9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • xfantomasx
    hehe,én is beteg vagyok,döglök itthon:D
    én egész nap pankrációt néztem,Ultimate Warrior rulez!
    meg csajommal megnéztük az eredeti Texasi-t,mert még nem látta.
    a Story of Ricky valami irdatlanul zseniális film,gyönyörű!!:)
    az Invicible Shaolinról meg már nem is mondok semmit,egész egyszerűen számomra a Shaw Bros csinálta minden idők legjobb filmjeit(van is itthon vagy 90-100 db),és ez még azok között is nagyon jó!!!a kiképzések mekkorák benne!komolyan,én sírtam rajta HATALMAS!!!!
    A Five Venoms is fenomenális.
  • torokandras
    tele vagyok helyesírási hibákkal:D
  • torokandras
    sziasztok!
    sziklák szeme 2 nem jó film:(sokkal többet várt mindenki ettől..
    bár ez mindíg alapszabály volt ,h a második nem sikerűl úgy mint az első...
    persze a kivétel erősíti a szabályt...
    persze ezen is tessék vitatkozni:D
  • fifi
    beteg vagyok itthon döglök táppénzen, ilyenkor nézem a sok szart.
    elkezdtem a The butchert, az jónak tűnt bár ezt a témát már láttuk kb 5478744X, de mind1. Első hidegzuhany, hogy a legjobb csaj hal meg leghamarabb, utána az egész film átcsap ilyen sötétben nem tudunk tájékozódni című történetre... Ott kapcsoltam ki amikor a láncfűrész beindult, de nem mutatták csak az áldozat arcát...Unalmas, és egyben gagyi film volt/ Nem tévesztendő össze az André the butcher című kis szösszenettel/

Story of Ricky
    ez ugye méltán kultfilm/én pl az arcgyalulásra nem is emlékeztem/, nekem nagyon tetszik... nekem az geyik kedvenc ilyen szupererős-szuperhős filmem :)

Invincible Shaolin
    ez megintcsakalap, nagyon kemény verekedések vannak benne... holnap nézem a 36 próbatételt, meg a visszatérés a 36 próbastételhez, illetve a dühös shaolinok című remeket ebből a szériából...

OFF:
    ma TV2-n Ron Burgundy legendája, sztem jó/tahó film, csak ajánlani tudom...

• fifi
    nem egy nagy kaland az az eredeti film
  • Lammer
    a sziklak szeme az rime'k? :O
    ehhh az eredetire azert kivancsi lennek ^,-
  • xfantomasx
    hát én se:)mondjuk egyáltlán nem sajnálom,pl még a sziklák szeme riméket se láttm,igaz nem is érdekel.
  • Loál János #8740
    Dettó.
    Nekem a Darkness falls jutott róla eszembe. Szerintem jó film, a végén kellemes csattanóval.
  • TheBerzerker
    Basszus ezek közül az új filmek közül semmit sem láttam. Azt kell észrevegyem és folyamatosan visszafelé megyek az időben ezen a téren:)
    Altered nekem nagyon bejött!
  • kgabus
    Sziasztok!

Szeretnék megnézni vmi igényes, normális horrort, inkább vmi nyomasztó hangulatú érdekelne, mint a befosatós. Van vmi tippetek, hogy mit lenne érdemes?
  • fifi
    a Dead silence jó film-e?
  • otrosinka
    Az alien huntert látta vki? vélemények érdekelnek...
    köfi
  • reanimator
    http://www.imdb.com/title/tt0297416/

http://www.stomptokyo.com/movies/s/superman-indian.html

aztakurva ez nagyon kellllllllll
  • xfantomasx
    húbazmeg...
    hát az indiaiakból kinézem hogy film...
  • xfantomasx
    igen onnantól fasza,amikor a klónli áll a csónakban a srác meg kiugrik a vízból fel a sziklára,na azt vissza is tekertem
  • reanimator
    nem találtam én se.de találtam valami mást amit elrakok kedvencekbe:

http://www.youtube.com/watch?v=f5Pjo0WjBcs&mode=related&search=

ez film lehet? vagy csak videoklipp?(félek,hogy csak ez) mert ezt se találtam
  • reanimator
    én az erdős résznél nagyon jót mulattam.Amikor áll a Lee-féleség és közben az ágakon ugrálnak meg vihognak a hülék.ott tiszta Shaw Bros. szinkronröhögések mennek(a tipikus idióta retardált röhögés-vihogás)
  • xfantomasx
    tényleg ezt ismeritek?
    Superman against the orient
    ha valaki felleli azonnal sikítson,én nem találom sehol.a minőségről a Shaw Bros gondoskodik!!!!
  • xfantomasx
    én megmondom őszintén,semmi bajom a filmjeivel.
    egyébként is mindenki lop mindenkitől:)
    Tarantino legalább felvállalja hogy lop.

most néztem a Bruce Lee Against Supermant,csak két részben sikerült lenyomnom,muszály volt egy kis szünetet tatanom közben:D
  • TheBerzerker
    Nem csak keletről lopkod, lopkod ő amerikából is. Csak az emberek nem látták a Tin Men-t pl, amiben keményen "visszaköszönnek" a ponyvaregényes dialogusok. Legalábbis a 2 leghíresebb. A Kutyaszorítóban-t meg azt hiszem mindenki utálja, aki már látott pár Ringo Lam filmet.
    Egy dolog azonban biztos vele kapcsolatban. Kuva lelkes fickó és tiszta szívéből szereti a filmeket, ráadásul azokat a filmeket szereti a legjobbak amiket én is. Show Bros és az exploitation cuccok. Ezt becsülöm benne. De a munkássága irritál. Emberként szimpatikus fickó, rendezőként azonban messze nem az.
  • Riddick21
    Tényleg, már beugrott, erről is olvastam, ez az az I. VH-s, amikor vmi lövészárokban nyomulnak, igaz? Megnézem, beszerezhető-e...
    Kissé nehéz hozzájutni ezekhez, pedig a reanimator által felsoroltakról is hallottam már, de pl. megrendelni sehonnan nem lehet őket.
  • reanimator
    ja megvolt,és tényleg nem első filmes a rendezője.Volt előtte a Dethwatch ami érdekesebb film szerintem.
    Ha érdekelnek jópofa brit horrorok akkor nézd meg a Dog Soldiers-t,Evil Aliens-t meg az überfasza Cradle Of Fear-t.
    Amúgy a Wilderness mindenhol jó kritikákat kapott csomó helyen még év filmjének is jelölték.Azért annyira nem volt jó,picit túllőtték magukat a kritikusok :)
  • fifi
    a rendező nem elsőfilmes...
    nézd meg a Deathwatch című filmet is tőle... Ütős!!!
  • Riddick21
    Wilderness - Vadon
    B-film kategóriába lehetne lőni, mert a kisköltségvetésű, ismeretlen szereplőkkel operáló elsőfilmes próbálkozások többsége ebben a műfajban mind az, de ez a film nagyon profi lett.
    Zsigerből nem nézek horrort, de a májusi Filmvilágban volt egy összeállítás a brit vérfürdőkről, ezt pedig -a The Descent-tel egyetemben- hangsúlyozottan dícsérték, szóval bepróbáltam: megérte.
    Javítóintézetis srácok közül vki öngyilkos lesz, a szobatársai pedig büntetésből egy "jellemfejlesző" túrára indulnak, egy lakatlan szigetre. Legalábbis szerintük az.
    Minimális hiányosságai felett szemet húnyva ezt tartom az egyik legjobb horrornak, amit életemben láttam, de nem vagyok mérce, viszont tényleg próbáljátok ki, ha szeretitek a műfajt.
    Nem olyan agyatlan/értelmetlen vérfürdő, mint a Motel 1-2 és társai.
  • reanimator
    na én majdnem szó szerint beírtam ezt egyszer a Tarantino topikba és kaptam is érte.Azokkal a gyagyásokkal még vitatkozni sem érdemes.Pedig Quentin barátunk rendesen lopkod keletről.Amit egyedül tisztelek Tarantino-ban,hogy szereti a filmeket-ezen nem igazán lehet vitatkozni-sőt elmondása szerint a "B-Grade" filmekért is rajong-ezt meg a faxom tudja,hogy igaz e- de a saját filmjei szerintem szarok.
  • fifi
    erről beszélek...
  • TheBerzerker
    A Planet Terror kurvajó szerintem, a death proof meg egy rakás szar. Egyszerűen a tarantino akármilyen okádékot letehet az asztalra az emberek mindig öszefossák magukat tőle. Ez azért már elég kemény sznobizmus azt hiszem, holott a fickó nem csinál más csak összelopkodja az ötleteit.
  • Lammer
    sry zonbiag maniakus vatyok ^.^
    a legutolso trash amator szar zonbis filmen is elfeelingelek
    (tudom betegseg, dehat mindenkinek van perverzioja )
  • Kindred Blades
    Köszönettel, tudtam én, hogy érdemes mélyebben körülnéznem a fórumban :)
    Filmet pedig megnézzük, most egy ideig úgy se leszek -nyaralok, kimaradok a mókából... ...bár ki tudja, mindig lapulhat a szekrényben egy kalapácsos/baltás/gyufás/nyuszipapucsos/stb gyilkos :)
  • fifi
    én inkább berúgnék...
    nem egy nagy durranás egyik rész sem, sőt továbbmegyek/ne vedd magardra/ de ha ennek a faszkópé Tarantinonak neve nem merült volna fel, az emberek 80%-a közelébe sem menne a filmnek... Na és sztem ezek hypeolják. Állítom, a kamu bemutatókat ha megfilmesítenék, faszább filmek lennének...

sry

úgyhogy rúgjál be inkább :)
  • Lammer
    koszi!
    hehe masnap szulinapom... jokis ajandek lesz remelem ^.^
  • PetruZ
    Igen, október 11.
  • xfantomasx
    asszem október
  • Lammer
    vaaa varom mar ezt a planet terrort de mar nagyon
    ki mit tud rola, mikor lesz mozikban?
    [turelmetlen]

ps: jobb is igy, hogy kulon lesz a ket alkotas, mert a masik fele rohadtul nem erdekel ^.^
  • xfantomasx
    na meg Jim Kelly!

• TheBerzerker
    De azért az elég konkrét, amikor a fickó a verekedős jelenet közepén megáll, a kamera felé fordul és 10 percig nyomja a stand up comedy-t, majd folytatja a bunyót:)
  • fifi
    na az sztem egy óriási köcsögség...néha olyan érzésem volt, hogy valóban komolyan gondolták azt az okádékot...
  • reanimator
    jaj erről a crapfest hétvégékről jut eszembe zrc-re feltették a Necro Files 1-et(gondolom a 2. is fen lesz hamar).Ha még nem ismered ezt mindenképp haveri társasággal+sörrel ajánlom.(perszue egyedül is nagyon jó) Nekem top 10-es film.Felirat van hozzá szerintem a feliratok.hu-n.Ha nincs tudok küldeni.