Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én lezúztam nemrég zaercrõl.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
az még ettõl is torzabb😊 olyanok a fülei mint egy birkózónak
kurva élet,hogy még egy film cime se ugrik be
elõbb- utóbb úgyis meglesz(nem ússza meg) és akkor megaröhögés jön meg film összegyûjtés
Stephen(Sing Chi) Chow forever
http://www.youtube.com/watch?v=FbnJ4dI8bjk
Asszem karatés Védõangyal volt afilm címe de most így hirtelen nem esküszöm meg rá. Még a tv is adta ha jól rémlik.
na elõkeresem én is a régi vhs kazettáimat mert van pár baromságom.csak még nem tudom,hogy kell bedigizni.
ez egész egyszerûen beszarás.Azt hittem kung fu filmen nagyon nem lepõdöm már meg.Ez a film a hülyeség új dimenzióit nyitja meg.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
de hétszentség,hogy vadászom mostantól mert jópofa.ugra-bugrál mint egy óvodás.emlékszem a 90-es években nagy sztár volt de mindig volt valami nagyobb májer a kölcsönzõben pl: Chuck Norris,Van Damme,Don the dragon Wilson.Meg van egy (talán)hawaii ikerpár bundesliga hajjal,ha jól tudom pankrátorok. nem jut eszembe a nevük de 2 kretén.Néha film+ leadja egy két filmjüket.na az aztán a móka
Sokat olvastam már róla,hogy állítólag Õ a nõi Bruce Lee stb...stb...
Ha ezt komolyan gondolják akkor ez kész röhej.Viszont vicces ahogy ugrál meg kiabál meg tud csúnyán nézni.Sokszor a Master Demon zseniei jutottak eszembe.
A The Grudge 2 meg megmutatta, hogy mikre nem vagyunk már kiváncsiak 2007-ben. Totál kiszámítható volt az egész. (kicsit olyan ez mint egy ezredszerre eljátszott riff valamelyik metal albumon, ami a könyökünkön jön ki)
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Szintén az alámondásos korszakban láttam elõször, akkor kicsit féltem is tõle, most óriási élvezet volt újra látni.
Ütõs mûcsillagosháttér, retekbéna szörny, nemnormális család, idegesítõ gyerekszereplõk, vicces trancsír (bár 1-2 egész jó is van), kellõképpen ostoba történet. Nagyon jó. <#smile>#smile>
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
õszintén szólva csak tiszteletbõl álltam neki a filmnek, mert bár a remake nekem bejött, az eredeti meg véleményem szerint minden idõk egyik legjobb-legállatabb-legkultabb horrorfilmje -nem tudtam elképzelni mit tudnak még a témához hozzátenni. Nos szvsz hozzá nem sokat tettek az /elejétõl eltekintve/ megtudunk ezt-azt Thomasról és a díszes családról bár én eddig is nyugodtan aludtam ezen infók nélkül is, na mindegy... A film is eleve klisékre épül két jósrác, két jónõ-balhé-motoros vagányok-mármár menekülés; de mégsem stb... Viszont van benne valami plussz ahogy filmre vitték, a Sziklák szeménél éreztem hasonlót> tulajdonképpen egy nagy zéró a film, de kurv@ jól megcsinálták... Ennél még azért annyit, hogy Istennek legyen hála, nem esett nagy csorba a TCM-en.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nekem +van de angolul..avi-ba mindkét része.a második már annyira nem volt jó..
Ilyen filmeket a 80-as években csináltak. Gyenge színészi teljesítmény, azok a tipikus olyan szereplõk, akiket legszívesebben megölnék, annyira irritálnak...színte vígjátékba illõ véres jelenetek. Tudom, sok embernek nagyon tetszenek az ilyen horrorok, engem mégsem fogott meg. Osztályzat: a helyszín (nagyon szép volt az a temetõ meg a kapuja is^^.)miatt kap egy 2-est jóindulattal.
jövõre is nézzünk horrort+trasht+kung fu-t+ninnya filmeket
jó horrorban-trashben, olcsó dvdben, makettben, halban, égetett szeszben és METÁLBAN gazdag boldog új évet mindenkinek!!!
LG
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
bárki bármit mond, ez sztem egy kurv@ jó film...
és a The Dead Hate The Living?
ebay meg ha jól tudom használt cuccok ugye? olyan nem kell 😊)
mindegy majd meglesz valahol csak idõ kérdése
na ez még most is; kb. ötvenedik megnézésre is marha jó film...
Egy háború vessen véget az összesnek...
meg ha jól rémlik abban is van bajszos ninja 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Egy háború vessen véget az összesnek...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
aki fogékony a hülyeségre annak tetszeni fog ez a kis trash-fos 😊
jézus atyaúristen, ez "birka"jó lesz -_-
PSN ID.: Beegabor