Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így aztán végigunatkoztam a másfél órát<#szomoru1>#szomoru1>.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
(csak kivancsi vagyok a "magyar torrentnemzedek" mennyire lesz hajlando eredetit vasarolni, en tuti megveszem a zombis kedvenceket majd <#idiota>#idiota>)
szerk: OMAJGAD! Ultrafilmnel A HOLTAK NAPJA (2DVD) VAAAAA kelll!!4444 <#vigyor2>#vigyor2>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
nézze meg aki teheti, nagyon fasza film...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Next PC upgrade: 2022
Gagyi efektek nevetséges piros festék,és egy haláltáborhoz semmi köze az egésznek más háborús filmekbõl összevágott jelenetek...<#wow3>#wow3>
Üdv: Pripyat
bár nemtom Jánosunk mit várt!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
lál ezt meg nem lattam! joak??? <#szeret>#szeret><#vigyor3>#vigyor3>
/sosem olvassa el az user commenteket, mert mindig spoilerznek <#rinya>#rinya>
szerk: LOAL! Mekktalaltam <#idiota>#idiota>
/elotte azert megkuksizna ripben is <#papakacsint>#papakacsint>
/elfogult <#buck>#buck>
Nos aki lejjebb lehúzta és mindösszesen kb 2 mondatban azzal egyáltalán nem tudok egyet érteni ugyanis ez a film nagyon jó! Már most amennyire horrorra lehet mondani ilyet de a közepén ahol beindul és halnak meg ááá nagyon lehúzó volt. Egyedüli negatívumnak a lassú felvezetést meg a vége nagyon happy end de ezeket leszámítva rendesen odavágott!
Stephen(Sing Chi) Chow forever
SPOILER
Az elsõ csaj felakasztása maz nagyon real-nek tünt!
Viszont zaerc-rõl lekaptam a Moontrap-ot.Ez egy robotos scifi igazából semmi horror de fasza 80 -as évek fíling,rendezés,minden OK .Tudom ez off téma de akinek bejön a Galaxy of Terror,Forbidden World,Creature...stb filmek hangulata annak ajánlom becsülettel.
Megint sikerült szarba nyúlnom.Azt hittem Tobe Hooper neve majd garancia lesz egy jó kis horrora, de benéztem.A film elsõ órája halál unalmas, pár szimpla gyilkosság, semmi több.Az utolsó fél óra már mozgalmasabb, de ez sem menti meg a filmet.Az egyedüli horror, a szinkron. Van amikor a sikítások eredeti hanggal megmaradtak 😊 Persze ez nem a film ,sem Hooper hibája .
3/10
The butcher
Egy b-horror, egy ezredik rókabõr. Fiatalok Vegasba mennek, és a rövidebb utat választják. Persze, deffektet kapnak ,jön a torz arcú gyilkos, bemenekülnek a házába ,és hullanak mint a legyek.A befejezés szintén egy klissé, de nem árulom el. 2/10
Haunted highway
A cím alapján valami Wrong turn,The butcher féle szarságra számitottam ,de nem az lett. Sokkal rosszabb. Egy fickó véletlenül megöli a feleségét. Kocsival elindul egy tóhoz ,hogy ott szabaduljon meg a hullától ,de menet közben kezd besokkolni ,rémeket látni.
Aztán szinte teljesen megbolondul. Vártam a nagy csattanót a film végére, de egy kis pukkanást sem kaptam 😞
Kerüljétek el jó messzire ezt a filmet.
2/10
Next PC upgrade: 2022
ÁZ!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Én magam is meglepõdöm, hogy letrógereztétek régebben :c))))
ha szar zombis filmet akarsz nézni akkor ajánlom: Hood of the living dead. Na ezután átértékelõdik,hogy mi a szar film 😊
Atyaisten, de szar volt. <#wow3>#wow3> Már-már Wrong Turn-i mélységekbe süllyedõen valami hihetetlenül trágya. Egyetlen pozitívum a helyenként szép fényképezés. Legalább Billy Drago-t engedhették volna remekelni, egy kicsit feldobta volna a filmet. :-|
Adják vissza ezt az 1 és háromnegyed órát az életembõl. :-C
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Egyébként meg a fordításért grat, mert többet ér mint maga a film<#gonosz1>#gonosz1>
Egy mozis weblaphoz keresek olyan embereket akik szívesen írnának filmkritikákat.Ha épp van egy aktuális mozis-horror ,vagy akármilyen más film ,lehet az régi és új,és van kedve írni róla véleményt akkor azt szívesen várom.
Köszi
Egyébként bûn rossz cucc 😊
Legalábbis én alig bírtam végignézni.
Utóbbi jobban bejött, simán vállalható film lenne ma is (mondjuk a rémgagyi színészek kivételével). Viszont gyerekkoromból emlékeztem egy jelenetre, ami nem volt benne az uncut verzióban, érdekes. Utánanéztem, imdb szerint van belõle 84 és 95 perces, az uncut meg mintha pont a kettõ közt lett volna...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Érdekelnek az "elvetemült" filmek...
Szóval kerüljem el.