9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
reanimator #7987 ja, kész röhej a film .az eleje nagyon tetszik amikor szamurájkarddal verik a ninja-t és kivédi a csapásokat.
meg ha jól rémlik abban is van bajszos ninja :) -
Ó, azt én még az alámondásos videó hőskorban láttam! Nagyon jó volt! -
booyaa #7985 És azzal a filmel hogy álltok hogy Ninja Terminátor... Az is nagyon ütős!!! Van benne terep színű fonott szemöldökű amerikai ninja. Tényleg nagyon kemény. -
Kegyelemteljes Karácsonyt mindenkinek. -.- -
#7983 Hood of horrors már torrenten! -
reanimator #7982 666-The Demon Child
aki fogékony a hülyeségre annak tetszeni fog ez a kis trash-fos :) -
reanimator #7981 köszi .viszont.
-
Április. -
Grindhouse mikor jön ki pontosan, nem tudja valaki? -
Vigyázzatok ha vidéken jártok, mert támadnak a BIRKÁK!!!!!!
jézus atyaúristen, ez "birka"jó lesz -_- -
#7977 Rob Zombie's Halloween teaser Trailer -
loal pont most neztem meg enis :D elso hatvan perc erdekel jobban ofkorsz! 
igen es igen kedvenc maszkmesterem Savini majsztro megint szerepel 444!!! imadom! :D -
torokandras #7975 Én is boldog karácsonyt,és horrorfilmben gazdag új évet kívánok mindenkinek ,
a Magyar Fangoriának pedig sokkal jobb eszendőt ,mint a tavalyi remélem életben maradtok!!
Kitartunk a műfaj mellett..:)
üdv mindenkinek:Andris
-
alapfilmek!
most ki lett adva magyarul is dvd-n... -
Böjtös #7973 Jómagam és a teljes Magyar Fangoria team nagyon kellemes karácsonyt és boldog új évet kíván minden olvasónknak, illetve minden horrorrajongónak.:)
BG -
Hali!Tegnap este néztem meg sok év után a Démonok(Argento)mindkét részét és mit mondjak nagyon ott van.Anno még vhs-en láttam de még mindig ott van a szeren !KÖTELEZŐ!!! 

-
Új Grindhouse trailer a Hardwired-en. Minden itt megforduló kedves topiklakónak kötelező. :)
-
hűha ez a Re-cycle egyszerűen kurv@ jó film!!! -
Annyira nem nagyon jó ám a film:) Egyszer kétszer nézhető ha elégelvetemült az ember. -
Troma's Beware Childrens at play az ILT-n.
Jónak tűnik. -
Én már megrendeltem az Alien-t:) -
reanimator #7966 én azt megrendelem majd de előtte Aliens 9 DVD-s díszdoboz. -
reanimator #7965 Na végre,még belefért ma az Anthropophagous 2000 is.Azt kell mondanom ez egy szörnyen jó film.Rendkívül jól szórakoztam és nekem még D'Amato filmjét is súrolja.De azért az jobban tetszik főleg a 80-as évek hangulata miatt. -
reanimator #7964 Sharkman
Vicces hülyeség :)))))
Jeffrey Combs benne van és természetesen tudóst játszik.Eszméletlenül jól áll neki a gonosz-balfasz tudós szerepe.+szép nénik vannak a filmben.
De az igazi Cápaember még mindig Bob Keen 1995-ös időtálló klasszikusa, a Proteus marad :)))) -
moRtiZ #7963 Mindenkinek erosen javaslom megnezni a Broken c. filmet (nemtudom mennyire uj, dvdscreenert lattam felirat meg nincs hozza csak spanyol :D). Aki birja a naturalis abrazolast / kegyetlenkedest, annak eleg jo masfel oraja lesz. Szvsz utos. -
#7962 A végtelen égbolt oldalra felkerült a Cannibal-The musical!!! -
Tegnap láttam a Camponás EW-ben egy "szőrös dobozos" Critters 1-4 kiadást, de azért a 8400 Ft-ot már sajnáltam érte, úgyhogy nem vettem meg. :)
-
#7960 Zombi-game -
reanimator #7959 Most nézem,hogy Kedden 23.00-kor a Film+ lenyomja a Ghoulies-t Vérszomjas szörnyecskék címen. Kúl:))) -
#7958 Grind House képek -
Én nemtudok róla. A tv is (asszem TV2) is csak a simát adta le és nem az extended verziót.
Meg szerintem szar volt a magyar szinkronja. -
reanimator #7956 nem tudja valaki,hogy a Shaolin Soccer megjelent nálunk dvd kiadásban ? -
reanimator #7955 egyértelmű,hogy kell :) -
OMG, imdb-n az átlaga 2.1 :S
Én ennyire nem vagyok bátor, hogy ilyen filmet nézzek meg
-
a Zombiegeddon című filmet látta már valaki?
képek alapján jó ölések és jó csöcsök vannak benne, tehát tuti szórakozás :D -
reanimator #7952 Chinese Super Ninjas
Ez jó volt:))))) -
reanimator #7951 Te sütötted ? :) -
Hajnalcat #7950 Loál!!!
-
Hehe, nekem májusban lesz "aktuális", 33 db zombit kérek majd rá. :D
-
#7948 LOLLER!