9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Ricco87 #7827 most néztem meg az ismeretlen hivást...nekem tetszett -
piszok lassan jön... -
reanimator #7825 Amúgy zaerc hihetetlenül feljavult.Régen nem volt ennyi fasza film fenn.Most gyakorlatilag ömlenek alig bírom követni:))) -
reanimator #7824 nem abban van a csávó az egyik van damme filmből? a Chong Li ?
már kinéztem azt a filmet -
Skacok, a Master Demon-t muszájvagytok leszedni a Zaercről, egyszerűen nem hiszem el, hogy ez a film létezik, beszartok. -
reanimator #7822 nem egy ikerpár volt a főszereplő? mert ha igen akkor az a Hegy gyomrában.Ausztrál sorozat volt . -
akkor nézz utána annak a címnek ,amit mondtam... -
Nemtudom sajnos semmi nem ugrik be több a filmel kapcsolatban de gondoltam megkérdezem a szakértőket. :) -
talán A hegy gyomrában?
de mérget azért nem vennék rá... -
#7818 Plane dead - Zombik a repcsin -
Volt baromi régen a tv-ben egy sorozat gyerekeknek szólt bár én is és minden ismerősöm szétparázta magát rajta. A story valami angliai kastélyban játszódott és volt ott egy tó vagy mi amiből mindíg kijött 2 mohákkal meg mindenféle sz@rral borított lény és sárga szemük volt...
Valami ilyesmi nem tudja vki mi lehet a címe? -
#7816 Előzetesek
Eddig a Gravedancers-t láttam torrenten, de idővel biztos lesz majd a többi is. -
Ezekből a 8 films to die for szériából lehet majd valahonnan szerezni? Vagy ezek még csak most lesznek bemutatva? Egy-kettő érdekelne. :) -
montam, hogy külösen kegyetlenül kretén film... :D -
reanimator #7813 ja van fasza is pl Ninja Terminator :)
Fifi a Goreinvasion filmet szedd le mindenképpen ,beszarás :)
Már hegesztem hozzá a feliratot is.Sajna csak jövő hétvégén lesz kész mert nem érek rá most.
Hard rock zombies jó volt ,megnéztem.A náci-zombi-törpe beszarás figuta,pláne amikor a tehénen rodeózott :)))))))) -
ehh elég régen hesszeltem a zaercen, és most nézem mekkora kemény ninjafilmek kerültek fel!!!

-
#7811 Előzetesek -
reanimator #7810 Zaercre felkerült a Goreinvasion !!!
Kib...ott jó trash film :))))))
Én beszartam a röhögéstől amikor láttam. -
Kaptam havertól kölcsön egy Cemetery Gates című filmet.
2006-os,jó a címe,mondom biztos jó lesz...
SENKI ne nézze meg,csak aki meg akarja magát kínozni.Én minden szart megnézek,de ezt 25 perc után kinyomtam,rettenetesen gyenge szar :) -
reanimator #7808 Az az utolsó nézhető és élvezhető Texasi.Ami utána jött az már mind a pénzharácsolás terméke. -
Hajnalcat #7807 Most néztem meg a Bőrpofa című horrort, ami a Texasi láncfűrészes 3. része. Kerestem képeket és ezt a tök jó gitárt találtam.
Kéne nagyon.
-
Böjtös #7806 Fontos hírek a www.fangoria.hu oldalon. -
#7805 Horrorfreak
Ha valakinek van kedve írni a blogra, vagy segíteni a készítésében, az jelezzen.
Egy témához illő sablon mindenképp jól jönne :) -
Htx! Megsasolom. -
ja látom a TA4 ott van... sry...
de a felsoroltak erősen ajánlottak, meg sztem fog még vki írni hozzá -
Terror firmer
Redneck Zombies
Tromeo and juliet
Combat Shock
és persze Toxic Avenger 4/legjobb!!!/ -
Melyik Troma filmet érdemes leszedni még? Megvan már a Toxic Avenger 1, Citizen Toxie, és a Sgt Kabukiman. Melyik jó még? -
ígyvan. -
Ramza #7799 Ugye?
Megmondtuk. -
tegnap ráleltem az eredeti holtak hajnala c. filmre...komoly 999ft-os árban volt a kicsike...xpressen 1490...az engedményes ára
-
Imprint
BAZMEG. -
Zaercen Rotten Shaolin Zombies
-
Az eredetit nem láttam de a remake valami iszonytatóan szar.
A The Descent jó kis horror volt. MEg mostanában kezdtem el nézni a Masters of Horrort, abban is van néhány nagyon jó rész -
Breathe #7794 Szerteitek a House of Wax-ot (Viasztestek)?
Van egyáltalán valami jó horoorfilm? Aki tud,az írja meg. -
Persze, hogy láttuk. Az itteni "törzsgárda" nagy részénél alapmű. :)
-
valaki látta már a "The Beyond" c.filmet?
-
kam4 #7791 Hello Emberek!
Előkotortam a szürkeállományomból néhány horror és "B" kategóriás filmcímet. Kíváncsi vagyok nektek ez majd mond-e valamit mert nekem gyerekkorom:) meghatározó filmjei ezek :) Ha valakinek esetleg bármelyik megvan kazettán vagy bármiféle verzióban az postán valahogy juttassa el nekem. Postaköltséget természetesen állom minimum. A részleteket emailben ([email protected]). Ezek volnának a filmek:
1.Amerikai Kiborg - American Cyborg: Steel Warrior-1993
2.Kiborg 3 - Cyborg 3-1993
3.Darkman-1990
4.Ollokezu Edward - Edward Scissorhands-1990
5.A Torpe Bosszuja - Leprechaun-1993
6.A Torpe Bosszuja 2 - Leprechaun 2-1994
Üdvözlettel: kam4 -
reanimator #7790 Monsturd-hoz hasonló trash filmeket tudtok ajánlani? -
reanimator #7789 A vacsorás jelenetnél-amikor mindenki ül az asztalnál és elkezdenek enni, az idegen meg belevágja a fejét a tányérba-mindig fetrengve röhögök:)
Meg az a kimért stílus ahogy beszélnek egymással+a mutáns marha jó jelmezben van.Tisztára mint egy Ed Wood film. -
#7788 http://www.gravedancers.com/