9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Milyen torta már :D :
-
Killer kondom a zaercen -
Nálam "all time top10 forever", egy igazi gyöngyszem. :)
-
tökmindegy mit olvasol, NÉZD MEG!!!
aztán írd le a véleményed... -
reanimator #7943 a 2 figurán kívül nem tetszett a film :)
de azon jót röhögtem,hogy a néger csávó Kennedy-nek képzeli magát(ha jól emlékszem annak) -

Maximalista vagyok!
-
:D! -
Ahhoz minek?:) -
A The Giant Spider Invasion-höz valaki nem tud feliratot véletlenül? :) -
Loál már, ez óriási. :D
Bubba Ho-Tep nagyon aranyos film szvsz. :) -
Igen, ez a leírás gyakorlatilag széjjel spoilerezi az egész filmet. :) -
Besz*rok ezen a címen. :) Hiába Bruce Campbell és Don Coscarelli, azért előzményt csinálni a zseniális Bubba Ho-Tep-hez ilyen címmel (és tartalommal) semmi jót nem ígér. :)
Sebaj, a My Name Is Bruce-szal csak elleszünk addig. ;)
-
#7935 The gravedancers felirat a hosszupuskán! -
Hajnalcat #7934 Ez az a film?
A sztori egyszerű, egy amerikai férfi japán szerelmét keresi egy szigeten található, sötét bordélyházban, de végül egy másik nővel éjszakázik, akit a fenti leírás úgy emleget, mintha deformált arca egy óvódás rajzának vonalait követné. A környék elég vacak, a sziget körül a folyóban hullák úsznak, a házban pedig néhány banyán kivül még egy leprás orrú törpe van. Szóval ez a prosti úgy tűnik, ismeri a keresett lányt, és előbb az ő, majd a saját történetét, életét meséli el memoárként. Mindkét sztori elég csúnya. A lány története egyetlen brutális és grafikusan megjelenített (vizuálisan jól megoldott) kínzás köré csoportosul, a prostié pedig degeneráltként való megszületésétől indul, és testvér valamint apa-lánya aktusra való utalás mellett halott bébik teszik bizarrá és horrorisztikussá. A film angol nyelvű, a színészek és a dialógusok pocsékak, a főhőst játszó Billy Drago különösen gyenge alakítást nyújt. A hangulat, a színek, a beállítások viszont sok esetben művésziek. Miike igazi provokatőr, sokak szerint túl is lőtt a célon, ha ugyan vannak itt határok.
-

[MEGRONT] -
Hajnalcat #7932 Mindenképp megtekintem. ;) -
Ha módod van rá, nézd meg lécci a Masters of Horror 13. epizódját (Imprint a címe, Takashi Miike rendezte), és számolj be élményeidről.
-
-
Hajnalcat #7929 Megnéztem az összes Ringu-t, ami csak létezik. Még mindig azt tudom mondani csak, hogy a japán horrorok a legjobbak a világon! (Y)
-
#7928 Horror Christmas with Jason, Freddy, Chucky, Dracula! -
#7927 Rémes kukkolás -
Ha aktuális lesz (készen lesznek az anyagok), akkor mindenképpen. Köszi. :)
fifi:
Ld. "Kung Fu filmek" topik. :) Überklasszik, megaállat. :D
-
Írj a Zsoltinak! Ő a góré de szerintem szívesen veszi a kezeményezést! -
"Mafia vs Ninja"

-
Ha összejön a nagy "újranézés", akkor küldenék majd pár írást a Harvester-re a "Mafia vs Ninja", a "Yellow River Fighter", és a "Long Arm of the Law 1-2-3" c. filmklasszikusokról. :) Lehet róla szó?
-
ez a Room six ez milyen film? valaki beszélt nekem tökrészegen tegnap róla, de én nem vágom mi ez... -
torokandras #7921 sickhouse t látta valaki?milyen?a bemutatója elég kecsegtető. -
káááár ezekszerint nálunk még nem is adták a mozik
nnnna mindegy megnézem felirat nélkül nem hiszem hogy nagyon szövevényes szálakon futna asztori
-
#7919 Nincs még hozzá magyar sub. -
reanimator #7918 hú a jelmez tuti nincs már meg, de fényképen valahol le vagyok fotózva benne.majd ha meglesz a kép megpróbálom beszkennelni :)
-
szevasztok tudna nekem nyomatni valaki egy linket a TCM the beginning-hez magyar feliratot mert sehol nem találok köszike
-
Megvan még a jelmez? Mert ha igen kerünk egy képet:) -
reanimator #7915 jaja :)))
én pont a Harvesteres cikk miatt kutattam fel,ott olvastam róla először.
Egyszer az általános iskolában volt farsangi jelmezverseny.Én akkor anyámmal csináltam egy robotjelmezt,na kb az nézett így ki :))))))
-
Főleg az a robot basz szét nagyon:) Amugy a film másik ismertebb címe (dvdn is így forgalmazzák) Santa Claus Conquer the Martians. Harvestern van is cikk róla. -
reanimator #7913 A Santa Claus-ost én is ajánlom mert marha jó.Olyan az egész film mint egy elcseszett jelmezbál :)))))))) -
zaercen két kurvajó film:
the giant spider invasion
santa claus defeats the aliens
persze csak aki rá tud "érezni"... :D -
One Missed Call, a Kör-klón, kicsit fokozva. -
Tényleg, az is. :)
-
reanimator #7909 Dead Friend
A Tale of two Sisters -
reanimator #7908 megnéztem :)))))
Jim Kelly is röhej néha, de mellette a haverjai kegyetlen gyökerek.De a végén az a bunyó a habban kurva nagy :))))))
Jim Kellyről jut eszembe ,minap megnéztem vagy 100x az Enter the Dragon-t(ami nekem az űber film) és kilóg nagyon belőle:))))) Legalábbis Mr.Lee mellől nagyon:))))

Még mindig azt tudom mondani csak, hogy a japán horrorok a legjobbak a világon! (Y)