Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oziris666
sziasztok!

Látom nagy Fanok vannak itt😊
Olyan kérdésem lenne h honnan lehetne megszerezni régi kungfu filmeket!
Kiadták azokat egyáltalán dvd-n?
De semmilyen torrent oldalon se találtam még aviban sem!
videókazin megvan pár,de az már rongyosra van nézve!
A félkarú boxoló 1-2 nagyon érdekelne!
Nagy kedvenc!Régi szép idök!
Ha vki tud vmi infot,elöre is köszönöm!

Törölt felhasználó
Az jó lenne, akkor igyekszem belehúzni.
fifi
ha a fordítás megvan, én beidõzítem neked...
Slayerrel is így szoktuk 😉

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Törölt felhasználó
A Violent.Shit.2.Andreas.Schnass.1992.Uncut.DVDRip
-hez nem tudna valaki öszedobni egy idõzítést, akkor gyorsabban haladnék vele, ez az idõzítés dolog valahogy nem megy nekem.
fifi
az valóban súlyos volt...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Loál János
Inkább ultra-zs, de ha teheted, nézd meg a Lost Skeleton of Cadavra-t, a rendezõ elõzõ filmjét. Kegyetlen nagy. 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Szedem le, ászosnak néz ki.

B film, mi? 😄
Comedy és Sci-fi keveréke nem lehet más...Azt hittem, valami jó kis horror...

grebber
Colic filmet látta már valaki?
Várható hozzá felirat?

Next PC upgrade: 2022

Seth
már a címe is félelmetes 😄

PSN ID.: Beegabor

Loál János
Ülök, és erre várok.

PetruZ
ez a 2 Ultrafilmes verzió egyben? Mikor jelenik meg ha arról van szó ?

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Kösz mindenkinek a segítséget.

PetruZ
Közben megtaláltam: limitált Fulci pack, The Beyond + City of the Living Dead egyben, 7000 pénz, 300 darab. Nyami. Naná, hogy megvesszük! 😊
PetruZ
Hoppá! Ultra Film? Akkor érdekelni fog. 😊
TheBerzerker
Többiek már írtak😊

Amugy a The Beyond a gyakorlatilag 95%-ban legelterjedtebb címe a filmnek. Most fog megjelenni nálunk dvdn.

PetruZ
Ez az a film, itt van pár alternatív cím is.
(Vigyázat, ettõl függetlenül nem keverendõ a From Beyond-dal! Az is baromi jó film, csak nem ez. 😊 )
Eibon néven is futott

http://www.torrentspy.com/torrent/378502/The_Beyond_Lucio_Fulci_1981_eng

Mivel a magazin csúszik, és én úgy terveztem, hogy péntektõl már kapható lesz, a Pulse vetítésünkre (következõ hét kedd 20:00, Corvin, Jávor terem - fél és hármnegyed nyolc között érdemes odaérni) emailben ([email protected]), vagy telefonon (215-22-80 - hétfõn és kedden 10:00 és 16:00 között) várom mától a jelentkezéseket. Két fõre szóló jegyeket lehet nyerni, írjatok, telefonáljatok minél elõbb.

a "The Beyond"-nak nincs valami másik címe? Ezzel a névvel nem találok hozzá torrent-et. (csak azért kérdem, mert egy csomó klasszikus-horrornak van más címe)

TheBerzerker
Igen az a Redneck Zombies ami a parasztvilág ésa zombik szoviális prioblematikáját taglalja😊

A Return 2-ben 3 gyerek lemegy egy csatornába, ahol találnak egy hordót és elkezdik basztatni. 2 Gyereknek a pofájába megy a gáz és késõbb bezombulnak a 3dik gyerek meg elfut. Õ a film egyik fõszereplõje amugy.

TheBerzerker
Igen csak megerõsíteni tudom a többieket meg téged is.

Beyond és Return of the Living dead 2. Fura abból a filmbõl általában a csatornás zombira emlékeznek a legtöbben.

megvan: "Return of the Living Dead 2"

Másik klasszikus, amit vélgre sikerült megszerezni: Demons 1-2

fifi
namost hordó+ dzsipp az valóban lehet Redneck zombies, ami egy igen súlyos TROMA film...

Köszi a segítséget, erre a címre az életben nem jöttem volna rá magamtól. Utánanéztem, de nem találtam hozzá torrentet. Ha valaki megdobna egy linkkel, azt megköszönném.

A 2. filmnél még annyi eszembe jutott, hogy valami elkallódott hordóból kifolyó anyag okozza a galibát...

Most szedek le egy "Redneck Zombies" nevû filmet, a tartalma valamelyest hasonlít az emlékeimhez. Majd meglássuk...

nincs mit😊
fifi
OFF
belehallgattam a Benümb-be
koncertet akarok MOST! köszi, hogy megismertetted velem!
<#worship><#worship><#worship>

elsõ film a Beyond, a másodikat én sem tudom.mindegy majd mindjárt jön Berzerker koma oszt megmondja😊
fifi
Üdv!

elsõ sztem minden újkori horrorfilmek alapja a The beyond
másodikat így ennyi infoból nem tudom azonosítani, nekem kicsit több kéne...

Üdv!

Két filmcím kellene nekem. Segítségképpen leírok néhány dolgot a filmekrõl, amiket kb 15 éve láttam, s most szeretnék nosztalgiázni egy kicsit:

1. A történet a század (elõzõ) század elején kezdõdött, ahol egy festõt kínoztak halálra a környékbeli emberek. Azt nem tudom, hogy miért tették, de arra emlékszem, hogy valami füstös, halott tájat festett éppen az ürge. Aztán átugrott a jelenbe a történet, amikoris valami miatt megjelentek a zombik. A végén a 2 túlélõ (csaj+faszi) egy kórházban rohangált, majd az egyik liftbõl kiszállva abban a halott tájban találták magukat, amit a festõ majd egy évszázaddal korábban festett. A cím szerintem az volt, hogy "Zombik fellegvárosa" vagy démonvárosa, de ezekre nincs találat.

2. Ez már egy lazább film volt, aminek csak a felénél jöttem rá, hogy ez félig vígjáték lehet. Emlékezetes pillanatok: amikor kitör a városban a pánik, 4-5 zombie randalírozik egy jeep-el össze vissza. Aztán elfut a kamera elõtt egy másik zombi is, aki egy kiskutyát üldöz. Szándékosan vicces jelenet volt, az tuti. A végén ha jól emlékszem egy kerítéssel zárták el az emberek a zombiekat, de az egyik tizenéves zombie átmászott a kerítésen, és kinyitotta a kaput a többieknek. A film közepén volt egy jelenet, amikor az egyik csaj egy sörétessel hasbalõtte a zombiet, aki emiatt kettészakadt, Majd a földre esett felsõtest nyúkált a még mindig ide-oda lépkedõ lábai után...

Segítsen valaki pls! Mi ezeknek a filmeknek a címe?

Köszi!

Most láttam, nagyon tetszett:
(japán horror-thriller)<#eljen>
Re-Cycle

Voltak benne Zombie-k is, ha valaki azokat is szereti meg huh, nagyon elgondolkodtató volt és egyben félelmetes. A vége viszont, hát eléggé váratlan fordulatot vett. O_o Remélem, hogy lesz folytatása, mert kellene...

Törölt felhasználó
Igen, az sem volt rossz, bár nem toltam végig, csak kb. a feléig.
ami mnég tetszett az a Call of Cthulhu bár annyira nem fosatós

Törölt felhasználó
Nah igen, ebben igazad van. Nagyon stílusteremtõ volt 😊
Seth
az nem horror, az egy paródia 😄

PSN ID.: Beegabor

Stubbs the Zombie
Törölt felhasználó
Nekem bejött. Mondj pc-re egy jobb horror játékot, az elmúlt pár évben?
Tudom, hogy van de nagyon kiemelkedõ nincs köztük.
Talán a Condemned...
TheBerzerker
A Land of the Dead játék szerintem kurva unalmas.

Bagman kisfilm fasza de van egy nagy film is,az csak simán Bagman néven fut és Stephanie Beaton van benne(híres B-film queen)

http://www.imdb.com/title/tt0305264/

Loál János
Zaercen fent volt pár hete.

PetruZ
#8183:
Passz, én kaptam, de biztosan.

#8185:
Igen, valószínûleg. Most rákerestem, láttam Profession Meurtrier címmel is.
fifi
a Bagman-Operation massenmord ugyanez a produkció?

grebber
Ez tölthetõ valahonnan?

PetruZ
Itt az imdb link is.
PetruZ
Bagman - Professional Murderer

Aki háromszor kimondja a nevét, az szörnyû kínok közt pusztul el. Õ Bagman, a profi gyilkos, az elpusztíthatatlan ölõgép, Jason Vorhees, Freddy Krueger és Michael Myers egybeforrt manifesztációja, maga a megtestesült lidércnyomás...
Röviden összefoglalva: francia amatõr slasher, kb. 20 percben elregélve, és a "történetrõl" csak annyit, hogy a híres fekete lovagos jelenet kutyaf*sza ehhez képest... <#zavart1>
10 pont. 😊
grebber
Jaja a Cold Fearnak iszonyat jó a hangulata resident evil4-ét kenterbe veri!

nem olyan rossz game az.
De ha félni akarsz akkor ajánlom a Condemned Criminal Origins-t.Én abban egyszerûen összeszarom magam.Meg a Cold Fear is kurva jó,tök olyan mint a Szellemhajó film vagy a Kísértethajó(Deep rising).

Gyerekek land of the dead al játszom..a film se jött be igazán ...

hmmm....