Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fifi:
Ld. "Kung Fu filmek" topik. 😊 Überklasszik, megaállat. 😄
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#alien2>#alien2><#alien2>#alien2><#alien2>#alien2>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Stephen(Sing Chi) Chow forever
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
én pont a Harvesteres cikk miatt kutattam fel,ott olvastam róla elõször.
Egyszer az általános iskolában volt farsangi jelmezverseny.Én akkor anyámmal csináltam egy robotjelmezt,na kb az nézett így ki 😊)))))
the giant spider invasion
santa claus defeats the aliens
persze csak aki rá tud "érezni"... 😄
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
A Tale of two Sisters
Jim Kelly is röhej néha, de mellette a haverjai kegyetlen gyökerek.De a végén az a bunyó a habban kurva nagy 😊)))))
Jim Kellyrõl jut eszembe ,minap megnéztem vagy 100x az Enter the Dragon-t(ami nekem az ûber film) és kilóg nagyon belõle😊)))) Legalábbis Mr.Lee mellõl nagyon😊)))
az eredeti, nem a Buffys...
Egy kis segítséget szerretnék kérni nem is segítséget hanem ajánlót.😊
Mondjatok nekem vlaami jóó kis horro filmet ami ben sok a az ijesztõ parás rész 😄
Kösszi elõre is
msn:
[email protected]
Horrorfanok Rulez!!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
http://manu.interhost.hu/content/view/1179/54/
És egy "jó" hír.
Már készül az amerikai remake! Hogy az a remakelõ jó édes anyukájuk szomoruszemû úristenit!
Még nem láttam Black Belt Jones-t,csak belehúztam de kész vagyok azoktól a frizuráktól.
Forza vattacukorhaj ! De szar,hogy nincs most idõm megnézni 😞
Ellenben de várom a hétvégét akkor majd jól megnézem.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Annyira nulla film, hogy ettõl lentebb már szerintem nincs is.
Ez azt is jelenti, hogy a Taxidermia jó volt?
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ezután úgy döntöttem ne nézegessen aznap este már Imprinteket 😉
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Viszont, ha összeveted az Imprint-et a Cigarette Burns-el akkor azért láthatsz némi különbséget. Egy amerikai rendezõ és egy kínai vagy japán vagy tudja a fakkom milyen Mikke. Teljesen eltérõ stílus.
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
nekem a haverjaim azon is szörnyûlködnek,hogy kung fu,Bruce Lee ,ninja filmeket nézek 😊))))
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

ez jó volt 😊
ilyen B kategóriás trash Majmok bolygója paródia.