Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
flém on 😊
I love this game!
Én is keresek egy fílmet csak a címét nem tudom.
Még általános iskolában jártam amikor ezt a horror filmet láttam.( bár lehet hogy nem is horror volt hanem ilyen fantasy kalandfilm)
A lényeg az hogy a német RTL-en adták, azon a napon Dinomania napot tartottak azon a német csatornán, tehát reggeltõl estig ilyen B-kategóriás gumidínós meg mittudom én még hogy milyen filmet adtak. Na mármost egyetlen fílmre emlékszem: egy bólygóra lezuhan egy ûrrepülõgép és ha jól emlékszem gyíkemberek éltek azon A Bólygón és rabszólga sórban volt az emberi faj. Azokat az embereket akik lezuhantak, szintén elkapták a gyíkemberek.(itt kép szakadás)A következõ jelenet amire emlékszek a filmbõl az az, hogy a gyíkemberek felfiszik a rabszolgákat valamilyen hegyre, és elõre küldenek 2 rabszolgát és a jobb és bal sziklafal mögûl olyan kettõ szõrny támad az elõre küldött rabszolgákra mint amik a Jedi visszatérben a Jabba palotájában látott gammorai disznó fejû õrök voltak.
De aki akkor régen szintén nézte a német RTL-t amikor egésznap csak ilyen típusú filmeket adtak, és tudja is a nevüket, az írja már le ide ha nagyon szépen kérem. Elõre is kösz.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
22:20 Viasat3 Kedvencek temetõje
23:00 TV2 Stephen King: Halálos árnyék
ezt a halálos árnyékot még nem láttam...na majd ma...csak utálom hogy szétcseszik reklámmal...elalszok a csába alatta...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
gamertag: kenobita
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
elõre leszögezem nem volt rossz film...
viszont sztem erõsen középszerû; kivétel annak, aki most lát ilyen stílusú és költségvetésû filmet elõször. ami viszont nagyon idegesített, hogy igaziból egy-két jeleneten kívül csak ilyen villódzáson keresztül jött át az "akció". Tehát alig-alig volt premier plánban gore. Vagy csak nekem tûnik úgy?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Bõvebben csak azért nem írtam
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Kellemesen csalódtam mert új filmektõl én már nem várok sokat.Nálam eddig versenyben van az év filmje címért.
Látatlanban lefogadom,hogy a rendezõ legalább fél tucatszor szembe ment a producerekkel,hogy bekerülhessenek a tervei a filmbe.
Maszkmesternek is van dolga benne bõven, poénok is vannak( néha lemennek trash szintre aminek örültem nagyon).
És az egész filmbõl árad,hogy a rendezõ imádja a horror és B filmeket.
Valaki itt ha jol tudom a tremors-hoz hasonlította.Hát az sokkl ajobb volt szvsz.(legalábbis az 1. része 😛 )
Fú,ez nekem nagyon tetszett :o
A játékot szerettem,bár csak a 2-vel játszottam.De szerintem teljes mértékben visszaadta azt a hangulatot,látványvilágot,amit a játék is adott.
Még meg fogom nézni párszor,az tuti.
Vér meg trancsír volt benne rendesen.
Hogyan meneküljünk ki egy sivatag közepén álló kocsmából ,ahova szörnyek akarnak bemenni típusú.
Go Jeff Go!!!!
Troma filmek amiket érdemes megnézni:
Redneck Zombies
Terror Firmer
Class of Nuke em High sorozat
Tromeo and Juliet (ajánlott hozzá kõkemény Shakespeare-i ismeretanyag)
Monster in the Closet
Space Zombie Bingo (ha szereted az Ed Wood filmeket ezt imádni fogod)
Troma's War
Így nagy hirtelenjében ezek jutottak eszembe.
Még ha megnézed a Redneck Zombies-t is akkor lehet,hogy rákattansz a TROMA filmekre.
Szerintem Berzerker majd ajánl neked jó filmeket tõlük 😊
Most néztem meg. Hát ekkora szart még életemben nem láttam. De csakis a szó jó értelmében! Ekkora borzalmas B maszlagot még nem pipáltam, és marha jó benne az, hogy pontosan ennek szánták 😄 Zseniális! Muszáj lesz megszereznem a többi részét is.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
De fasza volt újranézni.Hihetetlen,hogy képes hozni a régi hangulatát és jó film is.
Ilyen filmeket kéne csinálni manapság nem Grind House-okat,Texas Chainsaw Massacre The Beginning-eket 😊))))
Ez a Grind House egy tipikus B horrornak igérkezik akárcsak anno az Alkonyattól Pirkadatig.
Vagyis nulla történetet viszont sok helyzetkomikum és ütõs párbeszédek.
De hát mit is várhatunk Quentin Tarantínótól....
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Megnéztem, simán vállalható b-cucc, abszolút nem okozott csalódást.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Voltam vagy 12 éves amikor láttam elõször,de most is görcsbe rándult a gyomrom amikor néztem.
Totál kult,kötelezõ darab.Feliratozottba van meg.
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Méghogy az év horrorja? Nade kérem..
Mondjuk amilyen gyenge az idei felhozatal, nem csodálkozom ezen sem :{{{{
Mert sok olyan film van amit hurrognak meg minden azt nekem semmi bajom vele!
Next PC upgrade: 2022
Hát igen..... manapság már házilag is lehet CGI-t csinálni,kell még egy jobb kamera és bárkibõl rendezõ lehet.
Még vizsgafilmnek is kevés.
Király film!!!