Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
bár ez a Plane Dead lehet nem lesz rossz,szerintem azt megnézem.
tegnap inkább megnéztem az Olum Savascisi,aka Death Warriort.hú az mekkora szenny,egy szót sem értettem belõle bár nem is hiszem hogy ott lenne mit😊mekkora fight-ok vannak benne,úúúú...Cuneyt Arkin azé nem egy kispályás fickó!
minõsíthetetlen szar,unalmas,céltalan.....stb
csak azért írtam be,hogy ne várjon ettõl senki jót,és ha már egy embert megmentek tõle, jót tettem az emberiségnek
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
szombaton nem jössz Ricsárd barátodékkal Mezõtúrra pusztítani?
én igen <#vigyor1>#vigyor1><#bdead>#bdead>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Next PC upgrade: 2022
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
A gonosz halott trilógia minden idõk legnagyszerûbb filmje!!
Érdemes mind a három részt látnod!
Nem fogod megbánni!
A végtelen égbolt!
Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team
Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team
Gonosz halott 2
Itt az oldal címe, ahol fent van a Zombigore.
Esetleg linket tudna valaki adni a Zombigore film letöltéséhez?
Next PC upgrade: 2022
Nem kellet volna..Rossz film ,rossz rendezés ,még rosszabb szereplõk.
A pc Game sem volt nagy eresztés ,de ez csapnivaló!
basszuskulcs egy segg gyilkol a filmben.egy sorozatgyilkos segg.
én azt hittem,hogy a Szarembertõl lejjebb nem lehet menni,de igen lehet,ráadásul ez a film unalmas pedig jó ötlet volt.
<#gonosz1>#gonosz1><#worship>#worship>
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Tegnap Megnéztem a Dellamorte Dellamore c.romantikus-horror-vigjáték-ot, kiváncsi voltam, hogy miért kaphatott az imdb-n 7.4-et.
A néhány drámai és meghökkentõ jelenetet sajnos vígjátékká szelídítették.
De lehet, hogy pont ez adta néhol az abszurditását ami fõleg a film vége felé nagyon élvezetes.
No meg az utolsó csattanó-poén a film végén...látni kell.
meg egy ronda vörös hajú ikerpár volt a fõszereplõ 😊
de az idegeneknek tényleg marha nagy kocsijuk volt kb.mint a korabeli kombi Volga full úgy nézett ki mint egy hullaszállító.
meg volt benne olyan is,hogy ha vízbe kerültek akkor elkezdtek átalakulni vagy mi(vagy már a napsütéstõl is? )
gondolom ma már inkább mosolyognék rajta de le is húzom mert nosztalgiázni jó,kiadni meg úgyse fogják.
bár a magyar felirata nem tudom milyen minõségû, de a filmet ajánlom, mert egészen jó...
maradandó élmény gyermekkoromból...
honnan lehet beszerezni, engem éredekelne...
többször is végignéztem. szerencsére még kisgyerekként láttam és lefostam a bokámat a félelemtõl amikor megjelentek a hullaszállító kocsijukkal az idegenek.