Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loál János
Undefeatable, ahogy Seth helyesen mondja.
Én lezúztam nemrég zaercrõl.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

TheBerzerker
Bazzeg egyszerûen elképesztõ, amit ebben a filmben mûvelnek😊 Amikor Cynthia arcára ráfröccsen a vér sírtam a röhögéstõl!!😊

Seth
Undefeatable- A legyõzhetetlen 😄

PSN ID.: Beegabor

nem erre a csávóra gondolok de ez se semmi 😊)))
az még ettõl is torzabb😊 olyanok a fülei mint egy birkózónak
kurva élet,hogy még egy film cime se ugrik be
elõbb- utóbb úgyis meglesz(nem ússza meg) és akkor megaröhögés jön meg film összegyûjtés

Stephen(Sing Chi) Chow forever

TheBerzerker
Yeah...See Ya!😊

Na ez szétbasz!😊

TheBerzerker
Megvan!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=FbnJ4dI8bjk

Asszem karatés Védõangyal volt afilm címe de most így hirtelen nem esküszöm meg rá. Még a tv is adta ha jól rémlik.

TheBerzerker
Volt egy filmje a címéremost így hirtelen nem emlékszem de 100 éve láttam meg a youtube-on fentvan belõle a kataris a film végérõl. A világlegbénább harc jelenete található ugyanis a film a végén és Cynthia is megjenenik. A film végén a csávót felakasszák egy kapóra....na mindjárt megkeresem a film végét...

fifi -a China O'Brien zajjjercen fenn van.
na elõkeresem én is a régi vhs kazettáimat mert van pár baromságom.csak még nem tudom,hogy kell bedigizni.

gyerekek ezt nem hiszem el: Wu Tang Master(Shaolin Drunkard címmel zajercen)
ez egész egyszerûen beszarás.Azt hittem kung fu filmen nagyon nem lepõdöm már meg.Ez a film a hülyeség új dimenzióit nyitja meg.

fifi
voltak anno ilyen filmjeim VHS-en de elvesztek... bármilyen PC formátumban érdekel a téma!!!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

jaja ez az elsõ Rothrock múvim 😊))
de hétszentség,hogy vadászom mostantól mert jópofa.ugra-bugrál mint egy óvodás.emlékszem a 90-es években nagy sztár volt de mindig volt valami nagyobb májer a kölcsönzõben pl: Chuck Norris,Van Damme,Don the dragon Wilson.Meg van egy (talán)hawaii ikerpár bundesliga hajjal,ha jól tudom pankrátorok. nem jut eszembe a nevük de 2 kretén.Néha film+ leadja egy két filmjüket.na az aztán a móka

TheBerzerker
ÁÁÁÁ most láttad csak elõször?😊

megnéztem egy Cynthia Rothrock filmet(China O'Brien).
Sokat olvastam már róla,hogy állítólag Õ a nõi Bruce Lee stb...stb...
Ha ezt komolyan gondolják akkor ez kész röhej.Viszont vicces ahogy ugrál meg kiabál meg tud csúnyán nézni.Sokszor a Master Demon zseniei jutottak eszembe.

Snecie Smicie
Összességében tetszett a TCM, bár nem hatott rám a reveláció erejével, nagyjából hozza a 2003-as rész színvonalát, viszont jó befejezést csináltak.

A The Grudge 2 meg megmutatta, hogy mikre nem vagyunk már kiváncsiak 2007-ben. Totál kiszámítható volt az egész. (kicsit olyan ez mint egy ezredszerre eljátszott riff valamelyik metal albumon, ami a könyökünkön jön ki)

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

Jano
Nádehogy. De nincs benne sok szöveg, és az sem bonyolult.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

fifi
a VHS rip az Hundub???

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Loál János
TerrorVision, mekkora film. Újranéztem a minap, hihetetlen loál az egész. Nemrég került fel a netre egy VHSnyúlás végre-valahára, aminek nagyon örültem, aztán rá nem sokkal megjelent dvd-n... :-| 😊
Szintén az alámondásos korszakban láttam elõször, akkor kicsit féltem is tõle, most óriási élvezet volt újra látni.
Ütõs mûcsillagosháttér, retekbéna szörny, nemnormális család, idegesítõ gyerekszereplõk, vicces trancsír (bár 1-2 egész jó is van), kellõképpen ostoba történet. Nagyon jó. <#smile>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Pont most akarom megnézni.

fifi
Texas chainsaw massacre: The beginning

õszintén szólva csak tiszteletbõl álltam neki a filmnek, mert bár a remake nekem bejött, az eredeti meg véleményem szerint minden idõk egyik legjobb-legállatabb-legkultabb horrorfilmje -nem tudtam elképzelni mit tudnak még a témához hozzátenni. Nos szvsz hozzá nem sokat tettek az /elejétõl eltekintve/ megtudunk ezt-azt Thomasról és a díszes családról bár én eddig is nyugodtan aludtam ezen infók nélkül is, na mindegy... A film is eleve klisékre épül két jósrác, két jónõ-balhé-motoros vagányok-mármár menekülés; de mégsem stb... Viszont van benne valami plussz ahogy filmre vitték, a Sziklák szeménél éreztem hasonlót> tulajdonképpen egy nagy zéró a film, de kurv@ jól megcsinálták... Ennél még azért annyit, hogy Istennek legyen hála, nem esett nagy csorba a TCM-en.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az tetszett, hogy nincs a végén mosolygás, nincs heppiend... ahogy egy haverom mondta anno: mindenki meghal, a többiek megsebesülnek

hello!veszélyes éj az egyik legelsõ horror amit láttam..azóta a kedvencem is.(többekközött)
nekem +van de angolul..avi-ba mindkét része.a második már annyira nem volt jó..
Most láttam egy tipikus B-kategóriás horrort: A temetõkapu

Ilyen filmeket a 80-as években csináltak. Gyenge színészi teljesítmény, azok a tipikus olyan szereplõk, akiket legszívesebben megölnék, annyira irritálnak...színte vígjátékba illõ véres jelenetek. Tudom, sok embernek nagyon tetszenek az ilyen horrorok, engem mégsem fogott meg. Osztályzat: a helyszín (nagyon szép volt az a temetõ meg a kapuja is^^.)miatt kap egy 2-est jóindulattal.

Búék minden ide írogató emberkének 😊
jövõre is nézzünk horrort+trasht+kung fu-t+ninnya filmeket

fifi
a vedelés nálam kimarad, helyette totális önmegsemmisítés... 😄

jó horrorban-trashben, olcsó dvdben, makettben, halban, égetett szeszben és METÁLBAN gazdag boldog új évet mindenkinek!!!

LG

Szevasztok!Olyanról hogy Veszélyes éj,olyanról ki hallott?1985-ös vámpíros film.Nincs meg valakinek?Kellene..
Szaszura
"bárki bármit mond, ez sztem egy kurv@ jó film... "-1etértek!!<#worship>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

fifi
megvettem ma eredetiben az Amityville horror-t /remake/

bárki bármit mond, ez sztem egy kurv@ jó film...

TheBerzerker
Dead Hate the Living-et láttam. Egyszer nézhetõ de semmi több. Viszont a tûz effekt a film végén egészen konkrét😊

hopp most ilyen kérdezõs kedvem van: Tears of Kali milyen ?
és a The Dead Hate The Living?

belenézegettem Schnaas ,Goblet of Gore filmjébe.Azt kell mondjam ez egy szörnyen jó film.Andreas barátunk még komoly storyt is gyártott mellé.Na, ez a rohadék lassan a kedvenc rendezõm lesz 😊

amazonon nem találtam de még az amerikain se .
ebay meg ha jól tudom használt cuccok ugye? olyan nem kell 😊)
mindegy majd meglesz valahol csak idõ kérdése

TheBerzerker
Azt nemtudom de nekem a kétlemezes Astro-s kiadás van meg. Német ebay-t vagy német amazon-t nem nézted?

tudja valaki a Violent Shit trilogy DVD-t hol lehet megrendelni?

Jano
Megvéve.

fifi
Shaun of the dead

na ez még most is; kb. ötvenedik megnézésre is marha jó film...

PetruZ
Az elsõ részt most néztem újra, nagyon szeretem (megkaptam karácsonyra az Ultrafilm-féle kiadást 😊 ), a másodikat viszont valamiért rém gagyinak tartom, szerintem nagyon rossz. 😊
Törölt felhasználó
Slither hamarosan megjelenik dvd-n 990.-ért!
fifi
az feltûnt, hogy a Slitherben a Toxic avenger 1-et nézik? ha jól emlékszem a monsztává váló csaj kurvája meg a kisgyereke...

TheBerzerker
Az nagyon jó film!!! Ment karányos napján valami gyerekfilm és a Santa Claus Conquer the Martians ment a tvben😊 Mármint a filmben ment a tv és azt nézték.

Na igen igen ilyen tekintetben nagy guru (ez nem a reklám helye). Ma jön ez a mikulásos földönkívülies elraboljuk vagy mitooom én!!!<#zavart1> Kívánjatok sok szerencsét...

Egy háború vessen véget az összesnek...

fifi
említsd meg azt a nagyszerû embert is, akinek jóvoltából megnézhetted eme remek alkotást... 😄

ja, kész röhej a film .az eleje nagyon tetszik amikor szamurájkarddal verik a ninja-t és kivédi a csapásokat.
meg ha jól rémlik abban is van bajszos ninja 😊

Voltan
Ó, azt én még az alámondásos videó hõskorban láttam! Nagyon jó volt!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

És azzal a filmel hogy álltok hogy Ninja Terminátor... Az is nagyon ütõs!!! Van benne terep színû fonott szemöldökû amerikai ninja. Tényleg nagyon kemény.

Egy háború vessen véget az összesnek...

Jano
Kegyelemteljes Karácsonyt mindenkinek. -.-

Törölt felhasználó
Hood of horrors már torrenten!
666-The Demon Child

aki fogékony a hülyeségre annak tetszeni fog ez a kis trash-fos 😊

köszi .viszont.

Jano
Április.

fifi
Grindhouse mikor jön ki pontosan, nem tudja valaki?

Seth
Vigyázzatok ha vidéken jártok, mert támadnak a BIRKÁK!!!!!!

jézus atyaúristen, ez "birka"jó lesz -_-

PSN ID.: Beegabor