9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
jóhogy... -
reanimator #8666 a Film+ kb. fél éve vetíti.Adni fogják még párszor ez fix. -
Ricco87 #8665 pfff...2.án volt tvbe...nem hiszem el:D 88as film:D -
Ricco87 #8664 gyerekkorombol emlékszem egy filmre olyan 5-6évesen láttam...
a fehér féreg buvohelye...mond vkinek vmit? jo lenne ujra megnézni:D -
#8663 Ultrafilm interjú a Horrorfreaken -
xfantomasx #8662 hát igen azokkal haladni kell...
én ma letoltam 5 óra pankrációt,de jó volt
a legnagyobb az a tag team meccs volt amikor cactus jack & chainsaw charlie belerakta egy baszott nagy kukába a new age outlaws-t,ráadásul raklapról targoncával!!!!!!
meg a mikor kane undertakert bevágta egy koporsóba,lezárta oszt rágyújtotta.de undertaker visszatért... -
Ugyanezzel a kérdéssel jöttem ide. :)
Pangék szélsőségesen képesek alkotni, nemtom szedjem-e. :-| -
látta már valaki ezt? -
reanimator #8659 én szerintem mindkettőt kihagyom :)
le vagyok maradva egy csomó trash,kung fu,ninja filmmel meg Buttgereit hülyeségeivel
-
#8658 Az öreg jelenete nagyon jó! -
látod-látod :D -
Azt már beszerváltam (mármint a Hills Have eyes 2-öt) csak még nem néztem meg. Hostel 2-öt meg biztos megnézem valamikor Deodato miatt. -
WhiteLand #8655 Hát nekem is megvan. Figy..az első rész jobban tetszett :) De ez csak magánvélemény. Nézd meg... Amúgy a Sziklák szeme 1-is jobb, mint a 2. rész. Ezt is vagy 3 hete láttam(Sz.Sz. 2-őt) -
Van olyan "jó" mint az első rész? Mert akkor tuti nem nézem meg:) -
#8653 Hostel 2 magyar felirat! -
Driller #8652 Motel 2 (Hostel 2)-kritika:
www.sokkmagazin.hu -
WhiteLand #8651 Leszedem a Body Snatcher-s. Megnézem milyen film. Amúgy még most sincs meg az a ... film. Ennyire eldugni egy filmet nem lehet... :-/ -
én is, csak jelzem... -
reanimator #8649 én maradok az angolnál :) -
Spacehunterből csináltak házilag szinkronos ripet... -
Body Snatchers-elég jó film
annó 15-évesen láttam, de nemrég megszeretem...ohh retro fíling....
de asszam az is rímék.... vki javítson h tévedek -
reanimator #8646 Whiteland /
ezeket nézted már?:The Stuff - http://www.imdb.com/title/tt0090094/
Body Snatchers - http://www.imdb.com/title/tt0106452/ -
reanimator #8645 megnéztem én is.....évek óta keresem de marha nagy csalódás volt
persze azért megtartom -
Háhh, Mutant 2 SzívTV-s rettenet, szedni azonnal. -
#8643 Budapest Film interjú a Horrorfreaken! -
#8642 http://horrorfreak.freeblog.hu/archives/2007/05/31/Budapest_Film_a_Grindhouse-rol/ -
WhiteLand #8641 Igen, az van. Most néztem meg, illetve bele. Hát, így megint egy filmmel kevesebb, ami a "listán" rajta volt. :-/ -
reanimator #8640 én úgy emlékszem a Death Machine-ban egy robot van nem pedig szörny. -
WhiteLand #8639 Majd írok a srácnak, hogy nézze meg. Elvileg VHS rip és hangnak kellene lennie. Nem tudom mi lehet a gond. ..hmm... ÉS a filmemmel mi van? :( -
#8638 Nekem sincs hang. Pedig a codecek rendben vannak. -
WhiteLand #8637 Lehet elnéztem valamit. Majd megnézem holnap. Most majd egy működő felirat kell a Death Machine-hez. Ha ez sem az a film lesz amit szeretnék már jópár éve megnézni akkor hmm...
Remélem valamelyikőtöknek csak eszébe jut egy filmcím, hogy mégis melyik film volt az. Ezer hála érte... :) -
nem AC3 a hang? -
WhiteLand #8635 Hm..nem tudom, de nekem nincs hang ezen a Meta... amit nemrég szedtem le. Nah mind1. Lehet csak elbambultam. Amúgy 4-5-en nézitek ezt a fórumot csak? Több ember több lehetséges válasz lenne a filmemre :P :D -
mondtam én... -
reanimator #8633 hú basszameg ez a Begotten hangulatos darab.Komolyan mondom kellemetlenül éreztem magam. -
WhiteLand #8632 Hmm... megnézem a filmet. És köszi annak is aki feltöltötte. De majd emailben is megüzenem neki. Sajnos eddig bukó az állás, és nincs még meg a film... :( -
jah! azthittem meghivos ^.^ -
"zaercen nem vagyok :C)"
hát regelj be... éstéma megoldva... :D -
bazze ezeket a mutansos, lezerrel szetlovos loalos filmeket honnan lehetne beszervalni??? (zaercen nem vagyok :C)
annyira loal filmek, hogy en is meg akarom nezni...
valami nekem is dereng a VHS korszakbol :DDDDDDDD
annyit beszeltetek rola, hogy megjott a kedvem az ilyen trashekre :D -
reanimator #8628 biztos nem a Metamorphosis de azért nézd meg mert nem rossz film.