9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Undefeatable, ahogy Seth helyesen mondja.
Én lezúztam nemrég zaercről. -
Bazzeg egyszerűen elképesztő, amit ebben a filmben művelnek:) Amikor Cynthia arcára ráfröccsen a vér sírtam a röhögéstől!!:) -
Undefeatable- A legyőzhetetlen :D -
reanimator #8024 nem erre a csávóra gondolok de ez se semmi :))))
az még ettől is torzabb:) olyanok a fülei mint egy birkózónak
kurva élet,hogy még egy film cime se ugrik be
előbb- utóbb úgyis meglesz(nem ússza meg) és akkor megaröhögés jön meg film összegyűjtés -
Yeah...See Ya!:)
Na ez szétbasz!:) -
Megvan!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=FbnJ4dI8bjk
Asszem karatés Védőangyal volt afilm címe de most így hirtelen nem esküszöm meg rá. Még a tv is adta ha jól rémlik. -
Volt egy filmje a címéremost így hirtelen nem emlékszem de 100 éve láttam meg a youtube-on fentvan belőle a kataris a film végéről. A világlegbénább harc jelenete található ugyanis a film a végén és Cynthia is megjenenik. A film végén a csávót felakasszák egy kapóra....na mindjárt megkeresem a film végét... -
reanimator #8020 fifi -a China O'Brien zajjjercen fenn van.
na előkeresem én is a régi vhs kazettáimat mert van pár baromságom.csak még nem tudom,hogy kell bedigizni. -
reanimator #8019 gyerekek ezt nem hiszem el: Wu Tang Master(Shaolin Drunkard címmel zajercen)
ez egész egyszerűen beszarás.Azt hittem kung fu filmen nagyon nem lepődöm már meg.Ez a film a hülyeség új dimenzióit nyitja meg. -
voltak anno ilyen filmjeim VHS-en de elvesztek... bármilyen PC formátumban érdekel a téma!!! -
reanimator #8017 jaja ez az első Rothrock múvim :)))
de hétszentség,hogy vadászom mostantól mert jópofa.ugra-bugrál mint egy óvodás.emlékszem a 90-es években nagy sztár volt de mindig volt valami nagyobb májer a kölcsönzőben pl: Chuck Norris,Van Damme,Don the dragon Wilson.Meg van egy (talán)hawaii ikerpár bundesliga hajjal,ha jól tudom pankrátorok. nem jut eszembe a nevük de 2 kretén.Néha film+ leadja egy két filmjüket.na az aztán a móka -
ÁÁÁÁ most láttad csak először?:) -
reanimator #8015 megnéztem egy Cynthia Rothrock filmet(China O'Brien).
Sokat olvastam már róla,hogy állítólag Ő a női Bruce Lee stb...stb...
Ha ezt komolyan gondolják akkor ez kész röhej.Viszont vicces ahogy ugrál meg kiabál meg tud csúnyán nézni.Sokszor a Master Demon zseniei jutottak eszembe. -
Összességében tetszett a TCM, bár nem hatott rám a reveláció erejével, nagyjából hozza a 2003-as rész színvonalát, viszont jó befejezést csináltak.
A The Grudge 2 meg megmutatta, hogy mikre nem vagyunk már kiváncsiak 2007-ben. Totál kiszámítható volt az egész. (kicsit olyan ez mint egy ezredszerre eljátszott riff valamelyik metal albumon, ami a könyökünkön jön ki)
-
Nádehogy. De nincs benne sok szöveg, és az sem bonyolult. -
a VHS rip az Hundub??? -
TerrorVision, mekkora film. Újranéztem a minap, hihetetlen loál az egész. Nemrég került fel a netre egy VHSnyúlás végre-valahára, aminek nagyon örültem, aztán rá nem sokkal megjelent dvd-n... :-| :)
Szintén az alámondásos korszakban láttam először, akkor kicsit féltem is tőle, most óriási élvezet volt újra látni.
Ütős műcsillagosháttér, retekbéna szörny, nemnormális család, idegesítő gyerekszereplők, vicces trancsír (bár 1-2 egész jó is van), kellőképpen ostoba történet. Nagyon jó.
-
Hajnalcat #8010 Pont most akarom megnézni.
[nagy texasi láncfűrészes rajongó] -
Texas chainsaw massacre: The beginning
őszintén szólva csak tiszteletből álltam neki a filmnek, mert bár a remake nekem bejött, az eredeti meg véleményem szerint minden idők egyik legjobb-legállatabb-legkultabb horrorfilmje -nem tudtam elképzelni mit tudnak még a témához hozzátenni. Nos szvsz hozzá nem sokat tettek az /elejétől eltekintve/ megtudunk ezt-azt Thomasról és a díszes családról bár én eddig is nyugodtan aludtam ezen infók nélkül is, na mindegy... A film is eleve klisékre épül két jósrác, két jónő-balhé-motoros vagányok-mármár menekülés; de mégsem stb... Viszont van benne valami plussz ahogy filmre vitték, a Sziklák szeménél éreztem hasonlót> tulajdonképpen egy nagy zéró a film, de kurv@ jól megcsinálták... Ennél még azért annyit, hogy Istennek legyen hála, nem esett nagy csorba a TCM-en.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az tetszett, hogy nincs a végén mosolygás, nincs heppiend... ahogy egy haverom mondta anno: mindenki meghal, a többiek megsebesülnek -
torokandras #8008 hello!veszélyes éj az egyik legelső horror amit láttam..azóta a kedvencem is.(többekközött)
nekem +van de angolul..avi-ba mindkét része.a második már annyira nem volt jó.. -
Hajnalcat #8007 Most láttam egy tipikus B-kategóriás horrort: A temetőkapu
Ilyen filmeket a 80-as években csináltak. Gyenge színészi teljesítmény, azok a tipikus olyan szereplők, akiket legszívesebben megölnék, annyira irritálnak...színte vígjátékba illő véres jelenetek. Tudom, sok embernek nagyon tetszenek az ilyen horrorok, engem mégsem fogott meg. Osztályzat: a helyszín (nagyon szép volt az a temető meg a kapuja is^^.)miatt kap egy 2-est jóindulattal. -
reanimator #8006 Búék minden ide írogató emberkének :)
jövőre is nézzünk horrort+trasht+kung fu-t+ninnya filmeket -
a vedelés nálam kimarad, helyette totális önmegsemmisítés... :D
jó horrorban-trashben, olcsó dvdben, makettben, halban, égetett szeszben és METÁLBAN gazdag boldog új évet mindenkinek!!!
LG -
Syzygye #8004 Szevasztok!Olyanról hogy Veszélyes éj,olyanról ki hallott?1985-ös vámpíros film.Nincs meg valakinek?Kellene.. -
"bárki bármit mond, ez sztem egy kurv@ jó film... "-1etértek!!
-
megvettem ma eredetiben az Amityville horror-t /remake/
bárki bármit mond, ez sztem egy kurv@ jó film... -
Dead Hate the Living-et láttam. Egyszer nézhető de semmi több. Viszont a tűz effekt a film végén egészen konkrét:) -
reanimator #8000 hopp most ilyen kérdezős kedvem van: Tears of Kali milyen ?
és a The Dead Hate The Living? -
reanimator #7999 belenézegettem Schnaas ,Goblet of Gore filmjébe.Azt kell mondjam ez egy szörnyen jó film.Andreas barátunk még komoly storyt is gyártott mellé.Na, ez a rohadék lassan a kedvenc rendezőm lesz :)
-
reanimator #7998 amazonon nem találtam de még az amerikain se .
ebay meg ha jól tudom használt cuccok ugye? olyan nem kell :))
mindegy majd meglesz valahol csak idő kérdése -
Azt nemtudom de nekem a kétlemezes Astro-s kiadás van meg. Német ebay-t vagy német amazon-t nem nézted? -
reanimator #7996 tudja valaki a Violent Shit trilogy DVD-t hol lehet megrendelni? -
Megvéve. -
Shaun of the dead
na ez még most is; kb. ötvenedik megnézésre is marha jó film... -
Az első részt most néztem újra, nagyon szeretem (megkaptam karácsonyra az Ultrafilm-féle kiadást :) ), a másodikat viszont valamiért rém gagyinak tartom, szerintem nagyon rossz. :)
-
#7992 Slither hamarosan megjelenik dvd-n 990.-ért! -
az feltűnt, hogy a Slitherben a Toxic avenger 1-et nézik? ha jól emlékszem a monsztává váló csaj kurvája meg a kisgyereke... -
Az nagyon jó film!!! Ment karányos napján valami gyerekfilm és a Santa Claus Conquer the Martians ment a tvben:) Mármint a filmben ment a tv és azt nézték. -
booyaa #7989 Na igen igen ilyen tekintetben nagy guru (ez nem a reklám helye). Ma jön ez a mikulásos földönkívülies elraboljuk vagy mitooom én!!!
Kívánjatok sok szerencsét...
-
említsd meg azt a nagyszerű embert is, akinek jóvoltából megnézhetted eme remek alkotást... :D