Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztaqkrva de kéne ez a film! 😊
Stephen(Sing Chi) Chow forever
én is szeretem azt jól meg van csinálva.szép az erdõ is ,még a CG se zavart.
mi az a b-film ? ami topic címében is, a horrort az tudom
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Next PC upgrade: 2022
Benne van mindenki, aki számít...
régen nem voltak fenn ilyen fasza filmek mint kb utóbbi fél évben.
én is most találtam egy régi rare dolgot: Horror Workout.Az a csaj a fõszereplõ aki a Creepozoids-ban meg a Robot ninja-ban is benne volt és aerobicra tanítja a zombikat.Döbbenetes.
Meg azért is jó mert nem csak horror fanok vannak hanem síma filmrajongók is a tagok között.Ezért kerülnek fel pl. régi filmek vagy kommandós filmek meg mindenféle baromság.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
creaz-ra felkerült a 2004-es Bagman! ez az ami youtube-n már nézhetõ volt de most subbal felrakták.Áldott legyen az elkövetõ.
Ekkora sz@rt... Majd ha nagyon nem lesz mit nézni lehet,hogy megpróbálkozom vele. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Üdv: Pripyat
hallás után meg nem tudnám lefordítani 100 %-ra.
bízzunk abban,hogy megtetszik egy profi angolosnak.Vagy esetleg egy fasza DVD kiadásban amin van angol felirat.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
az a másik meg szót sem érdemel...
már délelõtt akartam írni de egész nap nem küldte el ez az átkozott.
Nézd meg egy picit lejebb a hozzászólásomat:
Jah, megnéztem a Rest Stop-ot eléggé durva jelenetek voltak benne, mikor az az elmebeteg fickó megkínozta az áldozatait, nah, az nagyon brutál volt.<#wow3>#wow3> Egyébként jó film.<#eljen>#eljen>
Még T. Miike is kezet rázna a rendezõvel olyan kínzások vannak benne.
Olyan jelenet pl a csaj meg a faszi pik pak leemeli a vaskapút mintha valami félkilos cucc lenneazt amikor viszik a lyukra rátenni vonszolják mint egy 200 kg -os akármit lol.
Meg azok a szétkarmolos jelenetek szánalmas nagyon 😞
úgy tudom ez a Crippled Masters folytatása