9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
sorrow #8387
Tegnap Megnéztem a Dellamorte Dellamore c.romantikus-horror-vigjáték-ot, kiváncsi voltam, hogy miért kaphatott az imdb-n 7.4-et.
A néhány drámai és meghökkentő jelenetet sajnos vígjátékká szelídítették.
De lehet, hogy pont ez adta néhol az abszurditását ami főleg a film vége felé nagyon élvezetes.
No meg az utolsó csattanó-poén a film végén...látni kell.
-
köszönöm... -
reanimator #8385 arra emlékszem,hogy mindig a Rengi Toto-t keresték, az valami vulkán volt vagy miafa.
meg egy ronda vörös hajú ikerpár volt a főszereplő :)
de az idegeneknek tényleg marha nagy kocsijuk volt kb.mint a korabeli kombi Volga full úgy nézett ki mint egy hullaszállító.
meg volt benne olyan is,hogy ha vízbe kerültek akkor elkezdtek átalakulni vagy mi(vagy már a napsütéstől is? )
gondolom ma már inkább mosolyognék rajta de le is húzom mert nosztalgiázni jó,kiadni meg úgyse fogják. -
Nagyon nagyon zseniális sorozat. Kisgyerekként fostam tőle jól. Reggeli időpontban adta a tv olyan 9 fele valahogy. -
tegnap felkerült mind a 8 rész az endlessre, ráadásul magyarul. -
elkezdett terjedni a Gravedancers dvdrip...
bár a magyar felirata nem tudom milyen minőségű, de a filmet ajánlom, mert egészen jó... -
köszi!! -
aszittem beszarok, tegnap félóra alatt lennvolt a pétek13 2. része, beállt 30 kb/snál, majd felment 520-ig. 
-
fasza...
maradandó élmény gyermekkoromból...
honnan lehet beszerezni, engem éredekelne... -
reanimator #8378 szerintem kurva jó.
többször is végignéztem. szerencsére még kisgyerekként láttam és lefostam a bokámat a félelemtől amikor megjelentek a hullaszállító kocsijukkal az idegenek. -
Under the Mountain c. Ausztrál sorozat a 80-as évekből milyen? (Hegy gyomrában) -
Agyfürkészők a magyar címe.
Most jut eszembe, készül a remake-je.. -
nem tudja vki, h a scannersnek van-e magyar cime? a tartalma érdekelne. v vki letudná irni röviden? -
jóhogy...
VHS + Szív TV rulez!!! -
reanimator #8373 szerintem mindenki látta már mert ki lett beszélve rendesen :)))
nekem spec. nem tetszett mert Friday jobb, és nem lehet rajta röhögni mint pl. a Lindán vagy a Troll 2-n :) -
reanimator #8372 igen az, és Mr.Mitic nincs is benne. -
Hali!Most került a birtokomba Az erdei fantom(The burning)81-es old horror péntek 13 filíng meg minden naon teccik látta már valaki közületek??? 
-
Hajnalcat #8370 Az Ezüst tó kincse nem NDK film, hanem NSZK-jugoszláv. -
xfantomasx #8369 nekem van dvdn vagy 4.az Apacsok,Osceola,Ulzana meg még egy,az nem jut most hirtelen eszembe.a Tecumseh asszem,vagy a Sólyom Nyomában.a Nagy Medve Fiait akarom még felhajtani,kiskoromban az megvolt diafilmen is. -
reanimator #8368 hú basszameg felkerült egy Goiko Mitic film !!!!
ha jól rémlik az Ezüst tó kincsében van egy jelenet ahol az egyik indián karján látszik egy kvarcóra :)
Ndk indián filmek de faszák voltak is -
Böjtös #8367 Az első szerintem az Argento féle Inferno lesz, a másodiknál pedig én is a Beyond-ra tippelek, amikor a szakállas fickó kijön a kádból. -
400Dani #8366 hi
mi lehet ez:
este játszódott talán valami spanyol faluban, mindenki zombi volt, egy jelenetre emlékszem: egy teherautó ment el a főszereplők mellett lassan, paráztatva, valami ráfestett felirattal az oldalám, meg valami nasa kutatóállomás is rémlik a környéken :|
? -
xfantomasx #8365 jaja,a mexikói pankrátor horrorok legendásak,haha!! -
Nem de ennek nagyon keményen Santo film szaga van. Az a fickó egy mexikói pankrátor volt, aki főleg a 60-as években csinált ilyen pankrátor horrorokat. -
megmutattam.. :)
köszi!
tök gagyik, tök pojén :))
az első kettő amúgy tuti nem az, a harmadiknak meg az eleje tök olyan, mint amit írtam, hogy a csaj a csatronában ilyen zombi-csontvázakkal hadakszik :) -
jónak néz ki...
viszont ami alatta van: Corpse eaters> azt én láttam jópár éve, szerintem egész jó film volt... -
xfantomasx #8361 City of the Living Dead trailer
The Beyond trailer
meg mutasd meg neki ezt is,hátha:Inferno trailer -
xfantomasx #8360 tényleg,erről nem tudsz valamit?Enter Zombie King
ma került fel zrc-re,a plakátja elég biztató:)
-
"nem akarlak elkeseríteni,de" pont azért írtam be őket, hogy lássák, hogy érdekel, meg utánanéztem... nomeg, ha nem látná mindenki, így köszöntem meg
-
xfantomasx #8358 igen,ezen el lehet vitázni ugye hogy mi minősül b filmnek,mert szerintem sok hálivúdi sztárfilmet is csak a trükkök minősége miatt nem hívunk b-filmnek. -
xfantomasx #8357 nem akarlak elkeseríteni,de ezek nem azok a filmek amiket emlegettek neked:) -
Beyond Evil - színes amerikai horror, 94 perc, 1980
link (port.hu)
Az élőhalottak éjszakája (Night of the living dead) - fekete-fehér amerikai horror, 96 perc, 1968
link (port.hu)
Nincs sok infó róluk a port.hu-n :)
De majd megmondom anyumnak, hogy érje be ennyivel. :)
Köszönöm-ök! :) -
ok, naggyából vágom
-
Röviden és egyszerűen az úgy nevezett Direct to Video nevezetű filmeket nevezzük B filmnek, amik anno nem kerültek be a nagy mozikba, hanem videotékás forgalmazásra készültek. Leszámítva persze kis undergorund mozikat, ahol azért vetítették őket. A teljes magyarázat ennél azért összetettebb de most többre nem futja. Fáradt vagyok:) -
egyébként milyen filmek tartoznak b kategoriába? nem filmcim érdekel, hanem mi alapján B egy film? és mi az A? -
#8352 Going To Pieces: The Rise and Fall of Slasher Films
Egy igazi csemege! -
Igen bazzeg akkora szemöldöke cak Kiszel Tündének van:) -
Meg a Beyond-ban. -
Az első jelenet nem rémlik, de a másik mintha a City of Living Dead-ben (is) lett volna. De ez egy nagyon halvány tipp. :)
-
ja azt vágom.