Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Stephen(Sing Chi) Chow forever
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
😊
A Démonok elsõ hulláma szeptember 30-án özönli el a boltok polcait az Ultrafilm vezénylésében. A 2.990 forintba kerülõ kiadványon 5.1-es magyar és angol hangot, magyar feliratot, eredeti képarányt (amely sajna, Disney-kompatibilis, azaz 1.66:1), valamint a következõ extrákat találjuk majd:
Rendezõi audiokommentár - magyar felirattal
Ultrafilm audiokommentár
A színfalak mögött (Kb. 15 perc) - magyar felirattal
Dario Argento és Lamberto Bava riportfilm (Kb.55 perc) - magyar felirattal
Eredeti mozis elõzetes
Fotó- és posztergaléria
Dario Argento biográfia és filmográfia
Lamberto Bava biográfia és filmográfia
Ultrafilm elõzetesek
Akinek van egy kis esze, az megveszi majd, de csak 1000db kerül forgalomba!
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Nekem a falu nem tetszett...maga a történet jónak indult, de nem bejövõs...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Tegnap este megnéztem A falu-t Többen is mondták már, hogy nagyon sz*r film, de nekem nagyon tetszett. Szeretem az ilyen sok titkot rejtõ, szinte mesebeli filmeket. Tetszettek az erdõben lakó szörnyek benne.<#alien>#alien>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Magasfeszültség
Ennél véresebb filmet ritkán látni. Az elején még mondtam is magamban, hogy hú, de szimpatikus ez a rövid hajú csaj...<#hehe>#hehe> Torokandrasnak való film. Nekem nagyon bejött. Ja és a Muse együttes egyik száma a betétdala.<#eljen>#eljen>
Egész szórakoztató B film.A többi is ilyen? Mert ez az elsõ a sorozatból amit láttam.
Texasi láncfûrészes
Sikoly
Élõhalottak éjszakája
Freddy vs Jason
Alien
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
(zombis legyen benne, mert nem allok jot magamert <#idiota>#idiota>)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Már dolgozom az új változaton.
http://gamer-planet.freeblog.hu
Annyira nem rémítõ inkább az atmoszférája beteg nagyon.De amiket írtál azoktól jobb.
Jason és Freddy ikonok, õk végülis mehetnének, de a többiek helyett néhány javaslat:
- láncfûrészes/vérben ázó Bruce Campbell (de a lenti kép sem rossz 😊)
- Pinhead
- A híres zombifej a Zombie Flesh Eaters poszterérõl/borítójáról (esetleg a kövér zombi ugyanebbõl)
- Braindead-bõl akármi 😊
Persze el lehetne menni más irányba is, Nekromantikos gumipöcs pölö 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Üdv: Pripyat
Üdv: Pripyat

tegyel mar bele egy jol kimaszkirozott zombit is ha lehet <#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota>
Ez ma már a 10., úgyhogy kicsit elfogyott az ihlet. De ezt élveztem a legjobban, persze ez még csak prototípus. Jöhetnek az ötletek.

http://gamer-planet.freeblog.hu
Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team
PSN ID: Lord_Mortanius
Töltsétek beszartok 😊)))))))
bocs az offért de windows install volt és azt hittem elfuckoltam valamit.