Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Szerintem kevés igazán jó filmet készítettek erre a skizofrén alapra......
Esetleg valami leirást tudtok róla?
Ginger Snaps: Unleashed
Blood Feast
The Lost Boys
Near Dark
The Vindicator
hm?
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nekem nagyon tetszik a film ,amúgy picit meseszerû.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
kösz az infot amúgy
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Régi kedvencem, lényege, hogy egy csákó "véletlenül" elhalálozik egy munkahelyi balesetben, a kedves munkaadói viszont feltámsztják, és hát elég kemény pléhlegény lesz belõle. Imádtam.
A másikat egyetlen egyszer láttam "Pákó" címen, alámondásosan, úgy emlékszem, hogy elég gyengusz volt, már akkor sem hatott meg igazán. Viszont szívesen újranézném.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Nem mondom, vannak benne oltári nagy loálságok, de hangulatilag simán hozta azt a szintet, amit elvártam.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Általánosságban kb 5-öt ér,de rip-off-nak 10-es 😊
Nemsokára engedi idõm és megcsinálom a feliratát.
(Solaris is ilyen film volt nalam, utana kb napokig a teman merengtem es agyaltam ezerrel rajt 😄)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Persze a játékra alapul ,de valahogy másra számítottam..
Nem tudom honnan vettek elõ egy ilyen idióta kinézetû gyereket, de nagy alakítása volt, nem beszélve arról hogy vagy 14 évesen (kinéz 40-nek) mást nem tudott, csak az anyja mellét szopni :>😉
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team
The Wicker Man (2006) CAM- XanaX Már van ilyen verzió.
Remélem feliratot minél elõbb elkészíti a reteksub társasága!<#eljen>#eljen>
De a régi verzió felirata is jó lenne nekem bõven!
Nicolas Cage játszik benne.
nezzetek vegig tok fun <#vigyor3>#vigyor3>(amikor beindul a zene az tok feeling <#zavart1>#zavart1>)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Üdv: Pripyat
Érdemes összevetni az eredeti meg a remake filmeket.Pl Ringu,vagy a mostani Pulse(bár ezt még nem láttam mert nincs idõm most rá de borítékolom,hogy nem azt akarja majd visszaadni amit Kurosawa belerakott),vagy a leendõ One Missed Call remake.
De legalább az eredetit jegyzõ rendezõk bölcsen távolmaradnak a remake-ktõl.(Gondolom ebben a producer szava is döntõ)
Egyébként meg gyalázat.A 2 srác azt a pici tiszteletet is elveszti amit talán a kreatívnak mondható elsõ résszel elért.(Mellesleg keletrõl loptak õk is )
Nagyon jó film, számitógép+internet+szellemek! 😊
10/10
De a Shocking Dark többet ér 3 pontnál 😊
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Jó film, de ilyet szerintem magyarok is tudnának csinálni... nem kellene hozzá sok pénz! 😊
6/10
Láttátok már a Fûrész 3-nek az elõzetesét?
Nagyon ütõs film lesz! 😊
Az élet olyan amilyen, de szerencsére a döntés a mi kezünkben van
De nekem sem jött össze a letöltés<#nemtudom>#nemtudom>
Tudja valaki,hogyan lehet letölteni a film trailereket? Mert letiltja a jobb klikket a szemét oldal pedig hatalmas filmek trailerei vannak felpakolva.Ha részletesen leirná azt nagyon megköszönném.
Ezzel csinálhatnak akármit, Kurosawa filmje zseniális és azt már nem vehetik el tõlünk.