Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gonosz Élien
Under the Mountain c. Ausztrál sorozat a 80-as évekbõl milyen? (Hegy gyomrában)

Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team

Gonosz Élien
Agyfürkészõk a magyar címe.
Most jut eszembe, készül a remake-je..

Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team

King of Roads
nem tudja vki, h a scannersnek van-e magyar cime? a tartalma érdekelne. v vki letudná irni röviden?

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

fifi
jóhogy...
VHS + Szív TV rulez!!!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

szerintem mindenki látta már mert ki lett beszélve rendesen 😊))
nekem spec. nem tetszett mert Friday jobb, és nem lehet rajta röhögni mint pl. a Lindán vagy a Troll 2-n 😊

Stephen(Sing Chi) Chow forever

igen az, és Mr.Mitic nincs is benne.

Szaszura
Hali!Most került a birtokomba Az erdei fantom(The burning)81-es old horror péntek 13 filíng meg minden naon teccik látta már valaki közületek???<#kacsint><#eljen>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

Az Ezüst tó kincse nem NDK film, hanem NSZK-jugoszláv.

nekem van dvdn vagy 4.az Apacsok,Osceola,Ulzana meg még egy,az nem jut most hirtelen eszembe.a Tecumseh asszem,vagy a Sólyom Nyomában.a Nagy Medve Fiait akarom még felhajtani,kiskoromban az megvolt diafilmen is.
hú basszameg felkerült egy Goiko Mitic film !!!!

ha jól rémlik az Ezüst tó kincsében van egy jelenet ahol az egyik indián karján látszik egy kvarcóra 😊

Ndk indián filmek de faszák voltak is

Az elsõ szerintem az Argento féle Inferno lesz, a másodiknál pedig én is a Beyond-ra tippelek, amikor a szakállas fickó kijön a kádból.

hi
mi lehet ez:
este játszódott talán valami spanyol faluban, mindenki zombi volt, egy jelenetre emlékszem: egy teherautó ment el a fõszereplõk mellett lassan, paráztatva, valami ráfestett felirattal az oldalám, meg valami nasa kutatóállomás is rémlik a környéken :|
?

Canon - Nikoff ahah

jaja,a mexikói pankrátor horrorok legendásak,haha!!
TheBerzerker
Nem de ennek nagyon keményen Santo film szaga van. Az a fickó egy mexikói pankrátor volt, aki fõleg a 60-as években csinált ilyen pankrátor horrorokat.

CattiBrie
megmutattam.. 😊

köszi!

tök gagyik, tök pojén 😊)

az elsõ kettõ amúgy tuti nem az, a harmadiknak meg az eleje tök olyan, mint amit írtam, hogy a csaj a csatronában ilyen zombi-csontvázakkal hadakszik 😊

[/spam]&#8482;

fifi
jónak néz ki...
viszont ami alatta van: Corpse eaters> azt én láttam jópár éve, szerintem egész jó film volt...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

tényleg,errõl nem tudsz valamit?Enter Zombie King
ma került fel zrc-re,a plakátja elég biztató😊
CattiBrie
"nem akarlak elkeseríteni,de" pont azért írtam be õket, hogy lássák, hogy érdekel, meg utánanéztem... nomeg, ha nem látná mindenki, így köszöntem meg <#circling> <#crazya>

[/spam]&#8482;

igen,ezen el lehet vitázni ugye hogy mi minõsül b filmnek,mert szerintem sok hálivúdi sztárfilmet is csak a trükkök minõsége miatt nem hívunk b-filmnek.
nem akarlak elkeseríteni,de ezek nem azok a filmek amiket emlegettek neked😊
CattiBrie
Beyond Evil - színes amerikai horror, 94 perc, 1980
link (port.hu)

Az élõhalottak éjszakája (Night of the living dead) - fekete-fehér amerikai horror, 96 perc, 1968
link (port.hu)

Nincs sok infó róluk a port.hu-n 😊
De majd megmondom anyumnak, hogy érje be ennyivel. 😊

Köszönöm-ök! 😊

[/spam]&#8482;

King of Roads
ok, naggyából vágom

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

TheBerzerker
Röviden és egyszerûen az úgy nevezett Direct to Video nevezetû filmeket nevezzük B filmnek, amik anno nem kerültek be a nagy mozikba, hanem videotékás forgalmazásra készültek. Leszámítva persze kis undergorund mozikat, ahol azért vetítették õket. A teljes magyarázat ennél azért összetettebb de most többre nem futja. Fáradt vagyok😊

King of Roads
egyébként milyen filmek tartoznak b kategoriába? nem filmcim érdekel, hanem mi alapján B egy film? és mi az A?

Törölt felhasználó
TheBerzerker
Igen bazzeg akkora szemöldöke cak Kiszel Tündének van😊

TheBerzerker
Meg a Beyond-ban.

PetruZ
Az elsõ jelenet nem rémlik, de a másik mintha a City of Living Dead-ben (is) lett volna. De ez egy nagyon halvány tipp. 😊
King of Roads
ja azt vágom.

CattiBrie
hát ma.. de nekem egy régi film kell .)

[/spam]&#8482;

ment a multkor is,én már láttam az összes részt vagy ötször,egyik kedvenc sorozatom!hiába régen még jók voltak a sorozatok nem olyan elbaszottak mint ezek a mostasni szarok...
King of Roads
<#zavart2>

aztakurva,Viasat mûsorra tûzte a Lindát, 8-kor lesz.Aki nem ismeri az józanon ne kezdje el nézni mert szétveri a távirányítót.

3 dev Adam-et én is láttam😊
és török volt a nyelve sajna.
de az a Pókember valami gonosz volt már amennyire kivettem mert a jóval baszott ki.
a legjobb az volt, hogy kézzel vágták ki a maszknál a lyukakat a szemének és az egyik szemmel láthatóan nagyobb volt ,és belógott a szemöldöke 😊))))

King of Roads
mostmár szinte minden horrorba van ilyen <#shakehead>

CattiBrie
Sziasztok!

Keresek egy horror filmet. Hátha valaki tud segíteni.
Legalább 20 éves lehet.
Anyum látta még 84 körül és csak egy két jelenetre emlékszik belõle.
Akkor lett meg az elsõ videónk és a film kölcsönbe volt, angolul még a jóöreg alámondásos szinkron sem volt hozzá. 😊

Szóval volt benne egy olyan jelenet, hogy a csaj beejtette a csatornába a kulcsát és lemászott érte. És amikor lement, ott ilyen csontvázak voltak meg az egyik elkapta a lábát.

Másik meg, hogy volt valami nagy elhagyatott ház, amiben volt egy kád, ami tele volt sûrû trutyival, és kimászott belõle egy csontváz (vagy zombi). 😊

Na, ha ebbõl valaki tudni fogja.. 😊))

Azért köszi! 😊
Catti

[/spam]&#8482;

TheBerzerker
Jaja azt én írtam.
De ha gennyesjó szuperhõs filmet akarsz nézd meg a 3 Dev Adam-et. Arról is írtam a harvesterre. Kibaszott szórakoztató egy film pedig törökül láttam és nem értettem mirõl szól😊

TheBerzerker
Csináltak 3 filmet (lesz 4dik is hálivúdi módra) és volt asszem 2 tv sorozat is. De 1 tuti.

ezt nem,de jónak néz ki😄
Amerika kapitányról ne csináltak volna?
ez volt az !

ezt nem ismered véletlenül?

http://www.imdb.com/title/tt0086189/

King of Roads
lol..van ilyen film is? mármint h errõl is csináltak? <#alien>

ja az a 90es Pyun féle verzió,a szõke csávó meg Matt Salinger volt.
nem tudom ki rendezte de Pyun lesz gyanítom, mert 80-as évek fíling volt.Valami szõke csávó volt a fõszereplõ(ha jól emlékszem).
A régi Harvesteren fent volt egy cikk(szerintem te írtad),na azt a verziót láttam.

King of Roads
na megnéztem, az agyrémet (phantasm), aszittem vmi gyilkolósdi lesz a képek alapján, hát nem az volt, de így se csalódtam, jó kis film.

TheBerzerker
Melyiket láttad? Gondolom az Albert Pyun féle filmet. Mert az elsõ Captain America 1979-ben készült.
Szerintem kurva jó film az Albert Pyun-os Captain America. Engem rettenetesen szórakoztatott.

King of Roads
zsírsirály, letöltõdött..

én úgy emlékszem 3-at láttam de az elsõ volt a legjobb.

én Captain America 1-et láttam ,és bár az alapötlet tetszett-
meg hogy 40 évig befagyott a jégbe pofára esve😊))- de maga a film nem tetszett.

Viszont megnéztem a Sinbad-ot. Ez valami elképesztõen fasza volt,csomó mindenre nem is emlékeztem(pl.kígyószelidítõ Ferrigno,meg hogy a végén magával harcol).Jaffar meg jobb mint Darth Vader !
Úgyhogy ma még be van irányozva a 2 Hercules film.Az egyiket pár éve láttam és volt benne egy ilyen,hogy Ferrigno a fehér lovon üget de bakker Ferrigno nagyobb mint a ló 😊))))))
Na a hét elején nem gondoltam,hogy Lou Ferrigno hétvégét tartok 😊