Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én megmondom õszintén,semmi bajom a filmjeivel.
egyébként is mindenki lop mindenkitõl😊
Tarantino legalább felvállalja hogy lop.

most néztem a Bruce Lee Against Supermant,csak két részben sikerült lenyomnom,muszály volt egy kis szünetet tatanom közben😄
TheBerzerker
Nem csak keletrõl lopkod, lopkod õ amerikából is. Csak az emberek nem látták a Tin Men-t pl, amiben keményen "visszaköszönnek" a ponyvaregényes dialogusok. Legalábbis a 2 leghíresebb. A Kutyaszorítóban-t meg azt hiszem mindenki utálja, aki már látott pár Ringo Lam filmet.
Egy dolog azonban biztos vele kapcsolatban. Kuva lelkes fickó és tiszta szívébõl szereti a filmeket, ráadásul azokat a filmeket szereti a legjobbak amiket én is. Show Bros és az exploitation cuccok. Ezt becsülöm benne. De a munkássága irritál. Emberként szimpatikus fickó, rendezõként azonban messze nem az.

Riddick21
Tényleg, már beugrott, errõl is olvastam, ez az az I. VH-s, amikor vmi lövészárokban nyomulnak, igaz? Megnézem, beszerezhetõ-e...
Kissé nehéz hozzájutni ezekhez, pedig a reanimator által felsoroltakról is hallottam már, de pl. megrendelni sehonnan nem lehet õket.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

ja megvolt,és tényleg nem elsõ filmes a rendezõje.Volt elõtte a Dethwatch ami érdekesebb film szerintem.
Ha érdekelnek jópofa brit horrorok akkor nézd meg a Dog Soldiers-t,Evil Aliens-t meg az überfasza Cradle Of Fear-t.
Amúgy a Wilderness mindenhol jó kritikákat kapott csomó helyen még év filmjének is jelölték.Azért annyira nem volt jó,picit túllõtték magukat a kritikusok 😊

Stephen(Sing Chi) Chow forever

fifi
a rendezõ nem elsõfilmes...
nézd meg a Deathwatch címû filmet is tõle... Ütõs!!!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Riddick21
Wilderness - Vadon
B-film kategóriába lehetne lõni, mert a kisköltségvetésû, ismeretlen szereplõkkel operáló elsõfilmes próbálkozások többsége ebben a mûfajban mind az, de ez a film nagyon profi lett.
Zsigerbõl nem nézek horrort, de a májusi Filmvilágban volt egy összeállítás a brit vérfürdõkrõl, ezt pedig -a The Descent-tel egyetemben- hangsúlyozottan dícsérték, szóval bepróbáltam: megérte.
Javítóintézetis srácok közül vki öngyilkos lesz, a szobatársai pedig büntetésbõl egy "jellemfejleszõ" túrára indulnak, egy lakatlan szigetre. Legalábbis szerintük az.
Minimális hiányosságai felett szemet húnyva ezt tartom az egyik legjobb horrornak, amit életemben láttam, de nem vagyok mérce, viszont tényleg próbáljátok ki, ha szeretitek a mûfajt.
Nem olyan agyatlan/értelmetlen vérfürdõ, mint a Motel 1-2 és társai.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

na én majdnem szó szerint beírtam ezt egyszer a Tarantino topikba és kaptam is érte.Azokkal a gyagyásokkal még vitatkozni sem érdemes.Pedig Quentin barátunk rendesen lopkod keletrõl.Amit egyedül tisztelek Tarantino-ban,hogy szereti a filmeket-ezen nem igazán lehet vitatkozni-sõt elmondása szerint a "B-Grade" filmekért is rajong-ezt meg a faxom tudja,hogy igaz e- de a saját filmjei szerintem szarok.

fifi
errõl beszélek...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

TheBerzerker
A Planet Terror kurvajó szerintem, a death proof meg egy rakás szar. Egyszerûen a tarantino akármilyen okádékot letehet az asztalra az emberek mindig öszefossák magukat tõle. Ez azért már elég kemény sznobizmus azt hiszem, holott a fickó nem csinál más csak összelopkodja az ötleteit.

Lammer
sry zonbiag maniakus vatyok ^.^
a legutolso trash amator szar zonbis filmen is elfeelingelek <#zavart1>
(tudom betegseg, dehat mindenkinek van perverzioja <#vigyor3>)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Köszönettel, tudtam én, hogy érdemes mélyebben körülnéznem a fórumban 😊
Filmet pedig megnézzük, most egy ideig úgy se leszek -nyaralok, kimaradok a mókából... ...bár ki tudja, mindig lapulhat a szekrényben egy kalapácsos/baltás/gyufás/nyuszipapucsos/stb gyilkos 😊
fifi
én inkább berúgnék...
nem egy nagy durranás egyik rész sem, sõt továbbmegyek/ne vedd magardra/ de ha ennek a faszkópé Tarantinonak neve nem merült volna fel, az emberek 80%-a közelébe sem menne a filmnek... Na és sztem ezek hypeolják. Állítom, a kamu bemutatókat ha megfilmesítenék, faszább filmek lennének...

sry

úgyhogy rúgjál be inkább 😊

Lammer
koszi!
hehe masnap szulinapom... jokis ajandek lesz remelem ^.^

PetruZ
Igen, október 11.
asszem október
Lammer
vaaa varom mar ezt a planet terrort de mar nagyon <#zavart1>
ki mit tud rola, mikor lesz mozikban?
<#vigyor3>

ps: jobb is igy, hogy kulon lesz a ket alkotas, mert a masik fele rohadtul nem erdekel ^.^

na meg Jim Kelly!

TheBerzerker
De azért az elég konkrét, amikor a fickó a verekedõs jelenet közepén megáll, a kamera felé fordul és 10 percig nyomja a stand up comedy-t, majd folytatja a bunyót😊

fifi
na az sztem egy óriási köcsögség...néha olyan érzésem volt, hogy valóban komolyan gondolták azt az okádékot...

jaj errõl a crapfest hétvégékrõl jut eszembe zrc-re feltették a Necro Files 1-et(gondolom a 2. is fen lesz hamar).Ha még nem ismered ezt mindenképp haveri társasággal+sörrel ajánlom.(perszue egyedül is nagyon jó) Nekem top 10-es film.Felirat van hozzá szerintem a feliratok.hu-n.Ha nincs tudok küldeni.

ja most már gyakorlatilag csak ott nézelõdök.Régebben több oldalra ia jártam de egyre kevesebb a szabadidõ és zrc maradt,ez a kedvenc😊)
de itt mindenki ismeri az oldalt😊

te pedig írkálj is ide ne csak a legxarabb filmek közé 😊
mert mi itt "B filmek" alatt lényegében a fekáliát szoktuk kitárgyalni 😊

Welcome a horror+b film topicban.

láttam párat de persze a jó öreg Rudy ismerõs.
Human Tornado 2 mókás film.Viszont a Disco Godfather-en majdnem elaludtam.

TheBerzerker
Na akkor leszedem mert bizonyosan odabasz.

Rudy Ray Moore filmjeit ismered?

És a Jezus Christ, Vampire Hunter vagy a Vampire Raiders vs Ninja Queen nektek smafu?! 😄
Egyébként volt szerencsém mindkét alant említett filmhez, hát, valami fantasztikus. Tartunk mostanában ilyen crapfest hétvégéket, összegyûlünk páran, és ezen remekmûveket csodáljuk. 😊

Reanimator, most nézem csak, hogy te is Zaerc-es vagy, akkor neked nem tudok újat mondani 😊)))
én megnéztem és beszrtam a röhögéstõl.

meg hasonló faxa bruceploitation a Clones of Bruce Lee. na abban senki sem tud verekedni az a legjobb.

TheBerzerker
Bruce Lee Against Superman. Na ennél jobban azt hiszem csak a jó öreg Rudy büntet jobban.

Bruceploitation rulz!!!

TheBerzerker
Ja meg felkerült a Roma Violenta is, amit nemrég szereztem be dvdn. Azt szedjétek le. Az egyik legjobb policsieszkó.

innen,de csak angolul van:

http://tracker.zaerc.com/torrents-details.php?id=10695

fifi
az fekete fehérben büntet igazán!

Davidus
ez az! htx😄

V9ykn8_TZL0

reanimator
Honnan lehetne meg/beszerezni?
Loál János
Stubbs the Zombie-val remélem mindenki játszott/játszik.

Óriási hangulat, eszméletlen agyfosat játék.

Trailer.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

http://www.imdb.com/title/tt0092530/

http://www.imdb.com/title/tt0092530/plotsummary

Thx!
Sajna csak ennyi rémlik egyenlõre, de ha lenne vmi kép vagy elõzetes/részlet az sokat segítene. Még kutakodom a neten is...
Csak én nem találom az imdb-n?
Plan 9 from outer space color version a zrc-n !

szerintem ez is a Mutant 2.Annak ez a vége:éjszaka mikrobuszban 3-an mennek .Hátulról mutatja rögzített kamera picit felülrõl,távolodnak kifele a képbõl..És morajló hangok.
rémlik ilyesmi,hogy az elején egy ökörbõl jön ki az idegen?Meg,hogy pl. autós üldözõs részek,többször el akarja ütni a szereplõket agy lerobbant teherautó,meg a csajt szûk utcákban üldözi?

Loál János
Nekem is ez ugrott be.
Nagy film. <#smile>

nem ez volt?

http://www.imdb.com/title/tt0092530/plotsummary

http://www.imdb.com/title/tt0092530/

ebben 2 csávó van meg egy csaj.Egy lakökocsi szerû busszal mennek.
Ha jól emlékszem a benzinkutas jelenet a végén van és a szélvédõre ugrik egy idegen akit lelöknek az ablaktörlõvel.

Hy horror-rajongók!

Egy régi filmet keresnék hátha tudnátok segíteni, elõre is köszönet.
A választ ide várnám: [email protected]
Elõre is bocsi ha hosszú lesz.

Nekem ennek a filmnek csak a vége rémlik az is eléghomályosan:
Egy autóval (talán egy jeep) hajtanak el a végén a szereplõk közül néhányan,
talán csak ketten (a fiatalos srác és a barátnõje) az eseményeket túlélve.
Mindez éjszaka van, egy aszfaltos úton (talán a közvilágítási lámpák is
égnek az út mellett ahogy haldnak de ez nem biztos).

Kicsit hasonlit a démonok c. film végéhez de ez nem az mert azt már láttam...

Az álló kamera a végén, hátúlról mutatja õket,ahogy elhaladnak
egyre messzbbre a kamerától (és azt hiszik hogy
megúszták mert sikeresen elmenekütek) és közben beúszik a film végi feliat.

És most jön a lényeg, mindeközben lehet hallani az
"ellenség" morajló hangját hátulról (de õket a kamera már nem mutatja)
a hangból viszont kitûnik hogy nagyon nagyon sokan vannak így ,
a tülélõk talán mégsem ússzák meg a dolgot azzal hogy elhajtanak,
mert nagyon sokan még ott nyomulnak a hátuk mögött
s talán nincs is hova menkülni...

az ellenség(-ek): talán idegen lény(ek) ,vagy zombivá vált emberek ,
vagy valamilyen apróbb szörnyek lehettek -már nem emlékszem sajna...

esetleg mégegy részlet (ezt már lehet hogy keverem egymásik filmmel):
a fiatal srácnak még mielõtt a többiekkel végleg elmenekültek
volna valamiért vissza kellet mennie a "veszélyes" területre
elhozni valamit vagy ki-be kapcsolni vmit vagy hasonló
(le a lépcsõn egy sötét pinceszerû helységbe...)

Ennyi rémlik. Kösz a választ annak aki ír [email protected]
Davidus
mintha egy benzinkútná is megállnának és ott támadják be õket elöször. de ez se tuti😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
van egy film amit kb 20 éve láttam és most újra meg akarom nézni mert úgy rémlik hogy akkor nem tudtam tõle aludni<#idiota>
szal a film spanyolországban(nem biztos😛) játszódik. 3 faszi(ez se😄)
próbál eljutnbi valahova de kiderül hogy az embereket megszállták ilyen csápos izék

help😊

V9ykn8_TZL0

Lammer
without warning!!444
voaaah... ez nagy klasszik <#idiota>
bazzze anno VHsen lattam, ta'n alamondasosan? <#idiota>
ezt meg KELL neznem MOST!44
koszi! <#worship><#worship><#worship>

(ehh utana jon: Wicked Little Things, csakhogy ne hazudtoljam meg magamat... ehhh hogy tegyuk jova a munkahelyen rohadast v1.2beta verzio <#idiota>)

Seth
Könnybe is lábadt a szemem, hogy mindenki segít , meg vagyok hatódva😄

PSN ID.: Beegabor

Loál János
Ezt nevezem közösségnek. <#smile>

kibaszottjó film! Én mindig fosok amikor megnézem.
Amúgy a VICO Fenyegetés címen forgalmazta.

Seth
wháó, köszi

Törölt felhasználó
http://fenyegetes.extra.hu/

Innen tudod szedni kurva gyorsan...
Seth
hrrá, ezer köszi, mióta keresem már ( 1 hete^^)
hogy lett ebbõl repülõ ördögök éjszakája azt nem tudom 😄

Loál János
hy, disz iz it!
Nézz szét neten, szerintem még beszerezhetõ.