Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom hogy nem e A világvége után címû filmre gondolsz-e de annak volt valami hasonló sztorija a fõszereplõ pedig Rutger Hauer volt

Loál János
Rimékelték John Waters Hajlakkját.
John Travolta az egyik nõi fõszereplõ. <#nevetes1>

Erre kíváncsi vagyok, már csak Walken nagyúr miatt is. -.-

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

tudtommal nem.
most írtzátok ezt a Nõi kommandót errõl meg eszembe jutott egy poszt-apokaliptikus Szív Tv(talán)-s film.Valami olyanról szólt,hogy nukleáris genyó után kipusztultak a férfiak és csak egy maradt.És ezen marakodnak a nõk.Ilyen barbár amazonok küzdenek egymással, sivatagos-lepusztult az egész.Rémlik ez valakinek? Mellesleg nagy marhaság de hiányzik 😊

Stephen(Sing Chi) Chow forever

a Crippled Masters az Shaw Bros. film?

igen,ezt akartam én is mondani.
de természetesen a Super Inframan ettõl még a kedvenc superhero filmem.
TheBerzerker
Régen láttam egy olyan filmet, hogy Nõi Kommandó. Na az volt égtelen nagy fekália😊

TheBerzerker
De az nem tradicionális kung fu cucc.

hú gyerekek.beszarás nem hiszem el.zrc-re elkezdték felrakni az Andy Sidaris collection filmeket.Csöcsös bombanõk+kigyúrt patkányok robbantgatnak ,ugrálnak,repkednek....etc.
öregem 90-es évek nyálkommandó filmjei.hú Julie Strain.(10 -bõl 9-ben benne van)

hehehe az kurvajó film😊
akkora kreténség,hogy nem igaz.
De egyébként szerintem ha lehet kijelenteni olyat,hogy legjobb Shaw Bros. movie(mert gyk. mind jó amit én láttam legalábbis) akkor az kétségtelenül a SUPER INFRAMAN.

Fifi-
megnéztem ezt a Burgundy-s filmet.Kész röhej.Igazi retró patkányokkal van tele ami nálam már eleve 4-esrõl indít.És amikor idõtöltésképpen kitalálják,hogy elmennek shoppingolni akkor már fájt.Végülis 5-öst adtam neki.A csillagos ötöshöz kellett volna kung fu bele!

meg fenn van zrc-n Mr.Sonny Chiba féle The Executioner. faxa!

fifi
ez nekem megvan, múltkor tesómmal rúgtunk be, akkor bebüntettem vele...
kegyetlen film...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

TheBerzerker
Az nekem vhs-en van meg magyar felirattal😊

tényleg,tegnap este megnéztem a Lady Terminatort(Pembalasan ratu pantai selatan).
az utolsõ 20 perce bõdületes volt.
szembõl kilõtt lézersugárral való helikopter felrobbantás alap!
hojjoj!
zrc-re most feltették az Executioners of Shaolint,4:3-as kép,plusz angol hang,így akkor se szedném le ha nem lenne meg...
TheBerzerker
Az én dvdimen cantoni meg mandarin 5.1 van meg angol felirat.

TheBerzerker
Persze vannak olyan örök klasszikusok mint a fyling guillotine.

a Mad Mission-ökhöz nincs valakinek magyar felirata?
TheBerzerker
A Hills Have Eyes II meg annyira nem lett rossz. Egy erõs közpes film. Az eredeti elsõ résznél még ez a remake folytatás is jobb például.

nekem az Invicible Shaolin jobban tetszett.
😄
TheBerzerker
Mad Mission valami elképsztõ film. Gyerekkorom abszolút kedvence. Örültem is amikor sikerült mind az 5 részt megkaparintanom dvdn.

persze, 70es években volt az alap

sziklák 2 jo nagy fos lett 😄

3.részben már okosak lesznek kezelik a laptopot is ^^

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

fifi
valóban igenjó film, sikerült is ma megnéznem... 😊

ezenkívül jósokadjára a Mad mission 1-et is.
nomeg a Smaragd románcát. nem értem miért nem tudnak már ilyen filmeket mostanában csinálni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

TheBerzerker
A 36 próbatétel szefintem a valaha készült legjobb Shaw Bros film. Márpedig láttam párat.

TheBerzerker
Nem nem az igazi király az Santo!!!😊

Hogan isten!Shawn Michaels egy buzi😊(a Razor Ramon elleni létrás meccse mondjuk kurva jó volt)
Undertaker király,de aki hatalmas kedvencem még,az "Macho Man"Randy Savage,hatalmas a fickó!senki nem tudja ugy mnondani azt hogy "oúúújééé"
amikor Hogannel ,megalapítottták a Mega Powerst,az volt minden idõk egyik legjobb tag team-e,az Ultimate + Hogan mellett.
Lammer
ennemtom lehet trendy vagyok, de en Hulk Hoganas voltam mindig is 😄DDD
(uristen regi szep emlekek, amikor bejott anno Sky es az elso muholdas tarsai, tapadtam a pankraciora 😄)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

undertaker ,shawn michaels 😄
hehe,én is beteg vagyok,döglök itthon😄
én egész nap pankrációt néztem,Ultimate Warrior rulez!
meg csajommal megnéztük az eredeti Texasi-t,mert még nem látta.
a Story of Ricky valami irdatlanul zseniális film,gyönyörû!!😊
az Invicible Shaolinról meg már nem is mondok semmit,egész egyszerûen számomra a Shaw Bros csinálta minden idõk legjobb filmjeit(van is itthon vagy 90-100 db),és ez még azok között is nagyon jó!!!a kiképzések mekkorák benne!komolyan,én sírtam rajta HATALMAS!!!!
A Five Venoms is fenomenális.
tele vagyok helyesírási hibákkal😄
sziasztok!
sziklák szeme 2 nem jó film😞sokkal többet várt mindenki ettõl..
bár ez mindíg alapszabály volt ,h a második nem sikerûl úgy mint az elsõ...
persze a kivétel erõsíti a szabályt...
persze ezen is tessék vitatkozni😄
fifi
beteg vagyok itthon döglök táppénzen, ilyenkor nézem a sok szart.
elkezdtem a The butchert, az jónak tûnt bár ezt a témát már láttuk kb 5478744X, de mind1. Elsõ hidegzuhany, hogy a legjobb csaj hal meg leghamarabb, utána az egész film átcsap ilyen sötétben nem tudunk tájékozódni címû történetre... Ott kapcsoltam ki amikor a láncfûrész beindult, de nem mutatták csak az áldozat arcát...Unalmas, és egyben gagyi film volt/ Nem tévesztendõ össze az André the butcher címû kis szösszenettel/

Story of Ricky
ez ugye méltán kultfilm/én pl az arcgyalulásra nem is emlékeztem/, nekem nagyon tetszik... nekem az geyik kedvenc ilyen szupererõs-szuperhõs filmem 😊

Invincible Shaolin
ez megintcsakalap, nagyon kemény verekedések vannak benne... holnap nézem a 36 próbatételt, meg a visszatérés a 36 próbastételhez, illetve a dühös shaolinok címû remeket ebbõl a szériából...

OFF:
ma TV2-n Ron Burgundy legendája, sztem jó/tahó film, csak ajánlani tudom...

fifi
nem egy nagy kaland az az eredeti film

Lammer
a sziklak szeme az rime'k? 😮
ehhh az eredetire azert kivancsi lennek ^,-

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

hát én se😊mondjuk egyáltlán nem sajnálom,pl még a sziklák szeme riméket se láttm,igaz nem is érdekel.
Loál János
Dettó.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Törölt felhasználó
Nekem a Darkness falls jutott róla eszembe. Szerintem jó film, a végén kellemes csattanóval.
TheBerzerker
Basszus ezek közül az új filmek közül semmit sem láttam. Azt kell észrevegyem és folyamatosan visszafelé megyek az idõben ezen a téren😊

Törölt felhasználó
Altered nekem nagyon bejött!
Sziasztok!

Szeretnék megnézni vmi igényes, normális horrort, inkább vmi nyomasztó hangulatú érdekelne, mint a befosatós. Van vmi tippetek, hogy mit lenne érdemes?
fifi
a Dead silence jó film-e?

otrosinka
Az alien huntert látta vki? vélemények érdekelnek...
köfi

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

http://www.imdb.com/title/tt0297416/

http://www.stomptokyo.com/movies/s/superman-indian.html

aztakurva ez nagyon kellllllllll

húbazmeg...
hát az indiaiakból kinézem hogy film...
igen onnantól fasza,amikor a klónli áll a csónakban a srác meg kiugrik a vízból fel a sziklára,na azt vissza is tekertem
nem találtam én se.de találtam valami mást amit elrakok kedvencekbe:

http://www.youtube.com/watch?v=f5Pjo0WjBcs&mode=related&search=

ez film lehet? vagy csak videoklipp?(félek,hogy csak ez) mert ezt se találtam

én az erdõs résznél nagyon jót mulattam.Amikor áll a Lee-féleség és közben az ágakon ugrálnak meg vihognak a hülék.ott tiszta Shaw Bros. szinkronröhögések mennek(a tipikus idióta retardált röhögés-vihogás)

tényleg ezt ismeritek?
Superman against the orient
ha valaki felleli azonnal sikítson,én nem találom sehol.a minõségrõl a Shaw Bros gondoskodik!!!!