9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
#8067 Saw Comic -
#8066 The hills have eyes 2. Teaser Trailer -
Csomo ilyen filmel az a baj felirat seosem lesz hozzájuk mármint magyar nyelven :( -
:) Hasonló. -
#8063 The MFF Vs. The Evil Dead
Ez nagyon zsír! -
Meg az Amazing Spidermen tv sorozat és a legend of the suprheroes című posztkultúrális remekmű.
Benne van mindenki, aki számít... -
reanimator #8061 aha :)
régen nem voltak fenn ilyen fasza filmek mint kb utóbbi fél évben.
én is most találtam egy régi rare dolgot: Horror Workout.Az a csaj a főszereplő aki a Creepozoids-ban meg a Robot ninja-ban is benne volt és aerobicra tanítja a zombikat.Döbbenetes.
Meg azért is jó mert nem csak horror fanok vannak hanem síma filmrajongók is a tagok között.Ezért kerülnek fel pl. régi filmek vagy kommandós filmek meg mindenféle baromság. -
nem ismerem az oldalt, elküldenéd a címét privben?
-
craez mindenek felett!! Egyszerűen imádom!!! Régi 2 vágyam teljesült most megint!:) -
#8058 Az eredetit nem láttam, de nekem tetszett a Pulse. Jó, nem egy klasszikus, de bőven nézhető. -
Na ez a Host film is azt bizonyitja hogy vannak még elborult emberek akik szarból akarnak várat építeni nagyon lol film. -
korábban is fent volt másfél napig, és aki szemfüles ugye...
[megvan neki] -
katt -
Bizony, mindenkinek kötelező!
-
reanimator #8053 jiháá
creaz-ra felkerült a 2004-es Bagman! ez az ami youtube-n már nézhető volt de most subbal felrakták.Áldott legyen az elkövető. -
reanimator #8052 na a Pulse remake-ja olyan mintha egy másik film lenne.szerintem pont az maradt ki amitől Kurosawa filmje jó volt.És olyan lett mint a Ring remake. -
Eddig sok remake-t láttam de nemtudnám lehuzni őket mivel ugyanazt a filmet látom csak más szereplőkkel nem is értem minek csinálnak ilyeneket! -
Az eredeti japán verzió igen jó film, az újat még nem láttam. Nagyjából mindenhol lehúzzák. -
Pulse cimű filmet látta valaki,ha igen milyen? -
Hajnalcat #8048 Én mondtam. XDD -
Na basszus belepörgettem ebbe a temető kapui című "filmbe"... 
Ekkora sz@rt... Majd ha nagyon nem lesz mit nézni lehet,hogy megpróbálkozom vele.
-
reanimator #8046 sajnos nem találtam.
hallás után meg nem tudnám lefordítani 100 %-ra.
bízzunk abban,hogy megtetszik egy profi angolosnak.Vagy esetleg egy fasza DVD kiadásban amin van angol felirat. -
reanimator #8045 most spec megy a tracker. de nekem 2. napja alig megy a net. Tegnap is csak 10 percig volt hálóm.Rohadt szolgáltató biztos kiszagolta,hogy miket töltögetek és gyakorolják a társadalmi kontrollt felettem :))) -
#8044 Rest stop nekem is kellemes csalódás volt. -
feliratot nem tudsz hozzá, képek alapján fincsi brutál... -
a gravedancers elég unalmas is meg elég gagyi is...egynél többször te sem fogod megnézni......azok a "szellemek" röhej...
az a másik meg szót sem érdemel... -
Neked működik? Az istennek nem jön be. -
reanimator #8040 Creaz -ról
már délelőtt akartam írni de egész nap nem küldte el ez az átkozott.
-
Helyes,ez nekem való film lesz,megnézem köszi! 
-
Hajnalcat #8038 A cemetary gates-t láttam:.
Nézd meg egy picit lejebb a hozzászólásomat:
Jah, megnéztem a Rest Stop-ot eléggé durva jelenetek voltak benne, mikor az az elmebeteg fickó megkínozta az áldozatait, nah, az nagyon brutál volt.
Egyébként jó film.
-
Srácok van két film az egyik a gravedancers 2005 a másik pedig a cemetary gates. Tud valaki róluk valamit? Érdemes megnézni őket? -
Én zaercen megtaláltam,a képek alapján igen brutális,ide vele,már húzom is! 
-
Honnan húztad le? -
reanimator #8034 nagyon jó és durva film: The Traveler
Még T. Miike is kezet rázna a rendezővel olyan kínzások vannak benne. -
Haveri körben és szerintem is vicc az a film.
Olyan jelenet pl a csaj meg a faszi pik pak leemeli a vaskapút mintha valami félkilos cucc lenneazt amikor viszik a lyukra rátenni vonszolják mint egy 200 kg -os akármit lol.
Meg azok a szétkarmolos jelenetek szánalmas nagyon :( -
Az könnyen meglehet, hiszen úgy hasonlítanak egymásra:) -
reanimator #8031 a Karatés Védőangyal egy Chuck Norris film :)
-
Igen? Akkor összekevertem a címét egy másik szarral:) -
reanimator #8029 az 1981-es Fighting Life megvan valakinek? nagyon kéne
úgy tudom ez a Crippled Masters folytatása -
De amikor letépik a ruhájukat,ahogy néztek meg feszítettek, azon én éreztem magam kínosan bakker, ilyet filmre vinni pff :D Egyébként 1994-es film.