést az okozhatja, hogy 1983-ban volt egy Le Prix du Danger (imdb oldal) nevű francia film (négy évvel az amcsi változat előtt), ami nagyon hasonló volt ehhez, de King azt mondta, hogy nem látta. :) A francia változat Robert Sheckley 1958-as The Prize Of Peril c. novellájából készült (és volt még belőle egy német TV-film is).
  • reanimator
    Gyerekek segítség kéne!
    1.Necro files 1.(strong uncut DVD Rip.divX) 646.12 Mb lejött 98,9 %-ig.
    Ha valakinek megvan ez a verzió akkor tudná seedelni? kb 5 perc lenne a maradék.Torrentje:http://btjunkie.org/search?q=the+necro+files

2.Nudist colony of the dead (699.12 Mb) 98.2 %-nál lelépett a seeder jó ideje.Torrentje:http://www.torrentspy.com/search?query=nudist+colony+of+the+dead

Előre köszönöm ha valaki tud segíteni :)
  • Jano
    Loál. Zaercen 'elérhető'. :O)
  • Iori
    érdemes megvenni? úgy értem h jó a könyv? utánanéztem a neten és nem is olyan drága (3000FT), lehet h megpályázom
    Féloff:

Clive Barker's Jericho
  • reanimator
    igen ismerem:)
    Nem tudod véletlenül,hogy az eredetijének mi a címe? Mert eredendően francia film az csak Running Man-ként remakelték.
  • Glpetyus
    Kultfilm
  • Ramza
    Battle Royale amúgy megjelent magyarul könyvként, iszonyatosan jól néz ki, kellőképpen súlyos is (700 oldal), ha esetleg érdekel valakit.
  • Ramza
    Running man :)
  • reanimator
    Egy Jézus küllemű csávó a kalandjai során találkozik 7 emberrel akik naprendzserünk egy-egy bolygóját képviselik.(gondolom a földi lesz a legkreténebb :)
    Lemondanak földi javaikról és létrehoznak egy csoportot azzal a céllal,hogy felkeressék a Szent Hegyet és elmozdítsák az ott élő Isteneket és halhatatlanok legyenek.

hát felületesen forditottam rohadt vagyok szótárazni most.De érdekes film lehet gondolom Vatikán örült neki :)
  • reanimator
    ja Turkey Shoot-ot pár napja néztem meg én is.
    Nem tudtam,hogy mi ez(nem is szeretem megnézni előre imdb-n) csak bele volt rakva a listámba,hogy kell.
    A véletlen meg úgy hozta,hogy utána a Wilderness-t néztem.
    2 embervadászos film egymás után fasza :)
    Mindkettő jó volt de ha a 2 közül választanom kell akkor Turkey a nyerő Steve Railsback balfaszkodása miatt(néha úgy fut benne mintha tele lenne a gatyája) :)
    Railsback nálam lassan eléri azt a kategóriát,hogy vadászni kezdjem a filmjeit mert amit eddig tőle láttam(Lifeforce,Blue Monkey) tetszett nagyon.

Apropó:embervadászos filmet tudtok még? Hard Target,Battle Royale,Deadly Games(ez a legfaszább) -en kívül.
  • Glpetyus
    ez moziban?...jesszus :)
  • Loál János #7768
    Nem néztem még meg, pedig jó rég óta megvan, csak a Santa Sangre-t láttam eddig Jodorowskytól. :-|
    Botrányos film, sok egyházi utalással, valami Krisztus-szerű történettel. Nézd meg, számolj be, htx. -.-
  • Snecie Smicie
    Nem ide tartozik tulajdonképpen, de a 73-as Holy Mountain miről szól tulajdonképp nagy vonalakban?
  • Loál János #7766
    Féloff:
  • Ramza
    Ha nem felejtem el, jövő héten legrabbelem a dvd-t és ha adsz valami tárhelyet, akkor felnyomom.
  • Snecie Smicie
    Ez a Torrentmind lesz az új horror-torrentsite, amiről már szó volt?
  • TheBerzerker
    Stret Trash-ben csövesek vennek meg úgy általában az összes posztapokaliptikus mesterműben de ezt te is vágod:)

Attack of the Redneck Mutans-ban még paraszt zombik vannak vagy mik.
  • fifi
    Gyere az A*la*t*s-ra Mester!

Meg addig nézd meg mi van a tegnap nem befejezhető filmmel, mert akkor előkotrom a racket...
  • fifi
    Emberek!

Keresem a Turkey shoot című filmet bármilyen módon...

köszi
  • reanimator
    Night of the Bums filmet ismeri valaki? (www.charlescullen.com) Vagy a Super Badass c. moviet?
    Illetve tudtok még filmet amiben csövesek,trógerek vannak ? :)))) (pl. They don't cut the grass)
    De olyan film is jó amiben parasztok :)))) (pl. Redneck Zombies)

• fifi

nekem tetszett...
  • reanimator
    most néztem Andre the Butchert.
    Szerintem ez nagyon rossz :)
  • reanimator
    kurva jó kis film,pláne szinkronnal :)
  • fifi
    most jó, kösszzzzz...
  • reanimator
    vicces hülyeség kb mint Gyilkos paradicsomok vagy Killer clowns ,de azok jobbak.
  • Jano
    Jó volt? Lemaradtam róla. :-|
  • Jano
    Milyen boldog voltam, mikor megtaláltam azt a filmet... :)
    Fifinek, Ramzának is tetszett nagyon - nem is csoda ugyebár. :)
  • Jano
    Ezt megnézem.
  • reanimator
    priv ment :)
  • fifi
    nem...
  • ddomi87
    messenger

nem tűnik rossznak...elég para horror lesz...
  • reanimator
    Én megnéztem a They don't cut the grass anymore-t.
    Kegyetlen jó film.Csomó fasza jelenet van benne.Kedvencem amikor a kertész szétveri baltával az újságban a csaj fejét:))))
    Meg amikor petárdát raknak a csaj szájába és vágás után látszik,hogy egy guminő van odarakva a robbanásnál.
    Korszakos mestermű szerintem:)