Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snecie Smicie
Megnéztem, én szerintem elég gyenge, dacára annak hogy némely esetben hasonló mint a Beyond The Limits, + a szereplõgárda egy része is megyegyezik.(Az a film eléggé tetszett..)
Így aztán végigunatkoztam a másfél órát<#szomoru1>.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Lammer
<#eljen><#eljen><#eljen>
(csak kivancsi vagyok a "magyar torrentnemzedek" mennyire lesz hajlando eredetit vasarolni, en tuti megveszem a zombis kedvenceket majd <#idiota>)
szerk: OMAJGAD! Ultrafilmnel A HOLTAK NAPJA (2DVD) VAAAAA kelll!!4444 <#vigyor2>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Tegnap néztem meg a halottasházat. Hát jobbra számítottam.
fifi
BH-n Legion of the dead

nézze meg aki teheti, nagyon fasza film...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Törölt felhasználó
grebber
Shadow Dead Riot megnéztem összeségében nem volt rossz ,láttam már ennél sokkal gyengébb filmet is!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Sea Of Fear ezt látta már valaki?

Prypiat
Inkább csak belepörgettem,ez egy írtó sz@r film... <#falbav>
Gagyi efektek nevetséges piros festék,és egy haláltáborhoz semmi köze az egésznek más háborús filmekbõl összevágott jelenetek...<#wow3>

Üdv: Pripyat

Prypiat
Most kezdtem el nézni az SS Hell Camp-et még csak 5 perce megy a film de már most elég brutál. <#wow2> Kiváncsi leszek mi lesz a 1:27 végére...

fifi
sztem sem volt rossz...
bár nemtom Jánosunk mit várt!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Loál János
Dehogynem, hát le is írtam. 😮)

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Semmi gond nincs azzal a filmmel.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Lammer
hol-hol-hol?????,,,,
lál ezt meg nem lattam! joak??? <#szeret><#vigyor3>
/sosem olvassa el az user commenteket, mert mindig spoilerznek <#rinya>
szerk: LOAL! Mekktalaltam <#idiota>
/elotte azert megkuksizna ripben is <#papakacsint>

Lammer
eznemisigaz! minden zombis film joak! <#zavart1>
/elfogult <#buck>

Törölt felhasználó
Még nincs hozzá felirat.
The Hills have eyes

Nos aki lejjebb lehúzta és mindösszesen kb 2 mondatban azzal egyáltalán nem tudok egyet érteni ugyanis ez a film nagyon jó! Már most amennyire horrorra lehet mondani ilyet de a közepén ahol beindul és halnak meg ááá nagyon lehúzó volt. Egyedüli negatívumnak a lassú felvezetést meg a vége nagyon happy end de ezeket leszámítva rendesen odavágott!

I.C.ram
Slither-hez nem tud valaki feliratot véletlen?
Idegenes monster film.Scifi-horror.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Prypiat
Ez a Galaxy of terror mirõl szól?

Törölt felhasználó
A Butcher egyedüli jó jelenete:

SPOILER

Az elsõ csaj felakasztása maz nagyon real-nek tünt!
szerintem a Butcher egy fostalicska 😊

Viszont zaerc-rõl lekaptam a Moontrap-ot.Ez egy robotos scifi igazából semmi horror de fasza 80 -as évek fíling,rendezés,minden OK .Tudom ez off téma de akinek bejön a Galaxy of Terror,Forbidden World,Creature...stb filmek hangulata annak ajánlom becsülettel.

grebber
Eltüntek háza szerintem nem volt rossz, sõt a Bucher sem.

Törölt felhasználó
Toolbox murders - Az eltüntek háza

Megint sikerült szarba nyúlnom.Azt hittem Tobe Hooper neve majd garancia lesz egy jó kis horrora, de benéztem.A film elsõ órája halál unalmas, pár szimpla gyilkosság, semmi több.Az utolsó fél óra már mozgalmasabb, de ez sem menti meg a filmet.Az egyedüli horror, a szinkron. Van amikor a sikítások eredeti hanggal megmaradtak 😊 Persze ez nem a film ,sem Hooper hibája .

3/10

The butcher

Egy b-horror, egy ezredik rókabõr. Fiatalok Vegasba mennek, és a rövidebb utat választják. Persze, deffektet kapnak ,jön a torz arcú gyilkos, bemenekülnek a házába ,és hullanak mint a legyek.A befejezés szintén egy klissé, de nem árulom el. 2/10

Haunted highway

A cím alapján valami Wrong turn,The butcher féle szarságra számitottam ,de nem az lett. Sokkal rosszabb. Egy fickó véletlenül megöli a feleségét. Kocsival elindul egy tóhoz ,hogy ott szabaduljon meg a hullától ,de menet közben kezd besokkolni ,rémeket látni.
Aztán szinte teljesen megbolondul. Vártam a nagy csattanót a film végére, de egy kis pukkanást sem kaptam 😞
Kerüljétek el jó messzire ezt a filmet.
2/10

Prypiat
Köszönöm,de azért annyira nem lényeg. 😊

ha tudsz várni pár napot akkor meg tudom szerezni szinkronnal

Prypiat
Nincs valakinek véletletnül felirata az attack of the killer tomatoes-hoz? 😊

Törölt felhasználó
Közbe is tudod nézni 😊
grebber
Igen!Most seedelem vissza azt ha lessz idõm megnézem!

Törölt felhasználó
Lejött a Dead riot?
grebber
Ez a Story of Ricky pff ilyen filmet lol valami elborul örült lehet aki kitalálta.

melyik az a "horror"film, vmelyik nap volt asz HBO-n , csávó harapdált aa csajnak "ott", de oylannira h a csajszi elvérzett...

ÁZ!

hú ez mekkora LOL film lehet. kb. mint a Turkish Star Wars

igen én is lehúztam eleinte de a sok szar után átértékelõdnek a dolgok 😊)

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Snecie Smicie
Egyébként tényleg nem rossz. Bármikor újranézném.
Én magam is meglepõdöm, hogy letrógereztétek régebben :c))))

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

na azért nem olyan rossz film az

ha szar zombis filmet akarsz nézni akkor ajánlom: Hood of the living dead. Na ezután átértékelõdik,hogy mi a szar film 😊

Jano
The Hills Have Eyes

Atyaisten, de szar volt. <#wow3> Már-már Wrong Turn-i mélységekbe süllyedõen valami hihetetlenül trágya. Egyetlen pozitívum a helyenként szép fényképezés. Legalább Billy Drago-t engedhették volna remekelni, egy kicsit feldobta volna a filmet. :-|
Adják vissza ezt az 1 és háromnegyed órát az életembõl. :-C

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Snecie Smicie
Megnéztem a Hell of the Living Dead-et, igazából minden téren kritikán aluli, borzasztó gyenge zombik, borzasztó gyenge színészek úgy összességében, az effektek megmosolyogtatóak, viszont nem éreztem azt hogy unalms lenne, így összességében tetszett, mert ezt még mindig százszor inkább megnézem, mint a mostani filmfelhozatalból bármit úgy általában.

Egyébként meg a fordításért grat, mert többet ér mint maga a film<#gonosz1>

Törölt felhasználó
Shadow - Dead riot az E-s oldalon feltöltve!
hmm ismeri valaki a driller killert? sztem nem valami jó film ,azthittem jobban tudnak majd a fúróval gyilkolni ,de nem jött be,pedig szeretem a régi horrorokat ,nem olyan sablonossak..

PetruZ
"Filmek, amiket most láttunk" topik, #20475, #19541, #10381. 😊
Prypiat
Lejött a City of the living dead de sajnos pontos feliratot nem találtam hozzá. 😞 Sajnos Slayer oldalán sem találtam hozzá megfelelõt. 😞

Törölt felhasználó
Nem kimondottan horror - téma,szóval engedjétek meg ezt a kis OFF-ot!

Egy mozis weblaphoz keresek olyan embereket akik szívesen írnának filmkritikákat.Ha épp van egy aktuális mozis-horror ,vagy akármilyen más film ,lehet az régi és új,és van kedve írni róla véleményt akkor azt szívesen várom.

Köszi
Törölt felhasználó
Nem tudom mikor érek haza munkából,de akkor feltolom a filmet,majd szólok.
Egyébként bûn rossz cucc 😊
Legalábbis én alig bírtam végignézni.
Tegnap nosztalgiaestet tartottam, ennek keretében megnéztem az Absurd-öt és a Contaminationt, vagy 16-18 éve nem láttam egyiket sem.
Utóbbi jobban bejött, simán vállalható film lenne ma is (mondjuk a rémgagyi színészek kivételével). Viszont gyerekkoromból emlékeztem egy jelenetre, ami nem volt benne az uncut verzióban, érdekes. Utánanéztem, imdb szerint van belõle 84 és 95 perces, az uncut meg mintha pont a kettõ közt lett volna...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ha jól tudom egy japán horror manga alapján készült.

Mirõl szól?
Érdekelnek az "elvetemült" filmek...
grebber
Megnéztem az Ichi The Killert elvetemült egy film.

Törölt felhasználó
😊
Szóval kerüljem el.
Prypiat
Mégegy film eszembejutott még régrõl kiváló agyonmásolt vhs narrátoros persze. 😊 Arról szólt,hogy egy srác folyton telefonon hívott egy "horrorszkop" vonalat és teljesen megbabonázták és utánna függõ lett,de az anyja elrejtette a telefont elölle... 😊 Nem rémlik valakinek esetleg? 😊