Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Várom a feliratot hozzá!!

Next PC upgrade: 2022

Kijött a PULSE, a 2001-es KAIRO remake-je.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

PetruZ
Buck Rogers egy klasszikus, nagyon régi amcsi (kép)regényhõs, olyan, mint pl. Flash Gordon. Tehát a játékok és a filmek (több is van) szoros rokoni kapcsolatban állnak egymással. 😊 Hogy konkrétan a játék és a film milyen történeti kapcsolatban van, nem tudom, de sztem semmilyenben.
Itt elolvashatsz mindent róla, minden adaptáció meg van említve kronológiailag.
Régen Commodore 64-en meg Commodore Amiga-n volt egy BUCK ROGERS játék.(mellesleg fucking good játék volt)Ennek a BUCK ROGERS A XXV. SZÁZADBAN filmnek van hozzá köze?

KeszthelyiPéter
Megkaptam a Life Force ( Életerõ) címû filmet(szink.).
Nem ilyenre számítottam. Ha kell valakinek szívesen elcserélem.
Inkább horror, zombie, mint sci-fi.
Érdekel illetve keresem:

TIME SLIP
G.I. SAMURAI
BARBARELLA QUEEN OF THE GALAXY CSAK A SZINKRON MIATT KELL !! LEHET VHS IS
BUCK ROGERS A XXV.SZÁZADBAN (MOZI FILM)
CSILLAGKÖZI ROMBOLÓ (BATTLESTAR GALACTICA) MOZI FILM
CSÚCS FEJEK (CONEHEAD)
GRAND CANYON (1991 DANNY GLOVER/KELVIN KLINE)
GYILKOS ROBOTOK
HÁBORÚS FENEVAD (THE BEAST) csak DVD
RÖVIDZÁRLAT 2 (SHORT CIRCUIT 2 )
SZAHARA (Belushi 1991)
UFO ARIZÓNÁBAN AREA 51 ( Hangar 18)
78-AS KÖRZET (MAGYAR SOROZAT SZTANKAY-SCHÜTZ)
SZÁLKA HAL NÉLKÜL
AZ ARANY BÛVÖLETÉBEN (BELMONDO)
TÁMADÁS EGY IDEGEN BOLYGÓRÓL (THE INVADERS ) 1967 TV SOROZAT

HALÁLKANYAR (SWITCH BACK , DANNY GLOVER/ DENNIS QUAID )
[email protected]

Loál János
Atyaúristen, teljesen elfelejtettem ezt a filmet, pedig láttam.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Mindkettõ megvan.Lifeforce-t látom majd feltöltik neked.
Creepozoids-ot lehúzhatod tõlem.De úgy is jó ha valaki lehúzza és torrentet csinál belõle.Én is seedelném de jövõ héttõl csak hétvégenként vagyok gép elõtt.

Alien Warning
The Warning
Without Warning

Ez egy film de 3 néven terjed a világon,nálunk a VICO(rulz) Fenyegetés néven adta ki. Ez is fasza film.

TheBerzerker
Az igazán mókás egy film😊 Én vagy 100 éve láttam de jókat röhögtem rajta. Harvesteren asszem írtunk is róla.

Prypiat
Ja egyébként nagyon állat lett az új harvester! <#taps>

Viszont az Attack of the killer tomatoes-ban azok a hangok amikor támadnak a paradicsomok... <#falbav><#hehe><#hehe> Brrrürhrrr <#nyes><#nyes>

Üdv: Pripyat

Prypiat
"szopócsillagokat dobált.." <#nyes><#nyes><#nyes>

A sci-fi horrorokról akkor majd légyszi idõrõl-idõre számolj be, mert azokat én is imádtam, viszont alig-alig maradt meg olyan részlet a fejemben, ami alapján elindulhatnék.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Törölt felhasználó
Lifeforce-ot feltöltöm majd felirattal a "végtelen" torrentoldalra, de majd csak jövõ hét kedd után ,addig büntiben vagyok 😞
Prypiat
Ezt a Creepozoids és a Lifeforcet nagyon megnézném de nem találom sajon zaercen. <#email><#nemtudom>

Maak
tuti kazin láttam én is...na, akkor még egy ilyesmi...egy ufo vagy mi a fene volt a monszta és ilyen szopócsillagokat dobált...ennyi van meg belõle...ez mi volt?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Ezt pedig láttam, emlékszem,hogy síppal szenvedtek de a címe nem jut eszembe és tartok tõle,hogy nem is fog.De ez is régi film bõven VHS-en néztem a kölcsönzõbõl.
Én most gõzerõvel ráálltam ezekre a régi scifi-horrorokra.Elõbb utöbb fennakad a szûrõn.

Maak
hasonló filmre emlékszem, abban egy mutáns alf fejû lény volt a monszta...nem tudom mi volt a címe, amire emlékszem az az, hogy úgy hajtották el a szereplõk, hogy a kutyának a hívósípja megõrítette...aszem a magas frekvenciát nem bírta a füle...ismerõs ez valakinek?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

The Bitch is Back( zaercen kinn van)

Erre nem tudok mondani semmit, kb. negyed óra az egész,nézzétek meg mert érdemes.Én nem tudtam,hogy sírjak vagy röhögjek.Ha röhögni akarnék akkor a Killer Condom óta nem szórakoztam ilyen jót.

Creepozoids (1987)

Ez fasza volt.Egy 1987-es fikció ami 1998-ban játszódik az atomháború után.Túlélõk bemennek egy elhagyatott kormány laborba ott meg várja õket egy monster,aki kurva jól néz ki(vagyis nem gagyi)
Nagyon jó kis jelenetek vannak a filmben,például aminósav hányás,átalakulás Lifeformává...
Érdekes film márcsak azért is mert egy monster film a végére Child's Play beütést kap,vagyis egyáltalán nem a megszokott monster film.

grebber
Kiszedtem a felesleges részeket és sikeresen idõzítettem remélhetõleg, holnap megnézem a filmet azt kiderül!

grebber
Pumpkinhead-hez nincs valakinek felirata mert ami a feliratok.hu-n van nem igazán akar stimmelni.Mert mondom idõzitem azt nem is beszélnek a filmben de a feliratban van 10 sor ami nemtudom hogy került bele mert szerintem nem a film szövege!

Ez nem a Lifeforce.

Ha nem írod,hogy régi a film akkor kapásból Alien 3000-et mondtam volna.
Biztos,hogy csontváz volt?
Ha beugrik a cím írd már be lécci mert karmolom az ûr-horrorokat,pláne ha alien-monster van benne.

Köszi!Háá persze ,hogy érdekel!😊
TheBerzerker
Esetleg ha valakit érdekel frissült a Harvester új tagokkal, új szemét és jó filmek kritikáival.

PetruZ
Nekem pedig az ugrott be elsõre. Ûrhajósok - elhagyatott hajó ( = barlang), összeaszott hulla - labor - feléledés - estébé. 😊 Ha nem a Lifeforce, akkor vmi klónja, de én ilyenrõl nem tudok. 😊
Prypiat
Sajnos tényleg nagyon kiskoromban láttam és csak ez az egy jelenet maradt meg bennem. Na mind1. 😊 Azért köszi! 😊

Maak
az sztem más lesz, az az amiben 2 faszi meg egy nõ van és elszívják az emberek életerejét...Prypiat írásából nekem nem ez jött le...nem tom mire gondol de szerintem nem a lifeforce-ra

PetruZ
Lifeforce?
Prypiat
Viszont volt egy film amit nagyon-nagyon régen láttam sajnos a címére nem emlékszem arról szólt,hogy egy kutatócsoport ürhajósok talán egy barlangba mentek ahol találtak egy összeaszott csontvázat amit késõbb bevittek egy laborba ahol az felült és elkezdte mészárolni az embereket. Nem ismerõs valakinek valahonnan?

Prypiat
Igen... <#falbav> Tipikusan ez az a film aminek ha valaki a második részét nézi meg akkor az elsõt tuti nem akarja látni...

TheBerzerker
Hehe abban van amikor vesz egy nagy levegõt és átrugja magát az egyik ûrállomásról a másikra?😊

Prypiat
Tegnap megnéztem a fortress 2-t... <#falbav> Az elsõ rész marha jó volt de a második bazzeg... <#szomoru2> Látszik,hogy kis költségvetésbõl készûlt,húzzunk le még egy bõrt felling,makettek röhejes efektek,gagyi történet... <#falbav><#banplz>

Viszont megnéztem a burial grounds - the night of terrort az állat volt! <#taps>

igen az a kamerarángás a végén idegesítõ,gyakorlatilag fájt már a szemem. mázli,hogy nem kaptam epilepsziás rohamot tõle.
de nálam még így is jobban végzett mint a The Cave.na az egy szar 😊

Törölt felhasználó
Nem rossz?
Akkora egy szar film! (Szerintem)

Ha már ez a téma ,akkor a Descent a bejövös,de ez egy értékelhetetlen foscsomó.Ezek az idióta vágások ,és kamerarángatások valami borzasztóak.
Törölt felhasználó
Nem volt rossz?
Legjobb <#eljen>
grebber
Na megnéztem a Demons filmet nem volt rossz.
Bár nemértem a csóka a végén mér nem változott át pedig megkarmolták a kezét!

otrosinka
HP Lovecraft nevét majdh nem csak hozzárakták, sztem a gyenge nem elég.... rosszebb volt....

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

otrosinka
Kinek hogy. A Hetediknél nem jobb, de nekem bejött az Ujjászületés.
Habár nem az õ játéka vitte a filmet, hanem inkább a kamera.....<#worship>

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Lammer
hamar van szpojler makro, plz hasznald is rendeschen... htx 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Halottam a feltámadásról ,de még nem láttam.Cristopher Lambert nem igazán tartozik a kedvenc színészeim közé...
Nem rossz.De a végefelé agyon van vágva,bántotta már a szemem a másodperc tört része alatti rengeteg vágás.
De a klausztrofóbiás fílinget hozza a film,szóval amit én vártam tõle azt hozta.

Törölt felhasználó
The cavern jó film?
Én nagyon untam.Mesterkélt volt az egész szerintem.Lambert ezt a filmet akkor hozta amikor a krimi-horrornak a dömpingje volt.Nagyot akart csinálni(ígyhát ahonnét tudott lopott,nehogy azt higgyétek,hogy a testrészekbõl összerakott Jézus az Õ ötlete) és ettõl lett az egész mesterkélt.A vége meg össze lett csapva.És az egész film alatt az volt az érzésem,a szánkba akarja rágni,hogy az Õ filmje jobb mint a Hetedik.

Ja, nekem is az tetszett a legjobban, nagyon brutál.<#hehe>

Törölt felhasználó
Feltámadás kellemes kis egyszernézhetõs thriller.

SPOILER
Király volt az "összerakott" Jézus 😊
Engem is lenyûgözött. Fõleg Ivy akaratereje tetszett meg Lucius is szimpatikus volt.
A Feltámadást láttad már? Bár itt a port.hu-n Újjászületésa neve, de rendes DVD-n meg feltámadás, érdekes. :S Durva egy film, fõleg a megcsonkított emberek látványa miatt. Christopher Lambert nagyot alkotott.<#eljen>

TheBerzerker
Igen. A szigetes jelenet a Day of the Dead végén van.

Snecie Smicie
A szintén HP Lovecraft féle Necronomicon viszont nagyon gyenge volt..

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

A falu nagyon remek film.Jó kis csavarral a végén.Engem lenyûgözött.
Persze nem horror.De kapcsolódik a témához szerintem..
grebber
American Haunting-et aki látta kérem irja le mirõl is szólt mert nemvágom 😞 !!