Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. ezt a filmet 12 évesen láttam moziban apámmal/!/ és sosem felejtem el. elsõ horrorélményeim egyike a Warlockkal együtt...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Életem elsõ horrorfilmje az elsõ része,azóta az egyik kedvencem..!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Amikor látom és hallom a filmben ahogy öklendezik az arc na akkor nekem is berezeg a gyomrom.Pedig láttam már elég sok hasonló szemetet(fõleg japót) de ezt nem tudom megszokni.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
de azért tudod nem kell minden értelmetlen baromságot megnézni... ez már túl van az én elveimen is 😄
lehet szex-horror-vér-bél-vérontás-durvulás, de valahogy annyira intelligensek azért vagyunk, hogy nem nézzük végig mások okádását.
benne van a trailerben is: új irányzat: vomit-gore /na tudod: lófaszt! ez már engem nem érdekel/
na errõl ennyit
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Errõl mit tudtok?
Állítólag nagyon beteg cucc.
Érted? 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
11/10, talán a legjobb, amit valaha láttam
Sõt!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Üdv: Pripyat
Azért nem mondanám ,hogy "ütõs"..Nam a legjobb alakítása Sean Bean-nak..Olyan közepes!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Igazi fasza "B" Grade movie,nem moziba készült.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Tök jól induló parás yetis filmnek indul, aztán átmegy értelmetlen hentes baromságba... annyira utálom már az ilyen filmeket.
0/10
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
TITANIC 2-túlvilági élet
A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva.
ezek kamuk, szerintem nem lesznek ilyen filmek...!!!!!

Mindenfélét összehordanak már, kavarnak jobbr, balra.
Hol lehet errõl pontos infót szerezni?

Near Dark meg az egyik legkirályabb vámprfilm, amit valaha láttam. Nincs szarozás, nincs rinyálás meg gótikus faszságok. Vannak viszont kiéhezett rohangáló vámpírok, akik minenkit kicsinálnak.
Hát ekkora egy fost,mit a The dark -"A múlt titka",én nagyon-nagyon rég nem láttam <#levele>#levele>
Remélem leadja az rtl a többi részt is ahogy 2 éve!
Mindemkinek ajánlom mert igazi klasszikus!
1982,83,84,85-ben kezdtek megjelenni az ilyen horror filmek aminek sok epizódja készült.(rémálom az elm utcában,péntek 13,gyerekjáték,Halloween,sikoly...)
A The Plague véleményem szerint nagyon szar film! Számomra egyszerüen érthetetlen, hogy Clive Barker miért adta a filmhez a nevét...
Érdemes megnézni?
Sean Bean már alakított 1-2 filmben.Ezekközül talán Az Equilibrium ,ami elnyerte a tetszésemet..