Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most néztem meg a Texasi láncfûrészes mészárlás: a kezdet! c. fílmet. Egy igazi szánalom! Nagy hülye hegyomlás legyilkol mindenkit, miközben félholtra vágják meg szúrkálják. Kb annyira gáz mint a fûrész 3, ahol a trotyi betegágyas meg a gebe ribije elkap mindenkit! LOL!
Thrash \'Till Death
Majd utánnanézek.
Sok plusz van benne?
Csak nem netán tanulsz egyetemen? És utálod a tanáraidat? Akiket legszívesebben megölnél....Ejnye no 😄DD
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
A Hopper féle az igazi természetesen.
nekem annyira tetszett mint a sziklál szeme remake!!mer az is jó volt nagyon!
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
így találtam meg emule-n,és csak 391.49 Mb.
ahhoz képest,hogy ritkaság elég sok embernek megvan szóval pár hét alatt lejöhet.Zaerc fórumon megpróbálok kisírni majd egy angol feliratot,mert már valaki kért hozzá.
jók a trailerek😊
a Holy flame torrentje megvan.
Török Star Trek meg 20 perc alatt lejött és van hozzá angol felirat.Megnézem délután és ha tetszik elkezdem forditani.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Többet vártam tõle. Azt hittem, hogy tényleg a kezdetektõl mutatják be az életét, amikor még gyerek volt. Erre mit csinálnak. Miközben mennek a betûk az elején, aközben mutatják be 2 perc alatt az egész gyerek, és fiatalkorát. Aztán kb. 30 éves koránál kezdik el rendesen a filmet. Nagyon gagyi így. Csalódtam benne...többre voltam kíváncsi.
rájöttem hogy minden idõk legjobb filmjeit a Shaw Bros csinálta.
ajánlom megnézésre a Shaw Bros-tól a Heaven and Hell(aka. Shaolin Hellgate) címû opuszt.a legenda Chang Cheh rendezte,és Alexander Fu Sheng ultragigaszupersztár a fõszereplõ.zseniális,akárcsak a Holy Flame of the Martial World,király fantasy kung fu filmek.meg a Buddha's Palm is nagyon nagy!
Holy flame of the Martial World trailer,gyönyörûû
2 hét alatt max. 4 filmet ha láttam összvisz.Meg most nincs is kedvem horrorhoz.Keresek inkább valami kung fu baromságot vagy Chow filmet.
Bár zaercen ott van a Luther the Geek ami ígéretesnek tûnik,vagyis egy nagy szar 😊
ja meg talán lejön a török Star Trek.És a kommentjében olvastam,hogy van török E.T. Badi néven,na arra kíváncsi vagyok.
de az a film kurva szar szerintem.Sajna az van,hogy én az elsõ kettõhöz kötõdöm nagyon és az összes új igénytelen szar a Super 35-ös kamerájukkal egyetemben.
Nekem a Texasi láncfûrészes = Tobe Hooper+16 mm-es kamera,de lehet,hogy csak öregszem 😊
Atomdurva ,nagyon jó film!!!!!!
Ebben cak szerepelt de voltak ilyen rövidfilmek, amiket együtt csinált a Raimi-vel. Ehhez is köze volt neki asszem csak nincs feltüntve.
Bazzeg a Toro Toro Toro-t vagy 8szor néztem meg egymás után. Zseniális!
van egy 2005-ös Within the woods is meg régebbi is. a 3 közül nem tudtam melyik de azóta rájöttem,hogy a Bruce Campbell-es
Within the woods az melyik?
felkerült a Black Sunday creaz-re.
évek óta meg akarom nézni de mindig elfelejtettem.
😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
De ha többen mondjátok hogy jó, akkor leszedem majd.
Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team
Most toltam fel az E betûs oldalra!
Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team
márpedig ez marhaság a javából
múltkor meg elkezdtem a török Star Trek-et de nekem nem jött le.Ha valakinek megvan seedelje már vissza please (mert bele tudtam nézni és Mr.Spock utánzatán beszartam 😊)))
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Death Warrior mekkora film 😊)))
hú bazz én amikor elõször néztem utána rögtön újranéztem és csak bámultam 😊
az a vén fasz Arkin akkorákat ugrik,hogy komolyan attól féltem combnyaktörése lesz elõbb-utóbb😊
meg Õ van benne a török Star Wars-ban is,ott még nagyobbakat ugrál,röhejesen jó.(kár,hogy angolul nem jönnek ki)