Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Itt elolvashatsz mindent róla, minden adaptáció meg van említve kronológiailag.
Nem ilyenre számítottam. Ha kell valakinek szívesen elcserélem.
Inkább horror, zombie, mint sci-fi.
Érdekel illetve keresem:
TIME SLIP
G.I. SAMURAI
BARBARELLA QUEEN OF THE GALAXY CSAK A SZINKRON MIATT KELL !! LEHET VHS IS
BUCK ROGERS A XXV.SZÁZADBAN (MOZI FILM)
CSILLAGKÖZI ROMBOLÓ (BATTLESTAR GALACTICA) MOZI FILM
CSÚCS FEJEK (CONEHEAD)
GRAND CANYON (1991 DANNY GLOVER/KELVIN KLINE)
GYILKOS ROBOTOK
HÁBORÚS FENEVAD (THE BEAST) csak DVD
RÖVIDZÁRLAT 2 (SHORT CIRCUIT 2 )
SZAHARA (Belushi 1991)
UFO ARIZÓNÁBAN AREA 51 ( Hangar 18)
78-AS KÖRZET (MAGYAR SOROZAT SZTANKAY-SCHÜTZ)
SZÁLKA HAL NÉLKÜL
AZ ARANY BÛVÖLETÉBEN (BELMONDO)
TÁMADÁS EGY IDEGEN BOLYGÓRÓL (THE INVADERS ) 1967 TV SOROZAT
HALÁLKANYAR (SWITCH BACK , DANNY GLOVER/ DENNIS QUAID )
[email protected]
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Creepozoids-ot lehúzhatod tõlem.De úgy is jó ha valaki lehúzza és torrentet csinál belõle.Én is seedelném de jövõ héttõl csak hétvégenként vagyok gép elõtt.
The Warning
Without Warning
Ez egy film de 3 néven terjed a világon,nálunk a VICO(rulz) Fenyegetés néven adta ki. Ez is fasza film.
Viszont az Attack of the killer tomatoes-ban azok a hangok amikor támadnak a paradicsomok... <#falbav>#falbav><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe> Brrrürhrrr <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Üdv: Pripyat
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Én most gõzerõvel ráálltam ezekre a régi scifi-horrorokra.Elõbb utöbb fennakad a szûrõn.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Erre nem tudok mondani semmit, kb. negyed óra az egész,nézzétek meg mert érdemes.Én nem tudtam,hogy sírjak vagy röhögjek.Ha röhögni akarnék akkor a Killer Condom óta nem szórakoztam ilyen jót.
Ez fasza volt.Egy 1987-es fikció ami 1998-ban játszódik az atomháború után.Túlélõk bemennek egy elhagyatott kormány laborba ott meg várja õket egy monster,aki kurva jól néz ki(vagyis nem gagyi)
Nagyon jó kis jelenetek vannak a filmben,például aminósav hányás,átalakulás Lifeformává...
Érdekes film márcsak azért is mert egy monster film a végére Child's Play beütést kap,vagyis egyáltalán nem a megszokott monster film.
Next PC upgrade: 2022
Ha nem írod,hogy régi a film akkor kapásból Alien 3000-et mondtam volna.
Biztos,hogy csontváz volt?
Ha beugrik a cím írd már be lécci mert karmolom az ûr-horrorokat,pláne ha alien-monster van benne.
Viszont megnéztem a burial grounds - the night of terrort az állat volt! <#taps>#taps>
de nálam még így is jobban végzett mint a The Cave.na az egy szar 😊
Akkora egy szar film! (Szerintem)
Ha már ez a téma ,akkor a Descent a bejövös,de ez egy értékelhetetlen foscsomó.Ezek az idióta vágások ,és kamerarángatások valami borzasztóak.
Legjobb <#eljen>#eljen>
Bár nemértem a csóka a végén mér nem változott át pedig megkarmolták a kezét!
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Habár nem az õ játéka vitte a filmet, hanem inkább a kamera.....<#worship>#worship>
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
De a klausztrofóbiás fílinget hozza a film,szóval amit én vártam tõle azt hozta.
SPOILER
Király volt az "összerakott" Jézus 😊
A Feltámadást láttad már? Bár itt a port.hu-n Újjászületésa neve, de rendes DVD-n meg feltámadás, érdekes. :S Durva egy film, fõleg a megcsonkított emberek látványa miatt. Christopher Lambert nagyot alkotott.<#eljen>#eljen>
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Persze nem horror.De kapcsolódik a témához szerintem..