Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
melyik?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
nem tudom-nem tudom... A filmben semmi olyan nem volt, amit eddig ne láttam volna máshol, viszont a bedurvulások korrektül meg voltak csinálva, a horror-bél-vér vonal teljesen rendben van. egyszer megnéztük, köszi jó vót' többet nem vesszük elõ...
7/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
The graveyard címû filmet szó szerint végigszenvedtem!
Rossz tulajdonságom, ha elkedzek egy filmet, azt végig is nézem, akármilyen szar! Még ha több részletben is, de megnézem.
Most a Tears of kali címû szarral vagyok igy.
Borzalmas...
Sõt ennyire a Bloodrayne-t sem fikáznám.
Vagy a drága kritikusok nem néznek b, meg c horrort?
írtam is egyhozzászólást alá...
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Stephen(Sing Chi) Chow forever
várom már nagyon
Ez jó film? Találtam torrentspyon torrentet, igaz baszott lassú, de remélem jó kis movie, mert sajna nem volt még hozzá szerencsém.
reanimator!
sajnos eléggé összecsaptak a fejem felett a hullámok a melóban de hétvégén megnézem azt a német filmet és mondom majd mi a helyzet vele...
" vártnál több adat lett küldve" ilyet még nem is láttam...
töltsd le rólam az a leggyorsabb mert elég rare cucc és több néven fut.
Atlantis megy-Hells Highway.mpg
különben az a Traveler valami nagyon keménynek néz ki...
csak videón A.W.O.L. volt a cime(Engedély nélkül távol Absent without Leave)
xpressen 1000 erért adják.meg is rendelem
Szedem már, szedem!!!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Lenne egy fasza horror film de dajcsul van meg és nem értem.
250 mb körül van.Arra gondoltam,hogy leszednéd és elmondanád mi a vége mert érdekes.
ez az:
http://www.imdb.com/title/tt0301393/
Nézni!!!
az egyik legjobb horrorfilm az univerzumban!!!
KÖTELEZÕ!
Amúgy a City of the Living Dead Fulcitól jó film? Érdemes leszedni?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Török ninja film, beszarás jó😊)))
Sajnos törökül nem tudok de a látottak kárpótoltak a storyért.
A fõszerepben Cüneyt Arkin(ez valami kurvanagy török Star mert a törökök odavannak érte) a török Star Wars-ból.
http://www.imdb.com/title/tt0183597/
az a baj,hogy kurva ritkán megy speciel most sem
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?