9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
thx!mellesleg nagyon gyenge film? -
#8946 Ismeretlen hívás a címe. -
1 film cimét szeretném megérdeklődni, ha tudnátok segiteni:annyira emlékszek belőle, h 1 csaj egy nagy házba vigyázz a gyerekekre, és felivja vki, elkezdi zaklatni, ezután felhivja a rendőrséget. és azt mondja neki h bemértük a hivást, a házból jön, ennyire emlékszek a trailer alapján, vkinek van 5lete?kb. 2 éve lehetett ez. -
reanimator #8944 hú de tré film
ebből már csak a hosszú hajú japó kislány hiányzik
tré -
Resident 3-al egyet értek Day of the Dead-el szintén. I am Legend egy kupac szar a Fűrész 4 meg a létező legokádékabb film a világon. -
nah ki ert velem 1et?
rezi3: konyvben, jatekban meg mindig jobb... bar mar valami remeny felcsillant az "origi" feelingre... de nem es nem :C adok neki egy 6,5/10
i am legend: a film eleje total jo! utana meg ehhhh, kivetelesen nem a hulyegyerek zsanert erolteti villszmissz, szal 8/10!
Saw IV: kovezzetek meg, de nekem tetszett!!44!!44 adok ra egy 8,5/10-et! de csak azert mert nem a "zsanerem" a mufaj! :D
b@ssza meg igy 128adszorra is 10/10 az eredeti 1985os Day of the dead

hoszabb eszmefuttatasokra(miert hetesfel stb) most mar hulla style vagyok, plz nezzetek el :D -
#8941 Van hozzá már magyar felirat, de még csak TS minőség elérhető belőle. -
Hajnalcat #8940 Fúdeteccik! (Y) Hasonló stílusú a kamerázás, mint az Ideglelésben. Dejó, hogy betetted ide. Arra én is kíváncsi lennék, hogy mondjuk magyar felirattal megvan-e.... -
Sziasztok!REC-ről vélemények? Trailer alapján bejövős!!Valaki esetleg látta már ?Ha igen dobhatna 1 kis infót!!Köcce!
-
Végül lejött, köszi a fáradságot! -
Köszi!
Töltöm, de ha nem jönne le, akkor majd írok privit. -
nekem elvileg megvan, a kérdés hogy két költözködés után hol!
hétvégéig jelzem! -
Rendben, mindegy akkor.
-----------------------------------------
EMBEREK! Valakinek megvan a Begotten (1991) E. Elias Merhige filmje?
Anno még én írtam először erről itt beszámolót is. A filmet kiírtam DVD-re és nem tudom hol a DVD és vá. Ha valakinek megvolna: megboltolnánk postán, jól. -
WhiteLand #8934 Üdv! Megvan a régóta keresett filmem. A neve : Syngenor , magyar címe a A tökéletes katona. Megpróbálom megszerezni, de eddig nem találtam meg. Akinek meg van vhs-n vagy valahogy, nem tudja feltenni valamelyik feltöltő oldalra, vagy torrentre? Előre is nagyon megköszönném!
-
#8933 Horrorfreak top 50 - Az 50 film amit ha nem látsz meghalsz :) -
ntex #8932 Végre megszereztem az XTRO III-at, de sajnos angol nyelvű. Nincs valakinek felirat hozzá véletlenül ? Végigböngésztem az összes magyar nyelvű feliratos oldalt de nem találtam -
#8931 A Horrorfreak fórumon elkezdtük összegyüjteni azt az 50 horrorfilmet amit mindenképp látnia kell egy rajongónak!
Ha van kedvetek, segítsetek Ti is!
Top 50 horrorfilm -
Ez nem Pinhead hangja, szal passz. -
Köszi! De azért fúdebiztonság érdekében kivágtam a részt és innen lelehet szedni, fél mega az egész. -
Böktem rá, per pill 36-33-ra "vezetünk". :)
-
"Braaaaaaains" 
zombiag fanok jertek szavazni-e! a gagyi slasher nehogyma' beelozze-e!4
-
#8926 Melyik a kedvenc műfajod a horroron belül? -
Eye for an eye nekem is a Hellraiser-t ugrasztja be. -
talán. nem tudom.
egy zeneszámban hallottam sample-ket, és tuti, hogy horrorból való, mert a műfaj szeret lopni onnan.
-
nagyon várom ezt a filmet -
valamelyik hellraiser? -
ha azt mondom: you should lock earlier the door avagy eye for an eye, akkor vmelyikőtöknek nem ugrik be egy film sem? tudom, hogy nehéz kérdés, dehát kitől mástól, mint tőletek kérdjem meg?
-
ptibi #8920 sziasztok!
a segitségetek kérem:
vkinek nincsen meg a Project Metalbeast (Fémszörny) 1995-s horrorfilm nagyon kellene. eddig sehol sem láttam. irjatok privit légyszives ha vki tud vmit.
köszi -
mondtam én már korábban is, hogy ne tanuljunk, hanem legyünk stricik... :D
nade elég az OFFból
na
szreintem nem volt rossz ez az új Rob Zombie féle Halloween... nem mondom, hogy annyira izgi, hogy alig mertem levegőt venni, de jó volt... az elején fostam a gyerekszínésztől, de ő is helyén volt, kifejezetten jól játszotta a megborult MIke-ot.
tetszett...
8/10 estleg ha többször megnézem lesz 9 is
de a -10- idén mainstream filmben a 28 weeks later-é és PONT -
booyaa #8918 majd ma...de izomból mivel megvan a mikorobiosz aláírás és egy kib... nagy kettes (alá).jó toom hogy ez nem ide tartozik sorry, de ezt ország világnak tudnia kell!!! JUH HÉJ!!! -
mivan Tomika, be vagy rúgva, hogy ide keveredtél? :D -
booyaa #8916 http://youtube.com/watch?v=vhGaD6srxLw&feature=related (a perfect circle zenei aláfestéssel) asszem nem kell tovább fokoznom milyen is lehet a flűm... -
booyaa #8915 a tale of two sisters (na ez is fasza) -
Remélem ezt anno mindenki megszerezte A Helyről!
-
mamafura #8913 Sziasztok.nem tudna nekem valaki seggíteni mert keresek egy horror filmet,amit már nagyon régen nem láttam azóta soha nem aggyák le a tvben de engem éredekelne.sztem még a 80 as években készült mert kicsi voltam amikor láttam olyan 10 éves,akkor najjon féltem tölle most már tuti nem mert a világ legrémesebb legkegyetlenebb filmeit is láttam már,bár a Guinea pig 2. része elég kemény volt,de a többi az light.Ezt a filmet még anno a 90 es évek derekán adhatták le az HBO ban és azóta sem láttam,pedig csak acímére lennék kíváncsi,a lényege az volt amire még emléxem belőle hogy adott volt egy nagy irodaház vagy felhőkarcoló ahol az elején egy lény kinyírt egy biztonsági őrt.utána a doki a lényeket vizsgálta amik nem tudom hogy kerültek oda de tűvel birizgálta őket meg ilyesmi,addig szívózott a zöld lénnyel még az meg nem harapta és a doki átváltozott ilyen nagy piros lénnyé ,elszabadult és nem volt megállás gyilkolta az embereket a z épületben tán a városban is arra még emléxem hogy egy néger fejét is széjjel harapta.A végén sikerült megölniük mert a tsávó képes volt emberi alakot ölteni és marslakóvá is változni,a végén mikor átváltozott akkor valahogy egy burával amiben áram volt azzal ölték meg a lényt,aztán úgy volt vége hogy a marslakók vagy egy űrhajó által újabb szörnyet küldtek le a földre de nem tom hogy volt e folytatása.aki emléxik ilyenre az írja már meg a [email protected] email címre mert najjon megnézném.előre is köszi. de ide is le lehet írni.Please akkor küldök neki kemény R86WWYHvhorrort. -
Drill bra ^^
LOAL :D -
Kell :D -
Fú bazz! :)
-
:D Az igen. -
Hajnalcat #8908 szusi