9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
The Thing :D :D -
Poltergeist, Ju-On, Dead Birds, ... több, most nem nagyon jut az eszembe, ami annyira paráztatós lett volna (nekem :) ).
-
Juon
az eredeti, nem a Buffys... -
ja -
Black Belt Jones szétbasz!:) Kicsit olyan mintha Shaft kung fuzna:) -
peete #7902 Hello
Egy kis segítséget szerretnék kérni nem is segítséget hanem ajánlót.:)
Mondjatok nekem vlaami jóó kis horro filmet ami ben sok a az ijesztő parás rész :D
Kösszi előre is
-
#7901 Friss hús :) -
-
? -
xxxdog #7898 van egy 2007-es filmem ami ugy kb márciusban jön ki, megnéztem a trailerjét és nagyon vadállat
. The Host a címe,érdekel valakit? van hozzá mindenem, adok torrent fájlt, és feliratot is hozzá!!!!!!!!

msn:
[email protected]
Horrorfanok Rulez!!!!

-
xxxdog #7897 hella evribádi -
Prof William #7896 Host ismertető.
http://manu.interhost.hu/content/view/1179/54/
És egy "jó" hír.
Már készül az amerikai remake! Hogy az a remakelő jó édes anyukájuk szomoruszemű úristenit! -
Prof William #7895 Érdekes. Tetszik hogy a sima szörnyfilmekkel ellentétben, ahol egy 5-6 fős tinitársaságot ritkít a monsztra mintha most kicsit többen jönnének rá a szörny/szörynek létezésére. Kész háború + katonák meg minden. -
reanimator #7894 Aztaqqq
Még nem láttam Black Belt Jones-t,csak belehúztam de kész vagyok azoktól a frizuráktól.
Forza vattacukorhaj ! De szar,hogy nincs most időm megnézni :(
Ellenben de várom a hétvégét akkor majd jól megnézem. -
htx, nézem majd. -
Ramza #7892 Nekem kimondottan tetszett. -
#7891 The host
Ezt látta már valaki? A felirat készül,én kiváncsi vagyok. -
#7890 The graveyardot néztem tegnap.
Annyira nulla film, hogy ettől lentebb már szerintem nincs is. -
#7889 Azt ma én is meg akarom nézni. -
#7888 Véres telihold című b-fos mlyen?
-
:D
Ez azt is jelenti, hogy a Taxidermia jó volt? -
Ramza #7886 Páromnál már az kiverte a biztosítékot, amikor a Taxidermiát megnéztük együtt, és én somolyogva álltam fel, ő meg egy óráig rosszul volt.
Ezután úgy döntöttem ne nézegessen aznap este már Imprinteket ;) -
Szvsz pont ez a két legjobb rész. :) -
Mert ugye az Imprint teljesen más stílus. Miike-ről ugye tudjuk, hogy elmebeteg.
Viszont, ha összeveted az Imprint-et a Cigarette Burns-el akkor azért láthatsz némi különbséget. Egy amerikai rendező és egy kínai vagy japán vagy tudja a fakkom milyen Mikke. Teljesen eltérő stílus. -
reanimator #7883 várjál,
nekem a haverjaim azon is szörnyűlködnek,hogy kung fu,Bruce Lee ,ninja filmeket nézek :))))) -
Osztom -
Elgondolkodtam, vajon mit szólhatna egy ilyen filmhez egy normális :) ember, akinek nincs kitolva a tűrésküszöbe, mint a magunkfajtáknak - nem néz horrort... -
Driller #7880 -
reanimator #7879 Playmate of the apes
ez jó volt :)
ilyen B kategóriás trash Majmok bolygója paródia. -
Most néztem meg én is (Imprint)... Hú vazze! Eddig is tudtuk, hogy Miike beteg, de most már azt is, hogy nagyon beteg...
Nem hiszem, hogy él ma olyan "nagymozis" rendező rajta kívül, aki bevállalná mindazt, amiket ő filmre visz. Egyszerűen olyan hatásúak, mintha nem csak néznéd, hanem rád is borítaná az egészet...
-
Én inkább a jót LOL-nak mondanám :D -
Rettenetfos cím, gratulálok a kreatív tímnek ezúton is.
A film viszont még mindig kurvajó. :) -
reanimator #7875 Gyerekek,22.20-kor RTL Klubbon Üsd,vágd,focizzál című film.(micsoda hülye fasz fordítás már ez????)
Normális helyeken SHAOLIN SOCCER néven terjed.Főszerepben a csodálatos Stephen Chow :)
-
#7874 Picit OFF:
Uwe Boll - Postal teaser -
reanimator #7873 Mindjárt MISSING IN ACTION 2 a viasaton -
Szerintem valami szikfákkok ülnek Hálivudban. :-| -
én azt nem értem Oscar-ra miért nem jelölték mert tuti esélyes lett volna legalább 5 díjra. A fenomenális és irigyésreméltó trükkök, az igazán meggyőző színészi játék, a komplikált, de mégis érzékkel vászonra vitt cselekmény, és maga az egész alapsztori, ami valljuk be nem mindennapi...
Háde' nem??? -
Soha nem értettem, hogy miért nem nyomták a mozikban azt a filmet. :-| -
hehehe az nagy film...
ráadásul játszik benne a filmtörténelem legidiótább kinézetűvé maszkírozott személye/ a Jakab vagy ki a péló...a manófejű/ -
They don't cut the grass anymore - sok jót hallottam már róla, végre ma meg is tudom nézni