9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Ramza
    Megnéztem a Masters of Horror második szezonjának első részét, semmi extra, tipikus iparosmunka.
    Bennem van még nagyon az Imprint, azt úgysem fogja überelni senki :(
  • reanimator
    nem tudok többet :)))
    én is keresek ilyeneket.
    De a Dolemite 1-2 erősen ajánlott:))) Bazz, Rudy Ray Moore ahogy kung fu-zik az gyalázatos :)))
    Fifi holnap valamikor nem jösz fel Atlantisra? Van pár érdekes filmem.
  • fifi
    húúúúú, az ilyen old school hangulatú diszkókirály filmek jöhetnek, adhatnál lcímeket...
  • Kurti
    nézzétek meg ha kellenek dvd borítók ha nincs fenn valami akkor írjatok az oldal forumjába
    dvdlap
  • reanimator
    jah Jim Kelly :)
    Benne volt pár Bruce Lee filmben is.Szerintem az Enter the Dragon-ban király .(illetve ha abban van a végén az a kampókezű faszi akinek műkeze van)

Én meg felfedeztem magamnak Rudy Ray Moore-t,a másik Blaxploitation királyt.Elkezdtem gyűjtögetni a filmjeit.Jön is a Disco Godfather.Hát ez 80 as évek+mikrofon hajak+disco =röhögés .
  • reanimator
    Hú a Rubber's Lover brutál film.Sokszor a Tetsuo ugrott be,fekete-fehér+videoklippes vágások+kegyetlen bizarr képi világ.

Jesus Christ Vampire Hunter

kung fu-zó Jézus beszarás

• fifi
    a nagy kung fu lázban a Black Belt Jones című filmet ajánlom még mindenkinek. Kung fu gengszterfilm, mikrofonhajú klottgatyás feka büntet benne szét mindenkit...

kurv@ szórakoztató film...
  • fifi
    az nem rúgás, hanem speciális tarkóleszorításos bebüntetés... :D
  • reanimator
    Jó volt :))
    De az a keleti csávó aki bunyózik a filmben (abban a kék hálós pólóban)
    rendkívül groteszk figura.Igazából rajta röhögtem végig meg a bajszos társán:)
    Van egy jelenet amikor a bajszost odaszorítják a rácshoz és hátrarúg egy köríveset(ez az első nagy verekedés jelenetnél van a sikátornál),de olyan lassú rúgást én még nem láttam.Visszahúztam vagy 5x és egyre jobban röhögtem.
    Megnéztem ma is azt a jelenetet és megint röhögtem rajta egész nap.( 44 perc 08 körül van nálam)
  • Jano
    Eőűá! Beyond, City of Living Dead tutira kell.
  • Jano
    A házösszeomlasztó ütés milyen már. :D
  • fifi
    ja
  • reanimator
    júj ez a MASTER DEMON súlyos volt :)
    az a legjobb az egészben,hogy egyik sem tud verekedni
    Texasi és a többiek!

BASSZUS! Olyan filmek jönnek ki dvd-n, hogy elájulok! Ha éhenhalok is megveszem őket!
  • reanimator
    amikor a csávó(Magarinos) fejtegeti,hogy minden jelenetet csak egyszer vesznek fel és ezért Ő a leggyorsabb rendező(miközben egy statiszta még a kép közepén járkált) fetrengtem a röhögéstől.Meg összességében is :)))))))))

Jövő hétvégére (kb péntek este) kész a felirat.
  • fifi
    ez a Goreinvasion valóban überkretén egy film...
  • reanimator
    jáháháhá belehúztam a Cannabis Holocaust-ba......
    Gyerekek le kell írnom,hogy German Magarinos lett az új kedvenc rendezőm :)))))
    Már a Goreinvasion(zaercen ott van muszáj megnéznetek) megihletett, de ez még azon is túltesz kreténségben.
    És persze most már reszketve várom az LSD Frankenstein megérkezését is.

ajánlott kultúroldal:

http://www.gorevision.com.ar/

• TheBerzerker
    Nemtudom de letöltöttem. Őszintén szólva eddig 1 Santo filmet láttam:) Viszont egy ideje keresgélem a filmjeit csak nagyon nehéz beszerezni őket. Biztos kurva nagy fos:)
  • reanimator
    én a Killer Condom kivételével minden Troma filmen jót mulattam.
  • torokandras
    a saw 3 sem okozott csalódást....
    remek befejezéssel!
  • Snecie Smicie
    És a Tromás Trailer Town? Igaz hogy nem horror..
  • reanimator
    Berz-ha jól rémlik akkor te nagy Santo rajongó vagy.

fenn van egy filmje ,az Invasion of the zombies. milyen az ?
  • TheBerzerker
    Jövő héten megnézem és kommentálom. Éppen most fejeztem be az Ultimate Avengers-t. Az tetszett.
  • TheBerzerker
    Azt a filmet én is láttam basszus...
  • reanimator
    basszuskulcs nem ugrik be a film pedig láttam.Semmi nem ugrik be a kardos jeleneten kívül.
  • fifi
    köszi

és mi az ábra a Robot holocaust-al? :D
  • fifi
    nameg eszembe jutott valami itt a nagy kung fu lázban.

tudod anno beszélgettünk egy filmről, amiben a végső harcban a csávó a másik kardlapjára állt, meg ilyen fél perceket töltenek a levegőben. Na annak mi is volt a címe? Az volt a legyőzhetetlen Wu-tang? vagy vmi más?
  • TheBerzerker
    Kérdésedre a Válasz Godfrey Ho. Szinte csak és kizárlólag Ninja filmeket csinált. Ajánlom pl a Ninja Final Duel-t. Asszem az is fentvan a tracker-en. Nekem anno kb 1 éve dvdn adták kölcsön.
  • Seth
    Éppen ebben a percben fejeztem be a Feast-et. Nagy ökörség, jókat derültem rajta (vagy nem ez volt a célja?? ^^)
    Az öreg mami hova ment??? :D
  • grebber
    Ezeket szeretném megnézni csakhát a Wolf Creek kivételével egyikhez sincs felirat :(

The Salena Incident
    Aunt Rose
    Dark Fields
    Evil's City
    Dream Home
    Wolf Creek
    Live Feed
  • reanimator
    nekem pont az tetszett a filmben,hogy párszor szakítani próbált a klisékkel.
    rögtön a legelején is a Hero 1 esete meg amit írtál az is bejött(függetlenül az erkölcsi töltettől)

ami zavaró volt nekem az a szereplők bemutatása olyan számítógépes játék formában,hogy erősségek-gyengeségek,kilátások....stb
  • PetruZ
    Oké, de egyrészt ő nem egy "A"-kategóriás színész, másrészt megkapja a magáét, miután a pink naciban a lépcsőn állva elmondja a nagymonológját az összefogásról. ;)

A szöszkével az volt zavaró, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    csak úgy hiphop meglép, és nincs senki a fülkében, nem "járja meg", amiért kib*szik a többiekkel, meg ilyesmi. Mondjuk a szörnyek elkaphatták volna egy körre, vagy mittomén'. :)

• fifi
    Henry Rollins-t rózsaszínű cicanadrágban sem szokás, mégis beletették...
    :DDDDD
  • reanimator
    jaja megvan :)))))
    kész leszel tőle.
  • PetruZ
    Feast
    Ez király volt. :) Röhögtem is, néhol izgultam is, bár félelmetesnek egyáltalán nem nevezhető. Tetszett, hogy lazán, kicsit komolytalanul volt megcsinálva, és kis pénzből is jó effekteket hoztak ki. Egyedül a végefelé zavart egy apróság (a szöszke), ezt nem szokás egy ilyen filmben. :)
    8/10
  • fifi
    engem a Kung fu vs. Yoga felettébb érdekelne különben...
    ne tagadd le, tudom, hogy neked megvan :DDDDDDDDDD
  • reanimator
    Elején hahotáztam egyet amikor a néger Ninját verték szamurájkarddal és lepattantak az ütések :))))))
    utána meg azt mondták neki kórusban,hogy Supreme ninja,supreme ninja ....hehe beszarás

Ninja+Kung fu filmet mindet meg kell nézni ami zaercen van mert nem ok nélkül kerülnek fel :)
  • Jano
    Osztom, abba is beletekergettem, hihetetlenfos. :D
  • Jano
    Disz iz it.
  • fifi
    Ninja Terminator

kétféle képpen lehet megközelíteni ezt a témát. Egyik részről ez egy fos :D. Másik részről, viszont überkemény film, aki bírja az ilyen filmeket, feltétlenül nézze meg, beszartok az tuti... Volt benne minden, ami az önfeledt szórakozáshoz kell: DDDD

Most végiggondoltam, hogy ált. suliban mennyi ninjafilm forgott VHS-en közkézen, valszeg ráállok kicsit jobban a stílusra, begyűjtök párat, mert anno nagyon szerettem...