Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Megnéztem a Madhouse-t.Nem igazán tetszett..Nem lett túl eredeti.
Szerintem kevés igazán jó filmet készítettek erre a skizofrén alapra......
grebber
The Plague (2006) filmet látta már valaki?

Esetleg valami leirást tudtok róla?

Maak
nya...ezeket szereztem be most...részben mert itt emlegettétek, részben mert ezt találtam <#zavart1>

Ginger Snaps: Unleashed
Blood Feast
The Lost Boys
Near Dark
The Vindicator

hm?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

fifi
fasza...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Fasza.Cronenberg színészként van jelen benne.
Nekem nagyon tetszik a film ,amúgy picit meseszerû.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

zaercen kinn a Vindicator 😊

kösz az infot amúgy

Maak
Nightbreed, ez milyen?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Loál János
Közben megleltem, ezek szerint kiadták lemezen. <#eljen>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Júúúj, a Vindicator-t évek óta keresem, de nem jelent meg dvd-n, csak nem kidobtak egy vhs-ripet?
Régi kedvencem, lényege, hogy egy csákó "véletlenül" elhalálozik egy munkahelyi balesetben, a kedves munkaadói viszont feltámsztják, és hát elég kemény pléhlegény lesz belõle. Imádtam.

A másikat egyetlen egyszer láttam "Pákó" címen, alámondásosan, úgy emlékszem, hogy elég gyengusz volt, már akkor sem hatott meg igazán. Viszont szívesen újranézném.

A Vindicator és a Hands of Steel(az olasz Terminator) milyen filmek?

Na, végigtoltam a Krétákat (ezúton gratulálok a fordítónak 😊. A harmadik-negyedik rész szarabb, mint hittem, de összességében azért rendben van.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Igen, és szerintem hibái ellenére is a legjobb játékadaptáció, ami valaha készült.
Nem mondom, vannak benne oltári nagy loálságok, de hangulatilag simán hozta azt a szintet, amit elvártam.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Egy film után ne ítéld meg a játékot..
Azt hittem parásabb lesz.Túl el van "számítógépiesítve"...egyszerûen nekem nem jött be.Dehát ízlések és pofonok..
Voltan
Nekem nagyon bejött. ha kijön DVD-n rohanok is megvenni vihogva 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Helyes helyes😊
Általánosságban kb 5-öt ér,de rip-off-nak 10-es 😊
Nemsokára engedi idõm és megcsinálom a feliratát.

TheBerzerker
Illetve mondtam😊

TheBerzerker
Én azt mondtad blizz-nek, hogy 5-öt írjon be rá😊

Loál János
Mi másra? <#fejvakaras>

Az volt a legbénább thriller, amit valaha láttam.<#levele> A játékkal nem játszottam még és ezek után nem is fogok.

Lammer
nekem isch nagyon tetszett... a vegen megint leultem(tunk) elmelazni a dolgokon, ez a film(jatek isch) olyan alkotas ami inkabb utana valtja ki az "elagyalos kicsit shokkos" feelinget 😄
(Solaris is ilyen film volt nalam, utana kb napokig a teman merengtem es agyaltam ezerrel rajt 😄)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Törölt felhasználó
Csak azért tetszett mert visszaadta a játék "feelingjét"
Ez a Silent Hill tetszett valakinek??
Persze a játékra alapul ,de valahogy másra számítottam..
Snecie Smicie
Hú, a Burial ground egy igazi Loál-Csemege volt :o)))
Nem tudom honnan vettek elõ egy ilyen idióta kinézetû gyereket, de nagy alakítása volt, nem beszélve arról hogy vagy 14 évesen (kinéz 40-nek) mást nem tudott, csak az anyja mellét szopni :>😉

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

grebber
Nemtom énse szedtem le a régit felirat hiányában 😞

Gonosz Élien
Ilovetorrentsen letölthetõ a Basket Case 1-2-3<#eljen>

Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team

Törölt felhasználó
Jó a régi?Még nem volt hozzá szerencsém.
grebber
Ja közben utánnanéztem!

The Wicker Man (2006) CAM- XanaX Már van ilyen verzió.

Remélem feliratot minél elõbb elkészíti a reteksub társasága!<#eljen>
De a régi verzió felirata is jó lenne nekem bõven!

Törölt felhasználó
Nem jövõre ,már megy is.
grebber
Lesz megint egy feldolgozás jõvõre asszem Szalmaember filmnek.
Nicolas Cage játszik benne.

Lammer
Zombies Attack New York <#finom><#vigyor2>
nezzetek vegig tok fun <#vigyor3>(amikor beindul a zene az tok feeling <#zavart1>)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Prypiat
Nem tudja valaki,hogy a netrõl honnan lehet eredeti horror dvd-ket rendelni amihez van magyar felirat is? Konkrétan a Tales From The Crypt mind az 5 seasonja kellene. Az amazon.com-on megtaláltam de ott csak angol felirat van.<#szomoru1>

Üdv: Pripyat

Ezzel egyetértek.
Érdemes összevetni az eredeti meg a remake filmeket.Pl Ringu,vagy a mostani Pulse(bár ezt még nem láttam mert nincs idõm most rá de borítékolom,hogy nem azt akarja majd visszaadni amit Kurosawa belerakott),vagy a leendõ One Missed Call remake.
De legalább az eredetit jegyzõ rendezõk bölcsen távolmaradnak a remake-ktõl.(Gondolom ebben a producer szava is döntõ)

Már csak az kéne...<#falbav>

Pedig a japán horrorrok a legjobbak<#eljen>, csak már minden japán filmbõl remaket csinálnak, és ez k*rvára idegesít. És õk viszik el a babérokat, nem a japánok, akik kitalálták eredetibe, és ez annyira szemétség.

Eredetit nem láttam sajnos, csak ezt az új verziót! Nem igazán szeretem a japán horror filmeket. 😞
Szerintem 10-ig meg sem állnak.Mert ha már mindenki unja akkor is sorozatként el lehet majd adni Rtl vsgy Tv2 megveszi.
Egyébként meg gyalázat.A 2 srác azt a pici tiszteletet is elveszti amit talán a kreatívnak mondható elsõ résszel elért.(Mellesleg keletrõl loptak õk is )

Jééé, már annak is lesz következõ része! Még jó, hogy írtad.

Eredetit láttad ? Azt amelyiket Kiyoshi Kurosawa rendezte ?

Pulse

Nagyon jó film, számitógép+internet+szellemek! 😊

10/10
Jó az új Harvester,tetszik.
De a Shocking Dark többet ér 3 pontnál 😊

Snecie Smicie
Nézem ezt a Beneath Still Waters-t (Holtak tava), de elég langyosra sikerült szegény.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Blood Trails

Jó film, de ilyet szerintem magyarok is tudnának csinálni... nem kellene hozzá sok pénz! 😊

6/10
Helosztok

Láttátok már a Fûrész 3-nek az elõzetesét?
Nagyon ütõs film lesz! 😊

Az élet olyan amilyen, de szerencsére a döntés a mi kezünkben van

Prypiat
Nincs véletlenül valakinek felirata a mesék a kriptából season 2-hoz?

Üdv: Pripyat

Tényleg szuper az oldal!
De nekem sem jött össze a letöltés<#nemtudom>
Van a www.videodetective.com oldal.
Tudja valaki,hogyan lehet letölteni a film trailereket? Mert letiltja a jobb klikket a szemét oldal pedig hatalmas filmek trailerei vannak felpakolva.Ha részletesen leirná azt nagyon megköszönném.

Egyetértek.De megnézem mert a Kairo talán a kedvenc horrorom(több is mint horror,az ezredforduló anomáliás Japámját mutatja be,végülis egyfajta korkép).
Ezzel csinálhatnak akármit, Kurosawa filmje zseniális és azt már nem vehetik el tõlünk.

TheBerzerker
Szánalmas ez már komolyan mondom. Sok szar amerikai remake is közrejátszik abban, hogy hígul a japán szintér is szerintem.