9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
    Nálam is favorit! A remake pedig egyike a legelbaszottabb filmeknek.
  • Hajnalcat
    Most néztem meg A köd című horrort, természetesen az 1980-as változatát, és nagyon nagy film volt! Engem nagyon magával ragadott. Osztályozni kéne, akkor simán 10-est adnék.
  • fifi
    na meglett az Aces go places első része, de a faszakalp mkv/matroska video/ formátumban van... nem tudom mi értelme volt nem aviba, hanem ilyen köcsög formátumba feltenni atémát...
  • King of Roads
    na fasza!

most jött le egy Maniac nevezetű '80-as movie. minőség király, felirat van, szép estét mindenkinek
    mellesleg ismeri vki?
  • King of Roads
    kösz mind2töknek!!
  • reanimator
    na akkor neked slasher film kell (vagy splatter)

Sleepaway Camp filmek(ha még nem volt)
    Halloween filmek(ha még nem volt)
    Friday 13th filmek ( ha még nem)
    Don't go in the Woods
    Hollywood Chainsaw Hookers

basszameg több nem jut eszembe,pedig rengeteg van.majd a többiek mondanak még és akkor beugranak

• fifi
    nézd meg a Phantasm című filme/ke/t...
  • King of Roads
    nem is tudom...engem inkább az olyanok érdekelnek, amikben hús-vér ember gyilkolász összevissza.mint pl. sikoly, v láncfűrészes. nem zombik, meg szörnyek amik föltámadnak mer kiömlött vmi szar a városra. azok uncsik, meg nekem már estimesék annyi olyat láttam.
  • TheBerzerker
    Hát ez így nehéz. rengeteg jó film van. Mire gondoltál konkrétabban? Zombifilmre? Sci-fi-re vagy mire?
  • King of Roads
    végülis mindegy, inkább a 80-as 90-es évek között érdekelne. és nem szörnyes.
  • TheBerzerker
    Persze, hogy tudunk. Kérdés milyen filmet akarsz.
  • fifi
    fú a Megaforce az Diplomata kommandó néven futott anno otthonmásolós videokazettás korszakban...
    az mekkora egy film...
  • King of Roads
    tudna vki pár régebbi jo filmet ajánlani?
  • xfantomasx
    szerintem még le birod szedni,még seedelik.mondjuk elég kevesen....
  • reanimator
    hú arról lemaradtam.de szar,hogy csak hétvégén vagyok gépnél :(
  • Maak
    akko mégse jutott eszembe :D, na szal nem az erdő szelleme...
  • xfantomasx
    sőt nálunk zöld erő szelleme címen futott,hiába a narrátorosvidejós korszakban még értettek a címadáshoz...
  • xfantomasx
    az erdő szelleme az az Evil Dead:)
  • Maak
    ez a wilderness ez milyen film?

olvasom a harvesteren a the burning értékelését...hát az de kurvajó egy film...vagyis úgy emlékszem...bár csak a tábor képe volt meg emlékeimben, meg az hogy a sövényvágó ollót belevágja a fába a gyilkos, de előtte ráfűz egy táborlakót...

arról a filmről lesz leírás-értékelés amiről anno szó volt itt is? címe nem ugrik be, dzsungelben? játszódik és valami telepen járunk ahol egyik szereplőre ráömlik valami dzsuva...és iylen levágom a kezét de visszanől a fényre lény lesz belőle...mire leírtam beugrott egy cím, az erdő szelleme talán vagy valami ilyesmi...
  • TheBerzerker
    Hát igen ezek nagyon szép filmek.
  • TheBerzerker
    Helyes!:)
  • xfantomasx
    hohh,Sinbadot már szedem is.a multkor felraktak két Ferrignos Herkulest is.
  • xfantomasx
    respekt.
  • reanimator
    creaz-ra meg felkerült a Sinbad,Ferrigno-val.Na ez is a 80-as évek fasza kis underground filmje volt.Must have ! :)
  • reanimator
    én is olvasgatom a cikkeidet :)
  • TheBerzerker
    Amugy ezen az oldalon (filmpont) pont azzal próbálkozom, hogy vagy a klasszikus horrorokat vagy az igazi arra méltó trash akciókat, sci-fiket eljutassam a hálivúdon edzett olvasóközönségnek. Ami úgy néz ki, hogy működik mert állítólag olvasgatják az emberek szép számmal a rovatot:)
  • TheBerzerker
    Én határozottan érzem, hogy az igaz klasszikusokat meg kell becsülni:)
  • reanimator
    totál egyetértek!
    ezekről a filmekről meg kell emlékezni.
    és még hány ilyen csodálatos hangulatú film van ,(te jó ég) amiről az emberek nem is tudnak.
    most hirtelen a Megaforce meg a Gwendoline ugrik be.
    gyakorlatilag tök béna forgatókönyvből olyan hangulatot csináltak,hogy csak ülök és bámulok.
  • fifi
    hát elvileg az SG-n nincs warez. ez alapszabály.
    de hogy én a 6 napos regednek nem mondok semmi egyebet az is biztos, ne is haragudj...
  • borshavasi
    ha rossz akkor mond el nekem hogy hol a jó
  • borshavasi
    köszönöm megprobálom
  • fifi
    rossz topik...
  • borshavasi
    sziasztok segitsetek szeretnék filmeket letölteni de még nem találtam meg hogy hol lehet csak filbemutatokat találtam
  • xfantomasx
    komolyan,örülök hogy vannak akik ilyen remek filmekről írnak,ezt tényleg mindenki nézze meg mert hatalmas!!!Hasselhoff legenda!!
  • xfantomasx
    amerikai kiborg megy a film+-on.ritka színvonalas!
    valami utolsó magzattal kínlódanak,biztos innen lopták az ötletet a children of menhez is:D
  • TheBerzerker
    Az első két részről írtam is a harvesterre.

http://www.filmpont.hu/index.php?id=1704&cid=22391

Ezt filmet viszont nézzétek meg ha egy jót akartok szórakozni.

• Evetkemano
    KÖSZI!!!
  • reanimator
    http://www.torrentspy.com/torrent/931318/Return_of_the_Living_Dead_3_Uncut_DvDRip_Fullscreen
  • fifi
    ööö ha a kezedben van, megbeszéléhetnénk egy postai csere-berét... nekem is van sokminden, de tudod te... :)
    bár az egész terv megbukik, ha a hétvégén győz az alkoholmérgezés, mert halmozott születésnapi hárdkór dzsihád lesz...
  • reanimator
    basszameg nem is tudtam,hogy Mad Mission=Aces Go Places

Fifi: nekem megvannak valahol aviban de nincs itthon. Jövő hétvégére szerintem vissza tudom kérni. szólj ha kell