Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FlyHigh
Császtok!
Most néztem meg a Texasi láncfûrészes mészárlás: a kezdet! c. fílmet. Egy igazi szánalom! Nagy hülye hegyomlás legyilkol mindenkit, miközben félholtra vágják meg szúrkálják. Kb annyira gáz mint a fûrész 3, ahol a trotyi betegágyas meg a gebe ribije elkap mindenkit! LOL!

Thrash \'Till Death

TheBerzerker
Mindenkinek lehet rossz napja így nekem is😊

Gondolom élvezhetõbb a vágatlan..
Majd utánnanézek.
Sok plusz van benne?
Törölt felhasználó
Akkor az volt.
Szinkronos volt,ja nem tudom h vágott-e..
😄DDDDDDD
Csak nem netán tanulsz egyetemen? És utálod a tanáraidat? Akiket legszívesebben megölnél....Ejnye no 😄DD

Törölt felhasználó
A szinkronosat nézted? Mert az vágott, magyarul szar!
TheBerzerker
Most nézem hogy fent van a creaz-on a Funny Games és a Live Like a Cop Die Like a Man. Ajánlom azoknak akik máég nem látták. Kurva jó mind2 fõleg az utóbbi nagyon súlyosan borult film.

TheBerzerker
Bizony, bizony. Cak helyeselni tudok. Nekem most olyan filmet kellene nézni, amiben egyetemi tanárokat mészárolnak le. AZ most megnyugtatna😊

King of Roads
LoL! én ezt 1× már láttam, csak felirat nélkül és vmi moziba felvett rakás szar volt. de most minden jó, szal hozzá is fogok <#wave>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Én nem tudom ..nekem akkor is nagyon tetszett az "új" texasi.

A Hopper féle az igazi természetesen.

nekem annyira tetszett mint a sziklál szeme remake!!mer az is jó volt nagyon!
King of Roads
na majd meglátjuk, még 7 perc

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

én a Shaw Bros filmeket általában emule-rõl szoktam szedni,torrenten sok az angol verzió ugy meg nem szedem le csak mandarin nyelven.bár a Holy Flame,meg a Heaven and Hell fent volt zrc-n is,bár már nem hiszem hogy seedelik.
Badi.(Turkish.E.T).1983.TVRiP.(Spooky).avi

így találtam meg emule-n,és csak 391.49 Mb.
ahhoz képest,hogy ritkaság elég sok embernek megvan szóval pár hét alatt lejöhet.Zaerc fórumon megpróbálok kisírni majd egy angol feliratot,mert már valaki kért hozzá.

jók a trailerek😊
a Holy flame torrentje megvan.

Török Star Trek meg 20 perc alatt lejött és van hozzá angol felirat.Megnézem délután és ha tetszik elkezdem forditani.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Snecie Smicie
a 2003-as remake szintjét hozza, én eleve nem vártam tõle semmit, így viszonylag pozitívan csalódtam.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Szerintem is nagyon szar lett. 😞((
Többet vártam tõle. Azt hittem, hogy tényleg a kezdetektõl mutatják be az életét, amikor még gyerek volt. Erre mit csinálnak. Miközben mennek a betûk az elején, aközben mutatják be 2 perc alatt az egész gyerek, és fiatalkorát. Aztán kb. 30 éves koránál kezdik el rendesen a filmet. Nagyon gagyi így. Csalódtam benne...többre voltam kíváncsi.

Shaw Bros kung fu-horror:Human Lanterns trailer

rájöttem hogy minden idõk legjobb filmjeit a Shaw Bros csinálta.
török E.T?na az fasza lehet😄
ajánlom megnézésre a Shaw Bros-tól a Heaven and Hell(aka. Shaolin Hellgate) címû opuszt.a legenda Chang Cheh rendezte,és Alexander Fu Sheng ultragigaszupersztár a fõszereplõ.zseniális,akárcsak a Holy Flame of the Martial World,király fantasy kung fu filmek.meg a Buddha's Palm is nagyon nagy!

Holy flame of the Martial World trailer,gyönyörûû
itt a jó idõ és alig nézek filmet 😊
2 hét alatt max. 4 filmet ha láttam összvisz.Meg most nincs is kedvem horrorhoz.Keresek inkább valami kung fu baromságot vagy Chow filmet.
Bár zaercen ott van a Luther the Geek ami ígéretesnek tûnik,vagyis egy nagy szar 😊
ja meg talán lejön a török Star Trek.És a kommentjében olvastam,hogy van török E.T. Badi néven,na arra kíváncsi vagyok.

én mondjuk nem is érzem hogy feltétlenül látnom kellene...
ne érts félre nem beléd akarok kötni 😊

de az a film kurva szar szerintem.Sajna az van,hogy én az elsõ kettõhöz kötõdöm nagyon és az összes új igénytelen szar a Super 35-ös kamerájukkal egyetemben.
Nekem a Texasi láncfûrészes = Tobe Hooper+16 mm-es kamera,de lehet,hogy csak öregszem 😊

Texasi -a kezdet- 2006
Atomdurva ,nagyon jó film!!!!!!
TheBerzerker
http://imdb.com/title/tt0835059/

Ebben cak szerepelt de voltak ilyen rövidfilmek, amiket együtt csinált a Raimi-vel. Ehhez is köze volt neki asszem csak nincs feltüntve.

azt rendezte a Campbell? vagy nelyik amit Bruce kamerázott?mert neki is van valami bohóckodása a kamera mögött

TheBerzerker
Bruce Campbell és Sam Raimi régi rövidfilmjeit láttátok?

Bazzeg a Toro Toro Toro-t vagy 8szor néztem meg egymás után. Zseniális!

török star trek-et seedelik zrc-n.
Törölt felhasználó
A régi Bruce Campbell-es!
King of Roads
black sunday? WoW!!

TheBerzerker
Ne is mond...1 hete szemezek a bava dobozzal.

nem úgy gondoltam 😊

van egy 2005-ös Within the woods is meg régebbi is. a 3 közül nem tudtam melyik de azóta rájöttem,hogy a Bruce Campbell-es

Within the Woods?az az Evil dead 0 😊
na a Vibroboy nagy marhaság. jókat röhögtem rajta,szerencsére rövid is.

Within the woods az melyik?

oh men

felkerült a Black Sunday creaz-re.

évek óta meg akarom nézni de mindig elfelejtettem.

Törölt felhasználó
A blogomon van Within the woods, és Vibroboy felirat, ha érdekel valakit.
TheBerzerker
A jó az tulajdonképpen eléggé irónikus😊 Az a film ugyanis nem igazán írja be magát a filmes történelembe, egy laikus mondhatná rá akár azt is hogy egy kupac szar, mert tényleg így van, azonban baromi szórakoztató. Fulci a fõszereplõ annyit mondok, és ha már láttál tõle a filmet akkor láthattad milyen jó színész😊

fifi
én?

😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Gonosz Élien
Ja, láttam..épp emiatt kérdeztem<#smile>
De ha többen mondjátok hogy jó, akkor leszedem majd.

Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team

TheBerzerker
Persze. Ki az aki nem szereti a szar filmeket?😊

TheBerzerker
Kurva jó a Cat in the Brain. Most most kaptam le a dvdmet a polcról vagy 1.5 hónapja. Még mindig baromi szórakoztató.

Törölt felhasználó
Nagyon is.
Most toltam fel az E betûs oldalra!
Gonosz Élien
Fulci-féle Cat in the Brain nézhetõ?

Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team

szerintem is nézd meg mert észrevettem,hogy te is karmolod ezeket a marhaságokat 😊

márpedig ez marhaság a javából

múltkor meg elkezdtem a török Star Trek-et de nekem nem jött le.Ha valakinek megvan seedelje már vissza please (mert bele tudtam nézni és Mr.Spock utánzatán beszartam 😊)))

Törölt felhasználó
Sok pénzem nekem sincs, de 1300 forintot nem sajnálok kéthavonta egy Fangóra.
King of Roads
télleg, vennem kéne már 1 újat Fango-t..remélem nem szünik be, akkor inkább veszek kettõt minden alkalommal. ez az egyetlen horror mag., ha ez beszünne mit olvassunk??

TheBerzerker
Nekem is meg kellene mostmár néznem a török star wars. A 3 Dev Adam nálam nagyon odabaszott. Santo volt a legcsodálatosabb benne😊

Törölt felhasználó
Voltan
Huáááá! nagyon ígéretes! Már zúz is lefele 😄DD

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

török star wars-on van angol felirat nem?ami zrc-n van fent asszem az alatt van angol sub.death warrioron csak kapkodtam a fejem én is,egyik jelenet a másik után,totál összevissza...szart se lehet tudni mi van😄
huhuhuhúúú

Death Warrior mekkora film 😊)))
hú bazz én amikor elõször néztem utána rögtön újranéztem és csak bámultam 😊
az a vén fasz Arkin akkorákat ugrik,hogy komolyan attól féltem combnyaktörése lesz elõbb-utóbb😊

meg Õ van benne a török Star Wars-ban is,ott még nagyobbakat ugrál,röhejesen jó.(kár,hogy angolul nem jönnek ki)

fifi
ha a Jani itt azt mondja, hogy jó, akkor nyugodt lehetsz, hogy jó... 😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...