Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Merhogy' szombat éjjel volt a Tv2-n.Megnéztem,..kb 5x-re 😊
Mondjuk az elsõ része (menekülés New Yorkból -.-) kicsit jobb szerintem.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Dehát lehet ilyeneknek magyarázni,akik még sosem hallották azt a nevet,hogy Silent Hill ? <#rolleyes>#rolleyes>
Nem csoda,hogy "értelmetlen" számukra a film (tisztelet a kivételnek..).
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Uhh, még csak beletekergettem, de jó "kis" thai bunyós/misztikus B-nek néz ki. 😉 Holnap este elmondom, milyen volt. 😊
Nagy loál a film amúgy, fõleg a vége ahogy percekig áll egyhelyben az élien, de inkább feszültségkeltéssel operál, mint a látvánnyal...azért hangulatban nagyonnagy.
http://www.youtube.com/watch?v=Sj671m3CAmQ
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Biztos valami szörnyrajongó lehetett a csávó.
Meg is néztem, jó volt.
És mekkora már, hogy ez a kedves, vízfejû, szopócsillagdobáló élijen játszotta késõbb a predátort is. Aztán szegény meghalt ÉCben. :-C
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
annyi volt a hozzáfûznivalója, hogy rövid de pörgõs film volt... .D
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Hatalmas kung fu film.Végig poénos de a legvégén amikor a Yoga-s hindi elkezd verekedni beszartam a röhögéstõl.
Annak aki szereti a poén kung fu filmeket mindenképpen ajánlom.
F*ngom sincs a játék(ok) történetérõl, de nekem így is nagyon tetszett a film. <#wink>#wink>
Üdv: Pripyat
Van vagy 5-6 perc ami egy-az egyben ugyanaz mint a játékban volt még a KAMERAMOZGÁS is! <#wow1>#wow1><#worship>#worship> A moziban azthittem besz@rok mikor néztem annyira tetszett!
Aki játszott a SH1-el,az a rész amikor az elsõ sikátorba bemész és világítasz az öngyujtóval aztán megtalálod a véres betegszállítókocsit meg a kerítésre tûzõtt lényt. Imádom azt a játékot és a film is nagyon tetszett,de aki nem ismeri a játék történetét annak nem fog tetszeni a film.
Üdv: Pripyat
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
nagyon köszönöm...
www.cdcovers.cc -n keress rá a Shinjuku Triad Society-re.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Az a film feszültségteremtésbõl példát mutathatna ma is sõt bármikor.
A Suspense-t olyan mesteri szinten kezeli ahogy Sir Alfred H.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Nagyon megköszönném, ha valaki hozzá tudna juttatni Miike-Black Triad Society címû trilógiájának borítójához...
Bármilyen formában jó, csak le tudjam szedni mint kép...
köszi elõre is
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
-inkább a filmrõl mondj többet, ne az rtl-rõl. bár aki ismeri, valszeg ennyibõl is meg tudja mondani melyik filmet keresed.
- a másik meg, létezik itt a fórumon egy filmkeresõ topik, talán érdemes lenne ott is megkérdezned.
Amikor egy ilyen filmnek vége lett vagy reklám volt, akkor mindig azzal kezdtek hogy egy német faszi olyat mond hogy "Dinomania" és közben egy számítógépes átvezetõ animációt lehet látni mindig, egy Brachiosaurus csapat vagy legalábbis egy hosszúnyakú dinoszaurusz fajta vagy éppen jön ki a dzsungel-bõl egyenesen a kitörõ vulkán felé, vagy éppen a kitörõ vulkán miatt menekülnek be a dzsungel-be.(erre már nem nagyon emlékszek). Ja és a Michael Keaton vagyis a legelsõ Batman volt a narrátór a szünetekben, tehát elmondta a filmek rövid ismertetõjét, kielemezte az összes filmet,meg ilyenek.