Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Nekem az volt 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

???
Hát persze, hogy lesz, ez eddig sem volt kérdés 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Tikal
Tényleg lesz Freddy vs. Jason

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Véletlenül elvesztette szegény 😊) A legjobb hoyg a második részben még valami zsák volt a búrájára húzva. 😊)

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Davidus
De Jasont ne mutassák már maszk nélkül!

V9ykn8_TZL0

Jano
Olyan helyes, jóvágású gyerek ez!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

tessék itt van jason bá maszk nélkül

dejó lesz 😊)

Jano
prios=piros

Jano
Jaja! Valami rémlik! De má baromi rég láttam!

Egyszer veszek egy Chucky-babát, meg egy vicces hokimaszkot is, és mindenkit halálra rémítek a prios-fekete csíkos Freddy-pulcsimban. 😄D

Nem is, csak dizájnosabb a hokimaszkkal 😊) Amugy van rész amikor megmutatja az igazi arcát 😊)

Jano
Jason meg szégyelli az arcát, mer himlõhelyes! Röhejes! 😄

Freddy egy kis beszari lúzer csávó. Csak az álmokban mer támadni. Jason a tökös legény 😊))

CSÁKI suxxxaaaa!
Jason a király! Annak legalább van stílusa ahogy nyirbálja az embereket. 😊))

Tikal
de idegesitõ feje van, ugy belerugnék 😊

Factor_007
kegyetlenül jó ez a kép 😄

Factor_007
nem látta vki az mtv-n van vmikor egy sorozat. A cime: Birodalom. Egy korházban játszodik de az egész egy elvot nagy baromság. Nem néztem végig de éreztem hogy ha sokáig nézném megörülnék, vagy legalábbis komoly gondjaim lennének utána. Nem tudja vki hogy kéne értelmezni ezt a sorozatot?? Mert elég nézhetetlen a film (nem a minõsége miatt)

Ismeri valaki az Erdei Fantom címû horrort?
Nekem tetszett az is.:-) Amikor a félig megégett koma ollóval nyiszálja a kiránduló diákokat...
Ja, és a Halloweenrõl sem szóltatok. Szerintem az is jó volt, bár ott a zene nagyot nyomott a filmen.:-)

Jano

Jano

Tikal
Huu, a 6.naponban volt az a játék baba, teljesen ugy nézett ki mint chucky, nagyon idegesitett 😊

Korrekt. Sajnos úgy látszik bele kell törõdnünk, hogy a mûfaj klasszikusai szinte kivétel nélkül a 70-es, 80-as években készültek (egy-kettõ korábban, néhány késõbb, de a legtöbb ebben az idõszakban).
Ma már szar sincs, csak néha-néha kapunk egy 28 nappal késõbbet, ami megérdemli a kiváló jelzõt.
De ez nagyon ritka 😞

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Félek, hogy nem 😞
Mondjuk a Jason X-et se annak szánták, aztán mégis az lett 😞

I.C.ram
Húbazz én is. 😊 Amikor Adták TVben nem mertem benézni este kis résekbe, mert féltem, hogy pofánszúr ez a köcsög Chucky. 😊
hali
yep

www.napisajto.hu

Jano
Zombie Flesh Eaters?

Dynamic
Most néztem, hogy lesz ilyen: Freddy Vs Jason.
Ezt valami viccnek szánják?????
Davidus
http://www.albinoblacksheep.com/flash/kikia.php ezt nézzétek meg😊)))) hangerõ legyen kimaxolva😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
ftp://usteam.uw.hu/Anime7/Anime/Blood/ nem film hanem anime de érdemes leszedni. Van hozzá magyar felirat is.

V9ykn8_TZL0

Davidus
véres halottak 28

V9ykn8_TZL0

hali
senki?

www.napisajto.hu

hali
na, ki tudja melyik filmbol vannak?

www.napisajto.hu

Jano
Ne bántsátok má! Nincs is kocka feje!

Tikal
Anettka tényleg egy egész estés horror

Tikal

Davidus
Ami most a legnagyobb horror az nem más mint az Anettka Space Project(ASP). Ez egy valóságshow. Van pár csaj egy konténerben + 2 kamera és ott unatkoznak. Aki a végén marad az megy az ûrbe.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Anettka és társai😊

V9ykn8_TZL0

Tikal
Nekem nincs olyan tv-m 😊
Miért mik mennek ott?

Jano
Hihetetlen, hogy mennyire egyetértek!

Davidus
Már hogyne lennének! Kapcsolj a BP tv-re.

V9ykn8_TZL0

Tikal
No meg ugye mit jelent a horror? A tömény vért, beleket és egyéb undoritoságokat? Szörnyeket? Vagy ha pl végigmutattják amint valaki felvágja az ereit? ( személy szerint ez pl jobban rémiszt mint a belek és vér 😊
Vagy horror pl A kör? Az eleje elég jonak indult de aztán egy szimpla szellemesdi, mentsük meg a lelkét sablon...
Mindenestre tényleg nem nagyon vannak horrorok manapság...

Ja és Lucio Fulci Forevõr !!

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

No no ! Ne bántsuk a régi trash filmeket, már csak azért sem, mert a 70-es 80-as években több generáció is nevelkedett rajtuk. Megvan azoknak is a hangulatuk, csak rá kell érezni, és már nem is tünnek nevetségesnek a mai fiatalabb szemlélõknek sem. Én magam a zombifilmeken nevelkedtem, még a régi szép hangalámondásos idõkben. Azóta is nosztalgiával gondolok az akkori agyvelõ és bélkifordulós filmekre, mert azért ott még mutattak is valamit a jónépnek, nem úgy mint a mostani agyoncenzúrázott világban, ahol már arra a filmre is rásütik a horror jelzõt ,amiben egy csepp vér látható. Lehet vitatkozni, de szerintem a mai horronak kikiáltott filmek inkább csak egy keményebb kriminek vagy thrillernek felelnek meg. Persze mindenkinek más a türéshatára, de a régi filmekhez képest a legtöbb mai mozi csak álhorror, mert arra bemennek a keményebb filmekre vágyók, hogy aztán csalódottan távozzanak másfél óra múlva a moziból. Még jó hogy van Divx a felesleges pénzkidobás megelõzésére😊)

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Szerintem is az egyik legrosszabb rész, de ha mindenképpen kellene, akkor Kazaa-n láttam még régebben néhány embernél.

Evil
nagyon szar, nem eri meg, anno lenyomtak a tv2 -n.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Én már élõhalott vagyok, úgyhogy semmi bántódásom nem eshet 😄

Jano
Kira logó, Ramza! Nem vagy Te egy kicsit elvetemült, hogy ilyen figurákkal meccsezel? 😄D

Jajj, ne viccelj mán' nincsen semmi gond 😊
Teliszmájliztam a hozzászólásomat, tessék úgy éretelmezni 😊

nokedli
Igazán nem kívántam senkit megbántani, pusztán mint érdekességet megemlíteni.... a horror nagy rajongója vagyok és bizton állíthatom, hogy könyvben és filmben minden elérhetõ horrort "elfogyasztok"
A gyilkos paradicsomokat valaha régen korhatáros horrorként vetítették és én is ennek a csapdájába estem. Ha bárkit megbántottam, vagy akaratomon kívül "leszóltam", elnézését kérem.

http://nokedli.fw.hu/ nézz be hozzám!

Kedves Nokedli! Javaslom, hogy mielõtt (akár kulturáltan is, de) leszólsz másokat, keress utána a neten a horror és a trash filmek közötti különbségeknek 😊
Az általad ajánlott mû ugyanis az utóbbi kategória nagy klasszikusa 😛