Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Lammer
loal pont most neztem meg enis 😄 elso hatvan perc erdekel jobban ofkorsz! <#vigyor3>
igen es igen kedvenc maszkmesterem Savini majsztro megint szerepel 444!!! imadom! 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Én is boldog karácsonyt,és horrorfilmben gazdag új évet kívánok mindenkinek ,
a Magyar Fangoriának pedig sokkal jobb eszendõt ,mint a tavalyi remélem életben maradtok!!
Kitartunk a mûfaj mellett..😊

üdv mindenkinek:Andris
fifi
alapfilmek!
most ki lett adva magyarul is dvd-n...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Jómagam és a teljes Magyar Fangoria team nagyon kellemes karácsonyt és boldog új évet kíván minden olvasónknak, illetve minden horrorrajongónak.😊

BG

Szaszura
Hali!Tegnap este néztem meg sok év után a Démonok(Argento)mindkét részét és mit mondjak nagyon ott van.Anno még vhs-en láttam de még mindig ott van a szeren !KÖTELEZÕ!!!<#wow1><#crazya><#integet2><#nevetes2>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

PetruZ
Új Grindhouse trailer a Hardwired-en. Minden itt megforduló kedves topiklakónak kötelezõ. 😊
fifi
hûha ez a Re-cycle egyszerûen kurv@ jó film!!!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

TheBerzerker
Annyira nem nagyon jó ám a film😊 Egyszer kétszer nézhetõ ha elégelvetemült az ember.

Snecie Smicie
Troma's Beware Childrens at play az ILT-n.
Jónak tûnik.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

TheBerzerker
Én már megrendeltem az Alien-t😊

én azt megrendelem majd de elõtte Aliens 9 DVD-s díszdoboz.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Na végre,még belefért ma az Anthropophagous 2000 is.Azt kell mondanom ez egy szörnyen jó film.Rendkívül jól szórakoztam és nekem még D'Amato filmjét is súrolja.De azért az jobban tetszik fõleg a 80-as évek hangulata miatt.

Sharkman

Vicces hülyeség 😊))))
Jeffrey Combs benne van és természetesen tudóst játszik.Eszméletlenül jól áll neki a gonosz-balfasz tudós szerepe.+szép nénik vannak a filmben.
De az igazi Cápaember még mindig Bob Keen 1995-ös idõtálló klasszikusa, a Proteus marad 😊)))

Mindenkinek erosen javaslom megnezni a Broken c. filmet (nemtudom mennyire uj, dvdscreenert lattam felirat meg nincs hozza csak spanyol 😄). Aki birja a naturalis abrazolast / kegyetlenkedest, annak eleg jo masfel oraja lesz. Szvsz utos.

Törölt felhasználó
A végtelen égbolt oldalra felkerült a Cannibal-The musical!!!
PetruZ
Tegnap láttam a Camponás EW-ben egy "szõrös dobozos" Critters 1-4 kiadást, de azért a 8400 Ft-ot már sajnáltam érte, úgyhogy nem vettem meg. 😊
Törölt felhasználó
Most nézem,hogy Kedden 23.00-kor a Film+ lenyomja a Ghoulies-t Vérszomjas szörnyecskék címen. Kúl😊))

Törölt felhasználó
TheBerzerker
Én nemtudok róla. A tv is (asszem TV2) is csak a simát adta le és nem az extended verziót.
Meg szerintem szar volt a magyar szinkronja.

nem tudja valaki,hogy a Shaolin Soccer megjelent nálunk dvd kiadásban ?

egyértelmû,hogy kell 😊

hellnight
OMG, imdb-n az átlaga 2.1 :S
Én ennyire nem vagyok bátor, hogy ilyen filmet nézzek meg <#conf>

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

fifi
a Zombiegeddon címû filmet látta már valaki?
képek alapján jó ölések és jó csöcsök vannak benne, tehát tuti szórakozás 😄

Chinese Super Ninjas

Ez jó volt😊))))

Te sütötted ? 😊

Loál!!!<#vigyor>

PetruZ
Hehe, nekem májusban lesz "aktuális", 33 db zombit kérek majd rá. 😄
Törölt felhasználó
LOLLER!

Loál János
Milyen torta már 😄 :

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

fifi
Killer kondom a zaercen

PetruZ
Nálam "all time top10 forever", egy igazi gyöngyszem. 😊
fifi
tökmindegy mit olvasol, NÉZD MEG!!!
aztán írd le a véleményed...

a 2 figurán kívül nem tetszett a film 😊
de azon jót röhögtem,hogy a néger csávó Kennedy-nek képzeli magát(ha jól emlékszem annak)

Prypiat
<#hehe><#hehe><#hehe><#falbav><#falbav><#vigyor2>
Maximalista vagyok! <#hehe>

Üdv: Pripyat

Glpetyus
😄!

TheBerzerker
Ahhoz minek?😊

Prypiat
A The Giant Spider Invasion-höz valaki nem tud feliratot véletlenül? 😊

Üdv: Pripyat

Loál János
Loál már, ez óriási. 😄

Bubba Ho-Tep nagyon aranyos film szvsz. 😊

Loál János
Igen, ez a leírás gyakorlatilag széjjel spoilerezi az egész filmet. 😊

PetruZ
Besz*rok ezen a címen. 😊 Hiába Bruce Campbell és Don Coscarelli, azért elõzményt csinálni a zseniális Bubba Ho-Tep-hez ilyen címmel (és tartalommal) semmi jót nem ígér. 😊
Sebaj, a My Name Is Bruce-szal csak elleszünk addig. 😉
Törölt felhasználó
The gravedancers felirat a hosszupuskán!
Ez az a film?

A sztori egyszerû, egy amerikai férfi japán szerelmét keresi egy szigeten található, sötét bordélyházban, de végül egy másik nõvel éjszakázik, akit a fenti leírás úgy emleget, mintha deformált arca egy óvódás rajzának vonalait követné. A környék elég vacak, a sziget körül a folyóban hullák úsznak, a házban pedig néhány banyán kivül még egy leprás orrú törpe van. Szóval ez a prosti úgy tûnik, ismeri a keresett lányt, és elõbb az õ, majd a saját történetét, életét meséli el memoárként. Mindkét sztori elég csúnya. A lány története egyetlen brutális és grafikusan megjelenített (vizuálisan jól megoldott) kínzás köré csoportosul, a prostié pedig degeneráltként való megszületésétõl indul, és testvér valamint apa-lánya aktusra való utalás mellett halott bébik teszik bizarrá és horrorisztikussá. A film angol nyelvû, a színészek és a dialógusok pocsékak, a fõhõst játszó Billy Drago különösen gyenge alakítást nyújt. A hangulat, a színek, a beállítások viszont sok esetben mûvésziek. Miike igazi provokatõr, sokak szerint túl is lõtt a célon, ha ugyan vannak itt határok.

Loál János
<#gonosz1>

Mindenképp megtekintem. 😉

Loál János
Ha módod van rá, nézd meg lécci a Masters of Horror 13. epizódját (Imprint a címe, Takashi Miike rendezte), és számolj be élményeidrõl. <#smile>

Loál János
<#smile>

Megnéztem az összes Ringu-t, ami csak létezik. Még mindig azt tudom mondani csak, hogy a japán horrorok a legjobbak a világon! (Y)

Törölt felhasználó