Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszönöm megprobálom
fifi
rossz topik...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

sziasztok segitsetek szeretnék filmeket letölteni de még nem találtam meg hogy hol lehet csak filbemutatokat találtam
<#eljen>komolyan,örülök hogy vannak akik ilyen remek filmekrõl írnak,ezt tényleg mindenki nézze meg mert hatalmas!!!Hasselhoff legenda!!
amerikai kiborg megy a film+-on.ritka színvonalas!
valami utolsó magzattal kínlódanak,biztos innen lopták az ötletet a children of menhez is😄
TheBerzerker
Az elsõ két részrõl írtam is a harvesterre.

http://www.filmpont.hu/index.php?id=1704&cid=22391

Ezt filmet viszont nézzétek meg ha egy jót akartok szórakozni.

KÖSZI!!!
http://www.torrentspy.com/torrent/931318/Return_of_the_Living_Dead_3_Uncut_DvDRip_Fullscreen

Stephen(Sing Chi) Chow forever

fifi
ööö ha a kezedben van, megbeszéléhetnénk egy postai csere-berét... nekem is van sokminden, de tudod te... 😊
bár az egész terv megbukik, ha a hétvégén gyõz az alkoholmérgezés, mert halmozott születésnapi hárdkór dzsihád lesz...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

basszameg nem is tudtam,hogy Mad Mission=Aces Go Places

Fifi: nekem megvannak valahol aviban de nincs itthon. Jövõ hétvégére szerintem vissza tudom kérni. szólj ha kell

Sziasztok!Keresem a RETURN OF LIVING DEAD 3. részét nem tudja valaki honnan lehet megszerezni?köszi
TheBerzerker
Nemtudom én hong kong-ból rendeltem egy díszdobozt, amiben mind az 5 rész benne van😊

Az a film gyerekorom egyik legnagyobb etalonja volt. Szerintem azt láttam a legtöbbször gyerekként.

fifi
a Mad mission-t honnan lehetne leszedni?

Törölt felhasználó
offolok:

Hajnal (Before Dawn)c. rövidfilmet látta valaki?
honnan lehetne megszerezni?

http://www.imdb.com/title/tt0434067/

Voltan
A Chainsaw Sally az jó az e?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Maak
gacyrõl és mansonról nem láttam sajna, másik kettõbõl pedig a bundyról szóló, szerintem nézhetõ, dahmer féle meg kalap szar...belepörgettem ebbe a geinbe és jól indul megkell mondjam...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

fifi
azért a Gacy nem volt annyira gáz, legalább is szerintem...

nézzétek meg az új harvester dizájnt,nagyon jó lett!
hát én láttam néhány filmet ami serial killerek életérõl szólt(Gacy,Dahmer,Ted Bundy,Manson) és sajnos mind gyenge volt.

TheBerzerker
http://www.filmpont.hu/index.php?id=1704&cid=22328

Megint járattam a billentyûzetem ezen az oldalon ha esetleg valakit érdekel.

inkább nézdd meg a Kairo-t.
Törölt felhasználó
Igen, és nekem tetszett.
Pulse
Látta valaki?
kössz a tippet!megnézem
Törölt felhasználó
Maak
illetve így nézett ki amíg élt

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
reménykedjünk benne, hogy jó lesz...értékelést még nem olvastam róla, de ez a Gein gyerek nem semmi csóka volt...ha szerencsénk van nem egy tinihorrort kanyarítottak belõle...

egyébként õ Edward Theodore Gein

[/img]

fifi
nézd meg a Dog soldiers-t.
ua. a gárda mint a Wilderness...

Nem tetszett?

én túl sok angol horrort nem láttam..😞
de descent bejött!
28 nappal..is( csak az koprodukció)
a descentet én végig se birtam nézni...
Aki még nem látta ,nagyon ajánlom :Wilderness(vadon)

Ámultam bámultam ,sztem jobb mint a Descent..Bár az se volt kutya.
NEOreg3
Ed Gein The Butcher Of Plainfield jó?😮 bár felirat híján egy darabig nem nézném meg-.-

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

????
fifi
"szétrángatták a fasziit meg kifolytak a belei meg ilyen érdekes részeket hogy lehetett meg rendezni"
nézz k"omoly" horrorfilmeket.. semmi különös nincs benne 😊

a cannibál holocaustrol:azt olvastam hogy csak megrendezett volt.de pl amikor szétrángatták a fasziit meg kifolytak a belei meg ilyen érdekes részeket hogy lehetett meg rendezni?ezt kérdem én is!amugy lesz belöle remake is!hát nemtom az eredetit hogy überelik!
hát a teknõsös jelenetben pl egy igazi teknõs volt😞
én azt a filmet képtelen vagyok végignézni.igaz a többi kannibálos faszságot se...
Tegnap láttam a Cannibal Holocaust-ot. Elég brutál egy film volt az biztos. O_o Szegény teknõst sajnáltam a legjobban, amikor kibelezték. A film készítése hasonlított a Hideglelésre a kamerázás miatt. Tényleg olyan volt, mintha igazi dokumentumfilmet forgattak volna. Azért kíváncsi lennék néhány jelenetre, hogy hogy készítették el a filmesek...

fifi
na hétköznapi értelemben vett filmre gondolj...

egyszer biztosan😊eléggé be van borulva az a film...
Gonosz Élien
Begotten-t érdemes megnézni?

Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team

ja és látszik a zsinór amin mozgatják a halat 😊)))))

ja,asszem ez fent van zrc-n vagy nyolc.nem tudom mert egyet sem szedtem le,nem igazán mozdított meg a téma.
az tényleg mocsokszar,a legjobb a gyilkos hal benne
Seth
hát ez nagyon durvának tûnik

PSN ID.: Beegabor

Iori
Sziasztok, találtam egy nagyon érdekes rövid filmekbõl álló japán filmet, gondoltam megosztom azokkal akik még nem hallotak róla. Az ASIADVDCLUB-bon elérhetõ a dvd változata, van egy két screenshot róla...eléggé bizarnak tûnik.
IMDB - Harakiri
elsõ
második
harmadik

I love this game!

Törölt felhasználó
Megnéztem a Rotten Shaolin Zobies cmíû filmet!
ÚÚÚ mekkora szar 😄
Oziris666
Köszi az infót!Megsasolom!

szevasz!
persze hogy kiadták õket,a shaw bros filmeket egy nagy vagonnal le lehet szedni dvdripben torrentrõl is,de emule-rõl még többet(legalábbis én onnan húzogatom õket.eddig kb 60 shaw bros filmet szedtem le.
az Invicible Shaolin,36 Chambers of Shaolin,Return of the 36 Chamber,Come Drink With Me,Five Venoms,magnificent Trio címû Shaw bros filmeket itthon is kiadták dvd-n,egy ezresért be lehet gyûjteni õket(pl innen)
Oziris666
De az!Meg van 3.része is de azt sajna nem láttam😊