9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • reanimator
    jó,hogy irtad a Deathless-t azt én is kinéztem de megfeledkeztem róla :)
  • xfantomasx
    hát minden szar alatt én is a trash cuccokat értettem:)
    a mostani horror filmek 90%/-a teljesen hidegen hagy.
    török cuccot a Deathless Devil-t szedem most,képek alapján súlyos lesz...
  • WhiteLand
    Nah most töltöm le egy torrent oldalról a Metamorphosis-t. Megnézzük ez milyen. Habár néztem róla képeket, (mert egy srác írt e-mailt és képeket is küldött a vhsripjéből), de szerintem nem az lesz. Ebben valami felüllövős kéklézer volt, a filmemben meg valami gépet toltak az emberek, amivel lőtték szét. Reanimator mind1ik filmben van valami kis leírás ami megegyezik de egyik sem az eddig :(
  • reanimator
    http://www.imdb.com/title/tt0068291/

?

• WhiteLand
    Hmm.. Death Machine(Gyilkológép) is közeli sztoris de az egyik honlapon 94-ben a másikon 97-ben a 3-on meg 98-ban jelent meg. Egy és ugyanaz a film. Érdekes :S
  • WhiteLand
    Ah..akkor kettő maradt csak. Köszi :) Amúgy átnéztem az összes filmadatbázist, meg tékás honlapot, google-ben is rákerestem..és semmi. Apám emlékszik rá de film címét nem tudja, haverom is emlékezett rá ő valami ilyesmi film címet mondott. A szintetikus katona.. de ő sem emlékezett pontosan.. :S
  • Jano
    Forbidden World (aka Mutant) sem az, tuti.
  • WhiteLand
    Amúgy még írni akartam azt a filmmel kapcsolatban, hogy sztem elég ha valaki emlékszik, melyik filmben volt az a jelenet vagy szereplő aki fehér mamuszban volt a bázison és hangosbemondóval beszélt. Ezután már meglenne könnyedén a film szerintem.
  • WhiteLand
    hát itt nézd meg..talán van. www.opensubtitles.org www.feliratok.hu www.hosszupuska.uw.hu (vagy fw). De aki keres talál :) :D
  • fifi
    ha valaki találna a Black sheephez angol /esetleg német/ feliratot,az jelezze már, bevállalnám a fordítását...
  • WhiteLand
    Köszi srácok.. akkor 3 film maradt, a Metamorphosis, a Shadowzone, meg a Forbidden World. Vagy lehet egyik sem :D Ahh.... most már azért is meg kell tudnom valahonnan a film címét. És még1x köszönöm...
  • fifi
    és akkor erről még nem beszéltünk, ha már török:

Seytan(The turkish exorcist)

creazon ott van... gecikemény...
  • reanimator
    http://www.youtube.com/watch?v=z0U-M9W4nKw

hehehehe
  • reanimator
    á én már a mozis horrorokat kihagyom:)

főleg a remakeket

de a B filmeket továbbra is gyermeki örömmel nézem.
    most is ott van Zrc-n a Killer klowns From Kansas on Krack.Nézd meg ,súlyos :)))

meg belehúztam a török E.T.-be(Badi) és amikor megláttam a címszereplőt először nem kaptam levegőt utána meg új értelmet nyert a degeneráció :))
  • xfantomasx
    most is minden szart megnézünk haver:D
  • reanimator
    de szerintem előbb-utóbb meglesz a film mert olyan még nem volt,hogy valaki ne mondta volna meg a hasonló helyzetekben.

láttunk mi már itt annyi filmet,mint 10 topik együttvéve ráadásul jópáran még Vhs korszakban kezdtük vagyis minden szart megnéztünk :)
  • reanimator
    viszont a Shadowzone filmben (ami nálunk VHS -ben Árnyzóna néven futott)

a végén tökre ez a jelenet van,hogy elkapja a nőt a szörny a lézerkapuban(egy középkorú tudósnő) és elviszi.Viszont ott nem katonák vannak hanem álmodó emberek akik nagyon mély álomban teleporttá válnak és párhuzamos világból áthoznak egy idegent.

de egy föld alatti bázison játszódik valahol Nevadai sivatagban.

http://www.imdb.com/title/tt0100586/
  • reanimator
    ja nem az
  • xfantomasx
    biztos hogy nem.
  • sweech
    szerintem erre gondol, de nem biztos
  • fifi
    a Galaxy of terror tuti NEM az...
  • reanimator
    szerintem nem a Galaxy of Terror mert az a saját félelmeikkel foglalkozik,a Mutant-ban rákkal ölik meg a dögöt.

Inseminoidot is láttam és abban űrbázis van ilyen lyukacsos padlójú folyósókkal.És úgy rémlik,hogy a végén van valami vörös lézer.De itt meg a szörny mindig felveszi az emberek alakját és úgy emlékszem nem is lehet látni.
  • WhiteLand
    Találtam még egy két filmet ilyet...de nem tudom melyik az :((((
    http://www.imdb.com/title/tt0082431/
    http://www.imdb.com/title/tt0084090/
    http://www.imdb.com/title/tt0083959/
  • WhiteLand
    Jah, és nem emlékszem sajnos hogy milyen bázis volt. Arra emlékszem, hogy egy túlélő csoport valami bazinagy lézerfegyverrel lőtte szét ezt a szörnyet a nővel együtt. És utána mégrondább izé jött létre. Aztán vízzel ölték meg..és a többit leírtam :)
  • WhiteLand
    Húú köszi..megnézem, de nem emlékszem. Mint írtam 16 éve láttam és igen nagyszerű VHS volt... De, nem tudom...
  • reanimator
    http://www.imdb.com/title/tt0107561/
  • reanimator
    én ezt láttam szerintem mert rémlik a mamuszos bolond meg az agyevő robot katonák

nem jutnak még eszedbe részletek? (pl. űrbázis v földi,volt e benne ismert szereplő) mert ez egy fasza kis B-horror volt a VHS korszakból.

és biztos,hogy massza szerű volt a szörny? mert én egy bazi nagy monsterre emlékszem.meg ,hogy a bázisnak világos folyosói voltak.
    és a végén a lézernek kék színe volt? mert ha igen akkor nekem mintha a Metamorphosis rémlene de nem fix
  • TheBerzerker
    Igen azt akartam írni. Na az extra gusztustalan egy film.
  • Loál János #8599
    Én passzolom.
  • WhiteLand
    Üdv mindenkinek. Nah engem most hülyének fogtok nézni, de csak keretsztorit tudom leírni, mert voltam vagy 5 éves mikor láttam és annak jó 16 éve volt :P Szóval, a film aminek a címét keresem, vagy valami infót róla, arról szólt, hogy volt egy bázis. Ahol valami mutáns szintetikus katonákat fejlesztettek. Ezek a katonák agyvelővel táplálkoztak. A bázison maradtakat gyilkolászta ez a szörny. A bázison volt egy vezető szerű aki mamuszban volt és kicsit meg volt zakkanva(a film vége felé őt elkapja a szörny és megöli). Aztán valami lézerrel lehetett elpusztítani, és el is pusztították, de azzal a nővel együtt tudták akivel közben elkapta. Na és igen azt hihettük volna, hogy ennyi a film, de ekkor a szétlőtt massza összeált és megint elkezdett volna gyilkolni(ekkor kapta el az őrültet) és a túlélő(k) egyike belelőtt a tűzjelzőbe és így ölték meg a szörnyet. A film végére raktak egy csattanót. A tévében bemondták, hogy kifejelesztették az új tökéletes katonát és ekkor egy üvegbúrában lévő szörny kinyitotta a szemét. És ez volt a filmben. 8 éves korom óta keresem és az istennek se találom meg sehol. ÉS nagyon keresem de ahh... Amúgy még videókazin láttam, sunyiba míg apám aludt :D Előre is köszi a segítséget. Hátha valaki látta ezt a filmet. Ha tud valamelyikőtök egy kis inft akkor írjon egy emailt --> [email protected]
  • Loál János #8597
    A squirm gilisztát is jelent, szal mégrosszabbra gondolok.
  • fifi
    Sqirmfest nem?

de az valami szarós-okádós-takonyfújos kis zsenge nem?
  • Lammer

• TheBerzerker
    Bár nemtudom mennyire horror (szerintem semennyire) de a Squirfest rohadt gusztustalan.
  • reanimator
    nem :)

de erről jut eszembe szerintetek melyik a legkeményebb horror amit eddig láttatok? (Kedvencek temetője nem ér :)

konkrétan arra gondolok,hogy voltatok rosszul film alatt ?

nekem asszem a Red Room 1-2 tett be leginkább.
  • xfantomasx
    miért,te nem tudtad hogy azalegkeményebb??
  • reanimator
    aszongya ma a műsorvezető az Egy vs 100 c. vetélkedőben:

"...a legkeményebb horrorfilm...."

a Kedvencek temetője 1-ről volt szó

ha nem mondta volna olyan határozottan és ellentmondást nem tűrően
    akkor nem foglalkoztam volna vele de így muszáj volt beírnom :)
  • Gonosz Élien
    Nemrég láttam, hát emberes dolog volt végignézni...
  • fifi
    Begotten a creazon!

legkeményebb filmes büntetések egyike!
  • TheBerzerker
    AZ Island of the a Living Dead egy befejezett filmje asszem. Ez a Zombiesnem jött ki. A trailer is más.