Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
valami utolsó magzattal kínlódanak,biztos innen lopták az ötletet a children of menhez is😄
http://www.filmpont.hu/index.php?id=1704&cid=22391
Ezt filmet viszont nézzétek meg ha egy jót akartok szórakozni.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
bár az egész terv megbukik, ha a hétvégén gyõz az alkoholmérgezés, mert halmozott születésnapi hárdkór dzsihád lesz...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Fifi: nekem megvannak valahol aviban de nincs itthon. Jövõ hétvégére szerintem vissza tudom kérni. szólj ha kell
Az a film gyerekorom egyik legnagyobb etalonja volt. Szerintem azt láttam a legtöbbször gyerekként.
Hajnal (Before Dawn)c. rövidfilmet látta valaki?
honnan lehetne megszerezni?
http://www.imdb.com/title/tt0434067/
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Megint járattam a billentyûzetem ezen az oldalon ha esetleg valakit érdekel.
Látta valaki?
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
egyébként õ Edward Theodore Gein
[/img]
ua. a gárda mint a Wilderness...
én túl sok angol horrort nem láttam..😞
de descent bejött!
28 nappal..is( csak az koprodukció)
Ámultam bámultam ,sztem jobb mint a Descent..Bár az se volt kutya.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nézz k"omoly" horrorfilmeket.. semmi különös nincs benne 😊
én azt a filmet képtelen vagyok végignézni.igaz a többi kannibálos faszságot se...
Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team
IMDB - Harakiri
elsõ
második
harmadik
I love this game!
ÚÚÚ mekkora szar 😄
persze hogy kiadták õket,a shaw bros filmeket egy nagy vagonnal le lehet szedni dvdripben torrentrõl is,de emule-rõl még többet(legalábbis én onnan húzogatom õket.eddig kb 60 shaw bros filmet szedtem le.
az Invicible Shaolin,36 Chambers of Shaolin,Return of the 36 Chamber,Come Drink With Me,Five Venoms,magnificent Trio címû Shaw bros filmeket itthon is kiadták dvd-n,egy ezresért be lehet gyûjteni õket(pl innen)