Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team
Most jut eszembe, készül a remake-je..
Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
VHS + Szív TV rulez!!!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
nekem spec. nem tetszett mert Friday jobb, és nem lehet rajta röhögni mint pl. a Lindán vagy a Troll 2-n 😊
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
ha jól rémlik az Ezüst tó kincsében van egy jelenet ahol az egyik indián karján látszik egy kvarcóra 😊
Ndk indián filmek de faszák voltak is
mi lehet ez:
este játszódott talán valami spanyol faluban, mindenki zombi volt, egy jelenetre emlékszem: egy teherautó ment el a fõszereplõk mellett lassan, paráztatva, valami ráfestett felirattal az oldalám, meg valami nasa kutatóállomás is rémlik a környéken :|
?
Canon - Nikoff ahah
köszi!
tök gagyik, tök pojén 😊)
az elsõ kettõ amúgy tuti nem az, a harmadiknak meg az eleje tök olyan, mint amit írtam, hogy a csaj a csatronában ilyen zombi-csontvázakkal hadakszik 😊
[/spam]™
viszont ami alatta van: Corpse eaters> azt én láttam jópár éve, szerintem egész jó film volt...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
[/spam]™
link (port.hu)
Az élõhalottak éjszakája (Night of the living dead) - fekete-fehér amerikai horror, 96 perc, 1968
link (port.hu)
Nincs sok infó róluk a port.hu-n 😊
De majd megmondom anyumnak, hogy érje be ennyivel. 😊
Köszönöm-ök! 😊
[/spam]™
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
és török volt a nyelve sajna.
de az a Pókember valami gonosz volt már amennyire kivettem mert a jóval baszott ki.
a legjobb az volt, hogy kézzel vágták ki a maszknál a lyukakat a szemének és az egyik szemmel láthatóan nagyobb volt ,és belógott a szemöldöke 😊))))
Keresek egy horror filmet. Hátha valaki tud segíteni.
Legalább 20 éves lehet.
Anyum látta még 84 körül és csak egy két jelenetre emlékszik belõle.
Akkor lett meg az elsõ videónk és a film kölcsönbe volt, angolul még a jóöreg alámondásos szinkron sem volt hozzá. 😊
Szóval volt benne egy olyan jelenet, hogy a csaj beejtette a csatornába a kulcsát és lemászott érte. És amikor lement, ott ilyen csontvázak voltak meg az egyik elkapta a lábát.
Másik meg, hogy volt valami nagy elhagyatott ház, amiben volt egy kád, ami tele volt sûrû trutyival, és kimászott belõle egy csontváz (vagy zombi). 😊
Na, ha ebbõl valaki tudni fogja.. 😊))
Azért köszi! 😊
Catti
[/spam]™
De ha gennyesjó szuperhõs filmet akarsz nézd meg a 3 Dev Adam-et. Arról is írtam a harvesterre. Kibaszott szórakoztató egy film pedig törökül láttam és nem értettem mirõl szól😊
ezt nem ismered véletlenül?
http://www.imdb.com/title/tt0086189/

A régi Harvesteren fent volt egy cikk(szerintem te írtad),na azt a verziót láttam.
Szerintem kurva jó film az Albert Pyun-os Captain America. Engem rettenetesen szórakoztatott.
meg hogy 40 évig befagyott a jégbe pofára esve😊))- de maga a film nem tetszett.
Viszont megnéztem a Sinbad-ot. Ez valami elképesztõen fasza volt,csomó mindenre nem is emlékeztem(pl.kígyószelidítõ Ferrigno,meg hogy a végén magával harcol).Jaffar meg jobb mint Darth Vader !
Úgyhogy ma még be van irányozva a 2 Hercules film.Az egyiket pár éve láttam és volt benne egy ilyen,hogy Ferrigno a fehér lovon üget de bakker Ferrigno nagyobb mint a ló 😊))))))
Na a hét elején nem gondoltam,hogy Lou Ferrigno hétvégét tartok 😊