Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen es igen kedvenc maszkmesterem Savini majsztro megint szerepel 444!!! imadom! 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
a Magyar Fangoriának pedig sokkal jobb eszendõt ,mint a tavalyi remélem életben maradtok!!
Kitartunk a mûfaj mellett..😊
üdv mindenkinek:Andris
most ki lett adva magyarul is dvd-n...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
BG
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Jónak tûnik.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Vicces hülyeség 😊))))
Jeffrey Combs benne van és természetesen tudóst játszik.Eszméletlenül jól áll neki a gonosz-balfasz tudós szerepe.+szép nénik vannak a filmben.
De az igazi Cápaember még mindig Bob Keen 1995-ös idõtálló klasszikusa, a Proteus marad 😊)))
Meg szerintem szar volt a magyar szinkronja.
Én ennyire nem vagyok bátor, hogy ilyen filmet nézzek meg <#conf>#conf>
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
képek alapján jó ölések és jó csöcsök vannak benne, tehát tuti szórakozás 😄
Ez jó volt😊))))
aztán írd le a véleményed...
de azon jót röhögtem,hogy a néger csávó Kennedy-nek képzeli magát(ha jól emlékszem annak)
Maximalista vagyok! <#hehe>#hehe>
Üdv: Pripyat
Bubba Ho-Tep nagyon aranyos film szvsz. 😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Sebaj, a My Name Is Bruce-szal csak elleszünk addig. 😉
A sztori egyszerû, egy amerikai férfi japán szerelmét keresi egy szigeten található, sötét bordélyházban, de végül egy másik nõvel éjszakázik, akit a fenti leírás úgy emleget, mintha deformált arca egy óvódás rajzának vonalait követné. A környék elég vacak, a sziget körül a folyóban hullák úsznak, a házban pedig néhány banyán kivül még egy leprás orrú törpe van. Szóval ez a prosti úgy tûnik, ismeri a keresett lányt, és elõbb az õ, majd a saját történetét, életét meséli el memoárként. Mindkét sztori elég csúnya. A lány története egyetlen brutális és grafikusan megjelenített (vizuálisan jól megoldott) kínzás köré csoportosul, a prostié pedig degeneráltként való megszületésétõl indul, és testvér valamint apa-lánya aktusra való utalás mellett halott bébik teszik bizarrá és horrorisztikussá. A film angol nyelvû, a színészek és a dialógusok pocsékak, a fõhõst játszó Billy Drago különösen gyenge alakítást nyújt. A hangulat, a színek, a beállítások viszont sok esetben mûvésziek. Miike igazi provokatõr, sokak szerint túl is lõtt a célon, ha ugyan vannak itt határok.
Még mindig azt tudom mondani csak, hogy a japán horrorok a legjobbak a világon! (Y)