9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
#8307 Nálam is favorit! A remake pedig egyike a legelbaszottabb filmeknek. -
Hajnalcat #8306 Most néztem meg A köd című horrort, természetesen az 1980-as változatát, és nagyon nagy film volt! Engem nagyon magával ragadott. Osztályozni kéne, akkor simán 10-est adnék.
-
na meglett az Aces go places első része, de a faszakalp mkv/matroska video/ formátumban van... nem tudom mi értelme volt nem aviba, hanem ilyen köcsög formátumba feltenni atémát... -
na fasza!
most jött le egy Maniac nevezetű '80-as movie. minőség király, felirat van, szép estét mindenkinek
mellesleg ismeri vki? -
kösz mind2töknek!! -
reanimator #8302 na akkor neked slasher film kell (vagy splatter)
Sleepaway Camp filmek(ha még nem volt)
Halloween filmek(ha még nem volt)
Friday 13th filmek ( ha még nem)
Don't go in the Woods
Hollywood Chainsaw Hookers
basszameg több nem jut eszembe,pedig rengeteg van.majd a többiek mondanak még és akkor beugranak
-
nézd meg a Phantasm című filme/ke/t... -
nem is tudom...engem inkább az olyanok érdekelnek, amikben hús-vér ember gyilkolász összevissza.mint pl. sikoly, v láncfűrészes. nem zombik, meg szörnyek amik föltámadnak mer kiömlött vmi szar a városra. azok uncsik, meg nekem már estimesék annyi olyat láttam. -
Hát ez így nehéz. rengeteg jó film van. Mire gondoltál konkrétabban? Zombifilmre? Sci-fi-re vagy mire? -
végülis mindegy, inkább a 80-as 90-es évek között érdekelne. és nem szörnyes. -
Persze, hogy tudunk. Kérdés milyen filmet akarsz. -
fú a Megaforce az Diplomata kommandó néven futott anno otthonmásolós videokazettás korszakban...
az mekkora egy film... -
tudna vki pár régebbi jo filmet ajánlani? -
xfantomasx #8294 szerintem még le birod szedni,még seedelik.mondjuk elég kevesen.... -
reanimator #8293 hú arról lemaradtam.de szar,hogy csak hétvégén vagyok gépnél :( -
akko mégse jutott eszembe :D, na szal nem az erdő szelleme... -
xfantomasx #8291 sőt nálunk zöld erő szelleme címen futott,hiába a narrátorosvidejós korszakban még értettek a címadáshoz... -
xfantomasx #8290 az erdő szelleme az az Evil Dead:) -
ez a wilderness ez milyen film?
olvasom a harvesteren a the burning értékelését...hát az de kurvajó egy film...vagyis úgy emlékszem...bár csak a tábor képe volt meg emlékeimben, meg az hogy a sövényvágó ollót belevágja a fába a gyilkos, de előtte ráfűz egy táborlakót...
arról a filmről lesz leírás-értékelés amiről anno szó volt itt is? címe nem ugrik be, dzsungelben? játszódik és valami telepen járunk ahol egyik szereplőre ráömlik valami dzsuva...és iylen levágom a kezét de visszanől a fényre lény lesz belőle...mire leírtam beugrott egy cím, az erdő szelleme talán vagy valami ilyesmi... -
Hát igen ezek nagyon szép filmek. -
Helyes!:) -
xfantomasx #8286 hohh,Sinbadot már szedem is.a multkor felraktak két Ferrignos Herkulest is. -
xfantomasx #8285 respekt. -
reanimator #8284 creaz-ra meg felkerült a Sinbad,Ferrigno-val.Na ez is a 80-as évek fasza kis underground filmje volt.Must have ! :)
-
reanimator #8283 én is olvasgatom a cikkeidet :) -
Amugy ezen az oldalon (filmpont) pont azzal próbálkozom, hogy vagy a klasszikus horrorokat vagy az igazi arra méltó trash akciókat, sci-fiket eljutassam a hálivúdon edzett olvasóközönségnek. Ami úgy néz ki, hogy működik mert állítólag olvasgatják az emberek szép számmal a rovatot:) -
Én határozottan érzem, hogy az igaz klasszikusokat meg kell becsülni:) -
reanimator #8280 totál egyetértek!
ezekről a filmekről meg kell emlékezni.
és még hány ilyen csodálatos hangulatú film van ,(te jó ég) amiről az emberek nem is tudnak.
most hirtelen a Megaforce meg a Gwendoline ugrik be.
gyakorlatilag tök béna forgatókönyvből olyan hangulatot csináltak,hogy csak ülök és bámulok. -
hát elvileg az SG-n nincs warez. ez alapszabály.
de hogy én a 6 napos regednek nem mondok semmi egyebet az is biztos, ne is haragudj... -
borshavasi #8278 ha rossz akkor mond el nekem hogy hol a jó -
borshavasi #8277 köszönöm megprobálom
-
rossz topik... -
borshavasi #8275 sziasztok segitsetek szeretnék filmeket letölteni de még nem találtam meg hogy hol lehet csak filbemutatokat találtam
-
xfantomasx #8274
komolyan,örülök hogy vannak akik ilyen remek filmekről írnak,ezt tényleg mindenki nézze meg mert hatalmas!!!Hasselhoff legenda!!
-
xfantomasx #8273 amerikai kiborg megy a film+-on.ritka színvonalas!
valami utolsó magzattal kínlódanak,biztos innen lopták az ötletet a children of menhez is:D -
Az első két részről írtam is a harvesterre.
http://www.filmpont.hu/index.php?id=1704&cid=22391
Ezt filmet viszont nézzétek meg ha egy jót akartok szórakozni.
-
Evetkemano #8271 KÖSZI!!! -
reanimator #8270 http://www.torrentspy.com/torrent/931318/Return_of_the_Living_Dead_3_Uncut_DvDRip_Fullscreen -
ööö ha a kezedben van, megbeszéléhetnénk egy postai csere-berét... nekem is van sokminden, de tudod te... :)
bár az egész terv megbukik, ha a hétvégén győz az alkoholmérgezés, mert halmozott születésnapi hárdkór dzsihád lesz... -
reanimator #8268 basszameg nem is tudtam,hogy Mad Mission=Aces Go Places
Fifi: nekem megvannak valahol aviban de nincs itthon. Jövő hétvégére szerintem vissza tudom kérni. szólj ha kell