Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg felrakták Buttgereit kisfilmjeit.Azokból kettõt korábban láttam és jót röhögtem mindkettõn(Hot Love+Cannibal Girl)
De ez a csomag remek ajándék.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
ha nincs meg,szedd le,halál!!!
õ az:

én mulattam rajta de inkább amatõrségén.
az is igaz,hogy simán el tudom képzelni ,hogy valakinek nem tetszik mert sokkal jobbak vannak a mezõnyben.
Az E betûs oldalra töltöttem fel, nemtudom van-e még seeder, de ha szólsz, igyekszem, majd megosztani Veled!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Belelõ a papírruhás csókába raklappal azon megse látszik 1 fél karcolás sincs a ruháján,kispisztollyal lõ vagy 30-at a gyerek.Egyett lõ azt két csattanás de azok a hangok szánalmasak.
Én hülye és még ezzel rontottam az arányomat!
Next PC upgrade: 2022
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Next PC upgrade: 2022
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
de még szemem elõtt van a film.
pl. tök jó rész amikor az elején a fûben elbújnak a VC-k elõl azok meg fél méterre mennek el melletük.Ott nagyon szorítottam a Koffnak 😊
meg a másik amikor ledobják a gránátokat a vízesésnél,a rendezõ meg lelassitja a hullást a Koff meg néz szomorúan. hehe hatásos
De a legjobb kommandós film a Missing in Action 1 után(mert azt ugye nem lehet legyõzni😊))
az E.T.-t tudtam csak azt hittem a hadsereg máshogy nevezi mert az olyan hivatalos, az E.T.-t meg használjuk mi egyszerû nép 😊
ha félni akarok játékon akkor Silent Hill.Borzalmasan jó az a kihalt környezet.Meg olyan faszán megcsinálták a japánok,hogy minden karaktert szeretni lehet benne még a negatívat is.Olyan mint egy film nekem.
de a legfaszább a harmadik szerintem.Nem is tudom van e olyan sorozat ami részrõl részre jobb volt(talán a Watchers lett volna ha a borzalmas 4. résszel nem basszák el).
az Xtro meg attól Xtro,hogy asszem az Extra Terrestrial valami katonai rövidítése tehát valami szótrükk mint pl. UFO.(ha nem akkor nagyon kanadai vagyok)
Mert amúgy a 3 Xtro filmet semmi nem köti egybe igazából.De mind a 3 rész rohadt jó .Én pont a héten tervezem megnézni õket,aztán a tetves ZH-któl függ,hogy mire jutok 😊))))
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
az pl. Diplomata kommandó néven futott VHS-en és hát eléggé büntetõ volt...
tényleg a Dudikoffos szakaszvezetõnek mi az eredeti címe?
meg nem is tiszta mitõl XTRO2 a címe 😊
sry...
A Silent Hill film egy borzalmasan jó játékadaptáció, a játékról meg mindenki tudja, hogy beszt evör, szal. -.-
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
az gyógyít
Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team
Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team
bár jobban nem lettem tõle, de akkor is, ez még mindig egy kurva jó film...
Thrash \'Till Death
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”