Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
PetruZ
Ha aktuális lesz (készen lesznek az anyagok), akkor mindenképpen. Köszi. 😊

fifi:
Ld. "Kung Fu filmek" topik. 😊 Überklasszik, megaállat. 😄
TheBerzerker
Írj a Zsoltinak! Õ a góré de szerintem szívesen veszi a kezeményezést!

fifi
"Mafia vs Ninja"
<#wow1><#wow1><#wow1><#wow2><#wow2><#wow2><#alien2><#alien2><#alien2>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

PetruZ
Ha összejön a nagy "újranézés", akkor küldenék majd pár írást a Harvester-re a "Mafia vs Ninja", a "Yellow River Fighter", és a "Long Arm of the Law 1-2-3" c. filmklasszikusokról. 😊 Lehet róla szó?
fifi
ez a Room six ez milyen film? valaki beszélt nekem tökrészegen tegnap róla, de én nem vágom mi ez...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

sickhouse t látta valaki?milyen?a bemutatója elég kecsegtetõ.
schrank
káááár ezekszerint nálunk még nem is adták a mozik <#ticking> nnnna mindegy megnézem felirat nélkül nem hiszem hogy nagyon szövevényes szálakon futna asztori <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Törölt felhasználó
Nincs még hozzá magyar sub.
hú a jelmez tuti nincs már meg, de fényképen valahol le vagyok fotózva benne.majd ha meglesz a kép megpróbálom beszkennelni 😊

Stephen(Sing Chi) Chow forever

schrank
szevasztok tudna nekem nyomatni valaki egy linket a TCM the beginning-hez magyar feliratot mert sehol nem találok köszike <#worship>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

TheBerzerker
Megvan még a jelmez? Mert ha igen kerünk egy képet😊

jaja 😊))
én pont a Harvesteres cikk miatt kutattam fel,ott olvastam róla elõször.
Egyszer az általános iskolában volt farsangi jelmezverseny.Én akkor anyámmal csináltam egy robotjelmezt,na kb az nézett így ki 😊)))))

TheBerzerker
Fõleg az a robot basz szét nagyon😊 Amugy a film másik ismertebb címe (dvdn is így forgalmazzák) Santa Claus Conquer the Martians. Harvestern van is cikk róla.

A Santa Claus-ost én is ajánlom mert marha jó.Olyan az egész film mint egy elcseszett jelmezbál 😊)))))))

fifi
zaercen két kurvajó film:
the giant spider invasion
santa claus defeats the aliens

persze csak aki rá tud "érezni"... 😄

Jano
One Missed Call, a Kör-klón, kicsit fokozva.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

PetruZ
Tényleg, az is. 😊
Dead Friend
A Tale of two Sisters

megnéztem 😊))))
Jim Kelly is röhej néha, de mellette a haverjai kegyetlen gyökerek.De a végén az a bunyó a habban kurva nagy 😊)))))

Jim Kellyrõl jut eszembe ,minap megnéztem vagy 100x az Enter the Dragon-t(ami nekem az ûber film) és kilóg nagyon belõle😊)))) Legalábbis Mr.Lee mellõl nagyon😊)))

hellnight
The Thing 😄 😄

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

PetruZ
Poltergeist, Ju-On, Dead Birds, ... több, most nem nagyon jut az eszembe, ami annyira paráztatós lett volna (nekem 😊 ).
fifi
Juon
az eredeti, nem a Buffys...

fifi
ja

TheBerzerker
Black Belt Jones szétbasz!😊 Kicsit olyan mintha Shaft kung fuzna😊

Hello
Egy kis segítséget szerretnék kérni nem is segítséget hanem ajánlót.😊
Mondjatok nekem vlaami jóó kis horro filmet ami ben sok a az ijesztõ parás rész 😄
Kösszi elõre is

Törölt felhasználó
Friss hús 😊
PetruZ
#7891 <#rolleyes>
fifi
?

van egy 2007-es filmem ami ugy kb márciusban jön ki, megnéztem a trailerjét és nagyon vadállat<#worship>. The Host a címe,érdekel valakit? van hozzá mindenem, adok torrent fájlt, és feliratot is hozzá!!!!!!!!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

msn:

[email protected]

Horrorfanok Rulez!!!!<#worship><#worship><#worship><#worship>
hella evribádi
Host ismertetõ.

http://manu.interhost.hu/content/view/1179/54/

És egy "jó" hír.

Már készül az amerikai remake! Hogy az a remakelõ jó édes anyukájuk szomoruszemû úristenit!
Érdekes. Tetszik hogy a sima szörnyfilmekkel ellentétben, ahol egy 5-6 fõs tinitársaságot ritkít a monsztra mintha most kicsit többen jönnének rá a szörny/szörynek létezésére. Kész háború + katonák meg minden.
Aztaqqq

Még nem láttam Black Belt Jones-t,csak belehúztam de kész vagyok azoktól a frizuráktól.
Forza vattacukorhaj ! De szar,hogy nincs most idõm megnézni 😞
Ellenben de várom a hétvégét akkor majd jól megnézem.

Jano
htx, nézem majd.

Nekem kimondottan tetszett.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Törölt felhasználó
The host

Ezt látta már valaki? A felirat készül,én kiváncsi vagyok.
Törölt felhasználó
The graveyardot néztem tegnap.
Annyira nulla film, hogy ettõl lentebb már szerintem nincs is.
Törölt felhasználó
Azt ma én is meg akarom nézni.
Törölt felhasználó
Véres telihold címû b-fos mlyen?
Loál János
😄
Ez azt is jelenti, hogy a Taxidermia jó volt?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Páromnál már az kiverte a biztosítékot, amikor a Taxidermiát megnéztük együtt, és én somolyogva álltam fel, õ meg egy óráig rosszul volt.
Ezután úgy döntöttem ne nézegessen aznap este már Imprinteket 😉

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Dying Soul
Szvsz pont ez a két legjobb rész. 😊

hellnight
Mert ugye az Imprint teljesen más stílus. Miike-rõl ugye tudjuk, hogy elmebeteg.
Viszont, ha összeveted az Imprint-et a Cigarette Burns-el akkor azért láthatsz némi különbséget. Egy amerikai rendezõ és egy kínai vagy japán vagy tudja a fakkom milyen Mikke. Teljesen eltérõ stílus.

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

várjál,
nekem a haverjaim azon is szörnyûlködnek,hogy kung fu,Bruce Lee ,ninja filmeket nézek 😊))))

Dying Soul
Osztom

Jano
Elgondolkodtam, vajon mit szólhatna egy ilyen filmhez egy normális 😊 ember, akinek nincs kitolva a tûrésküszöbe, mint a magunkfajtáknak - nem néz horrort...

Playmate of the apes

ez jó volt 😊
ilyen B kategóriás trash Majmok bolygója paródia.

PetruZ
Most néztem meg én is (Imprint)... Hú vazze! Eddig is tudtuk, hogy Miike beteg, de most már azt is, hogy nagyon beteg... <#ijedt> Nem hiszem, hogy él ma olyan "nagymozis" rendezõ rajta kívül, aki bevállalná mindazt, amiket õ filmre visz. Egyszerûen olyan hatásúak, mintha nem csak néznéd, hanem rád is borítaná az egészet...