Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
1. köszi a Katatonia klippet 😄
2. ezt a filmet 12 évesen láttam moziban apámmal/!/ és sosem felejtem el. elsõ horrorélményeim egyike a Warlockkal együtt...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tegnap este láttam az Alvajárókat. Miáúúúú!!! 😊 Nagyon jó volt, fõleg a macskák miatt. Csak szegény cicusokat sajnáltam végig, mikor úgy elbántak néhányukkal. 😞( Szörnyû látvány volt felakasztva látni õket. Viszont mikor az egyik bácsinak letépték a kezét, és ömlött a vére, az tetszett.<#hehe> Állítólag Stephen King is feltûnt a filmben, mint a temetõ gondozója. Vááá, az a temetõ de jól nézett ki! Gyönyörûszép volt. 😊

Fright Night 2-höz tudtok feliratot valahol???
Életem elsõ horrorfilmje az elsõ része,azóta az egyik kedvencem..!
Ryleh
Sziasztok....véleményezné vki a Re_cycle c.alkotást???,...thx

Hasonlít a képen látható bácsi a rajzos topikban lévõ fickóra, amit hen-tes rajzolt.

grebber
Jaja nem volt rossz film!

Next PC upgrade: 2022

Lammer
nem vót rossz 😉 (egy lehelletnyit 28 nappal kesobb feelingem tamadt a film nezese kozben)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Snecie Smicie
A Severed elég érdekesnek tûnik, látta már valaki?

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

hát ja.Én ha valamitõl rosszul vagyok az a hányás.
Amikor látom és hallom a filmben ahogy öklendezik az arc na akkor nekem is berezeg a gyomrom.Pedig láttam már elég sok hasonló szemetet(fõleg japót) de ezt nem tudom megszokni.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

fifi
figyelj én vevõ vagyok minden szemétre tényleg...
de azért tudod nem kell minden értelmetlen baromságot megnézni... ez már túl van az én elveimen is 😄
lehet szex-horror-vér-bél-vérontás-durvulás, de valahogy annyira intelligensek azért vagyunk, hogy nem nézzük végig mások okádását.
benne van a trailerben is: új irányzat: vomit-gore /na tudod: lófaszt! ez már engem nem érdekel/

na errõl ennyit

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Törölt felhasználó
http://www.apple.com/trailers/independent/calvaire/trailer/
Maak
jah...az más <#hehe>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Voltan
Hát, már a címe se piskóta...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Törölt felhasználó
http://www.slaughteredvomitdolls.com/trailers/trailer.wmv
Törölt felhasználó
Slaughtered Vomit Dolls

Errõl mit tudtok?
Állítólag nagyon beteg cucc.
fifi
szesz!

Sziasztok!
Nálam a szar nem a szar szinonímája.
Érted? 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Maak
hát...nemtom, de pl a holló3-at dicsérte Blizzard a harvesteren...a millió dolláros bébi meg kimondottan jó...vérszomj...még nemtom...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Kijött ám még ezeken kívül is egy-két igazi szutyok szar 600 forintért, bevásároltam én is vasárnap gyilkos liftekbõl, Halloween tizenkettõkbõl, gyilkos halakból, stb 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Lammer
<#worship><#vigyor2>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Aztakurva, ez döbbenetes!!!
11/10, talán a legjobb, amit valaha láttam

Törölt felhasználó
Idõ kérdése 😊
Noh...Azért nem minden Dvd-t dobnak utánad 600 Ft-ért...
Sõt!
Jano
Köszi a remek linket Sadistnak.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Törölt felhasználó
Azt hiszem egy szavunk nem lehet manapság ,hogy drágák a dvd-k!
Maak
Crow 3 és Ginger Snaps kemény 600Ft/db áron ütköztem velük tegnap...annyiért nemám otthagyom...ott volt még a Millió dolláros bébi is...bár ez nem kötõdik ide, de az is jött velem szintén haccázér<#taps>

Prypiat
Hehey most jött le a Tales From the crypt season 2 dvdje angol hangal angol felirattal! Imádom! <#nyes><#taps>

Üdv: Pripyat

Azért nem volt fos ,De nem egy jó film az biztos....
Megnéztem.
Azért nem mondanám ,hogy "ütõs"..Nam a legjobb alakítása Sean Bean-nak..Olyan közepes!
Voltan
Nem csodálom.

Maak
nem rossz nem rossz...élnek/tek köztünk azért állatok...pár helyen felállt a szõr a hátamon miközben olvastam...

Voltan
Nagyon érdekes oldal. A legjobb ebben a témában, amit eddig láttam.

Maak

Voltan
Meg a Pszichós Bates alakját is.

Maak
egen...gyilkos...amúgy ha jól tudom õ ihlette Bõrpofa alakját...

Nem olyan rossz az, ha a Scifi Channel-est nézted meg.
Igazi fasza "B" Grade movie,nem moziba készült.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Abominable

Tök jól induló parás yetis filmnek indul, aztán átmegy értelmetlen hentes baromságba... annyira utálom már az ilyen filmeket.

0/10
Jano
Így van, ilyen filmek nem lesznek. Egyik sem. :-|

Ed Gein pedig egy gyilkos volt.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

ez poén!!

TITANIC 2-túlvilági élet

A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva.

pár érdekes kép:

ezek kamuk, szerintem nem lesznek ilyen filmek...!!!!!

ki a tököm az a ed gein?

Tud valaki pontos infót a Freddy vs. Jason 2-rõl?
Mindenfélét összehordanak már, kavarnak jobbr, balra.
Hol lehet errõl pontos infót szerezni?

TheBerzerker
A Blood Feast egy filmtörténelmi klasszikus azzal kezd. Ha az a film nem lett volna másképp alakult volna a horrorfilmes mûfaj durvább ágainak a sorsa.

Near Dark meg az egyik legkirályabb vámprfilm, amit valaha láttam. Nincs szarozás, nincs rinyálás meg gótikus faszságok. Vannak viszont kiéhezett rohangáló vámpírok, akik minenkit kicsinálnak.

Glpetyus

Hát ekkora egy fost,mit a The dark -"A múlt titka",én nagyon-nagyon rég nem láttam <#levele>

Ha már a régi filmeknél tartunk, tegnap délután láttam egy 1933-as horrort a Duna TV-n. A címe A Panoptikum rejtélye. Nagyon tetszett.<#eljen>Álítólag e film ihlette meg a késõbbi Viasztestekcímû horror készítõit, ami az egyik nagy kedvencem.

Ma lesz a Rémálom az elm utcában elsõ része!
Remélem leadja az rtl a többi részt is ahogy 2 éve!
Mindemkinek ajánlom mert igazi klasszikus!
1982,83,84,85-ben kezdtek megjelenni az ilyen horror filmek aminek sok epizódja készült.(rémálom az elm utcában,péntek 13,gyerekjáték,Halloween,sikoly...)

"The Plague (2006) filmet látta már valaki?"

A The Plague véleményem szerint nagyon szar film! Számomra egyszerüen érthetetlen, hogy Clive Barker miért adta a filmhez a nevét...
Az nagyon ütõs film, fõleg a vége! Sean Bean hatalmas színész! Silent Hill, Gyürük Ura 1-2-3, A sziget, Ronin, Troja, stb...
Ki látta a Múlt Titkát?
Érdemes megnézni?
Sean Bean már alakított 1-2 filmben.Ezekközül talán Az Equilibrium ,ami elnyerte a tetszésemet..