9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • fifi
    a mindenki által ismert aranybányára felkerült "Hell" című filmről tud vki valami bővebbet? Elég ölősnek néz ki képek alapján...

[creaz]
  • Dynamic
    Jól tévedsz:)
  • TheBerzerker
    ÁÁÁ ez a Steve Niles-os képregény film verziója ha jól tévedek. A képregény alaptörténete érdkes és jópofa volt.
  • Dynamic
    Josh Harnett egy horrorfilmben.Erre azért kíváncsi leszek.
  • Snecie Smicie
    Ismerősöm keres egy filmet, de csak annyi rémlik neki belőle,hogy volt benne egy csoport akik bemennek valami barlangszerűségbe, és ott egy kopasz félmeztelen fickóval találkoznak aki az egyik szemely hasára mutatva a fickó hasa szétrobban.

Nekem a Contamination rémlik, lehet hogy az?
  • karom
    Sziasztok

az lenne a gondom h nem találok egy bizonyos filmet. nem tudok belőle szereplőket és persze a címét sem, történet alapján pedig az imdb-n sem lelem. Többen is látták tehát nagy valószínűség szerint létezik is és magyar felirattal tehát viszonylag ismeretebbnek kell lennie. Egy kisfiú van benne akiben van valami(ördög?) és van egy kutyája(állítólag kaukázusi, ami fekete) és amely a film 2/3ánál fekete kutyává változik(ördög kutya, pokol kutya, barghest, black shuck, sátán kutyája- sok neve van). Ez a kutyi tüzes lábnoymokat hagy meg tüzes szeme van, szarva. Namost állítólag több ilyen kuty is megjelenik, akik el akarják vinni a kölköt, de a másik nem hagyja. És a film vége felé vmi szobrokból átváltozott mini sárkányok(gargoyles?) is támadnak. ja és nem a devil dog filmről van szó. Ennyit tudtam a filmről. Nagyon megköszönném ha tudnátok vmit segíteni, v hogy hol, kinél kérdezősködhetnék. Előre is kösz

karom
  • Sanyi07
    A napokban volt szerencsém megnézni a From beyond (vagyis Tágra nyílt elme) című Stuart Gordon művet, és meglepően jó volt. Mondjuk már a Re-Animator is rendkívül elnyerte tetszésemet, de valahogy nem gondoltam volna hogy eléri annak a színvonalát. De elérte, és rohadtul tetszett. Az elején még nem igazán volt semmi vér vagy erőszak, ezen csodálkoztam is, és már kezdtem csalódni benne, de aztán nagy örömömre eldurvultak az események. Nagyon jó film!
  • Lammer
    valahogy en is igy erzek...
  • Daniel19
    Sziasztok skacok!

Egy kérdésem lenne: lenne igény a Mesék a Kriptából című sorozat első két évadjának szinkronjaira? 90 százalékban megvannak VHS-en, csak néhány rész hiányzik, de nagyon szívesen bedigizem, csak valakire szükség volna, aki profin megszűri és a DVDRip alá beteszi a szinket.

Tudom, hogy sokan szerették ezt a sorozatot, nagyon szívesen közkincsé teszem a rajongók számára!

Ha van rá igény, és jelentkező a közös munkához, akkor jelezzétek!

Üdv, jcvd
  • reanimator
    Terror Toons 2 a zrc-n.

az első rész állat volt.
  • reanimator
    azta nem hiszem el nyáron 30 fokban náthás lettem meg lázas.egész nap szenvedek.most elővettem City of the livng dead-et.ez a film még mindig embertelen jó.akárhova tekerem remek.

tudja valaki,hogy az Ultrafilmes Re-Animator jó verzió rendelhető -e? Mert úgy tudom első kiadással technikai problem volt.
  • TheBerzerker
    Igen mert úgy volt, hogy kimegyek a fészerbe és apróra aprítom az egész gépemet. De most vezetem le a feszültséget egy kis Gorerotted-el:)
    Az egész nagyon jó! Ritka jó folytatások egyike! Jöhet a 28 hónappal később! :)
    OFF

Mostanában eltűntél a Horrorfreak fórumról :(
  • reanimator
    Harvester-en is jó kritikát kapott
  • TheBerzerker
    Ma viszont megnéztem sajtón a Vacancy-t. Nem is volt rossz. Sokkal rosszabbra számítottam.
  • TheBerzerker
    Hát nemtudom....az első rész azért sokkal de sokkal hatásosabb volt. Ez a folytatás egy korrekt film de az elsőneka nyomába sem ér.
  • Böjtös
    Ugye, mennyire kemény? Kór felbukkanása, mesterlövészes rész... a hideg futkosott a hátamon.
    Én így látom:

28 nappal később

Újranézve talán jobb, mint az elsőre. Kicsit lassú, de erős horror. Én kicsit több vért tudtam volna belepakolni, és kicsit a tempón is lehetett volna növelni.
    Először nem tudom hogyan értékeltem, most egy 6/10

28 héttel később

EZ AZ! Így kell ezt csinálni! Az éven nem nagyon látom horrort, amire azt tudtam mondani, hogy ez igen, ez már valami!
    De ez a film... Ez most mindent visz!
    Az első rész feelingje visszajön, és amiket abból hiányoltam, itt megkaptam.
    Véres, brutális, gyors, izgalmas! Nem tudok mást hozzáfűzni, egy új kedvenc született, ami alaposan felborította a horrorfilmes top 10-em!

10/10
  • Snecie Smicie
    Ajánlani ajánlom, bár kétségtelen hogy merőben más élményt nyújt mint a 28DL.
  • torokandras
    én még nem láttam,de készülök megnézni ajánlod?
    az első rész után nem okoz csalódást?
    (mint a sziklák remake?....)
  • Snecie Smicie
    28 weeks later jó volt, de azért többet vártam tőle.
  • xfantomasx
    ez a Zombi 2:)
    a Fulci féle Zombie Flesh Eaters.
  • Loál János #8804
    Zombie 2
    a.k.a.
    Island of the Flesh-Eaters
    Island of the Living Dead (Europe: English title) (informal title)
    Ultimi zombi, Gli (Italy)
    Zombie (USA)
    Zombie ...The Dead Are Among Us! (USA) (poster title)
    Zombie Flesh Eaters (UK)

Szóval van pár címe. :)
  • reanimator
    meg felkerült a Zombi film amiben benne van a legendás zombi vs. cápa jelenet.De ez nem Zombi 2 néven futott anno? Vagy melyik a Zombi 2?
  • reanimator
    nekem még egy jó 10 évvel ezelőtti duna tv-s Káprázatos-om van.Gondolom azóta nem szinkronizálták újra.És az tényleg jó szinkron.Karpov meg kegyetlen :)
  • Loál János #8801
    Én is felvettem nemrég. A szinkron is nagyon jó lett, Rátóti Zoltán nagyon jól nyomja. A film meg óriási. :)
  • Loál János #8800
    Én is szedem. :)
  • reanimator
    a Káprázatos megvan nekem szinkronosan vhs-en.Marha jó film. rengeteg poén meg geg van benne.az mekkora marhaság amikor a medencében kiesik a ciánkapszula a fogából és mindenki meghal :)
  • xfantomasx
    japó spidey-t már le is kaptam:)
    meg van fent egy raklap giallo,érdemes szedni őket!
  • Jano
    Le Magnifique, azaz a Káprázatos, Belmondo legviccesebb filmje a zaercen.
    A japán Pókembert meg sem említem. -.-
  • Kindred Blades
    Egen, rá utaltak, láttam azt a hasonlatot.
  • reanimator
    Punisher mint a képregényhős?
  • reanimator
    nem tudsz hasonló filmeket még? nagyon csípem a handicapped múvikat :)
  • fifi
    jaja...
  • TheBerzerker
    Én néha elképedek a magyar torrent oldalakon basszus. Feltesznek egy dvd-t és leszedik 300-400-an és mindenhol 600 forintért lehet megvenni.
  • TheBerzerker
    Az a film elképesztő. Én azt még évekkel ezelőtt szereztem be amikor egy forumon úgy aposztrofálták, hogy Punisher with a wheelchair:)
  • Lammer
    ultraloal :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd
  • JonDavis
    A horrohősök is tudnak barátságosak lenni, ha akarnak
    Éedemes megnézni, de tényleg.
  • reanimator
    figyelj ezeket olcsón meg tudod rendelni dvd-n itthon is(pl. xpress.hu)