Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok, nemtom ebbe a kategóriába mennyire illik, de gyomorforgató videókat találtam a nemsokára kijövõ Taxidermia c. Magyar filmrõl.

Borzongjatok:
Dagika
Kakaska
Osszátok, mit gondoltok errõl!
szerintem az moziban ment és ha nem csal emlékezetem elég nagy reklámverése is volt.Ergo nem "B Grade"

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Törölt felhasználó
Slither felirat a hosszupuskán!
Terror Within 2 is van

Glpetyus
A menekülés Los Angelesbõl B-filmnek számít ? <#gonosz1>
Merhogy' szombat éjjel volt a Tv2-n.Megnéztem,..kb 5x-re 😊
Mondjuk az elsõ része (menekülés New Yorkból -.-) kicsit jobb szerintem.

Snecie Smicie
Ja..nem tudom láttátok-e, de a Terror Withinnek van még ehhez hasonló hamisítatlan B-kat hangulata. Érdemes megnézni azt is.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Glpetyus
Hát ez az,sajnos a baráti körömben nem sok embernek tetszett :S
Dehát lehet ilyeneknek magyarázni,akik még sosem hallották azt a nevet,hogy Silent Hill ? <#rolleyes>
Nem csoda,hogy "értelmetlen" számukra a film (tisztelet a kivételnek..).

Jano
Hmm, Tony Jaa elsõ szerepe? Írj majd róla lécci, lehet én is megnézem.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Áz!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Snecie Smicie
Végre lejön a Forbidden World is, régóta kerestem/töltöttem sikertelenül.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

ja én is azt mondom,hogy DVD quality-ben gagyi lenne.Akkor már nagyon látszana a több mint 20 év.

PetruZ
Spirited Killer
Uhh, még csak beletekergettem, de jó "kis" thai bunyós/misztikus B-nek néz ki. 😉 Holnap este elmondom, milyen volt. 😊
Snecie Smicie
Külön jóttesz ezeknek a filmeknek a VHS minõség...
Nagy loál a film amúgy, fõleg a vége ahogy percekig áll egyhelyben az élien, de inkább feszültségkeltéssel operál, mint a látvánnyal...azért hangulatban nagyonnagy.

fifi
csekk:
http://www.youtube.com/watch?v=Sj671m3CAmQ

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Meg a Monster in the Closet-ben is Õ volt a Monster.
Biztos valami szörnyrajongó lehetett a csávó.

Loál János
Köszi, végül is meglett.

Meg is néztem, jó volt.
És mekkora már, hogy ez a kedves, vízfejû, szopócsillagdobáló élijen játszotta késõbb a predátort is. Aztán szegény meghalt ÉCben. :-C

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

TheBerzerker
Az biztos...Kitamura elcseszett jó filmeket csinál. Elég ha csak a Versus-ra, az Azumi-ra vagy a Final Wars-ra gondolok. És mind más stílusú film.

Seth
Ma lesz az oridzsi Ómen retekklubbon

PSN ID.: Beegabor

hú az a Versus prológja.Kitamura szerintem cseszett jó rendezõ, egy Istenverte tehetség.Én spec még nem néztem meg de itt figyel hetek óta,szerintem holnap megnézem.

fifi
feleségem a Down to hell-t nézi 😄DDDD
annyi volt a hozzáfûznivalója, hogy rövid de pörgõs film volt... .D

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Kung Fu Vs Yoga

Hatalmas kung fu film.Végig poénos de a legvégén amikor a Yoga-s hindi elkezd verekedni beszartam a röhögéstõl.
Annak aki szereti a poén kung fu filmeket mindenképpen ajánlom.

PetruZ
"...de aki nem ismeri a játék történetét annak nem fog tetszeni a film."

F*ngom sincs a játék(ok) történetérõl, de nekem így is nagyon tetszett a film. <#wink>
Prypiat
Ja és a legeslegjobb,a filmben amikor átváltozik a világ és megszólal a légvédelmi riadó és elsötétül az ég... <#worship><#worship> Nameg a végén amikor a papnõt belülrõl szétszakítják a szögesdrótok és a kiscsaj meg fürdik a kiömlõ cuccban,hát a moziban elõredõlve néztem és "igen-igen ezaz" mondogattam magamban barátnõm meg fogott vissza,hogy nyugodjak meg... <#vigyor2><#hehe> Szóval Silent Hill Rulez. Nembánnám ha csinálnának egy 2 részt ami a játék 2. részét dolgozza fel mert az is egy külön story.

Üdv: Pripyat

Prypiat
Akkor próbáld ki a SH1-et és nézd meg a filmet újra! <#ravasz1>
Van vagy 5-6 perc ami egy-az egyben ugyanaz mint a játékban volt még a KAMERAMOZGÁS is! <#wow1><#worship> A moziban azthittem besz@rok mikor néztem annyira tetszett!

Aki játszott a SH1-el,az a rész amikor az elsõ sikátorba bemész és világítasz az öngyujtóval aztán megtalálod a véres betegszállítókocsit meg a kerítésre tûzõtt lényt. Imádom azt a játékot és a film is nagyon tetszett,de aki nem ismeri a játék történetét annak nem fog tetszeni a film.

Üdv: Pripyat

Maak
keresgettem a zaercen, fõleg mivel az a szopócsillagdobálós ufófilm anno tetszett és alább szó volt róla, és mit találok, ezt, kérem a szakértõ urakat mondják már meg nekem milyen beteg film ez? Persze ha arra jártam már elindítottam azért...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Kiváló, szívesen

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

fifi
megvan...

nagyon köszönöm...

Mégsem katt.
www.cdcovers.cc -n keress rá a Shinjuku Triad Society-re.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Miért nem irtad be ide? Nekem megvan évek óta.

Ugye viccelsz,hogy kiröhögöd a legjobb Alien filmek egyikét? 😊
Az a film feszültségteremtésbõl példát mutathatna ma is sõt bármikor.
A Suspense-t olyan mesteri szinten kezeli ahogy Sir Alfred H.

Maak
Végre megnéztem, rég szórakoztam ilyen jól<#nevetes1> mekkora poénok vannak már benne <#nevetes1>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

fifi
Emberek!

Nagyon megköszönném, ha valaki hozzá tudna juttatni Miike-Black Triad Society címû trilógiájának borítójához...
Bármilyen formában jó, csak le tudjam szedni mint kép...

köszi elõre is

Snecie Smicie
Remek...amint látom az is fent van :d)

fifi
na akkor azért nézd meg a Body melt-et is... ;D

Loál János
Mióta vártam én már. -.-

Snecie Smicie
Zaercre felkerült az egyik legnagyobb terraloál, a Without Warning :_o)))

Loál János

Egész korrekt, bár azért elbírt volna még egy Beyondot meg vagy 2-3 Guinea Piget.

Glpetyus
<#action> 😊

nem, ez sem az. mindegy majd valahogyan megtalálom. Azért köszi.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

Ebbe van minden, gyíkemberek, dínók...

Ez lehet az?<#rolleyes>

Az elveszett világ

Kösz yann megkérdezem majd ott is, amúgy tényleg csak ennyi maradt meg a fejemben amiket már le írtam és sajnos akármennyire szeretnék visszaemlékezni arra a napra egyszerüen nem tudok.

LOL ember, ha tudnám a címét akkor nem kérdeznék annyit okoska.

ha ennyit írsz egy filmrõl ,már csak tudod a címét..
csak két tipp:
-inkább a filmrõl mondj többet, ne az rtl-rõl. bár aki ismeri, valszeg ennyibõl is meg tudja mondani melyik filmet keresed.
- a másik meg, létezik itt a fórumon egy filmkeresõ topik, talán érdemes lenne ott is megkérdezned.
Ez nem az tényleg amit én keresek. Az a film amit keresek, szerintem jóval régebbi, szerintem B-kategóriás horror film lehetett. De mondom, azon a régi napon amikor egésznap ilyen típúsu filmeket adtak azok 90%-ban szerintem B-kategóriások voltak. Ja és még valami eszembe jutott.
Amikor egy ilyen filmnek vége lett vagy reklám volt, akkor mindig azzal kezdtek hogy egy német faszi olyat mond hogy "Dinomania" és közben egy számítógépes átvezetõ animációt lehet látni mindig, egy Brachiosaurus csapat vagy legalábbis egy hosszúnyakú dinoszaurusz fajta vagy éppen jön ki a dzsungel-bõl egyenesen a kitörõ vulkán felé, vagy éppen a kitörõ vulkán miatt menekülnek be a dzsungel-be.(erre már nem nagyon emlékszek). Ja és a Michael Keaton vagyis a legelsõ Batman volt a narrátór a szünetekben, tehát elmondta a filmek rövid ismertetõjét, kielemezte az összes filmet,meg ilyenek.

PetruZ
Tuti nem az. Kedvenc könyvem, a film mérföldekkel gyengébb, de nem az van benne, amit õ keres. 😊
Lammer
hulyeseg...
zombis szettepes(day of the dead) az elso akkoris 😛
zombies ftw!!! =)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan