Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó,hogy irtad a Deathless-t azt én is kinéztem de megfeledkeztem róla :)

Stephen(Sing Chi) Chow forever

hát minden szar alatt én is a trash cuccokat értettem:)
a mostani horror filmek 90%/-a teljesen hidegen hagy.
török cuccot a Deathless Devil-t szedem most,képek alapján súlyos lesz...
Nah most töltöm le egy torrent oldalról a Metamorphosis-t. Megnézzük ez milyen. Habár néztem róla képeket, (mert egy srác írt e-mailt és képeket is küldött a vhsripjébõl), de szerintem nem az lesz. Ebben valami felüllövõs kéklézer volt, a filmemben meg valami gépet toltak az emberek, amivel lõtték szét. Reanimator mind1ik filmben van valami kis leírás ami megegyezik de egyik sem az eddig :(
http://www.imdb.com/title/tt0068291/

?

Hmm.. Death Machine(Gyilkológép) is közeli sztoris de az egyik honlapon 94-ben a másikon 97-ben a 3-on meg 98-ban jelent meg. Egy és ugyanaz a film. Érdekes :S
Ah..akkor kettõ maradt csak. Köszi :) Amúgy átnéztem az összes filmadatbázist, meg tékás honlapot, google-ben is rákerestem..és semmi. Apám emlékszik rá de film címét nem tudja, haverom is emlékezett rá õ valami ilyesmi film címet mondott. A szintetikus katona.. de õ sem emlékezett pontosan.. :S
Jano
Forbidden World (aka Mutant) sem az, tuti.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Amúgy még írni akartam azt a filmmel kapcsolatban, hogy sztem elég ha valaki emlékszik, melyik filmben volt az a jelenet vagy szereplõ aki fehér mamuszban volt a bázison és hangosbemondóval beszélt. Ezután már meglenne könnyedén a film szerintem.
hát itt nézd meg..talán van. www.opensubtitles.org www.feliratok.hu www.hosszupuska.uw.hu (vagy fw). De aki keres talál :) :D
fifi
ha valaki találna a Black sheephez angol /esetleg német/ feliratot,az jelezze már, bevállalnám a fordítását...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Köszi srácok.. akkor 3 film maradt, a Metamorphosis, a Shadowzone, meg a Forbidden World. Vagy lehet egyik sem :D Ahh.... most már azért is meg kell tudnom valahonnan a film címét. És még1x köszönöm...
fifi
és akkor errõl még nem beszéltünk, ha már török:

Seytan(The turkish exorcist)

creazon ott van... gecikemény...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

http://www.youtube.com/watch?v=z0U-M9W4nKw

hehehehe

á én már a mozis horrorokat kihagyom:)

fõleg a remakeket

de a B filmeket továbbra is gyermeki örömmel nézem.
most is ott van Zrc-n a Killer klowns From Kansas on Krack.Nézd meg ,súlyos :)))

meg belehúztam a török E.T.-be(Badi) és amikor megláttam a címszereplõt elõször nem kaptam levegõt utána meg új értelmet nyert a degeneráció :))

most is minden szart megnézünk haver:D
de szerintem elõbb-utóbb meglesz a film mert olyan még nem volt,hogy valaki ne mondta volna meg a hasonló helyzetekben.

láttunk mi már itt annyi filmet,mint 10 topik együttvéve ráadásul jópáran még Vhs korszakban kezdtük vagyis minden szart megnéztünk :)

viszont a Shadowzone filmben (ami nálunk VHS -ben Árnyzóna néven futott)

a végén tökre ez a jelenet van,hogy elkapja a nõt a szörny a lézerkapuban(egy középkorú tudósnõ) és elviszi.Viszont ott nem katonák vannak hanem álmodó emberek akik nagyon mély álomban teleporttá válnak és párhuzamos világból áthoznak egy idegent.

de egy föld alatti bázison játszódik valahol Nevadai sivatagban.

http://www.imdb.com/title/tt0100586/

ja nem az

biztos hogy nem.
fifi
a Galaxy of terror tuti NEM az...

szerintem nem a Galaxy of Terror mert az a saját félelmeikkel foglalkozik,a Mutant-ban rákkal ölik meg a dögöt.

Inseminoidot is láttam és abban ûrbázis van ilyen lyukacsos padlójú folyósókkal.És úgy rémlik,hogy a végén van valami vörös lézer.De itt meg a szörny mindig felveszi az emberek alakját és úgy emlékszem nem is lehet látni.

Találtam még egy két filmet ilyet...de nem tudom melyik az :((((
http://www.imdb.com/title/tt0082431/
http://www.imdb.com/title/tt0084090/
http://www.imdb.com/title/tt0083959/
Jah, és nem emlékszem sajnos hogy milyen bázis volt. Arra emlékszem, hogy egy túlélõ csoport valami bazinagy lézerfegyverrel lõtte szét ezt a szörnyet a nõvel együtt. És utána mégrondább izé jött létre. Aztán vízzel ölték meg..és a többit leírtam :)
Húú köszi..megnézem, de nem emlékszem. Mint írtam 16 éve láttam és igen nagyszerû VHS volt... De, nem tudom...
http://www.imdb.com/title/tt0107561/

én ezt láttam szerintem mert rémlik a mamuszos bolond meg az agyevõ robot katonák

nem jutnak még eszedbe részletek? (pl. ûrbázis v földi,volt e benne ismert szereplõ) mert ez egy fasza kis B-horror volt a VHS korszakból.

és biztos,hogy massza szerû volt a szörny? mert én egy bazi nagy monsterre emlékszem.meg ,hogy a bázisnak világos folyosói voltak.
és a végén a lézernek kék színe volt? mert ha igen akkor nekem mintha a Metamorphosis rémlene de nem fix

TheBerzerker
Igen azt akartam írni. Na az extra gusztustalan egy film.

Loál János
Én passzolom.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Üdv mindenkinek. Nah engem most hülyének fogtok nézni, de csak keretsztorit tudom leírni, mert voltam vagy 5 éves mikor láttam és annak jó 16 éve volt :P Szóval, a film aminek a címét keresem, vagy valami infót róla, arról szólt, hogy volt egy bázis. Ahol valami mutáns szintetikus katonákat fejlesztettek. Ezek a katonák agyvelõvel táplálkoztak. A bázison maradtakat gyilkolászta ez a szörny. A bázison volt egy vezetõ szerû aki mamuszban volt és kicsit meg volt zakkanva(a film vége felé õt elkapja a szörny és megöli). Aztán valami lézerrel lehetett elpusztítani, és el is pusztították, de azzal a nõvel együtt tudták akivel közben elkapta. Na és igen azt hihettük volna, hogy ennyi a film, de ekkor a szétlõtt massza összeált és megint elkezdett volna gyilkolni(ekkor kapta el az õrültet) és a túlélõ(k) egyike belelõtt a tûzjelzõbe és így ölték meg a szörnyet. A film végére raktak egy csattanót. A tévében bemondták, hogy kifejelesztették az új tökéletes katonát és ekkor egy üvegbúrában lévõ szörny kinyitotta a szemét. És ez volt a filmben. 8 éves korom óta keresem és az istennek se találom meg sehol. ÉS nagyon keresem de ahh... Amúgy még videókazin láttam, sunyiba míg apám aludt :D Elõre is köszi a segítséget. Hátha valaki látta ezt a filmet. Ha tud valamelyikõtök egy kis inft akkor írjon egy emailt --> [email protected]
Loál János
A squirm gilisztát is jelent, szal mégrosszabbra gondolok. <#wow3>

fifi
Sqirmfest nem?

de az valami szarós-okádós-takonyfújos kis zsenge nem?

Lammer
<#rinya>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

TheBerzerker
Bár nemtudom mennyire horror (szerintem semennyire) de a Squirfest rohadt gusztustalan.

nem :)

de errõl jut eszembe szerintetek melyik a legkeményebb horror amit eddig láttatok? (Kedvencek temetõje nem ér :)

konkrétan arra gondolok,hogy voltatok rosszul film alatt ?

nekem asszem a Red Room 1-2 tett be leginkább.

miért,te nem tudtad hogy azalegkeményebb??<#wow3>
aszongya ma a mûsorvezetõ az Egy vs 100 c. vetélkedõben:

"...a legkeményebb horrorfilm...."

a Kedvencek temetõje 1-rõl volt szó

ha nem mondta volna olyan határozottan és ellentmondást nem tûrõen
akkor nem foglalkoztam volna vele de így muszáj volt beírnom :)

Gonosz Élien
Nemrég láttam, hát emberes dolog volt végignézni...

Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team

fifi
Begotten a creazon!

legkeményebb filmes büntetések egyike!

TheBerzerker
AZ Island of the a Living Dead egy befejezett filmje asszem. Ez a Zombiesnem jött ki. A trailer is más.

ez az ?

http://www.youtube.com/watch?v=uCwcv2l0nP0

és also known as Island of the Living Dead?

még nem de pótlom :)

youtube hátha segít

TheBerzerker
Az biztos. Láttad a Zombies The Begining trailer-jét? Az mekkora egy hangulatos cucc basszus.

basszus Mattei mester hiányozni fog :(

bár az is igaz,hogy már levegõben lógott a rossz hír annyira váratlanul nem ért .

de a lényeg,hogy a Shocking Dark-ot a Cruel Jaws-ot és a többi szemetet már senki sem veheti el tõlünk .

PetruZ
Én nem. Az elsõ részt végignéztem, de nagyon szenvedõs, lassú, elnyújtott, nem igazán jött be. Ha már Johnny To, akkor inkább a Breaking News, a Fulltime Killer, no meg a számomra abszolút csúcs, a The Mission. :)
Törölt felhasználó
Loál János
Ez a második rész, a Ház 2. Az elsõ rész egy kicsit komolyabb volt, a harmadikat nem láttam, a negyedik szintén elég vicces.

Sziasztok!

Segítséget szereték kérni. Gyerekkoromban egyik barátommal párszor megnéztünk egy filmet, aminek a címét azóta elfelejtettem. Csak annyira emlékszem belõle, hogy egy házról szólt és minden szobájába ha benyitottál egy másik világba kerültél. A film lényege, hogy valami üvegkoponyát kellett visszaszerezni. Még az is rémlik mintha lett volna második része, de ebben már nem vagyok biztos.

Minden info-t megköszönök!

Köszi!!

haggyá békén....

TheBerzerker
Címérõl már olvastam de még nem láttam.

Lammer
nincs meg veletlen valakinek a Dead Life? ^.^

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan