9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
hát ma.. de nekem egy régi film kell .) -
xfantomasx #8346 ment a multkor is,én már láttam az összes részt vagy ötször,egyik kedvenc sorozatom!hiába régen még jók voltak a sorozatok nem olyan elbaszottak mint ezek a mostasni szarok... -
-
reanimator #8344 aztakurva,Viasat műsorra tűzte a Lindát, 8-kor lesz.Aki nem ismeri az józanon ne kezdje el nézni mert szétveri a távirányítót.
-
reanimator #8343 3 dev Adam-et én is láttam:)
és török volt a nyelve sajna.
de az a Pókember valami gonosz volt már amennyire kivettem mert a jóval baszott ki.
a legjobb az volt, hogy kézzel vágták ki a maszknál a lyukakat a szemének és az egyik szemmel láthatóan nagyobb volt ,és belógott a szemöldöke :))))) -
mostmár szinte minden horrorba van ilyen
-
Sziasztok!
Keresek egy horror filmet. Hátha valaki tud segíteni.
Legalább 20 éves lehet.
Anyum látta még 84 körül és csak egy két jelenetre emlékszik belőle.
Akkor lett meg az első videónk és a film kölcsönbe volt, angolul még a jóöreg alámondásos szinkron sem volt hozzá. :)
Szóval volt benne egy olyan jelenet, hogy a csaj beejtette a csatornába a kulcsát és lemászott érte. És amikor lement, ott ilyen csontvázak voltak meg az egyik elkapta a lábát.
Másik meg, hogy volt valami nagy elhagyatott ház, amiben volt egy kád, ami tele volt sűrű trutyival, és kimászott belőle egy csontváz (vagy zombi). :)
Na, ha ebből valaki tudni fogja.. :)))
Azért köszi! :)
Catti -
Jaja azt én írtam.
De ha gennyesjó szuperhős filmet akarsz nézd meg a 3 Dev Adam-et. Arról is írtam a harvesterre. Kibaszott szórakoztató egy film pedig törökül láttam és nem értettem miről szól:) -
Csináltak 3 filmet (lesz 4dik is hálivúdi módra) és volt asszem 2 tv sorozat is. De 1 tuti. -
xfantomasx #8338 ezt nem,de jónak néz ki:D -
xfantomasx #8337 Amerika kapitányról ne csináltak volna? -
reanimator #8336 ez volt az !
ezt nem ismered véletlenül?
http://www.imdb.com/title/tt0086189/ -
lol..van ilyen film is? mármint h erről is csináltak?
-
xfantomasx #8334 ja az a 90es Pyun féle verzió,a szőke csávó meg Matt Salinger volt.
-
reanimator #8333 nem tudom ki rendezte de Pyun lesz gyanítom, mert 80-as évek fíling volt.Valami szőke csávó volt a főszereplő(ha jól emlékszem).
A régi Harvesteren fent volt egy cikk(szerintem te írtad),na azt a verziót láttam.
-
na megnéztem, az agyrémet (phantasm), aszittem vmi gyilkolósdi lesz a képek alapján, hát nem az volt, de így se csalódtam, jó kis film. -
Melyiket láttad? Gondolom az Albert Pyun féle filmet. Mert az első Captain America 1979-ben készült.
Szerintem kurva jó film az Albert Pyun-os Captain America. Engem rettenetesen szórakoztatott. -
zsírsirály, letöltődött.. -
reanimator #8329 én úgy emlékszem 3-at láttam de az első volt a legjobb. -
reanimator #8328 én Captain America 1-et láttam ,és bár az alapötlet tetszett-
meg hogy 40 évig befagyott a jégbe pofára esve:)))- de maga a film nem tetszett.
Viszont megnéztem a Sinbad-ot. Ez valami elképesztően fasza volt,csomó mindenre nem is emlékeztem(pl.kígyószelidítő Ferrigno,meg hogy a végén magával harcol).Jaffar meg jobb mint Darth Vader !
Úgyhogy ma még be van irányozva a 2 Hercules film.Az egyiket pár éve láttam és volt benne egy ilyen,hogy Ferrigno a fehér lovon üget de bakker Ferrigno nagyobb mint a ló :)))))))
Na a hét elején nem gondoltam,hogy Lou Ferrigno hétvégét tartok :)
-
a scanners pontosan hány részes? -
reanimator #8326 ne már ,miért unod? :)
olyan fasza hangulata van,hogy nem igaz :)
de lehet azért vagyok nagyon elfogult mert anno előbb Amigan volt meg az interaktiv Nightbreed játék és szétjátszottam vele a fejem meg a gépet.(A moziba meg nem engedett be a jegykezelő néni mert 14 alatt voltam.) Csak évekkel később láttam Vhs-en. -
hoppsz, úgy tünik kellemesen csalódtam a torrentben, 1 óra és lennvan (elvileg) -
Az igen nagy film. De ha valami igen jót akarsz még ajánlom a Legend of SDuper heroes-t. Arról szerintem írok a harvesterre is. -
Fúúúú
Captain AMerica 2>>>Death too soon
nahátszóval ezazért maradandóandurvavolt... -
anno csináltam hozzá valami feliratot... ne unjad!!! :D -
xfantomasx #8321 az éjszaka gyermekei címen fut nálunk asszem... -
xfantomasx #8320 én is. -
az miről szól? sehol nem találok rola leirást. vagy elég lenne a magyar címe is. -
Én a Nightbreed-et mindig baromira unom, amikor rászánom magamat, hogy megnézzem. -
A Scanners valami kibaszott jó film!!! -
hát még én a filmnek
-
Hajnalcat #8315 Örülök neki. :) -
értem, köszi a torrentet, de elvileg nem bizit h letölti mert nem zöld a csík hanem 3/4ede sárga... -
reanimator #8313 Igen ,film a Scanners.Több része is van.
http://www.torrentspy.com/torrent/853121/Scanners_1981_DVDrip_Xvid_SER -
megnéztem a haverod oldalát, egész jó, 1 filmet már le is szedtem
-
köszi ezerrel! most éppen 3 filmet töltöttem le, szal egyelőre elvagyok de télleg kösz!! 
egyébként ez a Scanners is vmi film? mertcsak hogy rákerestem és filmről adott ki jelenetet ahogy egy csávó megijed egy lángoló embertől. márcsak én igy első olvasásra vmi rendezői névnek hittem
Vagy a Scannerst Cronenberg rendezte?
-
reanimator #8310 pl.ajánlom a Scanners filmeket is.De Cronenbergtől bármit.
Vagy amit nagyon szeretek a Nightbreed-et.(szerintem ez nem is horror inkább valami misztikus-fantasy)
de ha a 80-as évek filmhangulatát szereted akkor pl: Krull(ez sem horror de szenzációs) -
reanimator #8309 én is szeretem azt a filmet.jó a hangulata. -
na a Phantasm is megvan...