Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

King of Roads
már én is láttam, többet vártam

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

hát ezért nem nézem ezeket az új filmeket énse...
bár ez a Plane Dead lehet nem lesz rossz,szerintem azt megnézem.
tegnap inkább megnéztem az Olum Savascisi,aka Death Warriort.hú az mekkora szenny,egy szót sem értettem belõle bár nem is hiszem hogy ott lenne mit😊mekkora fight-ok vannak benne,úúúú...Cuneyt Arkin azé nem egy kispályás fickó!
leszedsz valahonnan mondjuk egy subtitle workshop-ot,és azzal belövöd.van olyan benne hogy felirat igazítása,ott megadod az elsõ sort,meg az utolsót oszt kész.mondjuk ha vágott a film,és azért nem jó a felirat,ez a módszer nem jó.
ritkán foglalkozom új filmekkel de megnéztem a REST STOP -ot.
minõsíthetetlen szar,unalmas,céltalan.....stb
csak azért írtam be,hogy ne várjon ettõl senki jót,és ha már egy embert megmentek tõle, jót tettem az emberiségnek

Stephen(Sing Chi) Chow forever

King of Roads
éspedig? nem értek hozzá, nekem eddig 1 felirattal se volt gond..

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

be kell idõziteni azt ami megvan.
TheBerzerker
Nekem mondod...

fifi
kár...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

TheBerzerker
Esélytelen...hétfõn Áramlástan zh.

fifi
OFF:
szombaton nem jössz Ricsárd barátodékkal Mezõtúrra pusztítani?
én igen <#vigyor1><#bdead>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

grebber
Megnéztem a Maniac filmet a végén a faszival végülis mi lett ki szúrta le vagy mi lett vele?

Next PC upgrade: 2022

Jano
Plane Dead-be beletekergettem, jónak tûnik. Idegbeteg, 28nappalkésõbb-stílusú zombik egy Jumbo-n (f*cking zombies on a f*cking plane?), hétvégén megnézem. 😮)

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Pássz.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

King of Roads
netán valaki? #8391

TheBerzerker
Köszi!
Már megvannak a jelöltek a következõ körre...😊

jó a cikk.várom a következõt😊
Loál János
<#smile>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

TheBerzerker
http://www.filmpont.hu/index.php?id=1704&cid=23378

Aki nem látta nézze meg.

annabella2
Lehet, hogy ez nem ide tartozik, de ki látta a Resident Evil 3 trailerét, mármint a filmnek. Elég post apocalyptikus. Bár a játék után vártam volna hogy egy két csótány is bejöjjön a képbe, minet ezen a videón Cockroaches everywhere

Mindenképp meg fogom ezek után. 😄

Csatlakozom az elõttem szólókhoz!
A gonosz halott trilógia minden idõk legnagyszerûbb filmje!!
Érdemes mind a három részt látnod!
Nem fogod megbánni!
Törölt felhasználó
Akkor csak az E betûs magyar oldal marad.
A végtelen égbolt!
onnan elég nehéz lesz leszedni,se seed,se peer.
1000 pontos film.zseniális,akárcsak az elsõ.kb 88-89 körül láttam elõször õket,azóta imádom.
fifi
akkor sztem nézd meg ennek a 3. részét aka. Army of darkness...

Gonosz Élien
Megnéztem néhány After Dark Horrorfest filmet, hát kár volt õket leforgatni.

Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team

Gonosz Élien
Igazi klasszikus :c)

Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team

Egy nagyon vicces filmet néztem meg. Ekkorát rég röhögtem, ahogy azok a gonosz zombiszerûségek futkoztak meg a bútorok el kezdtek dalolászni meg száz liter vér fojt mindenfele. 😄

Gonosz halott 2

Törölt felhasználó
Itt az oldal címe, ahol fent van a Zombigore.
grebber
LOL kiszúrta a szemem sorry akkor Zombigore-os téma kilöve. KÖSZ!!!!!

grebber
The Marsh filmrõl irna valaki pár sort mert hosszupuskára nemrég tették fel a feliratát leszedném?!

Esetleg linket tudna valaki adni a Zombigore film letöltéséhez?

Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
Zombigore címû filmet feltöltöttem az E betûs torrentoldalra !
Megnéztem a Holtak Házát.
Nem kellet volna..Rossz film ,rossz rendezés ,még rosszabb szereplõk.
A pc Game sem volt nagy eresztés ,de ez csapnivaló!
Rectuma

basszuskulcs egy segg gyilkol a filmben.egy sorozatgyilkos segg.
én azt hittem,hogy a Szarembertõl lejjebb nem lehet menni,de igen lehet,ráadásul ez a film unalmas pedig jó ötlet volt.

fifi
ismeritek ezt?

King of Roads
vki nem tudna esetleg a Péntek 13 második részéhez feliratot küldeni a mail címemre? kerestem, 2t találtam, de egyik se passzol :S

TheBerzerker
Azt le lehetett tölteni a honlapjukról. Mármint a CWT honlapjáról megannyi más filmjükkel együtt.

fifi
endlessre feltették a Hasfalmetszõket...
<#gonosz1><#worship>

Voltan
Nálam all-time favorit a Dellamorte. Kiváló színészi alakítás, gyönyörûen fényképezve, és kellõen beteg sztorival megfûszerezve. Horrornak nem nevezném, inkább amolyan mûvészfilm szerintem. De 10/10!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tegnap Megnéztem a Dellamorte Dellamore c.romantikus-horror-vigjáték-ot, kiváncsi voltam, hogy miért kaphatott az imdb-n 7.4-et.
A néhány drámai és meghökkentõ jelenetet sajnos vígjátékká szelídítették.
De lehet, hogy pont ez adta néhol az abszurditását ami fõleg a film vége felé nagyon élvezetes.
No meg az utolsó csattanó-poén a film végén...látni kell.

fifi
köszönöm...

arra emlékszem,hogy mindig a Rengi Toto-t keresték, az valami vulkán volt vagy miafa.
meg egy ronda vörös hajú ikerpár volt a fõszereplõ 😊
de az idegeneknek tényleg marha nagy kocsijuk volt kb.mint a korabeli kombi Volga full úgy nézett ki mint egy hullaszállító.
meg volt benne olyan is,hogy ha vízbe kerültek akkor elkezdtek átalakulni vagy mi(vagy már a napsütéstõl is? )

gondolom ma már inkább mosolyognék rajta de le is húzom mert nosztalgiázni jó,kiadni meg úgyse fogják.

TheBerzerker
Nagyon nagyon zseniális sorozat. Kisgyerekként fostam tõle jól. Reggeli idõpontban adta a tv olyan 9 fele valahogy.

Gonosz Élien
tegnap felkerült mind a 8 rész az endlessre, ráadásul magyarul.

fifi
elkezdett terjedni a Gravedancers dvdrip...
bár a magyar felirata nem tudom milyen minõségû, de a filmet ajánlom, mert egészen jó...

King of Roads
köszi!!

King of Roads
aszittem beszarok, tegnap félóra alatt lennvolt a pétek13 2. része, beállt 30 kb/snál, majd felment 520-ig. <#worship><#worship>

fifi
fasza...
maradandó élmény gyermekkoromból...
honnan lehet beszerezni, engem éredekelne...

szerintem kurva jó.
többször is végignéztem. szerencsére még kisgyerekként láttam és lefostam a bokámat a félelemtõl amikor megjelentek a hullaszállító kocsijukkal az idegenek.