9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • torokandras
    Én nem tudom ..nekem akkor is nagyon tetszett az "új" texasi.

A Hopper féle az igazi természetesen.

nekem annyira tetszett mint a sziklál szeme remake!!mer az is jó volt nagyon!
  • King of Roads
    na majd meglátjuk, még 7 perc
  • xfantomasx
    én a Shaw Bros filmeket általában emule-ről szoktam szedni,torrenten sok az angol verzió ugy meg nem szedem le csak mandarin nyelven.bár a Holy Flame,meg a Heaven and Hell fent volt zrc-n is,bár már nem hiszem hogy seedelik.
  • reanimator
    Badi.(Turkish.E.T).1983.TVRiP.(Spooky).avi

így találtam meg emule-n,és csak 391.49 Mb.
    ahhoz képest,hogy ritkaság elég sok embernek megvan szóval pár hét alatt lejöhet.Zaerc fórumon megpróbálok kisírni majd egy angol feliratot,mert már valaki kért hozzá.

jók a trailerek:)
    a Holy flame torrentje megvan.

Török Star Trek meg 20 perc alatt lejött és van hozzá angol felirat.Megnézem délután és ha tetszik elkezdem forditani.
  • Snecie Smicie
    a 2003-as remake szintjét hozza, én eleve nem vártam tőle semmit, így viszonylag pozitívan csalódtam.
  • Hajnalcat
    Szerintem is nagyon szar lett. :(((
    Többet vártam tőle. Azt hittem, hogy tényleg a kezdetektől mutatják be az életét, amikor még gyerek volt. Erre mit csinálnak. Miközben mennek a betűk az elején, aközben mutatják be 2 perc alatt az egész gyerek, és fiatalkorát. Aztán kb. 30 éves koránál kezdik el rendesen a filmet. Nagyon gagyi így. Csalódtam benne...többre voltam kíváncsi.
  • xfantomasx
    Shaw Bros kung fu-horror:Human Lanterns trailer

rájöttem hogy minden idők legjobb filmjeit a Shaw Bros csinálta.
  • xfantomasx
    török E.T?na az fasza lehet:D
    ajánlom megnézésre a Shaw Bros-tól a Heaven and Hell(aka. Shaolin Hellgate) című opuszt.a legenda Chang Cheh rendezte,és Alexander Fu Sheng ultragigaszupersztár a főszereplő.zseniális,akárcsak a Holy Flame of the Martial World,király fantasy kung fu filmek.meg a Buddha's Palm is nagyon nagy!

Holy flame of the Martial World trailer,gyönyörűű
  • reanimator
    itt a jó idő és alig nézek filmet :)
    2 hét alatt max. 4 filmet ha láttam összvisz.Meg most nincs is kedvem horrorhoz.Keresek inkább valami kung fu baromságot vagy Chow filmet.
    Bár zaercen ott van a Luther the Geek ami ígéretesnek tűnik,vagyis egy nagy szar :)
    ja meg talán lejön a török Star Trek.És a kommentjében olvastam,hogy van török E.T. Badi néven,na arra kíváncsi vagyok.
  • xfantomasx
    én mondjuk nem is érzem hogy feltétlenül látnom kellene...
  • reanimator
    ne érts félre nem beléd akarok kötni :)

de az a film kurva szar szerintem.Sajna az van,hogy én az első kettőhöz kötődöm nagyon és az összes új igénytelen szar a Super 35-ös kamerájukkal egyetemben.
    Nekem a Texasi láncfűrészes = Tobe Hooper+16 mm-es kamera,de lehet,hogy csak öregszem :)
  • torokandras
    Texasi -a kezdet- 2006
    Atomdurva ,nagyon jó film!!!!!!
  • TheBerzerker
    http://imdb.com/title/tt0835059/

Ebben cak szerepelt de voltak ilyen rövidfilmek, amiket együtt csinált a Raimi-vel. Ehhez is köze volt neki asszem csak nincs feltüntve.
  • reanimator
    azt rendezte a Campbell? vagy nelyik amit Bruce kamerázott?mert neki is van valami bohóckodása a kamera mögött
  • TheBerzerker
    Bruce Campbell és Sam Raimi régi rövidfilmjeit láttátok?

Bazzeg a Toro Toro Toro-t vagy 8szor néztem meg egymás után. Zseniális!
  • xfantomasx
    török star trek-et seedelik zrc-n.
    A régi Bruce Campbell-es!
  • King of Roads
    black sunday? WoW!!
  • TheBerzerker
    Ne is mond...1 hete szemezek a bava dobozzal.
  • reanimator
    nem úgy gondoltam :)

van egy 2005-ös Within the woods is meg régebbi is. a 3 közül nem tudtam melyik de azóta rájöttem,hogy a Bruce Campbell-es
  • xfantomasx
    Within the Woods?az az Evil dead 0 :)
  • reanimator
    na a Vibroboy nagy marhaság. jókat röhögtem rajta,szerencsére rövid is.

Within the woods az melyik?

• reanimator
    oh men

felkerült a Black Sunday creaz-re.

évek óta meg akarom nézni de mindig elfelejtettem.
    A blogomon van Within the woods, és Vibroboy felirat, ha érdekel valakit.
  • TheBerzerker
    A jó az tulajdonképpen eléggé irónikus:) Az a film ugyanis nem igazán írja be magát a filmes történelembe, egy laikus mondhatná rá akár azt is hogy egy kupac szar, mert tényleg így van, azonban baromi szórakoztató. Fulci a főszereplő annyit mondok, és ha már láttál tőle a filmet akkor láthattad milyen jó színész:)
  • fifi
    én?

:D
  • Gonosz Élien
    Ja, láttam..épp emiatt kérdeztem
    De ha többen mondjátok hogy jó, akkor leszedem majd.
  • TheBerzerker
    Persze. Ki az aki nem szereti a szar filmeket?:)
  • TheBerzerker
    Kurva jó a Cat in the Brain. Most most kaptam le a dvdmet a polcról vagy 1.5 hónapja. Még mindig baromi szórakoztató.
    Nagyon is.
    Most toltam fel az E betűs oldalra!
  • Gonosz Élien
    Fulci-féle Cat in the Brain nézhető?
  • reanimator
    szerintem is nézd meg mert észrevettem,hogy te is karmolod ezeket a marhaságokat :)

márpedig ez marhaság a javából

múltkor meg elkezdtem a török Star Trek-et de nekem nem jött le.Ha valakinek megvan seedelje már vissza please (mert bele tudtam nézni és Mr.Spock utánzatán beszartam :))))
    Sok pénzem nekem sincs, de 1300 forintot nem sajnálok kéthavonta egy Fangóra.
  • King of Roads
    télleg, vennem kéne már 1 újat Fango-t..remélem nem szünik be, akkor inkább veszek kettőt minden alkalommal. ez az egyetlen horror mag., ha ez beszünne mit olvassunk??
  • TheBerzerker
    Nekem is meg kellene mostmár néznem a török star wars. A 3 Dev Adam nálam nagyon odabaszott. Santo volt a legcsodálatosabb benne:)

Horrorfreak interjú Böjtös Gáborral
  • Voltan
    Huáááá! nagyon ígéretes! Már zúz is lefele :DDD
  • xfantomasx
    török star wars-on van angol felirat nem?ami zrc-n van fent asszem az alatt van angol sub.death warrioron csak kapkodtam a fejem én is,egyik jelenet a másik után,totál összevissza...szart se lehet tudni mi van:D
  • reanimator
    huhuhuhúúú

Death Warrior mekkora film :))))
    hú bazz én amikor először néztem utána rögtön újranéztem és csak bámultam :)
    az a vén fasz Arkin akkorákat ugrik,hogy komolyan attól féltem combnyaktörése lesz előbb-utóbb:)

meg Ő van benne a török Star Wars-ban is,ott még nagyobbakat ugrál,röhejesen jó.(kár,hogy angolul nem jönnek ki)

• fifi
    ha a Jani itt azt mondja, hogy jó, akkor nyugodt lehetsz, hogy jó... :D