Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Iori
nocsak, nocsak
flém on 😊

I love this game!

Üdv mindendkinek!
Én is keresek egy fílmet csak a címét nem tudom.
Még általános iskolában jártam amikor ezt a horror filmet láttam.( bár lehet hogy nem is horror volt hanem ilyen fantasy kalandfilm)
A lényeg az hogy a német RTL-en adták, azon a napon Dinomania napot tartottak azon a német csatornán, tehát reggeltõl estig ilyen B-kategóriás gumidínós meg mittudom én még hogy milyen filmet adtak. Na mármost egyetlen fílmre emlékszem: egy bólygóra lezuhan egy ûrrepülõgép és ha jól emlékszem gyíkemberek éltek azon A Bólygón és rabszólga sórban volt az emberi faj. Azokat az embereket akik lezuhantak, szintén elkapták a gyíkemberek.(itt kép szakadás)A következõ jelenet amire emlékszek a filmbõl az az, hogy a gyíkemberek felfiszik a rabszolgákat valamilyen hegyre, és elõre küldenek 2 rabszolgát és a jobb és bal sziklafal mögûl olyan kettõ szõrny támad az elõre küldött rabszolgákra mint amik a Jedi visszatérben a Jabba palotájában látott gammorai disznó fejû õrök voltak.
De aki akkor régen szintén nézte a német RTL-t amikor egésznap csak ilyen típusú filmeket adtak, és tudja is a nevüket, az írja már le ide ha nagyon szépen kérem. Elõre is kösz.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

grebber
Ajánlom hogy nézzed meg a Halálos árnyék-ot én láttam szerintem jó film!

Next PC upgrade: 2022

Maak
MA:
22:20 Viasat3 Kedvencek temetõje
23:00 TV2 Stephen King: Halálos árnyék

ezt a halálos árnyékot még nem láttam...na majd ma...csak utálom hogy szétcseszik reklámmal...elalszok a csába alatta...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

cenobite
Áááááá!!! Egyik kedvenc filmem! Hányszor megnéztem én ezt középiskolás koromban... Remélem feliratos lesz.

gamertag: kenobita

Snecie Smicie
23.00-kor Warlock az RTL-en

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

fifi
Feast

elõre leszögezem nem volt rossz film...
viszont sztem erõsen középszerû; kivétel annak, aki most lát ilyen stílusú és költségvetésû filmet elõször. ami viszont nagyon idegesített, hogy igaziból egy-két jeleneten kívül csak ilyen villódzáson keresztül jött át az "akció". Tehát alig-alig volt premier plánban gore. Vagy csak nekem tûnik úgy?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont a film nem akar túlnõni saját magán: jó részük kinyiffan a két erõs/ebb/ megmenekül. Nincs csavar, nincs okoskodás, nincs happy end. Hála az égnek nem lettek a monszták sem elmagyarázva. Ott voltak, aztán gyenteltek szét akit értek... Pont jó így

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Lammer
kuzs <#vigyor3>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Glpetyus
<#gonosz1>
hány éves a hugi ? 😊

grebber
The Pumpkin Karver!

Látta már valaki?

Lammer
mi is csak(szokasosan hugival nezzuk a horror filmeket 😛) ultunk a vegen es elmelkedtunk, vagyis inkabb merengtunk... szerintem hangulatra nagyon el van talalva, ritkan latni jo jatekadaptaciot az tutiak 😄D

Lammer
van spoiler makro, batran irhatod 😛

Ajánlom jó szívvel a filmet.
Bõvebben csak azért nem írtam ,mert akkor spoilerezném ami tetszett benne.A lényeg ,hogy nem azt kapod amit mostanában elénk raknak.(hála a Jó Istennek)

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Snecie Smicie
Na ennek a véleménynek örülök, mert vaciláltam rajta, hogy leszedjem-e vagy sem..

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

A FEAST egy kegyetlen jó film.
Kellemesen csalódtam mert új filmektõl én már nem várok sokat.Nálam eddig versenyben van az év filmje címért.
Látatlanban lefogadom,hogy a rendezõ legalább fél tucatszor szembe ment a producerekkel,hogy bekerülhessenek a tervei a filmbe.
Maszkmesternek is van dolga benne bõven, poénok is vannak( néha lemennek trash szintre aminek örültem nagyon).
És az egész filmbõl árad,hogy a rendezõ imádja a horror és B filmeket.

Szerintem nagyon gyenge lett,én már alig vártam hogy vége legyen 😛
Valaki itt ha jol tudom a tremors-hoz hasonlította.Hát az sokkl ajobb volt szvsz.(legalábbis az 1. része 😛 )

Glpetyus
Ejj,megnéztem a Silent Hill-t,most hogy kijött dvd-n.
Fú,ez nekem nagyon tetszett :o
A játékot szerettem,bár csak a 2-vel játszottam.De szerintem teljes mértékben visszaadta azt a hangulatot,látványvilágot,amit a játék is adott.
Még meg fogom nézni párszor,az tuti.

grebber
The Wicker Man-nek mi is a magyar címe?

MrSpock
Megnéztem a Feast-et.LOL film volt.
Vér meg trancsír volt benne rendesen.
Hogyan meneküljünk ki egy sivatag közepén álló kocsmából ,ahova szörnyek akarnak bemenni típusú.

Go Jeff Go!!!!

Ah, köszi.

PetruZ
Szerintem erre a The Beyond-ra. Mindkettõ nagyon jó überklasszik, de totál más. 😊
Erre gondolsz?

From Beyond

Vagy egy másik filmrõl van szó?

Snecie Smicie
A 2005-ös Reekerhez senki nem tud magyar feliratot?

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

TheBerzerker
Többi részt is érdemes megnézni. 2dik rész szerintem szintán nagyon jó (bár az elsõnél gyengébb) a 3dik nagyon szar, azt csak kemény rajongóknak ajánlom, és a 4dik pedig a LEGJOBB!!!
Troma filmek amiket érdemes megnézni:
Redneck Zombies
Terror Firmer
Class of Nuke em High sorozat
Tromeo and Juliet (ajánlott hozzá kõkemény Shakespeare-i ismeretanyag)
Monster in the Closet
Space Zombie Bingo (ha szereted az Ed Wood filmeket ezt imádni fogod)
Troma's War

Így nagy hirtelenjében ezek jutottak eszembe.

A 4. részét mindenképpen nézd meg az a legjobb.
Még ha megnézed a Redneck Zombies-t is akkor lehet,hogy rákattansz a TROMA filmekre.
Szerintem Berzerker majd ajánl neked jó filmeket tõlük 😊

Voltan
Basszus, The Toxic Avenger...
Most néztem meg. Hát ekkora szart még életemben nem láttam. De csakis a szó jó értelmében! Ekkora borzalmas B maszlagot még nem pipáltam, és marha jó benne az, hogy pontosan ennek szánták 😄 Zseniális! Muszáj lesz megszereznem a többi részét is.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Törölt felhasználó
De van angol,és szerintem pár hét múlva magyar is lesz.
Nekem már jön le az egyik torrent oldalról,de sajna még nincs hozzá felirat 😞

Lammer
ehhh kosziekh megvoooot xD

Watchers

De fasza volt újranézni.Hihetetlen,hogy képes hozni a régi hangulatát és jó film is.
Ilyen filmeket kéne csinálni manapság nem Grind House-okat,Texas Chainsaw Massacre The Beginning-eket 😊))))

Ez a Grind House egy tipikus B horrornak igérkezik akárcsak anno az Alkonyattól Pirkadatig.
Vagyis nulla történetet viszont sok helyzetkomikum és ütõs párbeszédek.
De hát mit is várhatunk Quentin Tarantínótól....

Törölt felhasználó
Jano
Most pedig viszont kívánom! <#smile>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Maak
Feast errõl még nem hallottam, milyen ?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

fifi
egyik legnagyobb film...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Nekem is egy kultélmény: miután éveken keresztül nem tudtam letölteni gyerekkorom egyik kedvencét (Escape 2000/eredeti cím: Turkey Shoot), berendeltem az usából.
Megnéztem, simán vállalható b-cucc, abszolút nem okozott csalódást.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

andaxxin
Tegnap este néztem a THE BEYOND címû filmet 20 év után elõször.
Voltam vagy 12 éves amikor láttam elõször,de most is görcsbe rándult a gyomrom amikor néztem.
Totál kult,kötelezõ darab.Feliratozottba van meg.

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Snecie Smicie
Hú, megnéztem a Wildernesst...
Méghogy az év horrorja? Nade kérem..
Mondjuk amilyen gyenge az idei felhozatal, nem csodálkozom ezen sem :{{{{

nahát ezekkel lenne bajod az fix fõképp a Night Feeders-szel 😊

grebber
Hát ha valaki csinál hozzájuk feliratot attól még menézem!
Mert sok olyan film van amit hurrognak meg minden azt nekem semmi bajom vele!

Dying Soul

grebber
Mi az hogy ez se?

Nem jó ez se 😊

grebber
Abominable

Kép alapján nem lehet rossz 😄

ócska szar,kerülje mindenki.Ilyen rossz filmet rég láttam jellemzõ,hogy ezek most jönnek majd.
Hát igen..... manapság már házilag is lehet CGI-t csinálni,kell még egy jobb kamera és bárkibõl rendezõ lehet.
Még vizsgafilmnek is kevés.

Stay Alive

Király film!!!
PetruZ
Vááá, ha 6-7k lenne, meg is venném. Bár lehet, hogy így is meg fogom. 😊
Lammer
itt szerintem mindenkinek megvolt mar ez a remek film!!!44 amugy tenyleg joak natyon <#vigyor2>

fifi
számomra az egyik legnagyobb klasszikus horror 😄