Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ratyi egy film...!
Üdv: Pripyat
így érthetõ? 😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
De ettõl függetlenül nem árt, ha újranézed, meglátod miféle játékot ûz néha az emberi elme az ilyen durva emlékekkel. 😮)))
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Szóval Stephen Chow.....az Õ filmjei azért speciálisak mert igazából infantilis poénokat nyomnak ráadásul a haverjaival csinálja a filmjei zömét.Pl Hang Tat minden filmjében benne van amit eddig láttam.Igazából megfigyelhetõ,hogy sokszor egymáson röhögnek vagy egymás bizonyos fogyatékosságain és ezt keleten nagyon szeretik. Istenverte tehetség a csávó komolyan mondom ilyen humorú figurát még nem láttam.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
jó kis trash volt!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nekem az egyik kedvenc filmem!
Csak dícsérni lehet ezt a filmet!Tökéletes!
A második rész már nem kellett volna..
Hát ha lesz remake megnézem ,de nagyon kritikus szemmel fogok rá tekinteni...
Van reged a E betûs magyar oldalra?Oda feltolom ha kell.Igaz mosz épp nem megy,de a héten megoldhatjuk.
A vég kezdete...
http://index.hu/kultur/media/bundy7904/
Belelapoztam és volt benne pár zombi.
Felirat pedig a hosszupuskán van hozzá.
Next PC upgrade: 2022
Amúgy a Caved in is ilyen barlangos horror,nem?
Elég jó volt.<#eljen>#eljen>
Ez lesz a 3. barlangos filmem idén 😄
Megnéztem az Elõérzet c. japán horror-t
link
hát olyan mint A Butterfly effect csak japán verzió.
Kevesebb klisé, kevésbé hollywoodi, kevésbé pörgõs.
A Mélyen az erdõben nem igazán jött be.Nekem valahogy nem tetszett az a hangulat,vagy nemis tudom. De ízlések és pofonok.
Francia horrorokban nem igazán vagyok otthon..😞( De a Magasfeszültség jó kis darab,azt meg kell hagyni.
Látta valaki ezt a filmet:
Premonition
( Japán - 2004 )
http://www.filmsarok.hu/index.php?page=film&fid=3937
ha igen, érdemes megnézni?