Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
John Travolta az egyik nõi fõszereplõ. <#nevetes1>#nevetes1>
Erre kíváncsi vagyok, már csak Walken nagyúr miatt is. -.-
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
de természetesen a Super Inframan ettõl még a kedvenc superhero filmem.
öregem 90-es évek nyálkommandó filmjei.hú Julie Strain.(10 -bõl 9-ben benne van)
akkora kreténség,hogy nem igaz.
De egyébként szerintem ha lehet kijelenteni olyat,hogy legjobb Shaw Bros. movie(mert gyk. mind jó amit én láttam legalábbis) akkor az kétségtelenül a SUPER INFRAMAN.
megnéztem ezt a Burgundy-s filmet.Kész röhej.Igazi retró patkányokkal van tele ami nálam már eleve 4-esrõl indít.És amikor idõtöltésképpen kitalálják,hogy elmennek shoppingolni akkor már fájt.Végülis 5-öst adtam neki.A csillagos ötöshöz kellett volna kung fu bele!
kegyetlen film...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
az utolsõ 20 perce bõdületes volt.
szembõl kilõtt lézersugárral való helikopter felrobbantás alap!

zrc-re most feltették az Executioners of Shaolint,4:3-as kép,plusz angol hang,így akkor se szedném le ha nem lenne meg...
sziklák 2 jo nagy fos lett 😄
3.részben már okosak lesznek kezelik a laptopot is ^^
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
ezenkívül jósokadjára a Mad mission 1-et is.
nomeg a Smaragd románcát. nem értem miért nem tudnak már ilyen filmeket mostanában csinálni...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Undertaker király,de aki hatalmas kedvencem még,az "Macho Man"Randy Savage,hatalmas a fickó!senki nem tudja ugy mnondani azt hogy "oúúújééé"
amikor Hogannel ,megalapítottták a Mega Powerst,az volt minden idõk egyik legjobb tag team-e,az Ultimate + Hogan mellett.
(uristen regi szep emlekek, amikor bejott anno Sky es az elso muholdas tarsai, tapadtam a pankraciora 😄)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
én egész nap pankrációt néztem,Ultimate Warrior rulez!
meg csajommal megnéztük az eredeti Texasi-t,mert még nem látta.
a Story of Ricky valami irdatlanul zseniális film,gyönyörû!!😊
az Invicible Shaolinról meg már nem is mondok semmit,egész egyszerûen számomra a Shaw Bros csinálta minden idõk legjobb filmjeit(van is itthon vagy 90-100 db),és ez még azok között is nagyon jó!!!a kiképzések mekkorák benne!komolyan,én sírtam rajta HATALMAS!!!!
A Five Venoms is fenomenális.
sziklák szeme 2 nem jó film😞sokkal többet várt mindenki ettõl..
bár ez mindíg alapszabály volt ,h a második nem sikerûl úgy mint az elsõ...
persze a kivétel erõsíti a szabályt...
persze ezen is tessék vitatkozni😄
elkezdtem a The butchert, az jónak tûnt bár ezt a témát már láttuk kb 5478744X, de mind1. Elsõ hidegzuhany, hogy a legjobb csaj hal meg leghamarabb, utána az egész film átcsap ilyen sötétben nem tudunk tájékozódni címû történetre... Ott kapcsoltam ki amikor a láncfûrész beindult, de nem mutatták csak az áldozat arcát...Unalmas, és egyben gagyi film volt/ Nem tévesztendõ össze az André the butcher címû kis szösszenettel/
Story of Ricky
ez ugye méltán kultfilm/én pl az arcgyalulásra nem is emlékeztem/, nekem nagyon tetszik... nekem az geyik kedvenc ilyen szupererõs-szuperhõs filmem 😊
Invincible Shaolin
ez megintcsakalap, nagyon kemény verekedések vannak benne... holnap nézem a 36 próbatételt, meg a visszatérés a 36 próbastételhez, illetve a dühös shaolinok címû remeket ebbõl a szériából...
OFF:
ma TV2-n Ron Burgundy legendája, sztem jó/tahó film, csak ajánlani tudom...
ehhh az eredetire azert kivancsi lennek ^,-
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Szeretnék megnézni vmi igényes, normális horrort, inkább vmi nyomasztó hangulatú érdekelne, mint a befosatós. Van vmi tippetek, hogy mit lenne érdemes?
köfi
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
http://www.stomptokyo.com/movies/s/superman-indian.html
aztakurva ez nagyon kellllllllll
hát az indiaiakból kinézem hogy film...
http://www.youtube.com/watch?v=f5Pjo0WjBcs&mode=related&search=
ez film lehet? vagy csak videoklipp?(félek,hogy csak ez) mert ezt se találtam
Superman against the orient
ha valaki felleli azonnal sikítson,én nem találom sehol.a minõségrõl a Shaw Bros gondoskodik!!!!