Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hooligan666
Csak 8?????? 😊

Csont nélkül 10/10 nálam. Az egyik legjobb horror. (Fõleg ha leesik a film "csattanója".)

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

Köszi !
megnézem ,aztán leírom a véleményem róla..

Különben már ajánlottam itt de mindenképp érdemes megnézni : Dellamorte Dellamore

Egy nagyon-nagyon jó kis olasz horror 1994-bõl..
10/8

Megéri megnézni.
A legjobb texasi láncfûrészes gyilkos...klón.
De ami a lényeg: írta és rendezte Rob Zombie.

TheBerzerker
Én meg is vettem.

Jah a Critters nagyon szupi kis sorozat..
Még régen valamelyik német csatornán néztem meg az epizódokat.
Nagyon bejött!!
House Of 1000 Corpses

Még nem láttam..mi a véleményetek róla??
Mert ,ha pozitív megnézem..<#eljen>
Törölt felhasználó
fifi
most nézem, hogy felkerült a zaercre a Hellgate...
jól emléxem ez az a barom film amiben ilyen világító szemû halak meg hasonló ökörségek vannak? hol olvashattam én már errõl?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

PetruZ
Ma láttam a Tesco-ban a Critters 1-4 full sorozatot külön-külön dvd-ken, darabját 2990-ért. Oké, hogy jó filmek, de hülye azért nem vagyok. 😊
Hooligan666
Nekem megvan mind 😊
(úgy 10-12-õt elcseréltem 😄)

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

TheBerzerker
nekem 30 vagy 31 lett úgy hogy 2-3 esetben diskuráltunk egy kollégával😊

23.
Én tudtam menteni, mûködik.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Loál János
24, de nem lehet menteni. :-c Vagy csak nálam szar? :-|

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

grebber
Én meg nem értek hozzá nemtudom mit kell nézni 😄

Next PC upgrade: 2022

Én tegnap hatig jutottam ,de nem adom fel<#schmoll2>
Irgalmatlan nagy királyság!
Mondjuk szenvedek is vele két napja, 17-nél vagyok még csak 😞

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Prypiat
Ez nagyon állat! <#ravasz1>

Én 4-nél elakadtam! <#wow3>
De folytatom! <#email>

Üdv: Pripyat

Loál János
Köszike! <#gonosz1>

Voltan
Hány filmcímet rejt a kép?

Eddig 22 az 50-bõl, de asszem, kissé elakadtam.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

TheBerzerker
Most meghoztad a kedvemet, asszem a jövõ héten megnézem újra megint😊

ja azzal akart kommunikálni az idegennel 😊 marha jó poén meg az a primitív dallam is telitalálat 😊
meg amin jót röhögtem még az a zuhanyozós jelenet volt😊

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Lammer
BOLDOG SZULINAPOT!!!444negz <#vigyor2>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

TheBerzerker
Mind2 film kurváéra tetszett. Bár a Final Wars azért jobban mint a Monster in the Closet😊 De azért a triangulummal rohangáló einstein figura elég mókás volt benne😊

Monster in the closet

jót szórakoztam ezen.

Godzilla Final Wars

Ez meg egyenesen fasza film.Kitamura kurva jó rendezõ, már a Versus-nál kiszúrtam.

fifi
!!!ALAP!!!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
zaercen kint van a Body melt!!!!!!!!!!

kurv@ nagy film!!!

Dying Soul
Tényleg kegyetlen volt, szerintem az egyik legjobb rész.

Maak
tudom hogy van külön topikja de ott nem nagyon van élet...szal ide írom...tegnap este mondom megnézem a szokásos sorijaimat (sga sg1 pb) de mindig tévére alszom el szal még utána betoltam a masters of horror sorozatból az imprint c. részt...b+...utáltam világ életemben ha szálka ment a körmöm alá...de ez...aztakurva...arra ébredek hogy vonyít a nõ...<#wilting>...beteg...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

grebber
Én bizom benne ,hogy mielõbb felfedezi valaki és lesz hozzá magyar felirat!

Kurva jó kép.Úgy néz ki mint az Xtro 1-ben a monster vagy a Shadowzone-ban.(De még az XTRO 3-asra is hajaz)Egyértelmû,hogy megnézem ezek után.

TheBerzerker
Zseniális!!! Nekem itt figyel a dupla dvd a polcomon. Iszonat szórakoztató film. Olan morbid és beteg poénok vannak benne, hogy félelmtes. Ha tetszett a Toxic Avenger valameik része mindenképpen nézd meg. Nálam ott csücsül a 3 legjobb troma film kupacában.

Loál János
Erre még az imdb-n sincs 5 db szavazat. 😄
Szarvasvadászok vs. kiéhezett idegen ragadozók. Passz, lesd meg.

grebber
Ezt a filmet látta már valaki?Miõl szól?

Night Feeders (2006)

Azt,hogy brutál 😊
Nekem a Toxic Avenger 4. jobban tetszett de ez véresebb.
Meg ha még nem láttad, szerintem nézd meg tõlük a Redneck Zombies-t.
Az kurva jó film.

Snecie Smicie
A Tromás Terror Firmer-rõl mit tud elmondani az, aki már látta<#vigyor0>

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Hm, kedvet csináltál a filmhez pedig átsiklottam felette, bár tudtam,hogy mibõl építkezik(80-as évek horrorjai,mert a rendezõje monster fan),de úgy voltam vele,hogy el lesz fuckolva úgyis.
Most akkor kénytelen leszek megnézni hétvégén, mert a 88-as Blob-ot rendkívül kedvelem.

Loál János
#7589 spoileres!

Loál János
Beletekertem, de ezekszerint elsikkadt valahol.

Ha esetleg végignéznéd a feliratokat, mint sok filmnél ott van az igazi csattanó! Nem halt meg a szörny, belement egy kutyába!
Loál János
Slither

Régóta vártam már, végre lett jóképû verzió.
Döbbenet, hogy mennyire sikerült felidéznie a '80-asok földönkívüli szörnyes horrorjainak érzését (pl. a '88-as Massza, amit sokan nem szerettek - erre egy kicsit hasonlít is). Van benne rendesen CGI, de szerencsére hemzseg a sok bábos-maszkos trükk is, ráadásul mindegyik igen jó: látványos, gusztustalan és "életszerû". A történet a szokásos, a helyszín a megszokott, a szereplõk is tipikusak, pont ezek miatt tetszhet, vagy nem tetszhet sokaknak, mert sok ilyet láttunk már, de azokat elég régen.
Sajnos nagyon rövid volt, kifejezetten sajnáltam, amikor vége lett, illetve a végével sem vagyok kibékülve (lásd a spoileres részt), de egyébként módfelett élveztem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egész egyszerûen nincs slusszpoén a végén. A régi filmekkel ellentétben itt kipusztult a genya, és kész.

Erõs 7 pontos lenne, de mivel rég láttam ilyen szórakoztató (és Hálivúdi!) szörnyûséget, ezért kap egy 8-ast, úgyhogy ajánlott.

Snecie Smicie
Nem is volt rossz a See No Evil, igaz hogy semmit újat nem hozott a mûfajba, de a brutalitása átlagon felüli, és a helyszín is rendben volt.
Talán az von le az értékébõl, hogy a sorozatgyilkos ismét egy baszottnagy, kétméteres henteskinézetû aberrált faszi,(TCM, Butcher) aki az anyjának engedelmeskedik (Violent Kaki 2? :d)

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

fifi
holnap TV2 22:15-tõl
Stephen King: Tûzgyújtó

csak szólok, én sajnos megyek vendégeskedni hárdkór-dzsihád szalonnasütõ hétvégére...

grebber
Ne adj isten esetleg valaki látta az Are You Scared filmet??

Szívesen, máskor is csak szólj nyugodtan. 😊 Hát majd körülnézek a listádban egyszer...

fifi
ja lejött... köszi...óriási ritkaság ám!!!
mellesleg ha érdekel még több klipp/ebben is és más stílusban is ritkaságok/ akkor jelezz nyugodtan, és összehozunk valahogy egy cserét...

A Fiók meg egyszerûen 10/10 nekem...

Mint anno Alfred Hitchcock. Úgy látszik, a nagyok mindig ezt csinálják. 😊

Most akkor sikerült letölteni? Mert adtam extra slotot anno, de nem voltam itt a gépnél, csak be volt kapcsolva, így nem láthattam, hogy mi van.
A fiókot még nem láttam, de tervezem megnézni. Azt írtad, nagyon jó film? Remélem, tényleg izgalmas lesz...

fifi
na betegszabin vagyok; nézegetem itthon a filmeket.

megint meg "kellett" néznem a Fiókot, vagy húszadjára. Nem tudok szabadulni ettõl a filmtõl, nevezzük drámának, thrillernek, akárminek... Nagyon tetszik elsõ perctõl az utolsóig... Ráadásul 990-ért meg lehet venni.

következõ a Shinjuku Triad Society /Miike-Black Societyn belül/ Talán egyzser Death Rattle komámat ráveszem, hogy fordítsuk le... 😄

Az "anyuka" szinésznõnek csak olyan szerepei vannak amiben gonolszt játszik? A Silent Hill-ben volt legutóbb...
Loál János
Jaja, King bácsi szinte az összes általa írt könyv/novella megfilmesítésében megjelenik 1-1 kis szerepre. 😮)