Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csont nélkül 10/10 nálam. Az egyik legjobb horror. (Fõleg ha leesik a film "csattanója".)
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
megnézem ,aztán leírom a véleményem róla..
Különben már ajánlottam itt de mindenképp érdemes megnézni : Dellamorte Dellamore
Egy nagyon-nagyon jó kis olasz horror 1994-bõl..
10/8
Megéri megnézni.
A legjobb texasi láncfûrészes gyilkos...klón.
De ami a lényeg: írta és rendezte Rob Zombie.
Még régen valamelyik német csatornán néztem meg az epizódokat.
Nagyon bejött!!
Még nem láttam..mi a véleményetek róla??
Mert ,ha pozitív megnézem..<#eljen>#eljen>
jól emléxem ez az a barom film amiben ilyen világító szemû halak meg hasonló ökörségek vannak? hol olvashattam én már errõl?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
(úgy 10-12-õt elcseréltem 😄)
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
Én tudtam menteni, mûködik.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Mondjuk szenvedek is vele két napja, 17-nél vagyok még csak 😞
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Én 4-nél elakadtam! <#wow3>#wow3>
De folytatom! <#email>#email>
Üdv: Pripyat
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
meg amin jót röhögtem még az a zuhanyozós jelenet volt😊
Stephen(Sing Chi) Chow forever
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
jót szórakoztam ezen.
Godzilla Final Wars
Ez meg egyenesen fasza film.Kitamura kurva jó rendezõ, már a Versus-nál kiszúrtam.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
kurv@ nagy film!!!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Next PC upgrade: 2022
Szarvasvadászok vs. kiéhezett idegen ragadozók. Passz, lesd meg.
Nekem a Toxic Avenger 4. jobban tetszett de ez véresebb.
Meg ha még nem láttad, szerintem nézd meg tõlük a Redneck Zombies-t.
Az kurva jó film.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Most akkor kénytelen leszek megnézni hétvégén, mert a 88-as Blob-ot rendkívül kedvelem.
Régóta vártam már, végre lett jóképû verzió.
Döbbenet, hogy mennyire sikerült felidéznie a '80-asok földönkívüli szörnyes horrorjainak érzését (pl. a '88-as Massza, amit sokan nem szerettek - erre egy kicsit hasonlít is). Van benne rendesen CGI, de szerencsére hemzseg a sok bábos-maszkos trükk is, ráadásul mindegyik igen jó: látványos, gusztustalan és "életszerû". A történet a szokásos, a helyszín a megszokott, a szereplõk is tipikusak, pont ezek miatt tetszhet, vagy nem tetszhet sokaknak, mert sok ilyet láttunk már, de azokat elég régen.
Sajnos nagyon rövid volt, kifejezetten sajnáltam, amikor vége lett, illetve a végével sem vagyok kibékülve (lásd a spoileres részt), de egyébként módfelett élveztem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Erõs 7 pontos lenne, de mivel rég láttam ilyen szórakoztató (és Hálivúdi!) szörnyûséget, ezért kap egy 8-ast, úgyhogy ajánlott.
Talán az von le az értékébõl, hogy a sorozatgyilkos ismét egy baszottnagy, kétméteres henteskinézetû aberrált faszi,(TCM, Butcher) aki az anyjának engedelmeskedik (Violent Kaki 2? :d)
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Stephen King: Tûzgyújtó
csak szólok, én sajnos megyek vendégeskedni hárdkór-dzsihád szalonnasütõ hétvégére...
mellesleg ha érdekel még több klipp/ebben is és más stílusban is ritkaságok/ akkor jelezz nyugodtan, és összehozunk valahogy egy cserét...
A Fiók meg egyszerûen 10/10 nekem...
A fiókot még nem láttam, de tervezem megnézni. Azt írtad, nagyon jó film? Remélem, tényleg izgalmas lesz...
megint meg "kellett" néznem a Fiókot, vagy húszadjára. Nem tudok szabadulni ettõl a filmtõl, nevezzük drámának, thrillernek, akárminek... Nagyon tetszik elsõ perctõl az utolsóig... Ráadásul 990-ért meg lehet venni.
következõ a Shinjuku Triad Society /Miike-Black Societyn belül/ Talán egyzser Death Rattle komámat ráveszem, hogy fordítsuk le... 😄