Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Sztok, keresek egy jó régi horrorfilmet. Még vmikor a 80-as évek végefelé láttam, és ha jól emlékszem a szuper narrátoros ^^ videókazettára A repülõ ördögök éjszakája lehetett írva. Namost vmi erdõs részen játszódott,talán egy üdülõközpontban, már nem vagyok benne biztos. Szóval az áldozatokat úgy ölte meg az a valami (nem ember volt az tuti), hogy tengericsillaghoz hasonlító piócákat dobált(vagy maguktól repültek??^^) és az rátapadt a csórikámra és kiszívta a vérét (talán a vért gyûjtötte az az idegen,nemtom). A végén vmi pajtánál voltak és felrobbantották és nagy fehér feje volt annak az izének ^^
Na valami ilyesmi, lehet rosszul melékszem dolgokra, de ezt a filmet keresem nagyon, imádtam akkoriban

PSN ID.: Beegabor

Loál János
Szerintem is (sajnos) igazi.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

szerintem az.Nem tudom,hogy azt a szart hasonlítani szabad-e a mondo filmekhez de próbálták úgy megcsinálni.Vagyis az állatkínzás valós.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Nem hiszem... Habár nem láttam a filmet 😊 Ma néztem meg barátnõmmel a Halálbiztost...hát..jobbra számítottam. De azért leszedem már a másik felét is. Filmemrõl semmi hír? 😞
Gonosz Élien
Szerintetek a halál 1000 arcából ez a jelenet valós?

Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team

hohó, Shock Waves kurva jó 😊
náci zombik rosszalkodnak végig

Remélem nem késó de ma 23:00-tól a Hálózat TV-n Az élõholtak visszatérnek 2.

fifi
"Gestapo's Last Orgy" aka. "Caligula Reincarnated as Hitler"

azt a kutya mindenit...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Törölt felhasználó
fifi
jóhogy...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

a Film+ kb. fél éve vetíti.Adni fogják még párszor ez fix.

pfff...2.án volt tvbe...nem hiszem el😄 88as film😄

gyerekkorombol emlékszem egy filmre olyan 5-6évesen láttam...

a fehér féreg buvohelye...mond vkinek vmit? jo lenne ujra megnézni😄

Törölt felhasználó
hát igen azokkal haladni kell...
én ma letoltam 5 óra pankrációt,de jó volt
a legnagyobb az a tag team meccs volt amikor cactus jack & chainsaw charlie belerakta egy baszott nagy kukába a new age outlaws-t,ráadásul raklapról targoncával!!!!!!
meg a mikor kane undertakert bevágta egy koporsóba,lezárta oszt rágyújtotta.de undertaker visszatért...
Jano
Ugyanezzel a kérdéssel jöttem ide. 😊
Pangék szélsõségesen képesek alkotni, nemtom szedjem-e. :-|

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

fifi
látta már valaki ezt?

én szerintem mindkettõt kihagyom 😊

le vagyok maradva egy csomó trash,kung fu,ninja filmmel meg Buttgereit hülyeségeivel

Törölt felhasználó
Az öreg jelenete nagyon jó!
fifi
látod-látod 😄

TheBerzerker
Azt már beszerváltam (mármint a Hills Have eyes 2-öt) csak még nem néztem meg. Hostel 2-öt meg biztos megnézem valamikor Deodato miatt.

Hát nekem is megvan. Figy..az elsõ rész jobban tetszett 😊 De ez csak magánvélemény. Nézd meg... Amúgy a Sziklák szeme 1-is jobb, mint a 2. rész. Ezt is vagy 3 hete láttam(Sz.Sz. 2-õt)
TheBerzerker
Van olyan "jó" mint az elsõ rész? Mert akkor tuti nem nézem meg😊

Törölt felhasználó
Motel 2 (Hostel 2)-kritika:

www.sokkmagazin.hu

Leszedem a Body Snatcher-s. Megnézem milyen film. Amúgy még most sincs meg az a ... film. Ennyire eldugni egy filmet nem lehet... :-/
fifi
én is, csak jelzem...

én maradok az angolnál 😊

fifi
Spacehunterbõl csináltak házilag szinkronos ripet...

otrosinka
Body Snatchers-elég jó film
annó 15-évesen láttam, de nemrég megszeretem...ohh retro fíling....
de asszam az is rímék.... vki javítson h tévedek

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Whiteland /

ezeket nézted már?:The Stuff - http://www.imdb.com/title/tt0090094/

Body Snatchers - http://www.imdb.com/title/tt0106452/

megnéztem én is.....évek óta keresem de marha nagy csalódás volt
persze azért megtartom

Jano
Háhh, Mutant 2 SzívTV-s rettenet, szedni azonnal.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
http://horrorfreak.freeblog.hu/archives/2007/05/31/Budapest_Film_a_Grindhouse-rol/
Igen, az van. Most néztem meg, illetve bele. Hát, így megint egy filmmel kevesebb, ami a "listán" rajta volt. :-/
én úgy emlékszem a Death Machine-ban egy robot van nem pedig szörny.

Majd írok a srácnak, hogy nézze meg. Elvileg VHS rip és hangnak kellene lennie. Nem tudom mi lehet a gond. ..hmm... ÉS a filmemmel mi van? 😞
Törölt felhasználó
Nekem sincs hang. Pedig a codecek rendben vannak.
Lehet elnéztem valamit. Majd megnézem holnap. Most majd egy mûködõ felirat kell a Death Machine-hez. Ha ez sem az a film lesz amit szeretnék már jópár éve megnézni akkor hmm...
Remélem valamelyikõtöknek csak eszébe jut egy filmcím, hogy mégis melyik film volt az. Ezer hála érte... 😊
fifi
nem AC3 a hang?

Hm..nem tudom, de nekem nincs hang ezen a Meta... amit nemrég szedtem le. Nah mind1. Lehet csak elbambultam. Amúgy 4-5-en nézitek ezt a fórumot csak? Több ember több lehetséges válasz lenne a filmemre 😛 😄
fifi
mondtam én...

hú basszameg ez a Begotten hangulatos darab.Komolyan mondom kellemetlenül éreztem magam.

Hmm... megnézem a filmet. És köszi annak is aki feltöltötte. De majd emailben is megüzenem neki. Sajnos eddig bukó az állás, és nincs még meg a film... 😞
Lammer
jah! azthittem meghivos ^.^

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

fifi
"zaercen nem vagyok :C)"

hát regelj be... éstéma megoldva... 😄

Lammer
bazze ezeket a mutansos, lezerrel szetlovos loalos filmeket honnan lehetne beszervalni??? (zaercen nem vagyok :C)
annyira loal filmek, hogy en is meg akarom nezni...
valami nekem is dereng a VHS korszakbol 😄DDDDDDD

annyit beszeltetek rola, hogy megjott a kedvem az ilyen trashekre 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

biztos nem a Metamorphosis de azért nézd meg mert nem rossz film.