Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
A Blutige exsesse im fuhrerbunker-t láttad Buttgereit-tõl?
ok kösz,hogy szóltál 😊))))

meg felrakták Buttgereit kisfilmjeit.Azokból kettõt korábban láttam és jót röhögtem mindkettõn(Hot Love+Cannibal Girl)
De ez a csomag remek ajándék.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

csá!zrc-re felkerült a héten az olajos mániákus(Oily Maniac)címû shaw bros opusz!
ha nincs meg,szedd le,halál!!!
õ az:
hát a Zombiegore egy igazi kreténség,amatõr trash.
én mulattam rajta de inkább amatõrségén.
az is igaz,hogy simán el tudom képzelni ,hogy valakinek nem tetszik mert sokkal jobbak vannak a mezõnyben.

TheBerzerker
Errõl valamiért lemaradtam😊

Törölt felhasználó
Látod-látod, csak felületesen olvasod a horrorfreak fórumot 😊
Az E betûs oldalra töltöttem fel, nemtudom van-e még seeder, de ha szólsz, igyekszem, majd megosztani Veled!
TheBerzerker
Honnan lehet lekapni a filmet meg a feliratot? Megnézem akkor már én is.

Törölt felhasználó
Igazi trash, abból is az amatõr fajta. Nekem bajött, azért is csináltam meg hozzá a feliratot. nem mintha nagy munka lett volna 😄
fifi
nem érzed te, mik a jó filmek... 😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

grebber
Ja jó szar minden fos benne.

Belelõ a papírruhás csókába raklappal azon megse látszik 1 fél karcolás sincs a ruháján,kispisztollyal lõ vagy 30-at a gyerek.Egyett lõ azt két csattanás de azok a hangok szánalmasak.
Én hülye és még ezzel rontottam az arányomat!

Next PC upgrade: 2022

fifi
jófilm!!!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

grebber
Zombiegore mekkora szar egy film édes istenem legszivesebben leköpném magam amiért leszedtem és megnéztem.Szánalmasan gyenge film.

Next PC upgrade: 2022

Lammer
tehat akkor nem jatszottal vele <#papakacsint>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

TheBerzerker
Úgy 1 óráig játszottam vele. Nem kötött le, nem volt rám hatással.

PetruZ
Na és, én sem játszottam egyetlen résszel sem, mégis tetszett a film. 😊
<#rolleyes>

Loál János
<#ejnye1> #8510

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Szerintem nem játszottál a játékkal. :-C

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

😄D Ez annyira vicces. Én is látni akarom. Én is, én is.

A legszarabb horrorfilm, amit valaha láttam, nagyon gyenge...<#levele>

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Dudikofftól még a Lõj a Vadászra címût szerettem.Missing in Action-bõl meg a kettes volt a kedvenc,de amúgy a vietnámosok kuva magyok voltak,Fehér Szellem,A Pokol Angyalai,ez volt a legnagyobb,motoros banda vietnámban bassza meg mekkora ötlet!
hú én ezt még nagyon régen láttam.igazi fasza Vico-s szinkronnal.
de még szemem elõtt van a film.
pl. tök jó rész amikor az elején a fûben elbújnak a VC-k elõl azok meg fél méterre mennek el melletük.Ott nagyon szorítottam a Koffnak 😊

meg a másik amikor ledobják a gránátokat a vízesésnél,a rendezõ meg lelassitja a hullást a Koff meg néz szomorúan. hehe hatásos
De a legjobb kommandós film a Missing in Action 1 után(mert azt ugye nem lehet legyõzni😊))

haha,kösz!erre nem is gondoltam😄
a Linda má' megint jó volt 😊

akkor kanadai voltam😊
az E.T.-t tudtam csak azt hittem a hadsereg máshogy nevezi mert az olyan hivatalos, az E.T.-t meg használjuk mi egyszerû nép 😊

PetruZ
Szerintem az "Xtro" az "extraordinary" (rendkívüli, furcsa, ritka) rövidítése akar lenni. Az "extraterrestrial" rövidítése az E.T. 😊
na ezzel egyetértek maximálisan 😊
ha félni akarok játékon akkor Silent Hill.Borzalmasan jó az a kihalt környezet.Meg olyan faszán megcsinálták a japánok,hogy minden karaktert szeretni lehet benne még a negatívat is.Olyan mint egy film nekem.

ne már, kurva jó az Xtro 2 😊
de a legfaszább a harmadik szerintem.Nem is tudom van e olyan sorozat ami részrõl részre jobb volt(talán a Watchers lett volna ha a borzalmas 4. résszel nem basszák el).

az Xtro meg attól Xtro,hogy asszem az Extra Terrestrial valami katonai rövidítése tehát valami szótrükk mint pl. UFO.(ha nem akkor nagyon kanadai vagyok)
Mert amúgy a 3 Xtro filmet semmi nem köti egybe igazából.De mind a 3 rész rohadt jó .Én pont a héten tervezem megnézni õket,aztán a tetves ZH-któl függ,hogy mire jutok 😊))))

Lammer
nekem meg pont a vege tetszett, hogy ottragadnak... kicsit beleeltem magam a no helyebe(na nemugy 😄) hogy orokre ott KELL maradnia azon az eltebolyult helyen... ^.^ pont az a melankolia, az faradt beletorodes fogott meg ami egesz jol latszott a csajszi arcan... brrr eleg lehangolo (vagy lehet en magyarazom bele tulsagosan style 😄)

PetruZ
Meglepõ módon Platoon Leader. 😊
TheBerzerker
Szerintem baromi unalmas volt a Silent Hill, és nem volt hangulata sem.

fifi
Megaforce-t láttad?
az pl. Diplomata kommandó néven futott VHS-en és hát eléggé büntetõ volt...

kiskoromban minden film tetszett amiben kommandósok voltak,haha!
tényleg a Dudikoffos szakaszvezetõnek mi az eredeti címe?
hát nem sok köze van az elsõhöz,mondjuk nem láttam vagy 12 éve,de emlékszem hogy kommandóscsapat volt benne,tehát jó film😄
fifi
nekem pont a 2 nem jön be...
meg nem is tiszta mitõl XTRO2 a címe 😊

sry...

hú sztem az nagyon rossz film!az elsõ fél óra még tûrhetõ de utána elmegy hányadékba.a másodikat viszont szerettem kiskoromban.
Jano
Áz!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Nana.
A Silent Hill film egy borzalmasan jó játékadaptáció, a játékról meg mindenki tudja, hogy beszt evör, szal. -.-

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

fifi
Unicum... 😊
az gyógyít

Gonosz Élien
valami jófajta mézes pálinka is megteszi ilyenkor c-😊)

Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team

TheBerzerker
Szerintem sosem fogják azt behozni.

Gonosz Élien
Jaja. valszeg a topik látogatóinak 90% meg azt mondja, hogy a Silent Hill még csak szóra sem érdemes..

Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team

fifi
talán nem csak mainstream horrort kéne nézni, és akkor a látóköröd is szélesebb lesz...

fifi
beteg vagyok mint az állat, így megnéztem az Xtro-t sokadjára...
bár jobban nem lettem tõle, de akkor is, ez még mindig egy kurva jó film...

FlyHigh
Szerintem az utóbbi idõk legjobb horrorja a Silent Hill, az egész sztorija hihetetlen módon ki van találva (dimenziók, stb), végig izgalmas, nyomás alatt tart és csak húz le keményen. Szerintem fényévekkel lehagyta az összes jajmeghalok lekötözõs, megkinzós, csonkítós, rohangálós lövöldözõs véres köpést. A vége az meg egyszerüen tökéletes!

Thrash \'Till Death

3D??hány bõrt húznak még le a klasszikusról...
Snecie Smicie
3D, nem 3

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

3?én a kettõrõl se tudok...
Lammer
skacok a Night of The Living dead 3dt mikor a pekbe hozzak mar be Mo.ra???

kivancsi lennek ra mar nagyon...