9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
látni akarom, most és azaonnal!:D -
xfantomasx #8506 Dudikofftól még a Lőj a Vadászra címűt szerettem.Missing in Action-ből meg a kettes volt a kedvenc,de amúgy a vietnámosok kuva magyok voltak,Fehér Szellem,A Pokol Angyalai,ez volt a legnagyobb,motoros banda vietnámban bassza meg mekkora ötlet! -
reanimator #8505 hú én ezt még nagyon régen láttam.igazi fasza Vico-s szinkronnal.
de még szemem előtt van a film.
pl. tök jó rész amikor az elején a fűben elbújnak a VC-k elől azok meg fél méterre mennek el melletük.Ott nagyon szorítottam a Koffnak :)
meg a másik amikor ledobják a gránátokat a vízesésnél,a rendező meg lelassitja a hullást a Koff meg néz szomorúan. hehe hatásos
De a legjobb kommandós film a Missing in Action 1 után(mert azt ugye nem lehet legyőzni:))) -
xfantomasx #8504 haha,kösz!erre nem is gondoltam:D -
reanimator #8503 a Linda má' megint jó volt :) -
reanimator #8502 akkor kanadai voltam:)
az E.T.-t tudtam csak azt hittem a hadsereg máshogy nevezi mert az olyan hivatalos, az E.T.-t meg használjuk mi egyszerű nép :) -
Szerintem az "Xtro" az "extraordinary" (rendkívüli, furcsa, ritka) rövidítése akar lenni. Az "extraterrestrial" rövidítése az E.T. :)
-
reanimator #8500 na ezzel egyetértek maximálisan :)
ha félni akarok játékon akkor Silent Hill.Borzalmasan jó az a kihalt környezet.Meg olyan faszán megcsinálták a japánok,hogy minden karaktert szeretni lehet benne még a negatívat is.Olyan mint egy film nekem. -
reanimator #8499 ne már, kurva jó az Xtro 2 :)
de a legfaszább a harmadik szerintem.Nem is tudom van e olyan sorozat ami részről részre jobb volt(talán a Watchers lett volna ha a borzalmas 4. résszel nem basszák el).
az Xtro meg attól Xtro,hogy asszem az Extra Terrestrial valami katonai rövidítése tehát valami szótrükk mint pl. UFO.(ha nem akkor nagyon kanadai vagyok)
Mert amúgy a 3 Xtro filmet semmi nem köti egybe igazából.De mind a 3 rész rohadt jó .Én pont a héten tervezem megnézni őket,aztán a tetves ZH-któl függ,hogy mire jutok :)))))
-
nekem meg pont a vege tetszett, hogy ottragadnak... kicsit beleeltem magam a no helyebe(na nemugy :D) hogy orokre ott KELL maradnia azon az eltebolyult helyen... ^.^ pont az a melankolia, az faradt beletorodes fogott meg ami egesz jol latszott a csajszi arcan... brrr eleg lehangolo (vagy lehet en magyarazom bele tulsagosan style :D) -
Meglepő módon Platoon Leader. :)
-
Szerintem baromi unalmas volt a Silent Hill, és nem volt hangulata sem. -
Megaforce-t láttad?
az pl. Diplomata kommandó néven futott VHS-en és hát eléggé büntető volt... -
xfantomasx #8494 kiskoromban minden film tetszett amiben kommandósok voltak,haha!
tényleg a Dudikoffos szakaszvezetőnek mi az eredeti címe? -
xfantomasx #8493 hát nem sok köze van az elsőhöz,mondjuk nem láttam vagy 12 éve,de emlékszem hogy kommandóscsapat volt benne,tehát jó film:D -
nekem pont a 2 nem jön be...
meg nem is tiszta mitől XTRO2 a címe :)
sry... -
xfantomasx #8491 hú sztem az nagyon rossz film!az első fél óra még tűrhető de utána elmegy hányadékba.a másodikat viszont szerettem kiskoromban. -
Áz! -
Nana.
A Silent Hill film egy borzalmasan jó játékadaptáció, a játékról meg mindenki tudja, hogy beszt evör, szal. -.- -
Unicum... :)
az gyógyít -
valami jófajta mézes pálinka is megteszi ilyenkor c-:)) -
Szerintem sosem fogják azt behozni. -
Jaja. valszeg a topik látogatóinak 90% meg azt mondja, hogy a Silent Hill még csak szóra sem érdemes.. -
talán nem csak mainstream horrort kéne nézni, és akkor a látóköröd is szélesebb lesz... -
beteg vagyok mint az állat, így megnéztem az Xtro-t sokadjára...
bár jobban nem lettem tőle, de akkor is, ez még mindig egy kurva jó film... -
Szerintem az utóbbi idők legjobb horrorja a Silent Hill, az egész sztorija hihetetlen módon ki van találva (dimenziók, stb), végig izgalmas, nyomás alatt tart és csak húz le keményen. Szerintem fényévekkel lehagyta az összes jajmeghalok lekötözős, megkinzós, csonkítós, rohangálós lövöldözős véres köpést. A vége az meg egyszerüen tökéletes! -
xfantomasx #8481 3D??hány bőrt húznak még le a klasszikusról... -
3D, nem 3 -
xfantomasx #8479 3?én a kettőről se tudok... -
skacok a Night of The Living dead 3dt mikor a pekbe hozzak mar be Mo.ra???
kivancsi lennek ra mar nagyon... -
Császtok!
Most néztem meg a Texasi láncfűrészes mészárlás: a kezdet! c. fílmet. Egy igazi szánalom! Nagy hülye hegyomlás legyilkol mindenkit, miközben félholtra vágják meg szúrkálják. Kb annyira gáz mint a fűrész 3, ahol a trotyi betegágyas meg a gebe ribije elkap mindenkit! LOL! -
Mindenkinek lehet rossz napja így nekem is:) -
torokandras #8475 Gondolom élvezhetőbb a vágatlan..
Majd utánnanézek.
Sok plusz van benne? -
#8474 Akkor az volt. -
torokandras #8473 Szinkronos volt,ja nem tudom h vágott-e.. -
Hajnalcat #8472 :DDDDDDDD
Csak nem netán tanulsz egyetemen? És utálod a tanáraidat? Akiket legszívesebben megölnél....Ejnye no :DDD -
#8471 A szinkronosat nézted? Mert az vágott, magyarul szar! -
Most nézem hogy fent van a creaz-on a Funny Games és a Live Like a Cop Die Like a Man. Ajánlom azoknak akik máég nem látták. Kurva jó mind2 főleg az utóbbi nagyon súlyosan borult film. -
Bizony, bizony. Cak helyeselni tudok. Nekem most olyan filmet kellene nézni, amiben egyetemi tanárokat mészárolnak le. AZ most megnyugtatna:) -
LoL! én ezt 1× már láttam, csak felirat nélkül és vmi moziba felvett rakás szar volt. de most minden jó, szal hozzá is fogok