Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maak
is-is...most úgy bezsongtam ettõl a, közben eszembejutott a "magyar címe", szal a Ninja öt eleme, hogy már csak gyõzzem kivárni, míg leér. De ami ilyesmi az jöhet.😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

fifi
"kurva szar ez a film"

melyik?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

vortel
kurva szar ez a film, az elsõ 2 ott van a tutik között, de ez a film egy vicc, a srác aki középsulist játszik, kinéz vagy 25-nek nyilván annyi is... szánalmas film, röhelyes... <#levele>

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

fifi
See no evil

nem tudom-nem tudom... A filmben semmi olyan nem volt, amit eddig ne láttam volna máshol, viszont a bedurvulások korrektül meg voltak csinálva, a horror-bél-vér vonal teljesen rendben van. egyszer megnéztük, köszi jó vót' többet nem vesszük elõ...

7/10

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a felógatott csajt mikor széttépik a kutyák, azért az megért volna még egy kis kidolgozást, pláne a többi leöléshez mérten... vagy csak az én verzómban ilyen? tehát van "premier plánban mutatott kutyaszéttépéses" verzió vajon ?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

TheBerzerker
Kifejezetten csak Ninja film lehet, vagy jó kung fu film is?

wesker24
na persze én is megkösszönném 😊
Maak
én is vhs-en õrizgettem egy jódarabig, ha jól emlékszem németül volt meg 😄...amúgy kedves szakértõ urak, ehhez hasonló kaliberû filmet ha valaki ajánlana nekem azt megköszönném...😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

wesker24
Most hogy láttam a képeket ez az a film ami nekünk megvolt régen VHS-en nagyon nagy film kb 10 évvel ezelött láttam !!!!
Maak
Közben megtaláltam már torrenten, plussz találtam képeket, ez az a film amit tátott szájjal néztem végig, képek a filmbõl, ráadásul van második része is...bár nemtudom mennyi köze lehet hozzá link

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

TheBerzerker
Volt ilyen jaja. Angolul fut vagy 6 címen. Nagy klasszikus.

Maak
közben megtaláltam, ez az, látta valaki? ugye jól emlékszem, hogy ez nagyon kira film?

Maak
mit találtam már...Vampire Raiders VS Ninja Queen...azért beszédes címe van...képeket nézve meg eszembe jutott egy film régrõl...kvasoxor láttam, de a címe nem jut eszembe...olyasmi rémlik hogy az öt elem...ninjafilm, na azt megnézném megint...

Törölt felhasználó
épp ez az.Simán van nála rosszabb.
The graveyard címû filmet szó szerint végigszenvedtem!
Rossz tulajdonságom, ha elkedzek egy filmet, azt végig is nézem, akármilyen szar! Még ha több részletben is, de megnézem.
Most a Tears of kali címû szarral vagyok igy.
Borzalmas...
fifi
na nálam a Bloodrayne azon a nagyon keskeny mezsgyén van, ami elválasztja a jellegtelent a sz@rtól... persze van nála rosszabb is.

Törölt felhasználó
Nálam is abszolút favorit!
Sõt ennyire a Bloodrayne-t sem fikáznám.
Vagy a drága kritikusok nem néznek b, meg c horrort?
fifi
ja szerintem is...
írtam is egyhozzászólást alá...

Snecie Smicie
Hát nem tudom. Ez a film még mindig a jobbak közt van a 2006-os felhozatalt tekintve.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Törölt felhasználó
oké oké nekem se volt idõm nagyon ,igazából csak belehúzogattam de fasza tetszik. a vége miatt meg kíváncsi vagyok mert érdekesnek tûnik. semmit nem akarok írni nehogy spoilerezzem.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

ja pénteken lesz a Küzdelem Törvénye 2
várom már nagyon

TheBerzerker
Hát...Miután Argento megcsinálta az Opera-t és átment amerikába akkor kezdett ellecsúzni mint a picsa. Azóta csak szar filmeket csinált (MOH-ot leszámítva) Na ez abból az érából egy teljesen nézhetõ film Max Von Sydow van benne asszem.

Törölt felhasználó
Non ho sonno

Ez jó film? Találtam torrentspyon torrentet, igaz baszott lassú, de remélem jó kis movie, mert sajna nem volt még hozzá szerencsém.
TheBerzerker
Apropó a héten asszem csütörtökön vagy pénteken egy igen finom Cynthia Rotrock film lesz a viasat3-on.

Prypiat
A Travelerhez véletlenül nincs valakinek felirata?

Üdv: Pripyat

fifi
hûha ez a Traveler vmi kib@szottul durva filmnek tûnik...

reanimator!
sajnos eléggé összecsaptak a fejem felett a hullámok a melóban de hétvégén megnézem azt a német filmet és mondom majd mi a helyzet vele...

Törölt felhasználó
fifi
nem jön:
" vártnál több adat lett küldve" ilyet még nem is láttam...

ja a lényeget nem írtam😊
töltsd le rólam az a leggyorsabb mert elég rare cucc és több néven fut.
Atlantis megy-Hells Highway.mpg

fifi
jó, megpróbálom elõkeríteni...

különben az a Traveler valami nagyon keménynek néz ki...

Törölt felhasználó
Jano
Hazudtam, 599 volt. Ö

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

hú az nekem narrátorral még megvan VHS-en 😊)
csak videón A.W.O.L. volt a cime(Engedély nélkül távol Absent without Leave)
xpressen 1000 erért adják.meg is rendelem

Voltan
Jóvanmá, fel ne faljatok! 😄D
Szedem már, szedem!!!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Fifi-jól emlékszem,hogy te németbõl jó vagy ?
Lenne egy fasza horror film de dajcsul van meg és nem értem.
250 mb körül van.Arra gondoltam,hogy leszednéd és elmondanád mi a vége mert érdekes.

ez az:

http://www.imdb.com/title/tt0301393/

bammeg legjobb Zombi film 😊))))))))

fifi
RTL-en> Lionhearth most...
Nézni!!!

fifi
ember!!!
az egyik legjobb horrorfilm az univerzumban!!!
KÖTELEZÕ!

Voltan
Ja, kösz, ismerem, csak a Craez-rõl nem ugrott be.
Amúgy a City of the Living Dead Fulcitól jó film? Érdemes leszedni?

Jano
Auchanban vettem 950-ért Rock and Roll Szamurájt, Ramzát hátha érdekli, egyébként mindenkinek ajánlom, remek B-film.

Death Warrior

Török ninja film, beszarás jó😊)))
Sajnos törökül nem tudok de a látottak kárpótoltak a storyért.
A fõszerepben Cüneyt Arkin(ez valami kurvanagy török Star mert a törökök odavannak érte) a török Star Wars-ból.

http://www.imdb.com/title/tt0183597/

http://tracker.zaerc.com/

az a baj,hogy kurva ritkán megy speciel most sem

Snecie Smicie
Jónak tûnik.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Törölt felhasználó
Voltan
Vagy Craez, na.

Voltan
Mi az a Creaz?

Jano
Ma este 23:00-kor TerrorVízió a Film+on!

Seth
nem láttam a filmet,de nem tudom elképzelni miért választották ezt a címet ^^

PSN ID.: Beegabor

Törölt felhasználó
Tippeljetek mi lesz a Pulse magyar címe?
Mezsgye

Kivagyok ezen akadva, ekkora szart 😊
TheBerzerker
És mekkora poénok vannak benne...rohadt jófilm szerintem.

Prypiat
Most jött le a the traveler nemsokára megnézem,ahogy látom kézikamerás,ugyhogy nagyon rulez! <#ravasz1>
Esetleg felirata nincs valakinek hozzá?

Üdv: Pripyat