9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Kindred Blades
    Az volt az a pillanat, amikor lefordultam a székről a röhögéstől... :)
    De jó újra itthon! :D
  • fifi
    eredeti nyelven bármelyiket bárhol...
    szinkronosan van pár itthoni oldal ahol fent van, de oda meghívó nélkül nem jutsz be, én meg tuti nem adok neked, azt sem tudom ki vagy...
    majd mond más okosabbat...
  • vikkancs16
    Sziasztok! Figyu,lenne vki,aki tud cimeket,ahol ezek valamelyikét letom tölteni.:
    A Spirál (1998)
    Ringu-A kör (1998)
    Ringu 2-A félelem (1999)
    Ringu 0-A születés (2000)

Légyszike!!
  • reanimator
    Amazing Mr. No Legs-ben van egy mókás jelenet,amikor a tolószékes kung fu-ban lenyomja a maffiózót.A csávónak nincsenek lábai és tolószékből adja neki.Kegyetlen !
  • otrosinka
    oks
  • Whitee
    Nekem meg van. Elég jó film. Ajánlom... Ha írták akkor sorry.
  • Whitee
    Nah visszatértem... Volt egy kis gubanc... A filmem még most sem találtam meg...de azért örülök, hogy egyeseknek azért sikerült valamit.
  • TheBerzerker
    Hát nevezzük npi szereplőnek...az erederiben ugyanis Divine játszotta akiről minent el lehet mondani (pl, hgy kutyaszart eszik) cak azt nem, hogy nő:)
  • paco24
    Azt akarom megkérdezni, hogy ide a fórumra lehet betenni külföldi P2P címet, mert láttam múltkor dumáltatok pankráció-roll és most találtam két címet, és gondoltam megosztom veletek, ha érdekel valakit, csak nem tudom, hogy szabad-e ide ilyent beírni.
  • reanimator
    nem
    alig ismert B-film volt B kategóriás szereplőkkel.
  • paco24
    Nem tudom hogy nem e A világvége után című filmre gondolsz-e de annak volt valami hasonló sztorija a főszereplő pedig Rutger Hauer volt
  • Loál János #8776
    Rimékelték John Waters Hajlakkját.
    John Travolta az egyik női főszereplő.

Erre kíváncsi vagyok, már csak Walken nagyúr miatt is. -.-
  • xfantomasx
    tudtommal nem.
  • reanimator
    most írtzátok ezt a Női kommandót erről meg eszembe jutott egy poszt-apokaliptikus Szív Tv(talán)-s film.Valami olyanról szólt,hogy nukleáris genyó után kipusztultak a férfiak és csak egy maradt.És ezen marakodnak a nők.Ilyen barbár amazonok küzdenek egymással, sivatagos-lepusztult az egész.Rémlik ez valakinek? Mellesleg nagy marhaság de hiányzik :)
  • reanimator
    a Crippled Masters az Shaw Bros. film?
  • xfantomasx
    igen,ezt akartam én is mondani.
    de természetesen a Super Inframan ettől még a kedvenc superhero filmem.
  • TheBerzerker
    Régen láttam egy olyan filmet, hogy Női Kommandó. Na az volt égtelen nagy fekália:)
  • TheBerzerker
    De az nem tradicionális kung fu cucc.
  • reanimator
    hú gyerekek.beszarás nem hiszem el.zrc-re elkezdték felrakni az Andy Sidaris collection filmeket.Csöcsös bombanők+kigyúrt patkányok robbantgatnak ,ugrálnak,repkednek....etc.
    öregem 90-es évek nyálkommandó filmjei.hú Julie Strain.(10 -ből 9-ben benne van)
  • reanimator
    hehehe az kurvajó film:)
    akkora kreténség,hogy nem igaz.
    De egyébként szerintem ha lehet kijelenteni olyat,hogy legjobb Shaw Bros. movie(mert gyk. mind jó amit én láttam legalábbis) akkor az kétségtelenül a SUPER INFRAMAN.
  • reanimator
    Fifi-
    megnéztem ezt a Burgundy-s filmet.Kész röhej.Igazi retró patkányokkal van tele ami nálam már eleve 4-esről indít.És amikor időtöltésképpen kitalálják,hogy elmennek shoppingolni akkor már fájt.Végülis 5-öst adtam neki.A csillagos ötöshöz kellett volna kung fu bele!
  • reanimator
    meg fenn van zrc-n Mr.Sonny Chiba féle The Executioner. faxa!
  • fifi
    ez nekem megvan, múltkor tesómmal rúgtunk be, akkor bebüntettem vele...
    kegyetlen film...
  • TheBerzerker
    Az nekem vhs-en van meg magyar felirattal:)
  • xfantomasx
    tényleg,tegnap este megnéztem a Lady Terminatort(Pembalasan ratu pantai selatan).
    az utolső 20 perce bődületes volt.
    szemből kilőtt lézersugárral való helikopter felrobbantás alap!
  • xfantomasx
    hojjoj!
    zrc-re most feltették az Executioners of Shaolint,4:3-as kép,plusz angol hang,így akkor se szedném le ha nem lenne meg...
  • TheBerzerker
    Az én dvdimen cantoni meg mandarin 5.1 van meg angol felirat.
  • TheBerzerker
    Persze vannak olyan örök klasszikusok mint a fyling guillotine.
  • xfantomasx
    a Mad Mission-ökhöz nincs valakinek magyar felirata?
  • TheBerzerker
    A Hills Have Eyes II meg annyira nem lett rossz. Egy erős közpes film. Az eredeti első résznél még ez a remake folytatás is jobb például.
  • xfantomasx
    nekem az Invicible Shaolin jobban tetszett.
  • xfantomasx
    :D
  • TheBerzerker
    Mad Mission valami elképsztő film. Gyerekkorom abszolút kedvence. Örültem is amikor sikerült mind az 5 részt megkaparintanom dvdn.
  • ryhdeksan
    persze, 70es években volt az alap

sziklák 2 jo nagy fos lett :D

3.részben már okosak lesznek kezelik a laptopot is ^^
  • fifi
    valóban igenjó film, sikerült is ma megnéznem... :)

ezenkívül jósokadjára a Mad mission 1-et is.
    nomeg a Smaragd románcát. nem értem miért nem tudnak már ilyen filmeket mostanában csinálni...
  • TheBerzerker
    A 36 próbatétel szefintem a valaha készült legjobb Shaw Bros film. Márpedig láttam párat.
  • TheBerzerker
    Nem nem az igazi király az Santo!!!:)
  • xfantomasx
    Hogan isten!Shawn Michaels egy buzi:)(a Razor Ramon elleni létrás meccse mondjuk kurva jó volt)
    Undertaker király,de aki hatalmas kedvencem még,az "Macho Man"Randy Savage,hatalmas a fickó!senki nem tudja ugy mnondani azt hogy "oúúújééé"
    amikor Hogannel ,megalapítottták a Mega Powerst,az volt minden idők egyik legjobb tag team-e,az Ultimate + Hogan mellett.
  • Lammer
    ennemtom lehet trendy vagyok, de en Hulk Hoganas voltam mindig is :DDDD
    (uristen regi szep emlekek, amikor bejott anno Sky es az elso muholdas tarsai, tapadtam a pankraciora :D)
  • torokandras
    undertaker ,shawn michaels :D